Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 109 FirstFirst ... 456781656106 ... LastLast
Results 76 to 90 of 1630
    Senior Member
    Συγνωμη αλλα αυτα που λες εδω συζητας και με τους γονεις σου; Τους λες οτι εκλεψες τον γκομενο της φιλης σου πριν 20 χρονια και αν εισαι χαζη ή εξυπνη ομορφη ή ασχημη;;;
    Μεταξυ φαντασιας και αρρωστημενης φαντασιας υπαρχουν και καποια ορια και για να σε βασανιζουν τοσο αυτες οι σκεψεις και οι εμμονες και να σου εχουν δωσει φαρμακα, προφανως και ειναι ασθενεια και οχι απλη φαντασια, ποσο μαλλον δημιουργικη φαντασια. Και αλλοι εχουν φαντασια μεγαλη αλλα οχι ασθενεια και καποιοι την χρησιμοποιουν αυτην την φαντασια για ναδημιουργησουν. Ενα βιβλιο, ενα σεναριο, εναν πινακα... Γιατι δεν δοκιμαζεις να γραψεις ενα βιβλιο;

Senior Member
    Βεβαίως και τα ξέρουν όλα οι γονείς μου.

Senior Member
    Δεν ρωτησα αν τα ξερουν ολα, προφανως και θα τα ξερουν, αλλα αν συζητας συνεχως αυτα τα πραγματα και μαζι τους. Αν δηλαδη τροφοδοτεις τις εμμονες σου στην ουσια. Γιατι αυτο κανεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mελίνa View Post
    Δεν ρωτησα αν τα ξερουν ολα, προφανως και θα τα ξερουν, αλλα αν συζητας συνεχως αυτα τα πραγματα και μαζι τους. Αν δηλαδη τροφοδοτεις τις εμμονες σου στην ουσια. Γιατι αυτο κανεις.
    Ναι τα συζητάω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ναι είχα μεγάλη φαντασία και είναι κληρονομική σε μας δεν είναι θέμα αρρώστιας την έχει και η γιαγιά μου και η μαμά μου και η θεία μου αλλά και ο αδελφός μου. Αν και πήγα σε ψυχιάτρο και μου δώσανε κάποια χάπια τα οποία τα σταματάω σιγά σιγά.
    τι φαντασία δηλαδή είχε η μαμα σου? τι έλεγε?

Senior Member
    Εγώ έγραφα σε ένα φορουμ ψυχολογίας παλιά και από εκεί γνώρισα έναν ψυχολόγο και του έστειλα αίτημα φιλίας και το δέχτηκε αλλά μόλις του είπα ότι έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου πριν 20 χρόνια με απέκλεισε λέγοντάς μου να ζητήσω βοήθεια αλλού? Γιατί το έκανε αυτό? Προσβλήθηκα? Γιατί με διαγράφουνε έτσι γίνεται και σε άλλους αυτό? ....
    Εγώ δεν θέλω να τα χαλάσω μαζί τους γιατί κάνουνε παρέα με τους γονείς μου πάνε στην ίδια εκκλησία και δεν θέλω να δημιουργήσω εγώ πρόβλημα.... για τον ψυχολόγο τι έχεις να πεις?
    Καλά κάνεις Μαγκάιβερ και μου τα λες! Και μάλλον δεν ήτανε και καλός ψυχολόγος ή ήτανε βλάκας ..... και έγραφε σε αυτό το φόρουμ τόσο ωραία παλιά και όλοι τον θαυμάζανε σαν την Ρέμεντυ.

Παρατραβηγμένο θεωρείς αυτό που έγινε πριν τόσα χρόνια ή επειδή έγινε πριν 20 χρόνια?
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    bre Δελφίνι, ψύχωση σου εχει γίνει αυτό που έγινε πριν 20 χρόνια!

Ξεκόλλα και προχωρα πια στη ζωή σου!
    Κανείς δεν σε αποκλείει, κανείς δεν σε διαγραφει! Εσυ γουσταρεις ατομα στη ζωη σου με τα οποία δεν ταιριάζεις? τί σου προσφέρουν? για σκέψου, αυτός ο γκομενος που έκλεψες νομιζεις σε σκεφτεται όσο τον σκεφτεσαι εσύ? εχει τις ίδιες ενοχές με σένα που κερατωσε την κοπέλα του? ή εχει συνεχίσει τη ζωή του?
    Εικοσι χρονια περασαν, ξεπερασε το πια... η ζωη συνεχιζεται, καθε μερα ειναι μια καινουργια μερα!
    Κανεις μας δεν ζει με μια προ 20ετιας ταμπέλα !

