Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 66
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 66 of 109 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast
Results 976 to 990 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αυτό είναι καλό, εγώ χαπακώθηκα λιγάκι για να ηρεμήσω και τώρα κούλαρα κι εγώ κάπως...σ' ένα άλλο θέμα σε ρώτησα κάτι, αν θες μου απαντάς...σε ρώτησα γιατί μου απάντησες για τα seroquel αφού αν κατάλαβα καλά δεν με συμπαθείς πια...μου έκανε εντύπωση...
    Kαλε , δεν κρατω κακιες , καυγαδες ειναι , συμβαινουν , λειτουργω διαφορετικα , και ισως δεν μπορεις να καταλαβεις την ιδιοσυγκρασια μου , σημερα εγινε , αυριο το ξεχασα ................ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου , αδυνατω να κρατησω κακιες για ασημαντα πραματα ....................αν συνεβαινε κατι σοβαρο , πχ. να πειραξει καποιος τους γονεις μου , καποιον δικο μου , η κι μενα , εκει θα γινοταν μακελειο , εχει συμβει , αλλα εδω δεν εγινε και τιποτα , αναψαν τα αιματα , ανταλλαξαμε μερικα λογια , λογια ειναι στο κατω κατω , ανθρωποι ειμαστε , αρπαχτηκαμε , ε , και ? δεν ειναι τιποτα για μενα , ειμαι πολυ ψυχραιμος , αφου δεν σε γνωριζω καν .................αυριο ειναι business as usual ............τι αυριο , σημερα κιολας ..........αγαπητε Κυκνε ! και Δελφινι φυσικα ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Kαλε , δεν κρατω κακιες , καυγαδες ειναι , συμβαινουν , λειτουργω διαφορετικα , και ισως δεν μπορεις να καταλαβεις την ιδιοσυγκρασια μου , σημερα εγινε , αυριο το ξεχασα ................ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου , αδυνατω να κρατησω κακιες για ασημαντα πραματα ....................αν συνεβαινε κατι σοβαρο , πχ. να πειραξει καποιος τους γονεις μου , καποιον δικο μου , η κι μενα , εκει θα γινοταν μακελειο , εχει συμβει , αλλα εδω δεν εγινε και τιποτα , αναψαν τα αιματα , ανταλλαξαμε μερικα λογια , λογια ειναι στο κατω κατω , ανθρωποι ειμαστε , αρπαχτηκαμε , ε , και ? δεν ειναι τιποτα για μενα , ειμαι πολυ ψυχραιμος , αφου δεν σε γνωριζω καν .................αυριο ειναι business as usual ............τι αυριο , σημερα κιολας ..........αγαπητε Κυκνε ! και Δελφινι φυσικα ..........
    Α οκ τότε... :) Μπορώ να βάλω χαμογελάκι...
    Πάντως μερικές φορές αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν ξαφνικά δεν υπήρχε το αύριο και πόσα πράγματα θα έμεναν μισοτελειωμένα και πόσα (καλά) λόγια ανείπωτα...ποιος ξέρει πότε δεν θα ξημερώσει πια γι' αυτόν; Αλλά δεν μπορείς στα καλά του καθουμένου ν' αρχίσεις να λες σε όλους ότι τους αγαπάς, θα τους φανεί παράξενο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ούτε και εγώ κρατώ κακίες και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν κατ' εξαίρεση που συμπαθώ μερικά μέλη. Όπως πχ εσένα καλέ μου φίλε και φυσικά την Μάρα την καλύτερη του φόρουμ!!!

Senior Member
    Στενοχωρήθηκα πολύ σήμερα γιατί συγχίστηκα και δεν τα σηκώνω αυτά γιατί είναι και η ζωή μου χάλια , σκέτη κόλαση, και δεν αντέχω στις στενοχώριες και στους καυγάδες. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου να καυγαδίζω, άλλωστε σε φόρουμ ψυχολογίας είμαστε και γράφουμε εδώ για να συζητήσουμε κάποια προβλήματα που μας είναι δύσκολο να τα συζητήσουμε με τους γνωστούς μας γιατί είναι πολύ λεπτά θέματα και εδώ κρυβόμαστε από την ανωνυμία για να πούμε ορισμένα πράγματα που μας προβληματίζουνε στην ζωή μας και είναι πολύ άσχημο να δεχόμαστε επίθεση από κάποια μέλη που δεν έχουνε την συναίσθηση και ήθος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Εγώ συμπαθώ πιο πολύ την δελφίνι και ας έχει πρήξει όλο το φόρουμ με τον γκόμενο και το παλαιό, η κύκνος είναι ένα τρολ που μισεί όλα τα μέλη...Και για εμένα έχει γράψει πολύ άσχημα πράγματα!!!
    Κι εγώ βρίσκω συμπαθητική τη δελφίνι και η ιστορία της είναι ενδιαφέρουσα, πολλοί άνθρωποι δύσκολα ξεπερνούν το γεγονός μιας θιγμένης αξιοπρέπειας. Και είναι πολύ θετικό ότι το ψάχνει, θέλει να καταλάβει τον εαυτό της. Και τι σημαίνει «έχει πρήξει όλο το φόρουμ»;; Το φόρουμ -ειδικά το συγκεκριμένο- γι' αυτό το λόγο είναι. Κάτι μας πονάει, κάτι μας συμβαίνει και γράφουμε εδώ αναζητώντας έναν άνθρωπο που θα μας πει εκείνη την κουβέντα που την ψάχναμε και δεν την βρίσκαμε και που θα μας ξεμπλοκάρει την όλη σκέψη.
    Last edited by novia35; 23-08-2016 at 20:55.

Senior Member
    Quote Originally Posted by novia35 View Post
    Κι εγώ βρίσκω συμπαθητική τη δελφίνι και η ιστορία της είναι ενδιαφέρουσα, πολλοί άνθρωποι δύσκολα ξεπερνούν το γεγονός μιας θιγμένης αξιοπρέπειας. Και είναι πολύ θετικό ότι το ψάχνει, θέλεις να καταλάβει τον εαυτό της. Και τι σημαίνει «έχει πρήξει όλο το φόρουμ»;; Το φόρουν -ειδικά το συγκεκριμένο- γι' αυτό το λόγο είναι. Κάτι μας πονάει, κάτι μας συμβαίνει και γράφουμε εδώ αναζητώντας έναν άνθρωπο που θα μας πει εκείνη την κουβέντα που την ψάχναμε και δεν την βρίσκαμε και που θα μας ξεμπλοκάρει την όλη σκέψη.
    Σε ευχαριστώ πολύ novia35 και εγώ σε συμπαθώ. Σε ευχαριστώ πολύ που με καταλαβαίνεις.

Σήμερα πήγα στο γυμναστήριο και στενοχωρήθηκα που όλες έχουνε καλύτερο σώμα από μένα. Εγώ πολύ χάλια είμαι ένας μπόγος. Πώς θα στρώσω αυτό το σώμα;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ novia35 και εγώ σε συμπαθώ. Σε ευχαριστώ πολύ που με καταλαβαίνεις.

Σήμερα πήγα στο γυμναστήριο και στενοχωρήθηκα που όλες έχουνε καλύτερο σώμα από μένα. Εγώ πολύ χάλια είμαι ένας μπόγος. Πώς θα στρώσω αυτό το σώμα;;;
    Δελφίνι, μην σκάς γι' αυτό!! Τα κιλά, κιλά είναι κι όπως έρχονται έτσι και φεύγουν. Άλλα είναι τα δύσκολα. Πραγματικά, εκεί που εργάζομαι τώρα, σε μια υπηρεσία στον τομέα της υγείας ακούω φοβερά πράγματα. Γυναίκα 45 χρονών με παιδάκι 6 χρονων με εγκεφαλικό επεισόδιο.... Γι' αυτό σου λέω! Να λέμε «Δόξα τω Θεώ»! και δεν είμαι απο τους ανθρώπους που απαξιώνω τα προβλήματα ψυχισμού επειδή δεν φαίνονται, πως άλλωστε θα μπορούσα όταν υποφέρω κι εγώ η ίδια -εδώ και πάρα πολλά χρόνια- απο αυτά απλώς θεωρώ ότι είναι αντιμετωπίσιμα κι ότι μπορεί να σε κάνουν να υποφέρεις, να υποφέρεις πολύ αλλά δεν σε σκοτώνουν. Η γιαγιά μου, απο την μεριά του πατέρα μου ήταν μια γυναίκα φοβική απο μικρή κοπέλα έλεγε «θα πεθάνω και θα πεθάνω», είχε ψυχολογικά αλλά τότε δεν τα έψαχναν. Εφτασε 92 χρονών, δεν πέθανε τον καιρό που το έλεγε παρόλο που το πίστευε.

