Results 511 to 525 of 1630
Thread: Με αποκλείουν συνέχεια.
-
06-08-2016, 13:38 #511
το παρελθον ανηκει στο παρελθον! τι εχεις αναγκη? να προχωρήσεις! αρα βαλε το νεο στη ζωη σου, νεους ανθρωπους, γνωριμιες, δραστηριοτητες.
Στη Θεσσαλονικη ζεις, που να ζουσες σε κανενα Κολοκοτρωνιτσι δηλαδη.... Τοσες εκδηλωσεις υπαρχουν, συναυλιες, θεατρα, χοροι, πανηγυρια, παρτυ.... ορεξη να εχεις να βολταρεις!
Οι βαθμοι ενας δείκτης ειναι, και τιποτα αλλο. Δεν σημαινει οτι θα πετυχεις επειδη εισαι καλος μαθητης, αλλα δε σημαινει κιολας οτι θα αποτυχεις. Στη ζωη παιζει ρολο ποσο συναισθηματικα ωριμος εισαι, ενω στο διαβασμα παιζει ρολο το IQ... Η συναισθηματικη ωριμοτητα ομως κατακταται, χτιζεται, δουλευεται... δεν ειναι σαν το IQ που ή το εχεις ή δεν το εχεις, τέλος.
Δελφινι, μια χαρα ανθρωπος εισαι. Πιστεψε το. Αμα πιστευεις εσυ οτι εισαι χαζη, τοτε τι να πουν οι αλλοι, οι ασχετοι που δεν συμπαθουν κιολας?...
Το θαυμα δεν θα σου πεσει απο τον ουρανο πανω στο κεφαλακι σου... καλή η πίστη, αν σου δινει δυναμη και ελπιδα αλλα χρειαζεται αγωνας να πας μπροστα. Χωρις αγωνα ματαιοπονεις... Τη δυναμη στην πιστη θα τη βρεις! Αν πιστεψεις στο ονειρο σου, σε αυτο που νιωθεις οτι αξιζει να ζησεις, θα τη βρεις τη δυναμη!
- 06-08-2016, 13:42 #512
06-08-2016, 13:52 #513
Γλυκιά μου, τι ωραία που γράφεις και δίνεις δύναμη στον κόσμο. Εγώ είχα παλιότερα παρέες όπως σου είπα και έγινε αυτό με τον γκόμενο της άλλης και τα έκανα θάλασσα και χωρίσαμε τα τσανάκια μας αλλά θα τα χωρίζαμε γιατί αυτές κλειστήκανε στον εαυτό τους και κοιτάξανε τον κώλο τους πώς να παντρευτούνε ενώ εγώ δεν πολυασχολήθηκα με το θέμα να κυνηγήσω κάποιον να παντρευτώ. Δεν έτυχε να βρω άλλη παρέα. Η μαμά μου λέει δεν είμαι έξυπνη γιατί δεν είμαι καλά στην υγεία μου, δεν έχω φίλες δεν είμαι παντρεμένη και δεν έχω δουλειά. Αν τα κάνω όλα αυτά θα είμαι μια χαρά λέει. Στην εκκλησία οι παλιά μου παρέα αυτή που έκανα από τα 22 μέχρι τα 25 όχι για πολύ χρονικό διάστημα τώρα ούτε καν φίλη στο φβ δεν με κάνουνε , δεν ήταν αληθινές φίλες μάλλον και απλά περνούσαμε καλά για αυτό κάναμε παρέα. Τώρα ξέμεινα και από παρέες , έχω μία φίλη από τα τει που βγαίνουμε που και που αλλά και εκείνη μούχλα είναι. Μου φαίνονται όλα πολύ δύσκολα.
06-08-2016, 14:18 #514
oυφ... να προσπαθησω να σου απαντησω, αλλα ξερεις τι γινεται? θελω λιγο να σε ανεβασω ψυχολογικα και διατρεχω τον κινδυνο να καταληξω ξερολας...
Αυτα που λες ΟΛΟΙ τα περναμε. Σου ειπα, και εγω άριστη μαθητρια ήμουν με μαμα σχιζοφρενη! το καταλαβαινεις αυτο??
τελειωσα μια δυσκολη σχολή, μου βγηκε το λαδι και στο διαβασμα και κοινωνικα να προσανατολιστω, να κανω παρεες, να μαθω να μιλαω, στα απλα πραγματα. Μου βγηκε το λαδι και στη δουλεια με τρελα ωραρια προ κρισης.
Και επειδη ειχα παρει τα πανω μου, παίρνω την αποφαση να παραιτηθω απο τη δουλεια που ειχα φτυσει αιμα να σταθω, για να κανω κατι που θεωρουσα καλυτερο και νορμαλ απο αποψη ωραριου. Το αποτελεσμα? έσπασα τα μουτρα μου. Και κατεληξα χωρις δουλεια, χωρις τις παρεες μου, γιατι αναγκαστηκα να μετακομισω, μενω σε μια περιοχη σαν χωριο με λιγες ευκαιριες, και με αυτοανοσο που για να το ρυθμισω μου βγηκε το λαδι επισης...Ειχα φτασει σχεδον 80 κιλά και με πολυ αγωνα ειμαι τωρα στα 56, με τρεξιμο πολύ, περπατημα και γυμναστηριο.
Και την πατησα με καποιον που δεν με γουσταρε τελικά. Εκει να δεις προσπαθεια...και τελικα τιποτα.
Τι θελω να πω? δεν εισαι η μονη που τα εκανες μανταρα! ολοι-ες τα εχουμε κανει και μανταρα και καλά, απο ολα εχει ο μπαξες.
Χαλαρωσε και προσπαθησε να χαρεις το ταξιδι, δεν εχει αλλο!
Νεα εισαι, την υγεια σου την εχεις, πηγαινε γυμνασου να γινεις η κουκλαρα που σου αξιζει και χεστες τις νοικοκυρουλες με τα σιριαλ, τα κουτσομπολια και τη λιγδα απο τα μαγειρεματα...
Ολοι εχουμε παρει καποια χρονια ρεπο απο το active session της ζωης μας. Επειδη κουραστηκαμε, τα ειδαμε ολα, το ειχαμε αναγκη, χιλιοι μυριοι λογοι... δες το ετσι....
ξεκινα με ενα γυμναστηριο να χασεις τα κιλα, να ομορφυνεις και μετα θα παρεις τα πανω σου, θα τονωθει η αυτοπεποιθηση σου, κανε και μια ζωγραφικη πχ, μια αγιογραφια μιας και εισαι του εκκλησιαστικου αλλα οχι με τους γνωστους παλαιους-με νεο κοσμο!, και μετα το ενα θα φερει το αλλο...
Με τα χρονια ολοι-ες χανουμε και παρεες και φιλιες. Μη νομιζεις οτι οι παρεες μενουν...
06-08-2016, 14:36 #515
Συγγνώμη που σε κούρασα αλλά εσύ από αυτά που έκανες δεν αισθάνθηκες κακός άνθρωπος δεν γέμισες ψυχολογικά απλά έκανες λάθος κινήσεις.
06-08-2016, 15:22 #516
Δεν με κουραζεις! αν με κουραζες, δεν θα απαντουσα...
Κακια οχι δεν εχω νιωσει, αλλα κοσμο εχω μπινελικωσει. Με εχουν πει και κακια και αντικοινωνικη και σνομπ και ό,τι να ναι. Γιατί? γιατι απλα δεν γουσταρω να παιζω το ρολο που ο καθενας προοριζει για μενα ουτε χορευω στο ρυθμο του καθενος...
Αυτο παντα το ειχα και νομιζω με εχει βοηθησει παρα πολυ σαν χαρακτηριστικο, να κανω ό,τι λεω εγω, και μονο εγω. Οχι να κανω κατι επειδη το ειπε ο Χ, ο Ψ, ή ο Ξ .
Αν νιωσω οτι με κανουν σκουπιδι, ανταποδιδω. Αν νιωσω οτι ο αλλος ειναι αληθινος, επισης ανταποκρινομαι. Αλλα ως ενα σημειο! δεν θα θαψω ζωντανο τον εαυτο μου για το χατηρι κανενος!
Ρε συ δελφινι η ψυχωση ρυθμιζεται... τοσα χρονια τωρα το ξεπερασες, εχεις και μια χαρα γονεις να σε υποστηριζουν. Για αυτο σου λεω, κοιτα την ζωη σου. Παιρνεις τα φαρμακα σου, θα βαλεις και ενα προγραμμα στη ζωη σου, θα διαχειριστεις το αγχος και τις εμμονες-αρνητικες σου σκεψεις και θα προχωρησεις.
