περι γνωμών ... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 81
    Senior Member
    Aγαπητε Αλαφ , εχω κι εγω πικραν πειραν απο παρεμβατικη μανα , γι αυτο το ανεφερα ..........και οντως μεπρηζε σε καθημερινη βαση , και μενα μου την σπαει το κλισε , οι γονεις , μερικοι ευτυχως , αν δεν κανεις το δικο τους , γινονται στο ονομα παντα της αγαπης , οι χειροτεροι σου εχθροι ........................αυτο για τον μεγαλεξανδρο ( αληθεια , με ποια κριτηρια εγινε μεγας ? ) που γραφεις , οτι εκανε τον πολεμο δηθεν για να εκδικηθει για τους περσικους πολεμους , δεν το ηξερα , ομολογω , πιθανον ομως , γιατι οχι ? αληθειαειναι οτι πρωτα κατεκτησε πρωτα τους Ελληνες , και το γραφω οτι οι Περσες ηταν ηδη πολιτισμενοι , ....................... η ομοιτητης με τον ιμπεριαλισμο των Αμερικανων , ειναι εμφανης ...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post

πχ ερχεσαι εσυ αυριο κ γραφεις..παιδια το αντικαταθλιπτικο μου δνε με βοηθαει πια..
    εγω ως ακροατης σου εντελως απο νοιαξιμο κ ανθρωπινο ενδιαφερον θα σου πω.. τοτε φιλε μου μηπως να μιλαγες με τον γιατρο σου λιγο νωριτερα??
    Αγαπητη ανξιους , ουδεποτε εγραψα οτι το δικο μου το αντικαταθλιπτικο δεν με βοηθαει πια , αν ομως το εγραψα , το εγραψα για να υποδειξω στα μελη , οτι ταντικαταθλιπτικα δεν εχουν αποτελεσματικοτητα , το οποιο εχω αναφερει επανειλημμενως , και ποτε σεν εχω ζητησει την γνωμη κανενος για αντικαταθλιπτικα , αφου ταχω ο ιδιος ταχω δοκιμασει ολα , πλην ενος μελους που εχει μεγαλες γνωσεις πανω στα φαρμακα , τις οποιες δυστυχως εχω κι εγω , οποτε γιατι να ζητησω την γνωμη καποιου για φαρμακο , αφου αυτα τα συζητω μονο με το εν λογω μελος , με πμ , που διαθετουμε κι οι δυο μεγαλη εμπειρια στην φαρμακολογια γυρω απο την καταθλιψη ..........................στα αλλα , δεν απαντω , εχουμε απλως διαφορετικες αντιληψεις , δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνουμε σε ολα ....................ουτε ειμαι υποχρεωμενος ναπολογηθω , απεχθανομαι τις μακρες συζητησεις , αν και εχεις ενα καλο επιπεδο , ομολογουμενως , οχι σαν την deep , που χρησιμοποιει εκφρασεις Β κατηγοριας , αλλο επιπεδο η deep .......αλλο εσυ .....

Senior Member
    ναι διαφωνουμε καπως..απλα δεν μπορω να καταλαβω σε ενα φορουμ τι μπορει να κανει καποιος αν δεν θελει κ μια γνωμη τριτου?
    τι θα μπορουσε να εξυπηρετει ενα φορουμ εφοσον δεν θα μπορουσαμε να πουμε την γνωμη μας..
    κοιτα..εγω εχει τυχει να χανομαι μεσα στη σκεψη μου κ γραφοντας εδω ή συζητωντας καπου με καποιον , λεγοντας μου την γνωμη του, να με εχει αποφορτισει πολυ.
    κ παντα θελω κ γω να αποφορτιζω τους αλλους οταν αυτοι πνιγονται σε μια κουταλια νερο..
    μπορει να χω εγω συνηθισει ετσι επειδη πολυ απλα, εκανα ομαδικη θεραπεια πολλα χρονια κ απο εκει διαπιστωσα οτι οι γνωμες των αλλων μερικες φορες ηταν ακρως θεραπευτικες.
    θα θελα ομως να μου παραθεσεις τους λογους για τους οποιους αναγραφεις καποιες φορες ενα προβλημα σου εδω..πχ το γραφεις απλα για να ξεθυμανεις?να το δεις κ γραπτως για να χασει την αξια του?ή το γραφεις για να παρεις αποψεις..η σε νευριαζει τελικα να σου λενε αποψεις κ γνωμες...για να καταλαβω σε ρωταω.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οι γνωμες ειναι κατι που πρεπει να δινονται μονον στην περιπτωση που ζητουνται , αλλιως τις θεωρω παραβιαση της ελευθερης βουλησης του ατομου .........
    Αυτη ειναι η παγια θεση μου , δεν δινω συμβουλες , εκτος αν μου ζητηθουν , ουτε δεχομαι , εκτος αν ζητησω .......

