Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 109 FirstFirst ... 2937383940414989 ... LastLast
Results 571 to 585 of 1630
    Senior Member
    Δελφινι μπορεις να τα αφησεις ολα αυτα πισω και να προχωρησεις τη ζωη σου μπροστα??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινι μπορεις να τα αφησεις ολα αυτα πισω και να προχωρησεις τη ζωη σου μπροστα??
    Eiμαι καθυστερημένη και με ενοχλεί πολύ η εμφάνισή μου και έχω κολλήσει και το αυχενικό και οι πονοκέφαλοι.... Αν δεν γίνω όπως ήμουνα πριν πώς να συνεχίσω με πιάνει απελπισία με τέτοια εμφάνιση.... Εκεί που ήμουνα μια καλλονή έγινα ένα μάτσο χάλια. Πώς θα το διορθώσω όλο αυτό είναι και θέμα μυαλό και πλαστική να έκανα πάλι τα ίδια χάλια θα γινούμε χάλασαν τα μυαλά μου.

Senior Member
    ΚΟιτα να γινεις οπως ησουν δεν γινεται γιατι τοτε ησουν 20 χρονων.
    Μπορεις ομως να γινεις μια 40αρα κουκλαρα! Κανε τη γυμναστικη που λεγαμε! και σιγα σιγα θα παρεις μπρος...Και για το μυαλο μια ζωγραφικη, μια ενασχοληση δημιουργικη να σε εμπνευσει θετικά! Και με τον καιρο δεν θα αναγνωριζεις τον εαυτο σου!!!!

Senior Member
    Δελφινη δεν εισαι καθυστερημενη τι ειναι αυτα πως μιλας ετσι για τον ευατο σου απλος εισαι εκει προσκολημενη στο αισθημα της αποτυχειας πιστευης οτι δεν μπορεις να κανεις τιποτα σωστα εχεις κολλησει στο παρελθον εχεις κολλησει σε προσωπα καταστασης ξεκολα ο θεος ειναι μεγαλος δεν θα σε αφησει φτανει και εσυ να παρεις την αποφαση και να ξεκολησειςς απο την τωρινη κατασταση σου αλλαξε μυαλα καλα λεω η Mara κανε γυμναστικη,ζωγραφικη φτανει πια η ζωη ειναι ειναι και για σενα κοιτα να την κανεις χαρουμενη αντε καλυνηχτα βαριεμαι να διορθωνο τα ορθογραφικα μου λαθη τετοια ωρα αλλωστε τα λαθη της ζωης ειναι πιο σημαντικα!!

Senior Member
    Έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου από όλα αυτά και δεν ξέρω αν μπορώ να την ξαναβρώ.

Senior Member
    H αυτοπεποιηθηση χτιζεται σιγα σιγα μεσα απο την καθημερινοτητα που επιλεγεις.... αυτο λεω στον εαυτο μου!

Senior Member
    Εσένα Μάρα σου έτυχε τέτοια περίπτωση σαν την πιο πάνω που σου περιγράφω εγώ ????

Πήγα στον ψυχολόγο και με παρέπεμψε σε ψυχοθεραπευτή.... λέτε να πάσχω από κάτι σοβαρό;;;; Βασικά μου είπε να πάω σε ένα ΚΨΥ. Λέτε να έχω ψύχωση;;;
    Last edited by δελφίνι; 09-08-2016 at 12:15.

Senior Member
    ειχα προβλημα με τα κιλα μου, Δελφινι!
    .......

Senior Member
    Εννοεις αν μου εχει τυχει περιπτωση να μου βγει το ονομα σε μια κλειστη ομαδα??
    Νομιζω σε ολους μας εχει τυχει κατι τετοιο, απλα τους γραφουμε και παμε αλλου ! σιγα μην κολλησουμε σε μια κλικα... τοσος κοσμος υπαρχει !!

Senior Member
    Μπράβο σου Μάρα που τα κατάφερες δίχως να πάθεις και συ σαν την μαμά σου ψύχωση. Εγώ φοβάμαι μην έχω πάθει καμιά ψύχωση όπως διέγνωσε το ΚΨΥ κεντρικού τομέα που είχα πάει κάποτε (τώρα με παρέπεμψαν στου βορειοδυτικού τομέα). Αν έχω ψύχωση τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για μένα.

Εμένα για ένα διάστημα η ζωή μου πήγαινε ρολόι πάρα πολύ καλά και μετά τα έκανα θάλασσα μπορεί λόγο ψύχωσης και πήγανε όλα από το κακό στο χειρότερο και μπορεί να πεθάνω και πριν την ώρα μου.

Senior Member
    Σοβαρά και σένα σου έτυχε;;; Για μένα ήτανε πολύ δύσκολο αυτό γιατί παιζόντουσαν συμφέροντα εκεί μέσα όπως καλός γαμπρός κλπ.

Senior Member
    Δελφινι, μην κανεις quote αυτα που γραφω σε παρακαλω γιατι μερικα ειναι προσωπικα και θελω να τα σβησω...

Ναι εννοειται παντα παιζονται συμφεροντα!
    αλλα σιγα.........χεστηκες! κακως τους εδωσες αξια....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινι, μην κανεις quote αυτα που γραφω σε παρακαλω γιατι μερικα ειναι προσωπικα και θελω να τα σβησω...

Ναι εννοειται παντα παιζονται συμφεροντα!
    αλλα σιγα.........χεστηκες! κακως τους εδωσες αξια....
    Ναι κακώς και χάλασα την υγεία μου ..... αχ μακάρι να μην έχω καμία ψύχωση.

Senior Member
    Ευχαριστωωωωω !!

κοιτα, και να εχεις, ρυθμιζεται φαρμακευτικα! οποτε μην σκας!
    θα κανεις και τη γυμναστικουλα σου για εκτονωση! μια ζωγραφικη πχ, μια αγιογραφια που θα σου αρεσει για να παρει μπρος το μυαλο σου. Μπορεις να κανεις αυτο που λεει ο seirios εδω στο φορουμ οτι διαβαζει καθημερινα λογοτεχνια με προγραμμα!
    να πηγαινεις βολτες! οχι ιντερνετ καθε μερα, σε αποχαυνωνει! το πρωι βγες βολτα στα μαγαζια και πηγαινε για καφε μονη σου! στη Θεσσαλονικη εχετε απιστευτη αγορα και παραθαλασσια για βολτες.
    Βρες ενα συλλογο με φωτογραφια, κινηματογραφο και πηγαινε να γνωρισεις νεο κοσμο! Μαθε μια ξενη γλωσσα!!

Senior Member
    Εγω ας πουμε εχω τυψεις που δεν ειχαμε καταλαβει οικογενειακως οτι η μαμα ειχε ψυχωση και παρανοια, λεγαμε οτι ειναι ιδιοτροπη και ποτε δεν πηγε σε ψυχιατρο. Οποτε ταλαιπωρηθηκε παρα παρα πολυ και μας ταλαιπωρησε επισης.
    Εισαι τυχερη που το ξερεις αν το εχεις γιατι εχεις προσβαση σε θεραπευτικα μεσα!

Page 39 of 109 FirstFirst ... 2937383940414989 ... LastLast