Με αποκλείουν συνέχεια. - Σελίδα 98
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Σελίδα 98 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 488896979899100108 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Αποτελέσματα 1,456 μέχρι 1,470 από 1630
    Δελφινακι η ιστορια μιλαει για την αξια της αυτοεκτιμησης... Ωραιος ο Μπουκαι...

Τη φετινη χρονια τι σκεφτεσαι να κανεις? δεν ξεκινας χορο?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Δεν ξέρω τι θα κάνω. Γενικώς αισθάνομαι άχρηστη και ανίκανη. Μακάρι να έβρισκα μια δουλειά. Δεν ήμουνα τόσο άχρηστη και ανίκανη παλιά τώρα έγινα.

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από δελφίνι Εμφάνιση Μηνύματος
    Δεν ξέρω τι θα κάνω. Γενικώς αισθάνομαι άχρηστη και ανίκανη. Μακάρι να έβρισκα μια δουλειά. Δεν ήμουνα τόσο άχρηστη και ανίκανη παλιά τώρα έγινα.
    Γιατι δεν ασχολεισαι με μια τεχνη? να μην ερχεσαι σε επαφη με πολυ κοσμο, αρρωστους κλπ.
    πχ αισθητικη? θα μαθαινες να φροντιζεις και τον εαυτο σου μεταξυ αλλων. Ισως ραπτικη, πλεξιμο, βοηθος σε καποιο καταστημα-σε μεγαλη πολη μενεις, δεν μπορει να μη ζητανε κοπελες σε μαγαζια.
    Η γυμναστικη δεν ανεβασε καθολου την αυτοπεποιθηση σου?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Ναι η γυμναστική με βοήθησε πολύ και ο χώρος εκεί τα παιδιά κλπ. Μάρα ο πόνος μου άλλος ότι οι παλαιοημερολογίτες με νικήσανε και ότι είναι πιο έξυπνοι από μένα δυστυχώς.

Ναι η γυμναστική με βοήθησε πολύ και ο χώρος εκεί τα παιδιά κλπ. Μάρα ο πόνος μου άλλος ότι οι παλαιοημερολογίτες με νικήσανε και ότι είναι πιο έξυπνοι από μένα δυστυχώς.
    Κανεις δεν σε νικησε, ξεκολλαααααααααααααα!!!!
    Και εσυ εξυπνη εισαι. Και τει τελειωσες και ιεκ, και αγγλικα ξερεις, και διαβαζεις, μια χαρα κοπελα εισαι!!!
    Στην εποχη μας οι 40αρες ειναι οι νεες 30αρες!!
    Οταν χασεις τα κιλακια με τη γυμναστικη θα δειχνεις 5 χρονια τουλαχιστον νεοτερη...
    Μια δουλιτσα να βρεις να νιωθεις οτι κατι δημιουργεις/προσφερεις και το γυμναστηριο να συνεχισεις, ολα καλα θα πανε!!!
    Ζησε τη ζωη σου δελφινακι και μη στενοχωριεσαι............

Καταρχάς επειδή έχασες μία μάχη δε σημαίνει ότι είσαι άχρηστη κι οι Ιταλοί έχασαν από εμάς το σαράντα αλλά μάλλον είναι καλύτεροι από εμάς
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Η μαμά μου λέει ότι είμαι μία μετριότητα που σημαίνει ΠΑΤΟΣ την σημερινή εποχή για πολλούς.

Banned
    Ημ. Εγγραφής
    Dec 2016
    Η μαμά μου λέει ότι είμαι μία μετριότητα που σημαίνει ΠΑΤΟΣ την σημερινή εποχή για πολλούς.
    Αν αναλογιστούμε ότι οι μανάδες δεν τα πάνε και τόσο καλά με τις κόρες τους, τότε νομίζω πως δεν θα έπρεπε να δίνεις τόση βαρύτητα σ' αυτά που σου λέει, τα οποία μπορεί και να τα λέει πάνω στο θυμό της.

Ναι αλλά αν είμαι μία μετριότητα αυτό σημαίνει ότι είμαι ένα τίποτα στις μέρες μας.

Ρε δελφινι...θα σου μιλησω ευθεως και ελπιζω αντι να παρεξηγηθεις να το εκτιμησεις. Οσο καιρο ημουν εδω τα ιδια εγραφες. Τοσο καιρο ελειπα απο το φορουμ και ακομα τα ιδια γραφεις. Και παω στοιχημα οτι τα ιδια εγραφες πριν ακομα γραφτω εγω. Το ρεζουμε των θεματων σου ασχετα απο το πως θα το διατυπωσεις και απο το πλαισιο που θα το βαλεις καθε φορα σε καινουριο θεμα ειναι το "ειμαι αχρηστη". Θα σε ρωτησω λοιπον το εξης: Τι απαντηση περιμενεις;
    Αμα σου πουνε χιλια μελη "οχι δεν εισαι αχρηστη, απλα πρεπει να κανεις το ταδε το δεινα προσπαθησε μπλα μπλα" και δεν τους πιστευεις η παρηγορεισαι προσωρινα απο τα λογια. Αισθανεσαι οτι η κουβεντα ισουται με πραξη και ξεγελας ετσι το μυαλο σου.
    Απο την αλλη αν σου πει καποιος "ναι εισαι μετρια, αχρηστη, ενα τιποτα" παλι θα αντιδρασεις. Σε θυμαμαι καπου να υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου οταν καποιος πηγε να στο δειξει και να γραφεις οτι οχι τι δεν εχω εγω δηλαδη και το εχουν οι αλλοι; Στο πηγαδι κατουρησα; Μια χαρα ειμαι"....
    Εν ολιγοις και ναι να σου πουμε και οχι δεν εχει νοημα.
    Αυτο που θελεις ειναι να το κουβεντιαζεις εδω για να αισθανεσαι οτι κανεις κατι για να βελτιωσεις τη κατασταση σου ενω δε κανεις τιποτα. Ειναι μια ψευδαισθηση δηλαδη. Δεν πιστευω λοιπον οτι εισαι μετρια η αχρηστη η οτιδηποτε τετοιο. Εισαι αδρανής, άπραγη.
    Η εκτιμησε οσα εχεις και προσπαθησε να συμφιλιωθεις με αυτα η κανε κατι. Παρε αποφασεις, στοχους, και διεκπεραιωσε τους.
    Πρεπει ομως να ειναι ρεαλιστικοι στοχοι. Αποφευγεις την πραγματικοτητα, ονειροπολεις πολυ ετσι δεν ειναι; Φαντασιωνεσαι πως θα ηθελες να ειναι η ζωη σου. Διαλεξε πρωτα μικρους στοχους. Σκαλοπατι σκαλοπατι.
    Δε γινεται απο τη μια μερα στην αλλη να γινεις κατι που δεν εισαι. Μπορεις ομως να κανεις ενα μικρο βημα για να βελτιωσεις αυτο που ηδη εισαι.

Ρε Ναταλία σουπς δεν έχεις καταλάβει ότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο και η θέση μου είναι πολύ δύσκολη και ότι δυσκολεύομαι γενικώς???

Εσάς σας έχει τύχει να σας κυνηγήσουνε, να σας ποδοπατήσουνε , να σας υποβιβάσουνε???? Εμένα μου έτυχε όμως από τους παλαιοημερολογίτες πριν χρόνια και αυτό είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο άλλος καταστρέφεται και αυτοκτονεί.....

Δελφίνι εμένα μου έτυχε αστην να λέει οποίου δεν του τυχε δεν ξέρει έτσι έβγαλα ψυχωση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ημ. Εγγραφής
    Feb 2009
    Δελφίνι κανά νέο έχουμε με εξωτερικό?Έφυγες τελικά ή ακόμα εδώ είσαι?

Ρε Ναταλία σουπς δεν έχεις καταλάβει ότι βρίσκομαι σε αδιέξοδο και η θέση μου είναι πολύ δύσκολη και ότι δυσκολεύομαι γενικώς???

Εσάς σας έχει τύχει να σας κυνηγήσουνε, να σας ποδοπατήσουνε , να σας υποβιβάσουνε???? Εμένα μου έτυχε όμως από τους παλαιοημερολογίτες πριν χρόνια και αυτό είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο άλλος καταστρέφεται και αυτοκτονεί.....
    Δε μου ετυχε οχι. Ναι σε πιστευω εισαι εισαι σε ασχημη θεση. Εγω σε ρωταω τι απαντηση ζητας εδω και πιστευεις οτι θα σου κανει καλο. Ειμαι εδω για να στη προσφερω, αληθεια. Τι θελεις; Λυπηση και συμπονια; Οκ τα εχεις...καημενο δελφινι...ποσο κακο σου εκανε ο κοσμος, καημενο θυμα, κριμα για οσα επαθες...νιωθεις καλυτερα με αυτο; Μετα; Τι;

Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από STAVROS Εμφάνιση Μηνύματος
    Είσαι σίγουρη πως προφέρεται Σουπς?
    Σουπς ειναι σουπς...το παρατσουκλι του σουπερμαν τρομαρα μου. Τωρα θα ελεγα παραπεμπει πιο πολυ σε σουπα τελικα :P

Σελίδα 98 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 488896979899100108 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια Θέματα

1. συνεχεια
    Από katerina1974 στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 10-08-2017, 08:26
  2. Συνέχεια φταίω...
    Από Γάτος στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Τελευταίο μήνυμα: 26-08-2013, 14:39
  3. Ψυχοσωματικά... συνέχεια!
    Από napostol στο forum Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή
    Τελευταίο μήνυμα: 04-08-2013, 22:01
  4. η συνέχεια
    Από someone στο forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Τελευταίο μήνυμα: 15-05-2010, 22:26
  5. ΣΥΝΕΧΕΙΑ 3
    Από ΝΕΦΕΛΗ στο forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα