Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 47
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 47 of 109 FirstFirst ... 3745464748495797 ... LastLast
Results 691 to 705 of 1630
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Νομιζω το καλυτερο για την ηρεμια σου ειναι να πας σε αλλη εκκλησια. Αλλο παλαιο δεν υπαρχει??

Για την εμφανιση θα το ξαναματαεπαναλαβω, γυμναστηριο αρχικα και μετα προσαρμοζεις αναλογα και τη διατροφη σου!! Αλλα το γυμναστηριο ειναι το Α και το Ω. Τα παντα φευγουν... χθες εβλεπα ενα βιντεακι με μια 84χρονη γιαγια που ειχε καμπουρα στην πλατη, και ισιωσε με γιογκα...
    Βέβαια το σωστό είναι να γυμνάζεται κανείς για τον εαυτό του,έτσι δεν λένε?

Senior Member
    Αυτό θα κάνω θα εκκλησιάζομαι και θα φεύγω δεν θα μπλέκω μαζί τους σε καφέδες και τέτοια. Πολύ ωραία!!!!

Senior Member
    Καλυτερα ετσι... Διασφαλιζεις την ηρεμια σου!
    Και στη Θεσσαλονικη τοσους συλλογους εχει, κανε καμια ζωγραφικη, αγιογραφια, φωτογραφια για να γνωρισεις κοσμο και να αποκτησεις νεες παραστασεις...
    Γυμναστηριο οπωσδηποτε για την εμφανιση, αν θελεις και εχεις κεφια κανε και χορο, βοηθαει!!
    Και τσεκαρε τα μεταπτυχιακα στη νοσηλευτικη να δεις τι μπορεις να κανεις...

Senior Member
    Εκεί δεν ξέρω αν με κάνανε πέρα επειδή τους έβρισα ή με υποτίμησαν γενικώς.

Senior Member
    Αν δεν εισαι ομοιος με το περιβαλλον αλλα διαφερεις, παντου σε κανουν στην ακρη... Οι παραφωνιες παντα περιθωριοποιουνται!
    Επισης αν δεν εχεις αυτοπεποιθηση, παντα θα υπαρχουν οι εξυπνακηδες που θα σε υποτιμουν!
    Ολους μας, δεν αφορουν αυτα μονο εσενα.
    Το point ειναι να καταλαβουμε οτι ο κοσμος ειναι πολυ μεγαλος για να κολλαμε σε κλικες, κυκλους, και ανοησιες.
    Ο,τι με βλαπτει, το κανω στην ακρη, αυτο πρεπει να ειναι το μοτο μας Δελφινι!!

Banned
    για να γνωρισεις κοσμο μεσω ενος γκρουπ πχ κολυμβιση πρεπει να σαι φωτομοντελο για να σε προσεξουν εκτος αν εχεις κοινα προβληματα με καπιον αλλα αυτοι δε πανε για γνωριμιες μεσα στο γκρουπ αλλα για να ασχοληθουν με το χομπυ τους εγω το εχω δοκιμασει αυτο με εργαστηρι που ολοι φτιαχναμε εργα αλλα το μονο που καταφερα ετσι ειναι να αποκτησω θαυμαστες για ενα πραγμα που το ξερα και γω οτι ειμαι καλος σ αυτο (χαιρω πολυ δηλαδη τι να το κανω?)

Senior Member
    Γιατί δεν ήμουνα όμοια με το περιβάλλον τι έκανα;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Γιατί δεν ήμουνα όμοια με το περιβάλλον τι έκανα;;;
    Το οτι τους μπινελικωσες δεν ειναι αρκετο για να σε βγαλουν στην απεξω?