Θα τα χάσεις τα κιλά σου. Φτάνει να μην αγχωθείς και σε πιάσει αγωνία να τα χάσεις γρήγορα. Εγω ήμουν 58 κιλά με ύψος 1.72, σ' όλη μου τη ζωή σαβούρωνα και δεν έπαιρνα ούτε γραμμάριο, όλες οι φίλες μου με μισούσαν εξαιτίας αυτού. Πέρασα μια πολύ δύσκολη φάση της ζωής μου, πιέστηκα πολύ, ένα - δύο ερωτικές απογοητεύσεις διαδοχικές, κάτι στραβωμάρες με δουλειές, δεν θέλει και πολύ να σπάσει το ηθικό σου και να τσακίστει η αυτοεκτίμηση σου. Άφησα τον εαυτό μου και έφτασα 80 κιλά, 22 κιλά παραπανίσια, έχω περάσει κι απο φάση στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας που είχα φτάσει 51 κιλά, εμένα τα ψυχολογικά με χτυπάνε εκεί στο διατροφικό, ευτυχώς έχω ένα όμορφο πρόσωπο αλλά νιώθω πως δεν είμαι πια εγώ, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου. Το κακό είναι πως έχω κι ένα περιβάλλον που δεν μ' ενθαρρύνει στο να τα χάσω αντιθέτως μου το υπενθυμίζει διαρκώς με αποτέλεσμα να με στρεσάρει. Προχθές ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα 4 κιλά παραπάνω, είπα: «ως εδω», «καταστρέφεις τον εαυτό σου και δεν σου αξίζει αυτό». Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω διατροφή. Το πρώτο που έκανα ήταν να πάρω ένα χαρτί και ν' αρχίσω να γράφω σε καθημερινή βάση τι τρώω και ποιές ώρες το τρώω για να εντοπίσω τα διατροφικά μου λάθη, όχι πως δεν τα ξέρω, απλώς όταν τα βλέπεις καταγράφονται στο μυαλό σου. Να ξέρεις ότι το 80% για την απώλεια κιλών είναι η διατροφή και μόλις το 20% η άσκηση. Κι έτσι σιγά - σιγά ξεκινάω να στρώνω τη διατροφή μου. Επειδή με ξέρω όμως και ξέρω ότι απο μόνη μου σ' αυτή τη φάση που η ψυχολογία μου δεν είναι καλή πως ίσως δεν καταφέρω να έχω τόση αυτοπειθαρχία κι επειδή δεν υπάρχουν χρήματα για διαιτολόγο έκλεισα ραντεβού (δυστυχώς δεν είναι νωρίτερα απο τις 14 Σεπτέμβρη οπότε θα χρειαστεί να περιμένω λιγάκι) σε τμήμα παχυσαρκίας σε δημόσιο νοσοκομείο. Αν έχεις κάτι τέτοιο κοντά σου μπορείς ν' απευθυνθείς κι εσύ εκεί. Προηγουμένως πήγα και έκανα όλες τις ορμονολογικές για να ξέρω ότι δεν έχω θέμα απο εκεί. Να γνωρίζεις πως όταν στρεσαριζόμαστε ο οργανισμός εκκρίνει μια ορμόνη της κορτιζόλη η οποία ευνοεί την αποθήκευση λίπους και δεν αφήνει τον μεταβολισμό να κάνει καύσεις.

Senior Member
    Τώρα είσαι 80 κιλά?

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Τώρα είσαι 80 κιλά?
    Τώρα είμαι 84. 'Οταν ανεβηκα στη ζυγαρία έπαθα σόκ. Το έβλεπα ότι έχω παχύνει αλλά δεν περίμενα τόσο.

Senior Member
    Τώρα είμαι 84. 'Οταν ανεβηκα στη ζυγαρία έπαθα σόκ. Το έβλεπα ότι έχω παχύνει αλλά δεν περίμενα τόσο.
    Και εγώ είμαι 79 αλλά πιο κοντή από σένα άρα πιο χοντρή από σένα. Να κάνεις γυμναστική να γραφτείς σε γυμναστήριο και παράλληλα να κάνεις και διατροφή. Εγώ αυτά κάνω!

Novia35 έχεις σπουδάσει τίποτα;;

Senior Member
    Γυμναστική δεν έχω βάλει ακόμη, να ξέρεις πως η αεροβική περισσότερο βοηθάει στην καύση λίπους, μην κάνει μόνο διάδρομο γιατί θα βαρεθείς γρήγορα, καλό είναι για τον πρώτο καιρό ένα μισάωρο και για ζέσταμα αλλά προτίμησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα αεροβικής ή zumba που έχει και μουσική και περνάει και ευχαριστά η ώρα και φτιάχνει και η ψυχολογία. Το περπάτημα προτίμησε να το κάνεις έξω, στο δρόμο, στην παραλία, σε κανένα πάρκο... Έγω έχω ένα πρόβλημα με τη μέση μου, έχω πάθει σπονδυλόλυση και πρέπεια να κάνω φυσιοθεραπείες πρώτα και σιγά-σιγά να βάλω περπάτημα, κάποιους κοιλιακούς και ραχιαίους κι έπειτα την πιο ενισχυμένη γυμναστική.