Συμφωνειτε η οχι , και γιατι ?

ΥΓ. Δεν ανοιξα το θρεντ για να κανουμε κουβεντουλα , οπως εχω κανει σε αλλα , αλλα γιατι ειναι μια αποψη μου , η οποια βλεπω να μην τηρειται ιδαιτερως ....................εχουμε γεμισει ' αυτοκλητους σωτηρες ' οι οποιοι απλα μεκνευριζουν ......εσας ?
    Εγώ πιστεύω μπορείς να δίνεις συμβουλές αρκεί να είναι στο ''γιατί δεν δοκιμάζεις μια ασπιρίνη''...Συνήθως πολλοί έρχονται και λένε, ''καλά ρε πιες μια ασπιρίνη, τόσο βλάκας είσαι? '' Αυτό μου την δίνει....ή όταν θα αναπτύξουν όλη την φαρμακοκινητική της ασπιρίνης για να αναδείξουν το δικό τους εγώ...αλλά σε γενικές γραμμές όταν ο άλλος σου πει ότι πονάει το κεφάλι του τι θα κάνεις? τίποτα?

Senior Member
    αυτο το κανω κ εγω κ καμια φορα το κανω αυτο..κ με στεναχωρει μετα..νιωθω οτι ακουγομαι καπως..
    απλα μπορει να πω "καλε παρε μια ασπιρινη! τι περιμενεις?" οχι για να το παιξω ξερολας αλλα για να πεισω τον αλλον να το κανει κ να του φυγουν οι πονοι.
    σε καμια περιπτωση δεν εχω υπεροπτικο υφος, ουτε κ στις συναναστροφες μου..

Banned
    Καλά όλοι το κάνουμε φαντάζομαι, εγώ λέω όταν όλη σου η ζωή είναι αυτό το χαρακτηριστικό....

Senior Member
    ΝΟΜΙΖΩ οτι αν το ειχα σε ολη μου τη ζωη ..θα με εβλεπαν κ θα αλλαζαν πεζοδρομιο..προς το παρον δεν αλλαζει καποιος πεζοδρομιο οταν με βλεπει..οποτε καλα ειμαι ακομα......χααχαχαχ!

Banned
    αυτο για τον μεγαλεξανδρο ( αληθεια , με ποια κριτηρια εγινε μεγας ? ) που γραφεις , οτι εκανε τον πολεμο δηθεν για να εκδικηθει για τους περσικους πολεμους , δεν το ηξερα , ομολογω , πιθανον ομως , γιατι οχι ? αληθειαειναι οτι πρωτα κατεκτησε πρωτα τους Ελληνες , και το γραφω οτι οι Περσες ηταν ηδη πολιτισμενοι , ....................... η ομοιτητης με τον ιμπεριαλισμο των Αμερικανων , ειναι εμφανης ...........
    σαν παιδι στο σχολειο διδαχτηκα και εγω ότι πηγε για να εκδικηθεί για τους περσικους πολεμους... δεν θυμαμαι σε ποιο βιβλιο το ανεφερε λογικα της ιστοριας... γιατι λεμε κατεκτησε τους ελληνες? αφου ουσιαστικα μονο οι αθηναιοι και ο ι θηβαιοι αντισταθηκαν ολοι οι αλλοι ειτε δια τους φοβου ειτε δια της πειθους στειλα στρατεύματα... εγω προτιμω το ''ενωθηκαν''

