Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 107
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 107 of 109 FirstFirst ... 75797105106107108109 LastLast
Results 1,591 to 1,605 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινι, ξερεις τι σημαινει κλεβω??

αν εσυ μου προσφερεις κατι, και εγω το παρω, με θεωρεις κλεφτρα??

αφου ο τυπος προσφερθηκε για ξεπετα, σου την επεσε κοινως, τι σκας??
    Κλεφτρα θα ησουν αν τον υπνωτιζες, αν του εριχνες ναρκωτικο στο ποτο του και τον εριχνες στο κρεβατι, αν ηταν παντρεμενος με παιδια και μια πιστη συζυγο να τον περιμενει κλπ...Ησουν ολα αυτα? οχι!
    Στην εκκλησια για αλλο λογο σε κοροιδευαν...οχι για την ξεπετα με τον τυπο. Μη σου πω οτι σε ζηλεψαν κιολας που ειχες το θαρρος να πας μαζι του...Εσυ ομως τα ταυτισες, και εχεις κολλησει...
    Ναι το ξέρω εκεί μέσα υπάρχει και περίπτωση να με ζηλεύανε γιατί από ότι λέει και ο πνευματικός μου ήμουνα η καλύτερη η πιο όμορφη. Αλλά για πες μου είμαι της ίδιας ανοησίας με αυτήν την φίλη μου και την Στέλα Μπεζεντάκου και την Τζούλια Αλεξανδράτου????

Senior Member
    Άντρας είμαι ρε δελφίνι αλλά έχω φάει κάτι κέρατα δε φαντάζεσαι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Άντρας είμαι ρε δελφίνι αλλά έχω φάει κάτι κέρατα δε φαντάζεσαι
    Ω μωρό μου γιατί ?εσύ είσαι καλό παιδί δεν έβρισκες σωστές κοπέλες μάλλον.

Senior Member
    Ε αφού καταλαβεσ ότι είμαι καλό παιδί βρήκες και την απάντηση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μάρα που είσαι απάντησε please!!!!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Καταστράφηκα που έκλεψα τον γκόμενο της φίλης μου ???? Γιατί εδώ και 17 χρόνια δεν κάνω τίποτα καλό για τον εαυτό μου και δεν προσπαθώ για το καλό μου ούτε περιποιούμαι που ποτέ δεν ήμουνα απεριποίητη εγώ και ούτε ψάχνω για δουλειά και τα λοιπά και ενώ όλες σε όλες τις γειτονιές μου είναι μια χαρά και στην εκκλησία είναι μια χαρά εγώ δεν κάνω τίποτα, κλαψ.

Εκεί που λέγανε όλοι ότι θα καλοπαντρευόμουνα ήρθε αυτό το γουρούνι και με κόλλησε και άλλαξε όλη μου την ζωή όλο το ρου της ιστορίας μου. Μετά έγινε αυτό με τους παλαιοημερολογίτες που με κυνηγήσανε, τα κοροϊδέματα. Κλείστηκα εγώ στο σπίτι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Θα καταντήσω σαν την θεία μου την τρελή που κλείστηκε σε 4 τοίχους και πέθανε εκεί. Εγώ θα έπρεπε να ήμουνα προσεχτική με την ζωή μου γιατί είχα και τρελό αδελφό που μου επιβάρυνε την όλη κατάσταση. Χάλια τα έκανα στην ζωή μου κρίμα.... ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ

Θα πάω σε έναν ψυχίατρο να του τα πω όλα να δούμε τι θα μου πει κλαψ σνιφ!!!

Η φίλη μου με τους 3 γκόμενους μια χαρά είναι στην ζωή της παντρεύτηκε άλλον και έχει και 2 παιδιά μαζί του και είναι τρισευτυχισμένη, ενώ εγώ μες την δυστυχία δεν έχω κάνει τίποτα και είμαι εντελώς απογοητευμένη. Περίμενα να έπαιρνα ένα καλό παιδί έξυπνο όμορφο καθότι ήμουνα εμφανίσιμη κιόλας και αντί αυτού κάθομαι και μαραζώνω τόσα χρόνια μες στο σπίτι δίχως παρέες και δίχως τίποτα. Εντωμεταξύ χάλασε και η συμπεριφορά μου έχω γίνει πολύ νευρική και οξύθυμη και μες στο άγχος γιατί με στρεσάρανε οι χαζοπαλαιοημερολογίτες άντε γρήγορα γρήγορα να παντρευτείς να κάνεις κάτι στην ζωή σου σαν να ήμουνα κανένα ζώο.

Και τώρα έχω γίνει βαριά, δεν μπορώ να κάνω με την ίδια χάρη που έκανα τότε γυμναστική που πετούσα στην κυριολεξία για να διορθώσω το σώμα μου από τόσα χρόνια καθισιό. Θα αυτοκτονούσα αλλά σκέφτομαι τους γονείς μου που θα στενοχωρηθούνε και έχω και μία ελπίδα ότι μπορεί τα πράγματα να πάνε καλύτερα στο μέλλον. Τεμπελιάζω να κάνω οτιδήποτε και το αναβάλλω γιατί μωρέ τι έχω πάθει? Ποιος θα με κρατήσει σε δουλειά έτσι?? Εντωμεταξύ είχα χάσει τόσα κιλά και είχα φτάσει 73 και ξαναπήγα στα 82. Έβαλα 9 κιλά σε 2 μήνες. Όλο αυτό κάνω χάνω μερικά και μετά τα ξαναβάζω. Πότε θα φτάσω έτσι στον στόχο μου που είναι τα 55 κιλά? Δεν θα τα καταφέρω με τον χαρακτήρα που έχω!!! κλαψ σνιφ!!!

Έχω μια φίλη που κάθεται και αυτή όλη μέρα στο σπίτι , είναι από το χωριό. Επικαλείται τάχα ότι κοιτούσε τους άρρωστους γονείς της αλλά οι γονείς της πεθάνανε και αυτή συνεχίζει να κάθεται μέσα στο σπίτι. Δεν λέει ότι είναι αδύναμη να κάνει τίποτα άλλο και μας κοροϊδεύει όλους. Πράγματι την λυπάμαι είναι σχεδόν στην ίδια κατάσταση με μένα. Λες να μας κάνουνε μάγια από εκεί από το χωριό? Το σκέφτηκα και αυτό. Δεν μπορεί τόσα άτομα από το χωριό να είναι τρελά.
    17 χρόνια ή 20?

Senior Member
    για πες μου είμαι της ίδιας ανοησίας με αυτήν την φίλη μου και την Στέλα Μπεζεντάκου και την Τζούλια Αλεξανδράτου????
    η συγκριση ειναι ατοπη... αυτες ό,τι κανουν, το κανουν επαγγελματικα, βιοποριστικα, βγαζουν χρημα κοινως.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Μάρα που είσαι απάντησε please!!!!!!!
    απαντησα καλε!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    η συγκριση ειναι ατοπη... αυτες ό,τι κανουν, το κανουν επαγγελματικα, βιοποριστικα, βγαζουν χρημα κοινως.

Δηλαδή δεν έχω καμία σχέση με αυτές ε? Ούτε με την Μπεζεντάκου που έκανε σεξ στις τουαλέτες στο big brother και το μάθανε όλοι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    17 χρόνια ή 20?
    από το 1999 νομίζω αν θυμάμαι καλά δηλαδή άρα 18

Senior Member
    Να σας πω λέτε να με σκοτώσει ο αδελφός μου καμιά φορά???? Θέλω να φύγω από το σπίτι και να μην έχω ποτέ ξανά επαφή μαζί του.

Senior Member
    Δηλαδή δεν έχω καμία σχέση με αυτές ε? Ούτε με την Μπεζεντάκου που έκανε σεξ στις τουαλέτες στο big brother και το μάθανε όλοι?
    η Μπεζ πανω σε αυτο το ........... στις τουαλετες, εχτισε ολοκληρη τραγουδιστικη καριερα... τι λεμε τωρα?? !!

Senior Member
    Λοιπόν Μάρα είσαι ο άνθρωπός μου θέλω να σε δω και από κοντά να τα πούμε!

Senior Member
    Μάρα που είσαι ?????

Νομίζω ότι είμαι χαζή ότι πάντα ήμουνα αλλά τώρα το κατάλαβα και εγώ τι έχεις να πεις????

Super Moderator
    Βλέπω σε αυτό το θέμα άπειρες μονολεκτικές απαντήσεις.
    Με δεδομένο ότι δεν πρόκεται για chat αλλά για φόρουμ και με δεδομένο ότι το θέμα βρίσκεται στην ενότητα "Αυτοβοήθεια & Υποστήριξη, παρακαλώ να προσπαθήσετε να περιορίσετε το chat, διαφορετικά θα κλειδώσω το θέμα.

Για πιο χαλαρές συζητήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φόρουμ "Με καφέ και συμπάθεια".

Ευχαριστώ.