Τωρα να σε απεκλεισε ο ψυχολογος για λογους ηθικης, να ήταν δηλαδή τοσο συντηρητικός, σκληροπυρηνικός και αυστηρών αρχών, επειδη σε έκρινε ανηθικη, επειδή 20 χρονια πριν έκανες το φοβερό αμαρτημα να κλεψεις το γκομενο της φίλης σου, αποκλείεται. Οι ψυχολογοι ειναι ουδετεροι, δεν κρίνουν, δεν κατηγορουν!
    Μηπως τον ζάλισες τον άνθρωπο λεγοντας του εκατο φορες τη μέρα σε χιλια μηνυματα οτι έκλεψες το γκομενο της φιλης σου? !
    σου ειπε μια, σου ειπε δυο, εεεε απηυδυσε ο άνθρωπος και σου λεει στο τελος, ε αι σιχτιρ απο δω...

...
    δεν καταλαβα για ποιον λες δελφινι, αλλα υποψιαζομαι. ειδικα αν ειναι ανδρας.
    και παω στοιχημα, χωρις να το εχω συζητησει ουτε με εκεινον ουτε με εσενα οτι αυτο που περιγραφει η μαρα εγινε, 99.99 %. ειτε υποψιαστηκε οτι πας να του φορτωθεις με τον γκομενο της φιλης, ειτε βαρεθηκε να ακουει την κασετα και σε εστειλε.
    δεν μπορεις να κρινεις εναν ανθρωπο σαν ψυχολογο οταν δεν εχει αναλαβει την περιπτωση σου, απο το οτι δεν σε θελει για παρεα.. εφοσον δεν ηταν ΔΙΚΟΣ σου ψυχολογος και μαλιστα ηταν μελος εδω, δεν ηταν σαν ειδικος, απλα σου φερθηκε σαν μια γνωριμια του ιτνερνετ, οχι σαν πελατισα του. βαρεθηκε και στο ειπε.
    ελεος πια που ψαχνεις να αποδωσεις και ευθυνες σε αλλους, γι αυτην την ιστορια ...

Λοιπόν θα σηκωθώ το πρωί θα φάω κάτι , θα ασχοληθώ με το φβ , θα διαβάσω θα έρθει το μεσημέρι θα έρθουνε οι γονείς μου θα φάμε θα ξαπλώσουμε θα σηκωθούμε το απόγευμα θα πιούμε έναν καφέ θα δούμε τηλεόραση και θα κοιμηθούμε το βράδυ. Θα ρωτήσω την μαμά μου αν είμαι έξυπνη όμορφη κλπ
    Xαχαχα.

Ο ψυχιατρος τι διαγνωση σου χε κανει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Xαχαχα.

Ο ψυχιατρος τι διαγνωση σου χε κανει;
    ΄΄Ατυπη ψυχωτική διαταραχή

αλλά τώρα μου είπαν να σταματήσω τα χάπια σιγά σιγά.

Αισθάνομαι σαν ένα τρολλ βρε παιδιά... τρολλ της ζωής όλοι παντρεύονται και κάτι κάνουνε στην ζωή τους και εγώ τίποτα.

΄΄Ατυπη ψυχωτική διαταραχή
    Α, πεστο ετσι βρε Ολγα μου,εχεις ψυχολογικα προβληματα για αυτο τα λες ολα αυτα.
    Οχι πως δε φαινοταν αλλα τοσα χρονια δεν το παραδεχοσουν.

Senior Member
    Αισθάνομαι σαν τρολλ γιατί ούτε στην εκκλησία με θέλουνε ορισμένοι κ στην ζωή δεν με θέλουνε ορισμένοι και με αποκλείουν και στο φβ και στα φορουμ και γενικώς δεν κάνω και τίποτα στην ζωή μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Α, πεστο ετσι βρε Ολγα μου,εχεις ψυχολογικα προβληματα για αυτο τα λες ολα αυτα.
    Οχι πως δε φαινοταν αλλα τοσα χρονια δεν το παραδεχοσουν.
    Ναι αλλά τώρα θα τα κόψω τα χάπια μου είπε ο γιατρός.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    τι φαντασία δηλαδή είχε η μαμα σου? τι έλεγε?
    Η μαμά μου φοβάται πολύ ότι την κάνουνε μάγια και υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα.

Senior Member
    Η μαμά μου φοβάται πολύ ότι την κάνουνε μάγια και υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα.
    Μαλιστα...
    Κοιτα δελφινι, επειδή και εγώ είχα μαμά με φαντασία απεριόριστη, μπορω να πω οτι ως ενα βαθμο σε καταλαβαινω!
    Φοβόταν οτι οι αλλοι θελουν να τη βλαψουν, της πετανε στην πορτα μάγια, και ηταν τρομερα καχυποπτη οτι την κοροιδευουν...
    Εγω ομως δεν τη μιμηθηκα. Ουτε υιοθετησα τον τροπο σκέψης της. Ουτε και φοβαμαι κανεναν ή κάτι... πιστευω ότι ό,τι φοβάσαι, του δίνεις δυναμη να σε ελεγχει. Είσαι ελευθερος οταν είσαι ψύχραιμος και σκέφτεσαι κριτικά! χωρις υπερβολές και κολληματα.

Και εγώ είμαι στα 36 χωρις γαμο-οικογενεια και χωρις δουλειά. Χωρις δουλεια επειδη εγω παραιτηθηκα απο μια καλη ευκαιρια για να επιδιωξω κατι καλυτερο, το οποίο τελικα δεν πετυχα, με πήγε πίσω και ακόμη το παλευω.
    Και όμως δεν αυτοκατηγορουμαι καθε μερα επειδη παραιτηθηκα. Εκανα μια επιλογη, και προσπαθω να παω μπροστά. τελος!
    Και χωρις γάμο-οικογενεια επειδή απλουστατα οι προσπαθειες για σχέσεις που έκανα δεν ηταν για γάμο-παιδιά, και να ειχα παντρευτεί, έτσι που ειναι τα πραγματα το πιθανοτερο ειναι να ειχα χωρισει..Και το μονο που δεν θελω σε αυτη τη ζωή ειναι να καταλήξω χωρισμενη να μεγαλωνω μονη μου παιδιά.

Προσπάθησε να βαλεις ενα προγραμμα στη ζωη σου να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν, λιγα-λιγα. Καθε μερα.
    Αμα τεμπελιαζεις ολη μερα, λογικο ειναι να πιστευεις οτι εισαι ανικανη και δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
    Αφου μένεις σε μεγαλη πολη, πηγαινε ενα γυμναστηριο, περπατα καθε μερα, κανε βολτες στα μαγαζια-και μη μου πεις δεν εχω λεφτα για ψώνια- στο λεω με την εννοια να δεις ρουχα να σου ανοιξει η ορεξη και να βελτιωσεις την εμφανιση σου! Ασχολείσου με λουλουδια, έχεις μπαλκόνι? φτιαξε γλαστρες με λουλουδια να τα φροντιζεις! ειναι ψυχοθεραπεια ολο αυτο...
    Μετα, τι τρως? μαγειρευεις? ή τρως ότι σου φτιαχνει η μαμα σου? εγω θα σου προτεινα να μαγειρευεις μονη σου. Ψαξε στο ιντερνετ να βρεις συνταγες υγιεινες, πηγαινε μονη σου να αγορασεις τα υλικά, να το ετοιμασεις μετα, να δεις χαρα που θα σου δωσει η αισθηση οτι έφτιαξες κατι που το απολαυσε ολη η οικογενεια. Θα νιωσεις χρησιμη και δημιουργικη= αυτο εχεις αναγκη σε πρωτο πλανο θεωρω.

Διαβασε ενα βιβλίο έτσι για να αλλαξει κασετα το μυαλο σου. Μαθε ενα ποιημα απεξω! μαθε ενα τραγουδι να το λες και να χαιρεσαι! επαναλαμβανε τουλαχιστον μια φορά καθε ωρα <<είμαι ικανη, ειμαι ομορφη, μπορω!>>. Κι ας μην το πιστευεις....
    αμα το πεις πολλες φορες για ικανο χρονικο διαστημα, στο τελος θα το πιστεψεις και θα παρεις μπρος...
    (Υπαρχει ολοκληρη θεωρια για τον επαναπρογραμματισμο του μυαλου με τετοιες ατακες. Οπως επισης και τα μαντρα στο βουδισμο μια αναλογη λειτουργια επιτελουν).

Senior Member
    Πουθενά δεν με θέλουνε όμως εμένα και οι πόρτες είναι όλες κλειστές παντού με κάνουνε μπαν και στα φορουμ και παντού κάτι έχω που με κάνει κατώτερη από όλον τον κόσμο.

Senior Member
    Πουθενά δεν με θέλουνε όμως εμένα και οι πόρτες είναι όλες κλειστές παντού με κάνουνε μπαν και στα φορουμ και παντού κάτι έχω που με κάνει κατώτερη από όλον τον κόσμο.

Mήπως φταιει η κασετα που εχεις μεσα στο μυαλο σου και ειναι σε replay συνεχως???

Page 6 of 109 FirstFirst ... 456781656106 ... LastLast