τωρα για τους περσες... υπαρχει ένα σεναριο και πολλοι το ασπαζοντε που λενε ότι στα εδάφη εκεινα από χιλιαδες χρονια πριν τον μεγα αλεξανδρο κατοικουσαν ελληνικες φυλλες που ειχαν απομεινει από τις προηγούμενες εκστρατείες των ελληνων μη καταγεγραμενες από την συγχρονη ιστορια όπως την ξερουμε... προσωπικα μου αρεσει το σεναριο αυτό οποτε ο μεγας αλεξανδρος εκστρατευσε σαν απελευθερωτης και όχι σαν κατακτητης...

αλλα ακομα και αν δεν δεχτούμε αυτό το σεναριο... αναρωτιέται κανεις... γιατι σε πολλα μερη όπως την αιγυπτο τον υποδεχτηκαν οντως σαν απελευθερωτή και τον εκαναν θεο? ε?

μεγα τον ονομασαν οι ανθρωποι και ακομα φτιαχνουν τραγουδια για τον μεγα στρατηλατη

Banned
    ΝΟΜΙΖΩ οτι αν το ειχα σε ολη μου τη ζωη ..θα με εβλεπαν κ θα αλλαζαν πεζοδρομιο..προς το παρον δεν αλλαζει καποιος πεζοδρομιο οταν με βλεπει..οποτε καλα ειμαι ακομα......χααχαχαχ!
    Αν πάντως δεν νιώσεις καλά, ασπιρίνη να πιεις, έλεος, βάλε το νιονιό σου να δουλέψει, όλα εγώ θα στα λέω? :p

Senior Member
    οι γονεις , μερικοι ευτυχως , αν δεν κανεις το δικο τους , γινονται στο ονομα παντα της αγαπης , οι χειροτεροι σου εχθροι ........................
    Αχ βρε Macgyver ποσο δικιο εχεις.......

Senior Member
    ναι διαφωνουμε καπως..απλα δεν μπορω να καταλαβω σε ενα φορουμ τι μπορει να κανει καποιος αν δεν θελει κ μια γνωμη τριτου?
    τι θα μπορουσε να εξυπηρετει ενα φορουμ εφοσον δεν θα μπορουσαμε να πουμε την γνωμη μας..
    θα θελα ομως να μου παραθεσεις τους λογους για τους οποιους αναγραφεις καποιες φορες ενα προβλημα σου εδω..πχ το γραφεις απλα για να ξεθυμανεις?να το δεις κ γραπτως για να χασει την αξια του?ή το γραφεις για να παρεις αποψεις..η σε νευριαζει τελικα να σου λενε αποψεις κ γνωμες...για να καταλαβω σε ρωταω.
    Aνξιους , εχω ανοιξει 130+ θρεντ , που σε κανενα δεν εχω ζητησει την βοηθεια κανενος μελους , γιατι απλα δεν την χρειαζομαι , βοηθω μονος μου τον εαυτο μου , ουδεποτε εχω κανει ψυχοθεραπειες , δεν πιστευω παρα μονο στην βοηθεια που θα προσφερεις ο ιδιος στον εαυτο σου , ενω εχω πολλακις βοηθησει μελη με την εμπειρα μου στα φαρμακα , αφου τοχω μελετησει το θεμα , και σε θεματα αλκοολισμου , διοτι υπηρξα θυμα του , αλλα και παλι δεν ζητησα βοηθεια , ελυσα το προβλημα ιδιαις δυναμεις .................................. για ναχω ανοιξει 130 θρεντς , περι ανεμων και υδατων , προφανως εχω , η μαλλον ειχα διαθεση για ανταλλαγη αποψεων , πανω στο θεμα που ανοιγα ομως ................. η γνωμη περριτευει , και γινεται αδιακριτη , οταν καποια σαν την deep , αρχιζει και μου τα χωνει , για το αν πρεπει η οχι να κανω παιδι ,χρησιμοποιωντας φρασεις οπως , κατινια, και ξερω γω τι αλλο , το οποιο δειχνει ελλειψη επιπεδου + αδιακρισια , διοτι δεν ζητησα ποτε την γνωμη κανενος , αν πρεπει να κανω παιδι η οχι , οποτε το θεωρω κουτσομπολιστικο , και κακοηθες , ναρχισει η αλλη νασχολειται με την ηλικια μου , με το πως θα μεγαλωσει το παιδι , κλπ. κλπ. , εκει κολλαει το ΄δεν θελω την γνωμη κανενος , εκτος αν την ζητησω ' , ειναι δυνατον ενας ενηλιξ , να ζηταει την γνωμη αγνωστων για το αν θα κανει παιδι η οχι ? δεν ειναι δυνατοβν , φυσικα , δεν μενδιαφερει η γνωμη κανενος σενα τοσο προσωπικο θεμα , και δεν μενδιαφερει γενικως η γνωμη κανενος σε δικα μου προβληματα ............για του λογου το αληθες , ριξε μια ματια στα θρεντ που εχω ανοιξει , και αν βρεις ενα που να ζητω βοηθεια , να μου τρυπησεις τη μυτη !!! δεν ειναι στον χαρακτηρα μου να ζητω βοηθεια , εκανα μια πολυ δυσκολη δουλεια , ελυνα μονος τα προβληματα που παρουσιαζονταν , δυσκολοτατα προβληματα , εχω περασει μεγαλες φουρτουνες , που ουτε καν τις διανοειστε , στην κτθλψη θα κολλησω ? .....................................δεν μπορω εδω να γραψω τι δουλεια εκανα , και αν πω , μαλλον δεν θα με πιστεψει κανεις !! ,................................................. εχω μαθει λοιπον στην ζωη μου να βασιζομαι στον εαυτο μου , εγινα κατανοητος ?
    Οπως εχω μαθει στα 3 χρονια θητειας μου στο φορουμ , να ξεχωριζω τα μελη που πανε γυρευοντας για καυγα , διοτι εχω κανει απειρους βαρβατους καυγαδες , που πρασινιζαν σελιδες ολοκληρες , παντα εν αμυνη ομως ....................εσυ ανξιους , δεν ανηκεις σε αυτα τα μελη , η deep ναι , παιρνει επαξιως τον τιτλο της κακοηθους , κακοπροαιρετης και καυγατζους , ......................... συγχαρητηρια deep , εχεις τα πρωτεια στον τομεα αυτον .!!! αλλα κατι σαν εσενα , λογω της εμπειριας μου σε καυγαδες , τις τρωω για πρωινο , αλλα δεν εχω διαθεση για καυγαδες πλεον , τους εχω κοψει εδω κι 1.5 χρονο , περιπου ..............................

Quote Originally Posted by noumac View Post
    σαν παιδι στο σχολειο διδαχτηκα και εγω ότι πηγε για να εκδικηθεί για τους περσικους πολεμους... δεν θυμαμαι σε ποιο βιβλιο το ανεφερε λογικα της ιστοριας... γιατι λεμε κατεκτησε τους ελληνες? αφου ουσιαστικα μονο οι αθηναιοι και ο ι θηβαιοι αντισταθηκαν ολοι οι αλλοι ειτε δια τους φοβου ειτε δια της πειθους στειλα στρατεύματα... εγω προτιμω το ''ενωθηκαν''
    Οι αθηναιοι και οι θηβαιοι μαζι με την Σπαρτη,ηταν οι μεγαλυτερες στρατιωτικες δυναμεις της εποχης στον ελλαδικο χωρο. Ηταν λογικο να αντισταθουν στους μακεδονες.Οι αλλοι δεν ειχαν ελπιδα να νικησουν για αυτο υποταχθηκαν.