Δελφινι, επειδη περασες μια σοβαρη περιπετεια με την υγεια σου, καλα θα κανεις να προσεχεις την ηρεμια σου. Μην παρεις πολυ θαρρος και πεις ειμαι καλά τωρα, ας τους ξαναδοκιμασω. Το ειδες μια φορα το ποιημα πως παει, σε πληγωσαν, δεν σου σταθηκαν, εμεινες μονη για 20 χρονια. Τωρα εχεις μια 2η ευκαιρια να ζησεις για σενα, νεα κοπελα εισαι, εχεις ολο το δικαιωμα να κανεις τη ζωη που σου αξιζει.
    Ξεκολλα απο το μαλακισμενο παρελθον, σε μεγαλη πολη ζεις! εγω τι να πω που ειμαι σε χωριο τωρα??

Senior Member
    Ναι όντως με άφησαν μόνη μου. Με κανέναν δεν έκανα παρέα και δεν με καταλάβαιναν ότι είμαι καλά ή μάλλον το καταλάβαιναν και έκαναν χειρότερα.

Senior Member
    Να δεις την κυπριακη εκπομπη για τη σχιζοφρενεια, ειναι σε ενα αλλο ποστ εδω. Πολυ ενδιαφερουσα!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Να δεις την κυπριακη εκπομπη για τη σχιζοφρενεια, ειναι σε ενα αλλο ποστ εδω. Πολυ ενδιαφερουσα!!
    Σε έψαχνα.
    Σου άφησα μια απάντηση στο θέμα της dimitra79.

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Άλλο παλαιό δεν υπάρχει είναι η μοναδική εκκλησία που έχουμε στην πόλη μου και η μαμά μου πηγαίνει σε αυτήν και δεν θέλει να φύγουμε για μια χαζομάρα. Η μαμά μου είναι αγία γυναίκα αλλά πιστεύει ότι μόνο αυτό είναι το σωστό και δεν μπορώ να την αλλάξω γνώμη.
    Και προτιμαει να σε αναγκαζει να πηγαινεις σε μια εκκλησια που σε βριζουν?Οτιναναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Και προτιμαει να σε αναγκαζει να πηγαινεις σε μια εκκλησια που σε βριζουν?Οτιναναι.
    Καταρχήν δεν με βρίζουνε εγώ τους έβρισα και ότι ναναι είσαι εσύ από αυτά που λες.

Senior Member
    Αχ Μάρα μου φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω με αυτά και με αυτά έγινα άλλος άνθρωπος . Θυμάμαι εγώ φρόντιζα τον εαυτό μου και ήμουνα πολύ αδύνατη και όμορφη. Τώρα γιατί δεν μπορώ;; Γιατί αφέθηκα;; Και αν προσπαθήσω δεν θα γίνω το ίδιο όμορφη όπως παλιά αποκλείεται.

Senior Member
    To ιδιο οπως παλια δεν γινεται γιατι αλλο στα 20 αλλο στα 40. Αλλα μπορεις και στα 40 να εχεις την ομορφια σου, ενα αδυνατο καλογυμνασμενο κορμι, να φορας αλλα ρουχα απο τα ρουχα που φορας τωρα! ποσες 40αρες και 50αρες κουκλαρες δεν υπαρχουν??
    Λες οτι δεν μπορεις ισως γιατι κουραστηκες, ισως γιατι η μαλθακοτητα της απραξιας επηρεαζει, ισως λογω ανασφαλειας, πολλα τα ισως....
    Δελφινι, προσπαθησε εσυ, και πιστεψε με, θα σου αρεσει τοσο πολυ η αλλαγη και η εμφανιση σου σε λιγους μηνες που θα πορωθεις !
    Εδω τα καταφερνουν με την ασκηση ανθρωποι που εχουν καρκινο και σκληρυνση κατα πλακας, εσυ δεν θα τα καταφερεις??

Διαβασε αυτο το quote
    Another inspiration that has helped me get through has been Lance Armstrong's story. My cancer is not nearly as bad as his, but I believe in staying motivated and keeping as fit as you can.
    Grete Waitz

Αυτη ηταν μια Νορβηγιδα μαραθωνοδρομος και καρκινοπαθης, γκουγκλαρε το ονομα της και διαβασε την ιστορια της, θα σε εμπνευσει !!

Page 47 of 109 FirstFirst ... 3745464748495797 ... LastLast