Senior Member
    Γραφίστρια είμαι. Αλλά είναι άσχετο μ' εκεί που δουλεύω τώρα.

Senior Member
    Επίσης βάλε και ψυχαγωγία μέσα στο πρόγραμμα σου, πήγαινε ένα θεάτρο, κάποια συναυλία γίνονται πολλές αυτή την περίοδο υπάρχουν και κάποιες χωρίς κόστος, με ελεύθερη είσοδο. Έστω και μόνη σου... Εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές. Κι αν δεν με είχαν πιάσει πάλι κάτι κρίσεις πανικού που μ' έχουν αποδιοργανώσει θα πήγαινα σε περισσότερες. Βρες κάποια σεμινάρια κοντά σου ζωγραφική θες;; μουσική;; χορό;; φωτογραφία;; μια δημιουργική απασχόληση κι εκεί θα γνωρίσεις και καινούργιο κόσμο και θα ξεκολλήσεις απο τους μαλάκες του παλαιού. Ξέρω ότι σε πονάει.. Ξέρω ότι δεν μπορείς να το δεχτείς μέσα σου.. Ξέρω ότι αισθάνεσαι αδικημένη... Ξέρω ότι έχεις θυμό για όλα αυτό που σου έκαναν... Ξέρω ότι σκέφτεσαι «γιατί σε μένα»... Μου συμβαίνει κι εμένα κάτι ανάλογο αυτή την περίοδο και μάλιστα μου έχει συμβεί εις διπλούν μέσα στα τελευταία 3 χρόνια... η ίδια ιστορία επαναλαμβανόμενη με διαφορετικά πρόσωπα και με την ίδια εξέλιξη όπου εγώ έχω βρεθεί εκτεθειμένη, ντροπιασμένη, να σχολιάζομαι πίσω απο την πλάτη μου και απομονωμένη. Πρέπει να ψάξω να δώ τι φταίει.

Senior Member
    Γραφίστρια είμαι. Αλλά είναι άσχετο μ' εκεί που δουλεύω τώρα.
    Από ΙΕΚ? Τώρα με τι ασχολήσε? Και εγώ έχω πρόβλημα με τον αυχένα μου! Πόσο χρονών είσαι? 42 μου είχες πει? Ανύπαντρη και εσύ? Χωρίς σχέση?

Senior Member
    Επίσης βάλει και ψυχαγωγία μέσα στο πρόγραμμα σου, πήγαινε ένα θεάτρο, κάποια συναυλία γίνονται πολλές αυτή την περίοδο υπάρχουν και κάποιες χωρίς κόστος, με ελεύθερη είσοδο. Έστω και μόνη σου... Εγώ το έχω κάνει αρκετές φορές. Κι αν δεν με είχαν πιάσει πάλι κάτι κρίσεις πανικού που μ' έχουν αποδιοργανώσει θα πήγαινα σε περισσότερες. Βρες κάποια σεμινάρια κοντά σου ζωγραφική θες;; μουσική;; χορό;; φωτογραφία;; μια δημιουργική απασχόληση κι εκεί θα γνωρίσεις και καινούργιο κόσμο και θα ξεκολλήσεις απο τους μαλάκες του παλαιού. Ξέρω ότι σε πονάει.. Ξέρω ότι δεν μπορείς να το δεχτείς μέσα σου.. Ξέρω ότι ασιθάνεσαι αδικημένη... Ξέρω ότι έχεις θυμό για όλα αυτό που σου έκαναν... Ξέρω ότι σκέφτεσαι «γιατί σε μένα»... Μου συμβαίνει κι εμένα κάτι ανάλογο αυτή την περίοδο και μάλιστα μου έχει συμβεί εις διπλούν μέσα στα τελευταία 3 χρόνια... η ίδια ιστορία επαναλαμβανόμενη με διαφορετικά πρόσωπα και με την ίδια εξέλιξη όπου εγώ έχω βρεθεί εκτεθειμένη, ντροπιασμένη, να σχολιάζομαι πίσω απο την πλάτη μου και απομονωμένη. Πρέπει να ψάξω να δώ τι φταίει.
    Αχ πόσο με καταλαβαίνεις novia35 πραγματικά!!!!

Page 66 of 109 FirstFirst ... 1656646566676876 ... LastLast