Senior Member
    Και δεν ειναι σπαστικοι μονο οσοι σου λενε την γνωμη τους ΑΝ ΔΕΝ την εχεις ζητησει, αλλα και αυτοι που σου λενε κατι, τους λες οτι οχι δεν ειναι ετσι (μιλωντας για τον εαυτο σου φυσικα που τον ξερεις καλυτερα απο τον καθενα) και αυτοι επιμενουν στο δικο τους. Και φυσικα οσοι σε προσβαλλουν λεγοντας σου την γνωμη τους. Για παραδειγμα να σου λενε "κλαιγεσαι σαν μωρο" ή "παχυνες". Ναι, αμα κλαιγομαι σαν μωρο τοτε μην με ξαναπαρεις τηλεφωνο και με ρωτας που χαθηκα και για το αλλο, εσενα περιμενα να μου πεις οτι εβαλα 3 κιλα, μονη μου δεν το ειχα καταλαβει. Γεμισε ο τοπος ξερολες και "διδασκαλους"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mελίνa View Post
    Και δεν ειναι σπαστικοι μονο οσοι σου λενε την γνωμη τους ΑΝ ΔΕΝ την εχεις ζητησει, αλλα και αυτοι που σου λενε κατι, Για παραδειγμα να σου λενε "κλαιγεσαι σαν μωρο" ή "παχυνες". Ναι, αμα κλαιγομαι σαν μωρο τοτε μην με ξαναπαρεις τηλεφωνο και με ρωτας που χαθηκα και για το αλλο, εσενα περιμενα να μου πεις οτι εβαλα 3 κιλα, μονη μου δεν το ειχα καταλαβει. Γεμισε ο τοπος ξερολες και "διδασκαλους"
    Aαπητη Μελινα , ακριβως αυτο λεω και εγω , εχει γεμισει ο τοπος ξερολες , λες και εμεις ειμαστε ανημποροι να παρουμε αποφασεις , και αυτο ειναι πολυ ενοχλητικο ................αμα σε ρωτησω , πες , αμα δεν σε ρωτησω , βουλωστο καλυτερα , γιατι πισω απο μια οθονη , ολοι μαγκες ειναι , εχει κανεις τα κοτσια να με αντιμετωπισει εκτος οθονης , face to face ? εκει θα τον παραδεχτω , αν και ουδεποτε μουχει δημιουργησει αντρας προβλημα , παντα γυναικες ειναι που δημιουργουν καυγαδες , τοχει το φυλο , οχι ολες βεβαια , και στους παλαιους , ειναι γνωστη η υπαρξη συμμοριας γυναικων ,με τις οποιες καυγαδιζα τακτικα , κανανε λεκτικο μπουλιιν σε ευαισθητα μελη, στο σημειο που τα ποναγε , μεχρι να τα πιεσουν ναποχωρησουν , πηγαν να κανουν το ιδιο σε μενα , αλλα εκει επεσαν σε υφαλο , δεν μασαγα απο μπουλιιν , μεχρι που διελυθη η συμμορια , αδοξως ............................................

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Οι αθηναιοι και οι θηβαιοι μαζι με την Σπαρτη,ηταν οι μεγαλυτερες στρατιωτικες δυναμεις της εποχης στον ελλαδικο χωρο. Ηταν λογικο να αντισταθουν στους μακεδονες.Οι αλλοι δεν ειχαν ελπιδα να νικησουν για αυτο υποταχθηκαν.
    αν θυμαμαι καλα.. ολοι οι ελληνες ειχαν αποδεκτει την ηγεμονια του αλεξανδρου όπως ειχαν κανει και με τον φιλλιπο με σκοπο την εκστρατεια εναντια στους περσες... μετα ηταν που επαναστατησαν οι θηβαιοι και καποιοι αθηναιοι όταν ο μεγα αλεξανδρος ελειπς σε εκστρατεια στα βαλκανια.... ολοι πλην σπαρτιατών στειλα οικοιοθελως στρατο εναντια στους περσες... αρα δεν νομιζω να ''κατεκτησε'' την λοιπη ελλαδα αν διαβασεις τους ιστορικους της εποχης μαλλον τον αποδεκτηκαν ως ηγεμονα των ελληνων και όχι ως κατακτητη

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast