Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 109 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast
Results 556 to 570 of 1630
    Senior Member
    Δεν ξέρω γλυκιά μου και εγώ απλά αναρωτιέμαι μαζί σου γιατί δεν είμαι απολύτως σίγουρη για τα αισθήματά μου και θα ήθελα να το αναλύσω για να καταλάβω και εγώ τον εαυτό μου. Εγώ αυτήν την κοπέλα γιατί να την ζηλέψω; Τα είχε με 3 πράγμα που δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν μου άρεσε εμφανισιακά γιατί ήτανε πιο άσχημη τότε από μένα. Το ότι με φλέρταρε ο γκόμενος της το είδα σαν θεία δίκη για τα κακά πράγματα που έκανε που τα είχε με 3 συγχρόνως και έριξα την ευθύνη της όλης κατάστασης σε αυτήν. Δεν την χώνευα αυτό σημαίνει ότι την ζήλευα;;;; Δεν ξέρω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Το ότι με φλέρταρε ο γκόμενος της το είδα σαν θεία δίκη για τα κακά πράγματα που έκανε που τα είχε με 3 συγχρόνως και έριξα την ευθύνη της όλης κατάστασης σε αυτήν. Δεν την χώνευα αυτό σημαίνει ότι την ζήλευα;;;; Δεν ξέρω.
    οχι....ουτε εγω μπορω να βγαλω ακρη... δεν ξερω.
    Μηπως ενιωθες ανεπαρκης επειδη τοτε ναι μεν εσυ ησουν κουκλα αλλα αυτη ειχε συγχρονως 3 γκομενους?? και εσυ τοτε αν και κουκλα, κανεναν?

Senior Member
    Εκτός αυτού αυτή όλο ήθελε να εξομοιώνεται με μένα ότι είμαστε ίδιες κλπ. που σημαίνει ότι αυτή με ζήλευε .

Δεν άντεχα μία ******* να εξομοιώνεται με μένα. Εγώ δεν ήμουνα *******. Εγώ μία σχέση είχα μόνο πριν χρόνια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Μηπως ενιωθες ανεπαρκης επειδη τοτε ναι μεν εσυ ησουν κουκλα αλλα αυτη ειχε συγχρονως 3 γκομενους?? και εσυ τοτε αν και κουκλα, κανεναν?
    Όχι ήταν επιλογή μου να μην έχω κανέναν.

Senior Member

Δεν άντεχα μία ******* να εξομοιώνεται με μένα. Εγώ δεν ήμουνα *******.
    ναι οκ! αλλα την ειχες φιλη...
    και μετα ενιωσες ενοχες οτι πηγες με το γκομενο ΤΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ναι οκ! αλλα την ειχες φιλη...
    και μετα ενιωσες ενοχες οτι πηγες με το γκομενο ΤΗΣ
    Την είχα φίλη από ατυχία και συγκυρίες εγώ ποτέ δεν θα έκανα παρέα μαζί της αυτή με κολλούσε. Εντάξει μετά ένιωσα ενοχές.... γενικώς γκαντεμιά.... οι άλλοι πώς ξεπερνάνε τις γκαντεμιές και εγώ δεν μπορώ ... έχω καθίσει στα σκατά και δεν μπορώ να σηκωθώ.

Ααααα Μάρα τώρα το σκέφτηκα αυτή έλεγε όλη την προσωπική μου ζωή στον θείο της και το μάθαινε όλη η εκκλησία ....μήπως της πήρα τον γκόμενο από εκδίκηση....περάσανε πολλά χρόνια και τα ξέχασα.

Έλεγε και ψέματα σάλτσες για να δείξει ότι και άλλες είναι πουτάνες σαν αυτήν.

Senior Member
    Ααααα Μάρα τώρα το σκέφτηκα αυτή έλεγε όλη την προσωπική μου ζωή στον θείο της και το μάθαινε όλη η εκκλησία ....μήπως της πήρα τον γκόμενο από εκδίκηση....περάσανε πολλά χρόνια και τα ξέχασα.
    αφου χωρισε με το γκομενο, τι εσκαγε και αυτη??...
    καλα αυτη η εκκλησια Σοδομα και Γομορρα ειναι Δελφινι....

Ηταν βλακεια που την εκανες παρεα! επρεπε να εχεις καλα κοριτσια φιλες, οχι πουτανες και διπροσωπες.

Senior Member
    Τώρα Μάρα που μαγαρίστηκα από αυτήν την εκκλησία θα βρεθούνε καλά κορίτσια να με κάνουνε παρέα;;;;

Senior Member
    ελα βρε Δελφινι μαγαριστηκες...
    τι λογια ειναι αυτα....

Εννοειται θα βρεθουν! αμα και εσυ ανοιχτεις στην κοινωνια, και δεν καθεσαι πανω απο εναν υπολογιστη, σαφως και θα βρεις νεες παρεες !

Senior Member
    Ρε συ τι χάλια κόσμος ;;;; Ατυχία μου που μπλέχτηκα μαζί τους και έγινα σαν αυτούς τελικά επειδή δεν είχα και πολύ μυαλό.

Senior Member
    Ρε συ τι χάλια κόσμος ;;;; Ατυχία μου που μπλέχτηκα μαζί τους και έγινα σαν αυτούς τελικά επειδή δεν είχα και πολύ μυαλό.
    Παθηματα που γινονται μαθηματα! ολοι-ες κανουμε λαθη! απο βλακεια, εγωισμο, ζηλεια, φοβο, αγχος... Το θεμα ειναι να προχωραμε μπροστα!

Senior Member
    Εγώ που τους κατηγορώ τους παλαιοημερολογίτες όπου σταθώ και όπου βρεθώ κάνω καλά;;; Κατηγορώ και ορισμένους παλαιοημερολογίτες στους άλλους κάνω καλά;;;;

Banned
    Oχι δεν κάνεις καλά.Στο τέλος θα καταφέρεις να βρεθείς μπλεγμένη.Επίσης δεν ξέρω τι ακριβώς κατηγορίες λες αλλά θυμίσου ότι "την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν αλλά τον ρουφιάνο ουδείς" και ότι ο Χριστός όταν ο Πέτρος επιτέθηκε με μαχαίρι σε έναν στρατιώτη που πήγαν να τον συλλάβουν του είπε "Μάχαιρα έδωσες,Μάχαιρα θα λάβεις".

Εγώ που τους κατηγορώ τους παλαιοημερολογίτες όπου σταθώ και όπου βρεθώ κάνω καλά;;; Κατηγορώ και ορισμένους παλαιοημερολογίτες στους άλλους κάνω καλά;;;;
    Μπραβο ρε,πολυ χριστιανικο.

Ειναι που δεν τους βριζεις πια... :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Μπραβο ρε,πολυ χριστιανικο.

Ειναι που δεν τους βριζεις πια... :P
    Ναι είδαμε και αυτούς που είναι χριστιανοί τι καλά πράγματα κάνουνε.... και όχι δεν τους βρίζω..... λέω απλά αυτά που με κάνανε αλλά αυτοί δεν κάνανε μόνο σε μένα αλλά σε όλους οπότε είναι σαν να μην με κάνανε τίποτα.

Και ξέρεις τι είπα ότι ενώ έχω πολλούς παλαιοημερολογίτες φίλους πήγα να κάνω και μία άλλη που δεν την έβρισα ποτέ και δεν ανταλλάξαμε κουβέντα κακιά αυτή είναι όλο με το χαμόγελο στα χείλη η υποκρίτρια όταν με βλέπει και δεν με έκανε φίλη στο φβ ... το είπα και εγώ σε μια φίλη της για να δει πόσο υποκρίτρια είναι...απα πα πα

Page 38 of 109 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast