Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 61
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 61 of 109 FirstFirst ... 1151596061626371 ... LastLast
Results 901 to 915 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    'Όχι δεν τους έβρισα. Έχω κατάθλιψη ίσως και είμαι τεμπέλα.
    Ψυχολογικό είναι το προβλημά σου κοπέλα μου,δεν είσαι τεμπέλα.......................το βιβλίο το πήρες που σου είπα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Ψυχολογικό είναι το προβλημά σου κοπέλα μου,δεν είσαι τεμπέλα.......................το βιβλίο το πήρες που σου είπα;
    Να σου πω την αλήθεια δεν διαβάζω βιβλία τα βαριέμαι.

Senior Member
    Και πώς καλλιεργεί την συναισθηματική νοημοσύνη για να τα καταφέρει τουλάχιστον στον τομέα της εργασίας?
    Πώς καλλιεργειται πρακτικα δεν ξερω....

Αντιγραφω απο το βιβλιο του Goleman Συναισθηματικη Νοημοσυνη
    Μερικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις συναισθηματικές μας δεξιότητες περιλαμβάνουν τις εξής:

Να μάθουμε να βάζουμε ταμπέλες στα συναισθήματα κι όχι στους ανθρώπους
    Να εξασκηθούμε στο να διακρίνουμε τη διαφορά μεταξύ σκέψεων και συναισθημάτων.
    Να εξασκηθούμε στο να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας.
    Να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των συναισθημάτων μας.
    Να μάθουμε να “ακούμε” τα συναισθήματά μας προκειμένου να φτάσουμε σε συμπεράσματα και για να λάβουμε αποφάσεις
    Να κάνουμε εξάσκηση στο να ξεπερνάμε τα αρνητικά μας συναισθήματα, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και δράσης μας.
    Στις αναποδιές που μας τυχαίνουν να εντοπίζουμε τι είναι αυτό που θέλουμε και να διοχετεύουμε την ενέργειά μας στην
    παραπέρα δράση
    Να δείχνουμε σεβασμό και κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων.
    Να προσπαθούμε να καταλαβαίνουμε τους άλλους, και να μην ασκούμε μόνο κριτική ή κάνουμε έλεγχο ή κήρυγμα.
    Να προσπαθούμε να προβλέπουμε τα συναισθήματά μας.

Senior Member
    Μάρα να σε ρωτήσω κάτι: Πιστεύεις ότι αν δεν έκλεβα τον γκόμενο της Μαρίας δεν θα μου συνέβαιναν όλα αυτά που έπαθα μετά; Ή θα τα περνούσα ούτως ή άλλως όλα αυτά που πέρασα?

Και κάτι άλλο υπάρχει περίπτωση να γίνουνε ποτέ ξανά φίλου μου οι παλαιοημερολογίτες ή δεν θα ξεχάσουνε τα βρισίδια ούτε και 100 χρόνια αν περάσουνε?

Senior Member
    Να σου πω την αλήθεια δεν διαβάζω βιβλία τα βαριέμαι.
    Περίμενε να γίνεις καλά τότε.....

Senior Member
    Πιστεύεις ότι αν δεν έκλεβα τον γκόμενο της Μαρίας δεν θα μου συνέβαιναν όλα αυτά που έπαθα μετά; Ή θα τα περνούσα ούτως ή άλλως όλα αυτά που πέρασα?

Και κάτι άλλο υπάρχει περίπτωση να γίνουνε ποτέ ξανά φίλου μου οι παλαιοημερολογίτες ή δεν θα ξεχάσουνε τα βρισίδια ούτε και 100 χρόνια αν περάσουνε?
    Δελφινι δεν ειμαι μαντης για να ξερω.
    Νομιζω οτι η ψυχωση ετσι κι αλλιως θα εκανε μπαμ καποια στιγμη, ισως με αλλη αφορμη
    Οταν μπινελικωνουμε καποιους, κλεινουμε πορτες επικοινωνιας. Οποτε πριν τους μπινελικωσουμε, καλο ειναι να σκεφτουμε αν θελουμε αυτους τους ανθρωπους στη ζωη μας, αν τους θελουμε προσεχουμε τι λεμε, αν δεν τους γουσταρουμε αδιαφορουμε.

Banned
    μαλον ειχες κρυφο καημο να γινεις ιεροκυρικας δε μπορω να βρω αλλη εξηγιση γιατι το λες συνεχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post

Μερικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις συναισθηματικές μας δεξιότητες.
    Η συναισθηματικη νοημοσυνη δεν καλλιεργειται , το EQ δλδ , οσο εχεις , εχεις , ειναι ο αντικαταστατης του IQ , δεν μπορεις να την αυξησεις , ειναι σαν να λες , ' πως θα γινω πιο εξυπνος ' ...........αλλο οι συμνισθηματικες μας δεξιοτητες , αυτες βελτιωνονται , αλλα στο μονο που εχουν ομοιοτητα με την EQ , ειναι η λεξη ' συναισθηματικη ' .....................

Senior Member
    Δελφινι δεν ειμαι μαντης για να ξερω.
    Νομιζω οτι η ψυχωση ετσι κι αλλιως θα εκανε μπαμ καποια στιγμη, ισως με αλλη αφορμη
    Οταν μπινελικωνουμε καποιους, κλεινουμε πορτες επικοινωνιας. Οποτε πριν τους μπινελικωσουμε, καλο ειναι να σκεφτουμε αν θελουμε αυτους τους ανθρωπους στη ζωη μας, αν τους θελουμε προσεχουμε τι λεμε, αν δεν τους γουσταρουμε αδιαφορουμε.
    Δεν ξέρω αν ήτανε ψύχωση απλά ξαφνικά βρέθηκα δίχως φίλες κλεισμένη στο σπίτι με την μαμά και τον μπαμπά μόνο και τον αδελφό μου με ινγκριντες στο παλαιό να αντιμετωπίσω ξαφνικά όλοι οι φίλοι που είχα από το παλαιό ήτανε , και με πολεμούσαν . Ο αδελφός μου με πλάκωνε στο ξύλο . Πέρασα μια κόλαση... Δεν είχα καμιά προσωπική ζωή καμία χαρά. Είχα και τις τύψεις μου που της πήρα τον γκόμενο. Πιο πολύ σαν χοντρή κατάθλιψη μου έμοιαζε παρά για ψύχωση. Δεν είχα την ωριμότητα τότε να σκεφτώ τις συνέπειες από τα βρισίδια ήτανε πάνω από τις δυνάμεις μου το όλο θέμα. Δεν τους γούσταρα, έπρεπε να αδιαφορήσω αλλά βρισκόμουνα σε αδιέξοδο γιατί με κολλούσανε παρά την θέληση μου τους έβλεπα κάθε Κυριακή στην εκκλησία δεν μπορούσα να τους αποφύγω.

Πιστεύεις θα τα πάθαινα ούτως ή άλλως έστω και αν δεν έκλεβα τον γκόμενο αυτηνής.... (δεν την χωνεύω , δεν ξέρω αν είναι καλό κορίτσι ή όχι αλλά εγώ έπαθα τόσα εξαιτίας της)?? Ξέρω ότι δεν είσαι μάντης αλλά πες μια γνώμη.

Banned

Μερικές συμβουλές για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις συναισθηματικές μας δεξιότητες περιλαμβάνουν τις εξής:

Να μάθουμε να βάζουμε ταμπέλες στα συναισθήματα κι όχι στους ανθρώπους
    Να εξασκηθούμε στο να διακρίνουμε τη διαφορά μεταξύ σκέψεων και συναισθημάτων.
    Να εξασκηθούμε στο να αναγνωρίζουμε τα συναισθήματά μας.
    Να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των συναισθημάτων μας.
    Να μάθουμε να “ακούμε” τα συναισθήματά μας προκειμένου να φτάσουμε σε συμπεράσματα και για να λάβουμε αποφάσεις
    Να κάνουμε εξάσκηση στο να ξεπερνάμε τα αρνητικά μας συναισθήματα, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και δράσης μας.
    Στις αναποδιές που μας τυχαίνουν να εντοπίζουμε τι είναι αυτό που θέλουμε και να διοχετεύουμε την ενέργειά μας στην
    παραπέρα δράση
    Να δείχνουμε σεβασμό και κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων.
    Να προσπαθούμε να καταλαβαίνουμε τους άλλους, και να μην ασκούμε μόνο κριτική ή κάνουμε έλεγχο ή κήρυγμα.
    Να προσπαθούμε να προβλέπουμε τα συναισθήματά μας.