Ψυχολογικα ολοι εχουμε. Αγχος εχω για παρα πολλα χρονια, εχω περασει πολυ δυσκολα απο πολυ μικρη ηλικια. Μπορει να μην εχω ψυχωση αλλα εχω ζησει μαζι με ψυχωσικο σχεδον ολη τη ζωη μου, για αυτο καταλαβαινω...Ωρες ωρες να σου πω την αληθεια, μου λειπει αυτος ο τροπος σκεψης, να τσακωθω λιγο να εκτονωθω (αστειευομαι :) )
06-08-2016, 15:34 #517
Εγώ αισθάνθηκα και κακός άνθρωπος και βλάκας δυστυχώς, ας ελπίσουμε ότι ο Θεός θα με βοηθήσει να τα ξεπεράσω γιατί μόνη μου δεν μπορώ ..... η μαμά μου που τα ξέρει όλα για την ζωή μου με λέει ότι είμαι κακός άνθρωπος και με επηρεάζει η γνώμη της μαμάς μου και με ενοχλεί κιόλας.
06-08-2016, 15:52 #518
ξαναματακανουμε την ιδια κουβεντα>>> γιατι ενιωσες κακια? αφου σου την επεσε ο τυπος! τα ειπαμε... σου την επεσε και για καποιους λογους υπεκυψες. τελος. περασμενα ξεχασμενα, εδω αλλες κανουν εκτρωσεις και δεν κανουν οπως εσυ. Αλλες τα φτιαχνουν με παντρεμενους, τους χωριζουν, και μετα τους παρατανε... Και εσυ κατεληξες με ψυχωση για ενα πηδημα αναμεσα σε αδεσμευτους ενηλικες... ελεος δηλαδη....
Κοιτα, η πιστη βοηθαει. Αμα το πιστευεις οτι θα το ξεπερασεις, θα το ξεπερασεις!!
Τωρα το τι λεει η μαμα σου ειναι αλλο θεμα, αν γνωρισεις αλλους ανθρωπους απο αλλα περιβαλλοντα, θα ακουσεις αλλες αποψεις, σε ολοκληρη Θεσσαλονικη ελεος πια αν δεν μπορεις να βρεις...
Εσυ φερεσαι λες και μενεις σε ενα νησι με 100 κατοικους, ολοι του παλαιου, και τη μαμα σου! Ανοιξε τα ματια σου σε νεους ανθρωπους!! Κανε γυμναστηριο σε αλλη περιοχη, επιτηδες, για να γνωρισεις νεα ατομα, κανε χορο, αγιογραφια, γραψου σε κανενα συλλογο με εκδρομες να παρεις μπρος ψυχολογικα.
Εσυ εχεις αναγκη απο θετικες εμπειριες για τροφοδοτηση, κατάλαβες??
06-08-2016, 15:58 #519
Κατάλαβα...
06-08-2016, 16:19 #520
επιτελους !!!!!!!
και για να γελασουμε λιγο ακου αυτο το τραγουδακι https://www.youtube.com/watch?v=RoP1en8qjDA
Αυτο θα λες απο εδώ και περα, οχι την Πολι του Καβάφη...
06-08-2016, 16:41 #521
06-08-2016, 16:49 #522
06-08-2016, 16:50 #523
06-08-2016, 19:18 #524
Λοιπόν δεν σου είπα και το άλλο μεγάλο πρόβλημα που έχω. Το πρόβλημα είναι λοιπόν ο αδελφός μου. Ο αδελφός μου από μικρό τον κάνανε μπουλιγκ στο σχολείο στο γυμνάσιο , είχε αυπνίες και δεν πήγε στον λύκειο ήτανε πολύ κακός μαθητής μετά πήγε σε νυχτερινό λύκειο και πέρασε και σε ένα τει άλλα δεν πήγε ποτέ . Ο αδελφός μου μας δέρνεις όλους στο σπίτι και παίρνει ψυχοφάρμακα αλλά είχε μπλέξει και με ναρκωτικά για ένα διάστημα. Πρόσφατα μου έδωσε μια μπουνιά στο μάτι και πήγα με μαυρισμένο μάτι στην δουλειά. Πρέπει να είναι ψυχιατρικά ασθενής και αυτός. Από παντού γκαντεμιά.... και από το σπίτι και από δουλειά και από τα πάντα. Μας χτυπάει όλους και τον μπαμπά μου τον είχε στείλει και στο νοσοκομείο με ράμματα. Δέρνει και την μαμά μου και όλους μας.
06-08-2016, 20:11 #525