Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 109 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast
Results 391 to 405 of 1630
    Senior Member
    Κατάλαβα αλλά ο Αλοφοίσκιωτος λέει ότι είμαι κακός άνθρωπος και ότι δεν έχω τύψεις ....... αν είναι δυνατόν. Στέκουν αυτά που λέει???

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Το μονο που σε βλεπω να γραφεις ειναι το ποσο ζηλευεις τους παλιους σου γνωστους και πως τους κρατας κακια μετα απο τοσα χρονια.Δεν εχεις δειξει την παραμικρη μεταμελεια,απλως σε πειραζει που εισαι ανυπαντρη.
    Όχι αγαπητέ μου δεν ζηλεύω κανέναν τώρα πια . Αν η ζωή σου δεν πάει καλά και των άλλων πάει θα ζηλέψεις. Μεταμέλεια υπάρχει γιατί δεν έχω επαναλάβει τίποτα ίδιο με αυτό και ούτε το επιδίωξα.

Senior Member
    Τυψεις δεν εχεις,για την παρταρα σου που εμεινε στο ραφι στεναχωριεσαι

Ναι
    ενταξει τωρα, και εσυ αλαφροισκιωτε μιλας με ανθρωπο που εχει διαγνωστει με ψυχωση, κλειστηκε σπιτι και επαιρνε φαρμακα για 20 χρονια...
    Καλό ειναι να προσεχουμε τι λεμε και σε τι ανθρωπο απευθυνομαστε, τι ευαισθησιες μπορει να εχει... Για να βοηθηθει ειναι εδώ, αμα ειχε βοηθεια σπιτι του, δεν θα ποσταρε χιλια νηματα με το ιδιο θεμα !
    Δεν το λεμε σχιζοφρενεια οπως το ειπες πιο πανω... ο ορος συνεπαγεται στιγμα, καλο ειναι να τον αποφευγουμε! Η ψυχωση ειναι πιο γενικος ορος...

Senior Member
    Δηλαδή γιατί το αναφέρω και το αναφέρω ξανά και ξανά αυτό το θέμα γιατί δεν έχω τύψεις????

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Κατάλαβα αλλά ο Αλοφοίσκιωτος λέει ότι είμαι κακός άνθρωπος και ότι δεν έχω τύψεις ....... αν είναι δυνατόν. Στέκουν αυτά που λέει???
    Οχι Δελφινι δεν στεκουν γιατι ο αλαφροισκιωτος δεν εχει καταλαβει τι ευαισθησιες εχεις ουτε πως λειτουργει το μυαλο σου.
    Κακος ανθρωπος δεν ειναι κανενας, απλα καποιες μαλακιες κανουμε που και που...
    Τυψεις δεν εχεις??? σιγα τι εκανες για να εχεις τυψεις? αφου σε φλερταρε, δεν τον βιασες, με τη θεληση του πηγε μαζι σου, δεν τον εξαναγκασες!
    εδω ο αλλος Δελφινι πεταξε το ζωακι απο τον 3ο οροφο..... ο αλλος παλι ο ψυχανωμαλος βιασε το κοριτσακι σε νησι πριν κατι χρονια και το εκανε αναπηρο εγκεφαλικα εφ'ορου ζωης... αυτοι θα έπρεπε να εχουν τυψεις, οχι εσυ!

Senior Member
    Δεν θέλω όμως να είμαι και κακός άνθρωπος. Εντάξει και καλό δεν με λες αλλά όχι και κακό....μια μετριότητα.

Δηλαδή γιατί το αναφέρω και το αναφέρω ξανά και ξανά αυτό το θέμα γιατί δεν έχω τύψεις????
    Το αναφερεις γιατι σε τσουξε που δεν εκανες κατι στη ζωη σου ενω αυτοι εκαναν.

Senior Member
    Το αναφερεις γιατι σε τσουξε που δεν εκανες κατι στη ζωη σου ενω αυτοι εκαναν.
    Να σου πω κάτι δεν με νοιάζει αν κάνανε κάτι στην ζωή τους ή αν δεν κάνανε και αυτό είναι η πάσα αλήθεια.

Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ενταξει τωρα, και εσυ αλαφροισκιωτε μιλας με ανθρωπο που εχει διαγνωστει με ψυχωση, κλειστηκε σπιτι και επαιρνε φαρμακα για 20 χρονια...
    Καλό ειναι να προσεχουμε τι λεμε και σε τι ανθρωπο απευθυνομαστε, τι ευαισθησιες μπορει να εχει... Για να βοηθηθει ειναι εδώ, αμα ειχε βοηθεια σπιτι του, δεν θα ποσταρε χιλια νηματα με το ιδιο θεμα !
    Δεν το λεμε σχιζοφρενεια οπως το ειπες πιο πανω... ο ορος συνεπαγεται στιγμα, καλο ειναι να τον αποφευγουμε! Η ψυχωση ειναι πιο γενικος ορος...
    Η ψυχωση απο μονη της δε δημιουργει επαρση και τοση ζηλια,ασε που αυτα τα χαρακτηριστικα τα ειχε πριν αρρωστησει.

Να σου πω κάτι δεν με νοιάζει αν κάνανε κάτι στην ζωή τους ή αν δεν κάνανε και αυτό είναι η πάσα αλήθεια.
    Ε ναι,για αυτο αναφερεις συνεχεια,ποιον παντρευτηκε ο ενας και ποσα παιδια εκανε ο αλλος :D

Senior Member
    δεν ειπα αυτο...
    ειπα οτι το αναφερεις χιλιες φορες γιατι προφανως δεν το εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου και ψαχνεις απαντησεις,
    τοτε βιωσες μια εξαιρετικη συγκρουση μεσα σου που ακομα δεν την εχεις ξεκαθαρισει... συγκρουση αναμεσα σε αυτα που ειχες μαθει και στα συναισθηματα σου...

οσα εχω διαβασει για την ψυχωση αυτο λενε, δεν ειμαι ψυχιατρος ομως...
    Συγκρουση αναμεσα στο τι πρεπει και τι δεν πρεπει, συγκρουση αναμεσα στη ζηλεια σου για τη φιλη (τη θεωρουσες ή φοβοσουν οτι ειναι καλυτερη απο σενα) και στο οτι εσυ εισαι Η καλυτερη του παλαιου, αρα θα πας με το γκομενο της να δειξεις οτι τελικα δεν ειναι καλυτερη σου, μπορεις και εσυ!
    Απλα με το πηγες με αυτον, ενω περιμενες να επιβεβαιωθεις ως Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ, πατωσες στην ψυχωση γιατι ενιωσες Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
    Ουσιαστικα το σεξ με αυτον σε εκανε να νιωσεις ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ...

καταλαβα καλά??

Senior Member
    Ε ναι,για αυτο αναφερεις συνεχεια,ποιον παντρευτηκε ο ενας και ποσα παιδια εκανε ο αλλος :D
    Πίστεψε ότι θέλεις. Εγώ σου λέω την αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρουνε οι άλλοι. Παλιά για ένα διάστημα ζήλευα αλλά τώρα όχι. Πιστεύω ότι είμαι πολύ πιο έξυπνη από αυτούς και ας μην έκανα πολλά πράγματα στην ζωή μου αυτό δεν είναι θέμα εξυπνάδας αν θα πας μπροστά στην ζωή σου ή όχι, αλλά θέμα πόσο το κυνηγάς ή όχι.

Senior Member
    Η ψυχωση απο μονη της δε δημιουργει επαρση και τοση ζηλια,ασε που αυτα τα χαρακτηριστικα τα ειχε πριν αρρωστησει.
    η ψυχωση εχει τεραστια χαμηλη αυτοεκτιμηση που μπορει να φαινεται ως επαρση, μεγαλομανια και ζηλεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    δεν ειπα αυτο...
    ειπα οτι το αναφερεις χιλιες φορες γιατι προφανως δεν το εχεις ξεκαθαρισει μεσα σου και ψαχνεις απαντησεις,
    τοτε βιωσες μια εξαιρετικη συγκρουση μεσα σου που ακομα δεν την εχεις ξεκαθαρισει... συγκρουση αναμεσα σε αυτα που ειχες μαθει και στα συναισθηματα σου...

οσα εχω διαβασει για την ψυχωση αυτο λενε, δεν ειμαι ψυχιατρος ομως...
    Συγκρουση αναμεσα στο τι πρεπει και τι δεν πρεπει, συγκρουση αναμεσα στη ζηλεια σου για τη φιλη (τη θεωρουσες ή φοβοσουν οτι ειναι καλυτερη απο σενα) και στο οτι εσυ εισαι Η καλυτερη του παλαιου, αρα θα πας με το γκομενο της να δειξεις οτι τελικα δεν ειναι καλυτερη σου, μπορεις και εσυ!
    Απλα με το πηγες με αυτον, ενω περιμενες να επιβεβαιωθεις ως Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ, πατωσες στην ψυχωση γιατι ενιωσες Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
    Ουσιαστικα το σεξ με αυτον σε εκανε να νιωσεις ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ...

καταλαβα καλά??
    Κοίτα δεν ξέρω ακριβώς. Εγώ πίστευα ότι ήμουνα η καλύτερη από όλες (δεν ξέρω αν αυτό ίσχυε πραγματικά) την φίλη μου αυτή την είχα για κακό άνθρωπο γιατί διέδιδε πράγματα για την προσωπική μου ζωή και σε άλλους στον θείο της από παλιά μου έκανε πράγματα που με ενοχλούσανε. Δεν είχα πολλές επιλογές και έκανα παρέα μαζί της ενώ δεν θα έπρεπε. Βασικά μπερδεύτηκα αποβλακώθηκα και έκανα μαλακιά και μετά στο μυαλό μου γυρίζαν όλα αυτά ότι είμαι κακός άνθρωπος και τέτοια.

Senior Member
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΤΟΣΑ. ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ.

Page 27 of 109 FirstFirst ... 1725262728293777 ... LastLast