Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 81
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 81 of 109 FirstFirst ... 3171798081828391 ... LastLast
Results 1,201 to 1,215 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by katerinakilg View Post
    Ας σκεφτούμαι πως θα ένιωθε ο καθένας αν το σκύλευαν και τον απομόνωναν. Πως θα αισθανόταν αν ένιωθε να τον κουβεντιάζουν κι έβλεπε περίεργες συμπεριφορές και εκφράσεις.

καμια απομόνωση δεν κρατάει 20 χρόνια..και σιγά το κακούργημα..και φυλακή να είχε μπει θα είχε σωφρονιστεί..
    δεν απάντησα πάντως απλά για να απαντήσω..αν κάτι λέει αυτό..
    αν ήθελε λοιπόν να είναι αποδεκτή σ αυτόν τον κύκλο θα ήταν καλύτερα να μην κάνει τίποτα..ή απ τη στιγμή που έγινε το λάθος και ήθελε να τους ξανακερδίσει-γιατί μάλλον είναι τόσο πολύτιμοι στη ζωή της-ας τους ζήταγε συγχώρεση..
    τελοσπάντων έχω διαφορετική άποψη..θεωρώ πραγματικό χάσιμο χρόνου ο,τι γίνεται και οτι δεν της αξίζει..
    θα ξαναπώ πάντως ότι είναι τρομερό λάθος να μένει ακομα στο τότε..είναι λάθος απλά..
    άποψή μου πάντα..
    Δεν πάω εκεί και τελείωσε παιδιά!!Και δεν θα ξαναπάω γιατί εγώ δεν αισθάνομαι άνετα μαζί τους. Αυτοί πιστεύω ότι με συγχωρέσανε, αλλά δεν με ξανακάνουνε παρέα μάλλον... και ούτε ζητάνε την παρέα μου. Με αποφεύγουνε και ούτε το αίτημα φιλίας μου στο φβ δέχονται ορισμένοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ε ναι, για αυτο τα ξαναπαιρνες χωρις να το καταλαβεις!
    Το σημαντικο ειναι να τα χασεις αργα και σταθερα!!
    στο ξαναλεω, στο μηνα θα δεις τι εχεις κανει.. Μην πανικοβαλλεσαι απο τοσο νωρις, δες το και σαν εκτονωση το γυμναστηριο...
    Ναι είναι ωραία στο γυμναστήριο .....αισθάνομαι πολύ ωραία μετά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ναι είναι ωραία στο γυμναστήριο .....αισθάνομαι πολύ ωραία μετά .
    Το αδυνατισμα και το ωραιο κορμι ειναι ενα απο τα πολλα επακολουθα της καθημερινης αθλησης. Δεν ειναι το μονο.
    Για μενα το πιο σημαντικο ειναι οτι εκτονωνεσαι και ανεβαινει η ψυχολογια σου!
    Ακομη και το μυαλο παιρνει αλλες στροφες...
    Εγω εχω παθει συνδρομο στερησης τωρα που ειναι κλειστα... το δικο μου γυμναστηριο ανοιγει τελη Σεπτεμβρη γιατι τωρα θυμηθηκαν να το ανακαινισουν...... και σκεφτομαι να γραφτω σε κανενα αλλο προσωρινα. Ηδη εχω παρει ενα κιλο λογω καλοκαιριου.... :(

Senior Member
    Το αδυνατισμα και το ωραιο κορμι ειναι ενα απο τα πολλα επακολουθα της καθημερινης αθλησης. Δεν ειναι το μονο.
    Εγω εχω παθει συνδρομο στερησης τωρα που ειναι κλειστα... το δικο μου γυμναστηριο ανοιγει τελη Σεπτεμβρη γιατι τωρα θυμηθηκαν να το ανακαινισουν...... και σκεφτομαι να γραφτω σε κανενα αλλο προσωρινα. Ηδη εχω παρει ενα κιλο λογω καλοκαιριου.... :(
    Μην στενοχωριέσαι το ένα κιλό δεν είναι τίποτα!

Σήμερα το βράδυ είδα ένα όνειρο ότι κάποιος με ζήτησε σε γάμο. Βγαίνουνε τα όνειρα Παρασκευή προς Σάββατο?

Senior Member
    Δελφινι ελεος με τις παντρειες.............
    Δεν θα σε κανει ευτυχισμενη ενας γαμος, τις υποχρεωσεις και τις ευθυνες τις σκεφτεσαι ποτε?
    Κοιτα τον εαυτο σου, να φτιαξεις μια ομορφη καθημερινοτητα, να σταθεροποιηθεις και μετα να βρεις εναν καλο συντροφο και οπου παει !

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Καλημέρα Μάρα,πως είσαι;
    Μπορείς αν θες,να κάνεις λιγο τρέξιμο στη φύση,είναι πολύ ωραίο.Ή να γυμναστείς στο σπίτι.
    Και εγώ να φανταστείς,ασκούμαι σχεδόν καθημερινά,4 φορές στο gym έντονα και τις άλλες στο σπίτι χαλαρά ή πηγαίνω με παρέα για λιγο τρέξιμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Μπορείς αν θες,να κάνεις λιγο τρέξιμο στη φύση,είναι πολύ ωραίο.Ή να γυμναστείς στο σπίτι.
    Και εγώ να φανταστείς,ασκούμαι σχεδόν καθημερινά,4 φορές στο gym έντονα και τις άλλες στο σπίτι χαλαρά ή πηγαίνω με παρέα για λιγο τρέξιμο.
    Καλημερα!! καλα ειμαι!
    το λιγο τρεξιμο δεν μου φτανει.... ουτε να περπατησω εξω... οκ το εκανα τωρα τον Αυγουστο.
    Θελω την ενταση του διαδρομου, με τις αυξομειωσεις.

Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Κοίτα, δεν μου αρέσουν ουτε οι δαιμονοποιήσεις, ούτε οι αγιοποιήσεις... ότι υπάρχει ενας καλός κι ένας κακός στην ιστορία... έπειτα ο τύπος που της την έπεσε ενω τα είχε και με τη φίλη της δεν είχε καμία ευθύνη... δηλαδή η ηθική βαραίνει μόνο απο την πλευρά των γυναικών;;; απλώς η δελφίνι στερείται ενός βασικού πράγματος που είτε το έχεις, είτε όχι.... πονηριάς και π*τανιάς. Γι' αυτό την πάτησε.
    Πληζ,δε θελω ψευτο-φεμινισμο,δεν κολλαει στην συζητηση.

Μπορει η φιλη της να ηταν γενικα *******,αλλα στο συγκεκριμενο ειχε δικιο.Δεν ειχε καμια δουλεια το δελφινι,που ηταν φιλη της,να παει με το αγορι της.Ειναι τοσο απλο.
    Μπορει εσυ και η Μαρα να το υποβαθμιζετε για να την κανετε να νιωσει καλυτερα,αλλα σιγουρα δε θα σας αρεσε να παει μια φιλη σας με το εκαστοτε αγορι σας.

Επισης,ειναι λογικο οτι η εκκλησια στραφηκε εναντιον της,γιατι οι περισσοτεροι ηταν φιλοι και συγγενεις της αλλης,και το δελφινι με τις βρισιες τα κανε χειροτερα.

Πιο νιανια δεν μπορω να το κανω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Πληζ,δε θελω ψευτο-φεμινισμο,δεν κολλαει στην συζητηση.

Μπορει η φιλη της να ηταν γενικα *******,αλλα στο συγκεκριμενο ειχε δικιο.Δεν ειχε καμια δουλεια το δελφινι,που ηταν φιλη της,να παει με το αγορι της.Ειναι τοσο απλο.
    Μπορει εσυ και η Μαρα να το υποβαθμιζετε για να την κανετε να νιωσει καλυτερα,αλλα σιγουρα δε θα σας αρεσε να παει μια φιλη σας με το εκαστοτε αγορι σας.

Επισης,ειναι λογικο οτι η εκκλησια στραφηκε εναντιον της,γιατι οι περισσοτεροι ηταν φιλοι και συγγενεις της αλλης,και το δελφινι με τις βρισιες τα κανε χειροτερα.

Πιο νιανια δεν μπορω να το κανω.
    Δηλαδή εσύ το θεωρείς σοβαρό λάθος????

Ναι ΑΛΛΑ δε θα πρεπε να επηρεαζει την ζωη σου ουτε καν μετα απο 20 μηνες,ποσο μαλλον 20 χρονια.

Επρεπε να φυγεις απο εκεινη την παλιοεκκλησια και να κοιταξεις την ζωη σου.

Senior Member
    Ναι ΑΛΛΑ δε θα πρεπε να επηρεαζει την ζωη σου ουτε καν μετα απο 20 μηνες,ποσο μαλλον 20 χρονια.

Επρεπε να φυγεις απο εκεινη την παλιοεκκλησια και να κοιταξεις την ζωη σου.
    Γιατί την λες έτσι? Κάτι δεν σου άρεσε και σένα ε? Εντάξει τώρα το ξέχασα ....ελπίζω!!! Και γιατί να τους κάνω το χατίρι και να φύγω??? Αυτοί αυτό θέλανε....

Απο αυτα που λες παλιανθρωποι ηταν οι περισσοτεροι,χωρις αυτο να δικαιολογει τις πραξεις σου.

Senior Member
    Απο αυτα που λες παλιανθρωποι ηταν οι περισσοτεροι,χωρις αυτο να δικαιολογει τις πραξεις σου.

!!!!!!!! Έτσι πιστεύω και εγώ! Η μαμά μου γιατί έχει αντίθετη γνώμη???? Μάλλον είναι πολύ αθώα η καημένη!!! :(

Γιατι ειναι θρησκοληπτη και πιστευει οτι αφου ειναι ΓΟΧ ειναι καλα παιδια.

Senior Member
    Γιατι ειναι θρησκοληπτη και πιστευει οτι αφου ειναι ΓΟΧ ειναι καλα παιδια.
    Μάλλον, μακάρι να φεύγαμε για πάντα από εκεί!!!! Δεν θέλω να έχω δεσμούς με εκείνη την εκκλησία. Εγώ μάλλον δεν θα ξαναπάω εκεί. Μακάρι να έφευγε και η μαμά μου όμως από εκεί, αλλά δεν νομίζω να γίνει ποτέ αυτό.

Page 81 of 109 FirstFirst ... 3171798081828391 ... LastLast