Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 109 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast
Results 346 to 360 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Αλαφροισκιωτε,
    μια φιλικη συμβουλη! ασε τις στατιστικες, τις ερευνες και τις θεωριες, βγες στην κοινωνία και ΖΗΣΕ !!!
    Και με τα χρονια και τις εμπειριες ισως καταλαβεις τι προσπαθω να σου πω...
    Αλαφροίσκωτε, βασικά άσε τις στατιστικές και βγες στην κοινωνία να βρεις γυναίκα (αν δεν έχεις βρει) να παντρευτείς, να κάνεις παιδιά. Ο χρόνος σου περνά.

Senior Member
    χαχα Δελφινι μου, σε αγαπωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!! !!!!!

μη σου πω, και εγω τωρα θυμηθηκα εναν μαλακα καθηγητη στο Λυκειο που μου ειχε βαλει 14 σε ενα διαγωνισμα και εχω κατι νευρα... λες να φταιει αυτος που ειμαι τωρα χωρις δουλεια??
    Γιατί εμένα η καργιόλα η φιλόλογος που μου πέταξε την έκθεση στο πάτωμα επειδή λέει ίδρωναν τα χέρια μου και είχε σβηστεί το μελάνι. Και τι θέλετε να κάνω μανδάμ; Απο τότε έχω ψυχολογικά. Κι αυτός ο καργιόλης που ερωτέυτηκα, φιλόλογος ήταν. Λες γι' αυτό;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Κι αυτός ο καργιόλης που ερωτέυτηκα, φιλόλογος ήταν. Λες γι' αυτό;;
    ωχ... οι φιλολογοι λενε οτι ειναι πολυ ξινοι !!!

Senior Member
    ωχ... οι φιλολογοι λενε οτι ειναι πολυ ξινοι !!!
    Εντάξει, ωραίο κομμάτι ήταν! Ήτανε... :'(

Senior Member
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Εντάξει, ωραίο κομμάτι ήταν! Ήτανε... :' (
    Νοβια χαρηκα που σε γνωρισα εδώ και τα ειπαμε! Και το Δελφινι!!

Senior Member
    Και δεν ήταν καργιόλης..... ήταν καλός!!! Ο καλύτερος!

Senior Member
    Κι εγώ χάρηκα... και τον Αλαφροίσκωτο. <3 <3 <3 Θα τα ξαναπούμε!!

Senior Member
    σε γουσταρε τοτε! ισως του εβαλε λογια και η φιλη σου! και σου την επεσε.
    που πηγατε? σπιτι του ή σπιτι σου?
    Στην φοιτητική εστία που σπούδαζε ένας φίλος του.

Junior Member
    σε γουσταρε τοτε! ισως του εβαλε λογια και η φιλη σου! και σου την επεσε.
    που πηγατε? σπιτι του ή σπιτι σου?
    Ωραιος χαρεμι ηθελε να εχει ο Σουλτανος ? αντι να κυταει που βρηκε μια, ηθελε κι αλλη

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Στην φοιτητική εστία που σπούδαζε ένας φίλος του.
    αυτος ο τυπος τωρα τι εχει απογινει??
    και εσυ, αφου ηξερες οτι ειχε σχεση με τη φίλη σου, γιατί ξεμοναχιαστηκες με δαυτον??

Senior Member
    αυτος ο τυπος τωρα τι εχει απογινει??
    και εσυ, αφου ηξερες οτι ειχε σχεση με τη φίλη σου, γιατί ξεμοναχιαστηκες με δαυτον??
    Αυτός ο τύπος είναι αλήτης. Μια φορά τον είδα να δουλεύει νύχτα σε ένα κέντρο διασκέδασης. Δεν ξέρω αν με γνώρισε. Δεν τον μίλησα. Σαν τον μπαμπά τον καμπαρετζή και αυτός.

Τι ήθελα και ξεμοναχιάστηκα ντε και εγώ απορώ. Με έλεγε η Μαρία αχ ο Γιάννης και αχ Γιάννης επειδή ήταν ερωτευμένη αυτή με αυτόν και κολακεύτηκα που με κολλούσε ενώ δεν τον ήθελα τον σιχαινόμουνα. Και αυτή φυσιολογικό ήτανε που μου έλεγε για αυτόν αφού τον ήθελε. Τελοσπάντων βλακεία μου και χαζομάρα μου έβαλα σε περιπέτειες τον εαυτό μου. Εγώ σιχαινόμουνα πολύ αυτήν την φίλη μου και είπε ευκαιρία να σταματήσουμε να κάνουμε παρέα μαζί χαζή σκέψη. Και εγώ ως τότε δεν είχα πολλές σχέσεις. Και δεν με κολλούσαν ποτέ τα αγόρια των φιλενάδων μου με σεβόντουσαν ενώ αυτός ήταν μάλλον και χαζούλης για να βρει το θράσος να με κολλήσει. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Έπρεπε καλύτερα να του σπάσω τα μούτρα και να το πω και στην φίλη μου και να ξέκοβα να κάνω παρέα μαζί τους. Ή και ας τους άφηνα να παντρευτούνε σιγά το κελεπούρι. Το θέμα είναι ότι μόλις έμαθε αυτή ότι εγώ έκανα κάτι τέτοιο πήρε τα πάνω της ότι υπάρχουνε χειρότερα κορίτσια από αυτήν ανασκουμπώθηκε κοίταξε το συμφέρον της έκανε πέρα εμένα με πολέμησε επειδή με ζήλευε παντρεύτηκε έχει 2 παιδιά και δεν ξέρω και αν είναι και ευτυχισμένη. Δεν ήτανε φίλη αυτή.
    Last edited by δελφίνι; 01-08-2016 at 19:01.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nnommidis48 View Post
    Ωραιος χαρεμι ηθελε να εχει ο Σουλτανος ? αντι να κυταει που βρηκε μια, ηθελε κι αλλη
    Έτσι έμαθε από το σπίτι.

Senior Member
    Τι ήθελα και ξεμοναχιάστηκα ντε και εγώ απορώ. Με έλεγε η Μαρία αχ ο Γιάννης και αχ Γιάννης επειδή ήταν ερωτευμένη αυτή με αυτόν και κολακεύτηκα που με κολλούσε ενώ δεν τον ήθελα τον σιχαινόμουνα. Και αυτή φυσιολογικό ήτανε που μου έλεγε για αυτόν αφού τον ήθελε. Τελοσπάντων βλακεία μου και χαζομάρα μου έβαλα σε περιπέτειες τον εαυτό μου.
    bre Δελφινι θα με τρελανεις...
    αφου είπες ότι αυτη η Μαρια ειχε αλλους 2 ταυτοχρονα με δαυτον! πως ειναι δυνατο να τον ηθελε? να τον ειχε καψουρευτει? με αλλους 2 να τρεχουν παραλληλα, δεν γινεται με την καμία!
    επιτρεψε μου να σου πω μηπως ησουν και εσυ λιγο εγωιστριουλα? και τη ζηλευες τη Μαρια που ειχε τρεις γκομενους? και λες, ας της βουτηξω τον ενα να μαθει αυτη, που νομιζει οτι τους εχει ολους...

Senior Member
    bre Δελφινι θα με τρελανεις...
    αφου είπες ότι αυτη η Μαρια ειχε αλλους 2 ταυτοχρονα με δαυτον! πως ειναι δυνατο να τον ηθελε? να τον ειχε καψουρευτει? με αλλους 2 να τρεχουν παραλληλα, δεν γινεται με την καμία!
    επιτρεψε μου να σου πω μηπως ησουν και εσυ λιγο εγωιστριουλα? και τη ζηλευες τη Μαρια που ειχε τρεις γκομενους? και λες, ας της βουτηξω τον ενα να μαθει αυτη, που νομιζει οτι τους εχει ολους...
    Λες να την ζήλεψα γιατί γενικώς ζηλεύω. Αυτή θα με προκάλεσε όμως. Ζήλευα ίσως γιατί εγώ στην πρώτη μου σχέση ήμουνα πιστή και τότε γκόμενος μου με παράτησε ενώ αυτή ήτανε άπιστη και τρέχανε από πίσω της οι γκόμενοι. Κακώς ζήλεψα αν ήτανε έτσι. Ήταν αδυναμία της στιγμής.

Αυτή η Μαρία που λες έβγαινε με 3 χώριζε αυτόν και αυτός έτρεχε από πίσω της μετά. Εκείνο το διάστημα είχε παρατήσει όλους και τα είχε μόνο με αυτόν. Εγώ πίστευα ότι δεν τον ήθελε και ότι τον κορόιδευε και ότι τον είχε για καβάντζα αυτή όμως τελικά τον ήθελε γιατί έλεγε κιόλας ότι είναι ο καλύτερος από όλους και ότι είναι η καλύτερη που τα έχει με τον καλύτερο. Ίσως φοβούμενη ότι δεν θα παντρευτεί να καταστάλαξε σε αυτόν που έδειχνε να την θέλει. Δεν ξέρω και εγώ ακριβώς χαζοπαρέα. Τι ήθελα και έμπλεκα;;

Γενικώς ότι και να κάνει το τσουλί αυτό είναι τυχερό. Όλα βγαίνουνε πάντα υπέρ της.

Senior Member
    Λες να την ζήλεψα γιατί γενικώς ζηλεύω. Αυτή θα με προκάλεσε όμως. Ζήλευα ίσως γιατί εγώ στην πρώτη μου σχέση ήμουνα πιστή και τότε γκόμενος μου με παράτησε ενώ αυτή ήτανε άπιστη και τρέχανε από πίσω της οι γκόμενοι. Κακώς ζήλεψα αν ήτανε έτσι. Ήταν αδυναμία της στιγμής.
    εμ αυτο πιστευω.... οτι τη ζηλευες λιγουλακι...
    και αφου σου κολλησε αυτος, ησουν και εσυ μονη, παρασυρθηκες.
    Αφου ειχαν χωρισει οταν εσυ πηγες με αυτον, πως ειναι δυνατο να τον έκλεψες??

Μήπως αυτη ζηλεψε που αυτος σε γουσταρε και το εκανε μαζι σου, και σου λέει αυτη, δεν θα την αφησω να μου παρει τον αντρα, θα τους χωρισω? και αφου εγω τον ειχα πρωτη, θα πω οτι μου τον έκλεψε??

Δελφινι, τετοιο λαβ στορυ, ουτε ο Φωσκολος χαχα

ααα ο τοτε γκομενος, γιατι σε παρατησε? τι τον χαλαγε δηλαδη σε σενα?? και ποσων χρονων ησουν τοτε??

Page 24 of 109 FirstFirst ... 1422232425263474 ... LastLast