Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 109 FirstFirst ... 2230313233344282 ... LastLast
Results 466 to 480 of 1630
    Banned
    Οχι δεν έκανες κανένα κακό.Εσύ πιστεύεις ότι έκανες μεγάλο κακό και τιμωρείς συνεχώς τον ευατό σου

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Σιγά να μην θέλω να γίνουμε αληθινές φίλες με αυτήν. Και έπειτα αυτή δεν θέλει να με κάνει παρέα γιατί μπορεί να με ζηλεύει ακόμη αφού υπήρχε αντιζηλία στην σχέση μας. Σιγά το τσόκαρο που θα νοιαστώ για δαύτο. Ο συγκεκριμένος που λες ότι τον έβρισα ενώ δεν τον έβρισα με συμπαθεί για αυτό με έκανε και φίλη στο φβ. Και μάλιστα είναι και θείος της λεγάμενης για να δεις πόσο υπόληψη την έχει το σόι της.
    Mην εισαι ψευτρουλα,ελεγες οτι τον εβρισες επειδη δεν σε εκανε αντ η γυναικα του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Mην εισαι ψευτρουλα,ελεγες οτι τον εβρισες επειδη δεν σε εκανε αντ η γυναικα του.

Δεν τον έβρισα βρε παιδάκι του είπα διάφορα και μετά τα ξαναβρήκαμε. Έλεγα εγώ τα δικά μου αυτός δεν έδωσε σημασία γιατί ξέρει την κατάστασή μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Δεν θεωρώ ότι έκανε κάτι κακό η συγκεκριμένη γυναίκα.Εκανε την ζωή της,πέρασε καλά και τώρα άραξε σε κάποιον.Εγώ δε θα είχα πρόβλημα να κάνω σοβαρή σχέση με κάποια που έκανε ότι η τζούλια αν ήθελε φυσικά να ζήσει μια κανονική ζωή από εδώ και πέρα και μετά από αυτή την ζωή δεν είχε τίποτε περίεργα "παράσημα"..
    Το πρόβλημα σου είναι ότι εσύ πήρες πολύ βαριά όλο αυτό που έκανες.Είναι κάτι στιγμές που σκέφτεσαι όντως λογικά και συγκροτημένα και καταλαβαίνεις ότι παραέδωσες σημασία σε κάτι που έγινε πριν 20 χρόνια και εκεί που οι αναγνώστες του φόρουμ λέμε ότι επιτέλους πάει καλά το δελφίνι,μας απογοητεύεις πάλι..
    Κοίτα να σου πω όσον αφορά την Τζούλια Αλεξανδράτου όχι και δεν έκανε τίποτα έγινε δημόσια ρεζίλι και αντιπαθητικό πρόσωπο από όλη την Ελλάδα και φήμες λένε ότι δεν είναι και καμιά έξυπνη. Εγώ αν τα έκανα αυτά αμφιβάλλω αν θα ζούσα τώρα.

Senior Member
    Δελφινακι, εχεις αρρωστησει με την τυπισσα αυτη.
    Δεν της εκλεψες το γκομενο, ελεος ξεκολλα...ουτε να συγκρινεσαι με δολοφονους και Τζουλιες...
    Ουτε εγκληματιας εισαι ουτε *****, αγαθη ναι, με καλη διαθεση ναι, φιλοτιμη ναι, γιατι αν δεν τα ειχες ολα αυτα, δεν θα μαραζωνες για 20 χρονια.
    Εδω αλλοι ριχνουν βομβες, πετανε ζωακια απο μπαλκονια, κακοποιουν παιδια, κλπ κλπ με κανενα ιχνος τυψης, και εσυ οντας ενηλικας ειχες μια ξεπετα με εναν επισης ενηλικα που σε φλερταρε, δηλαδη κατεβα απο το μαυρο συννεφακι των τυψεων σου, δεν εχει νοημα αυτο που κανεις, ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!!!!

Και στον ψυχολογο που θα πας, θα στο πει μια δυο τρεις, εεεε στο τελος ο ανθρωπος θα σαλταρει απο κανενα παραθυρο...

Senior Member
    Χαχαχαχαχα Μάρα γιατί δεν πήγα μπροστά στην ζωή μου όμως γιατί δεν παντρεύτηκα γιατί δεν βρήκα μόνιμη δουλειά;;; Τι φταίει;;;

Senior Member
    ΤΩΡΑ ! ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ !!!

Senior Member
    Λες να έχω καμία ψύχωση... δεν θα ήθελα να έχω.... ο γιατρός είπε να τα κόψω τα φάρμακα και είμαι στην διαδικασία να τα σταματήσω.... επίσης έχω αυχενικό εσύ έχεις;

Senior Member
    γιατί δεν πήγα μπροστά στην ζωή μου όμως γιατί δεν παντρεύτηκα γιατί δεν βρήκα μόνιμη δουλειά;;; Τι φταίει;;;
    να προσπαθησω να δωσω μερικες απαντησεις...
    το τει το τελειωσες αρα μπροστα πηγες, πηρες ενα πτυχιο. Μετα τα πτυχια ολοι περναμε μια φαση ανασυγκροτησης, ξεκουρασης, αναπαυσης, δες το κι ετσι....

Και μονιμη δουλεια να ειχες, μη νομιζεις οτι θα ησουν Happy, απλα θα ειχες μερικα λεφτα παραπανω. Μπορεις και τωρα!!! Εγω σου ειπα, παραιτηθηκα απο καλη δουλεια για να κυνηγησω κατι που θεωρουσα καλυτερο και πατωσα, κυριολεκτικα πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενη!

Μπορει να φταιει, εκτος της ψυχωσης που ας πουμε οτι ρυθμιζεται, το οτι δεν εχεις μαθει να εισαι ευελικτη. Πιο διπλωματης στα κοινωνικα σου, λειτουργεις αδεξια, καρφωνεσαι και καταληγεις να τσακωνεσαι με τον καθε αχρηστο.

Σκεψου οτι θα παιζεις το ρολο <<ειμαι κουκλαρα μοντελα, με δουλεια και πετυχημενη>>. Για να το πετυχεις ΤΙ θα εκανες? δεν θα πηγαινες ενα γυμναστηριο να βελτιωσεις εμφανιση και προσωπο? δεν θα βολταρες στα μαγαζια να αλλαξεις στυλ και μαλλι? δεν θα εστελνες βιογραφικα σε νοσοκομεια και κλινικες να πας εστω σαν βοηθος?

Αυτο σου προτεινω, οραματισου πως θελεις να εισαι, παιξε το ρολο οτι εισαι και οτι κανεις ολα οσα χρειαζονται, και θα τα καταφερεις.
    ας πουμε, μια ηθοποιο/μοντελα εχεις για προτυπο? βαλε μια φωτο της απο το ιντερνετ διπλα σε μια δικη σου να παρεις μπρος.
    Ξεκινα γυμναστηριο και σε 3 μηνες κανε συγκριση !!!
    Θα ενθουσιαστεις με τα αποτελεσματα!!
    Αλλαξε μακιγιαζ, κομμωτρια, παρεες.
    Ολα γινονται! και μην ακουσω βλακειες οτι εισαι 40, τα 40 σημερα ειναι τα νεα 30, αλλαξαν οι εποχες. Δεν ειμαστε στην εποχη των κωτσων και της φουστας μεχρι τον αστραγαλο.
    Δες ας πουμε τη Σαρα Τζεσικα Παρκερ που ειναι 47 νομιζω, τι κουκλαρα ειναι, τι στυλ εχει και αντικειμενικα ωραια δεν τη λες. Και στα 45 εκανε παιδι...

ξεκολλα λοιπον και ζησεεεεεεε !!!!

Senior Member
    έχω αυχενικό εσύ έχεις;

ειχα!
    αλλα το ξεπερασα με τη γυμναστικη !!! και το τρεξιμο!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ειχα!
    αλλα το ξεπερασα με τη γυμναστικη !!! και το τρεξιμο!!!!
    Nαι με κοίλες ;

Senior Member
    Nαι με κοίλες ;
    τις κοιλες που τιε εχεις? μεση??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    τις κοιλες που τιε εχεις? μεση??

Όχι στον αυχένα έχω τις κοίλες.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι από τότε που έγιναν όλα αυτά τα δυσάρεστα στην ζωή μου , έχω γίνει πολύ αργή , χωρίς αυτοπεποίθηση και ότι κάνω το παρατάω όπως πχ γυμναστήριο κλπ.

Senior Member
    Όχι στον αυχένα έχω τις κοίλες. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι από τότε που έγιναν όλα αυτά τα δυσάρεστα στην ζωή μου , έχω γίνει πολύ αργή , χωρίς αυτοπεποίθηση και ότι κάνω το παρατάω όπως πχ γυμναστήριο κλπ.
    στον αυχενα ειναι πιο ευκολο να τις διαχειριστεις...
    αμα εισαι πανω απο τον υπολογιστη ολημερις και ολονυχτις, τι περιμενες??
    δεν θα καμπουριασεις??

ξεκινα γυμναστηριο σιγα-σιγα και ολα θα γινουν! μην τα θες ολα μεμιας!

Senior Member
    Mάρα εσύ μετά από όλα αυτά που σου είπα πιστεύεις ότι έχω ψύχωση ή σχιζοφρένεια;

Page 32 of 109 FirstFirst ... 2230313233344282 ... LastLast