με πιο απλα λογακια τα συναισθηματα ειναι χαρα λυπη θυμος απογοητευση ενθουσιασμος φρικη ικανοποιηση κλπ και τα ακολουθουμε αν βγαζουν καπου.

Senior Member

Πιστεύεις θα τα πάθαινα ούτως ή άλλως έστω και αν δεν έκλεβα τον γκόμενο αυτηνής.... (δεν την χωνεύω , δεν ξέρω αν είναι καλό κορίτσι ή όχι αλλά εγώ έπαθα τόσα εξαιτίας της)??
    Δελφινι τα εχουμε χιλιοξαναματαεπαναλαβει χαχα
    Δεν της εκλεψες το γκομενο, δεν της πηρες τον αντρα για να κανεις σχεση μαζι του, δεν εισαι αντροχωριστρα! Πως αλλιως να το πω? Αυτος σε γουσταρε, στα εριξε, εσυ ενεδωσες, τελος!
    Αυτοι το εκαναν θεμα μεταξυ τους, παντα ετσι γινεται οταν οι αργοσχολοι δεν εχουν που να εκτονωθουν για χαβαλε, εσυ τα πηρες χοντρα και μπινελικωσες.
    Και μετα βαρεσες διαλυση. Οκ ανθρωπος εισαι, ποσο να αντεξεις?
    Πιστευω οτι ναι θα τα παθαινες οπως τα επαθες, μπορει με αλλο τροπο, μπορει με αλλη αφορμη, σε αλλη φαση, αλλα αργα η γρηγορα θα τα ζουσες...

Οταν ησαστε μικρες με τη Μαρια τι σχεση ειχατε? κανατε παρεα?? οι γονεις σας τι σχεση ειχαν?

Senior Member

Αυτη η η επαναλαμβανομενη ιστορια με παλαιοημερολογιτες , με βαζει σε υποψιες για υπαρξη ψυχωσης , δυστυχως ..........

Senior Member

Οταν ησαστε μικρες με τη Μαρια τι σχεση ειχατε? κανατε παρεα?? οι γονεις σας τι σχεση ειχαν?
    Με την Μαρία δεν κάναμε παρέα από μικρές. Γύρω στα 21 αρχίσαμε να κάνουμε παρέα μέχρι τα 24 περίπου. Παλιά αγνοούσα την ύπαρξή της. Η θεία μου η Πόλυ που πήγαινε στην εκκλησία όταν η Μαρία ήτανε μικρή έλεγε ότι ήτανε ένα αντιπαθητικό πονηρό κοριτσάκι . Οι γονείς μας ποτέ δεν κάνανε παρέα. Αλλά ένα γειά το είχανε.

Senior Member
    Και μετα βαρεσες διαλυση. Οκ ανθρωπος εισαι, ποσο να αντεξεις?
    Πιστευω οτι ναι θα τα παθαινες οπως τα επαθες, μπορει με αλλο τροπο, μπορει με αλλη αφορμη, σε αλλη φαση, αλλα αργα η γρηγορα θα τα ζουσες...
    Ναι διαλύθηκα για κάποιον λόγο. Ίσως να το πάθαινα ούτως ή άλλως. Ελπίζω να γίνω καλά και να σταθώ στα πόδια μου κάλιο αργά παρά ποτέ.

Senior Member
    Ναι διαλύθηκα για κάποιον λόγο. Ίσως να το πάθαινα ούτως ή άλλως.

Δεν εχω καταλαβει αν επιασες πατο απο τις τυψεις που πηγες με τον τυπο και προδωσες υποτιθεται τη φιλη ή επειδη αναγκαστηκες να βρισεις τους παλαιο/τες γιατι ενιωσες οτι σε απερριψαν απο τον κυκλο...
    Τελος παντων, σημασια εχει οτι περασαν εικοσι ολοκληρα χρονια Δελφινι...
    Κοιτα τη ζωη σου και αστους, τα χιλιοειπαμε! δεν σε νοιαστηκαν τελος.

Page 61 of 109 FirstFirst ... 1151596061626371 ... LastLast