Oδηγεί σε..ψυχικό βατερλό; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Senior Member
    Δηλαδή, ο \"φόβος\" είναι για το \"τί θα πει ο κόσμος\" ή για το αν μέσα σου ανακύπτουν βαθύτεροι προβληματισμοί ως προς την έκφραση της δικής σου σεξουαλικότητας/προτιμησεων ???

Μήπως ο αυτός φόβος, όπως λες έχει να κάνει με κάποιες ανατροπές που ενδεχομένως αισθάνεσαι (ή υποψιάζεσαι) μέσα σου ;;;;

Senior Member
    @ keep_walking: Δεν υπάρχει λόγος για βήμα, τουλάχιστον μετά από δύο χρόνια..μπορεί.. Αλλά τώρα δεν γίνεται. Και εσείς τα.. \"αγοράκια\" οκ, το καταλαβαίνω αυτό με τις λεσβίες, η λεσβία ότι και να γίνει δεν έχει πρόβλημα να ικανοποιηθεί σεξουαλικά με έναν άντρα. Στους.. \"κουνιστούς\" είναι αλλιώς.. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις.. :s

Eπιπλέον εντάξει, απλά το σκέφτομαι και τίποτα άλλο, δεν νιώθω κάτι το τρομερό, απλά παίρνω πιθανότητες αφού στον κόσμο που ζούμε.. όλα έτσι μετριούνται.. Το μόνο που με προβληματίζει λοιπόν, δεν είναι αν θα γίνει κάτι γιατί δεν το επιδιώκω, ούτε και το θέλω. Αλλά αν είναι φυσιολογικό ενώ ξέρει κάποιος, ενώ όλοι το ξέρουν γιατί φαίρεται κάπως..να νιώθει αυτά που νιώθει..

Senior Member
    @ psychangel : Το δεύτερο σκέλος δεν το κατάλαβα, αν θέλεις γίνε πιο σαφής. Για το πρώτο τώρα, δεν είναι ο κόσμος, ποτέ δεν με ενδιέφερε το τι θα πει κάποιος, απλά είναι εκτός φύσης..

Senior Member
    Χι χι , τον άντρα της ζωής μου τον γνώρισα ως λεσβία.!!!

Senior Member
    Μπορει να εχει γυναικωτη συμπεριφορα και να μην ειναι ομοφυλοφιλος παντως...ασχημη περιπτωση.
    Θυμαμαι ημουνα σε ενα μαγαζι και μπαινει ενας τυπος με γυναικωτη φωνη και συμπεριφορα και του σερβιρανε για συνοδευτικο με το ποτο του κατι λουκανικα Φρανκφουρτης...και παρανοησε...και αρχισε να λεει στον φιλο του πως ειναι παντρεμενος με δυο παιδια και ολοι τον παιρναν για ομοφυλοφιλο και κατι τετοια...οχι οτι καλυτερο που μπορει να τυχει σε εναν αντρα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    @ keep_walking : Aυτό όντως είναι άσχημο. Αλλά..δεν ξέρω τι είναι πιο άσχημο.. Από μικρές λεπτομέριες μπορείς να καταλάβεις μεγάλα πράγματα για κάποιον.. Κι εγώ εκεί βασίζομαι, σε πράγματα που παρατηρώ.. Προσπαθώ να μπω στην ψυχοσύνθεσή τους.. Οι περισσότεροι είναι άνθρωποι που κρύβουν μεγάλη κακία μέσα τους..για τον εαυτό τους..για τους γύρω τους.. Γιατί ζουν μια ζωή που δεν την επιλέξανε, πάντα κρίνονται από τους άλλους..νιώθουνε ξένοι στο ίδιο τους το σώμα..

Senior Member
    Originally posted by psychangel
    ... Μήπως ο αυτός φόβος, όπως λες έχει να κάνει με κάποιες ανατροπές που ενδεχομένως αισθάνεσαι (ή υποψιάζεσαι) μέσα σου ;;;;
    εννοώ μήπως προβλήματίζεσαι για το αν ΕΣΥ έχεις το πρόβλημα και ελκύεσαι από κάποιον .. \"μη-str8\" , μήπως δηλάδή ανησυχείς (;) για τη δική σου σεξουαλική προτίμηση ότι ίσως να ελκύεσαι από κάποιον που εκφράζεται σεξουαλικά όμοια με το ΔΙΚΟ σου φύλο ...
    Μήπως στο υπόβαθρο βρίσκεται κάποια δική σου λανθάνουσα ομοφυλόφιλη εκδοχή ...

με άλλα λόγια δηλ μήπως σκέφτεσαι αν ... :
    Originally posted by liberchild
    Χι χι , τον άντρα της ζωής μου τον γνώρισα ως λεσβία.!!!

Senior Member
    Aυτό ακριβώς εννοώ psychangel! To θέμα είναι που να βρω απαντήσεις όμως!

Senior Member
    Νομιζω οτι δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασματα απο μια γενικη ομαδα ατομων ετσι ευκολα,γιατι οπως ειπα εχει σημασια η προσωπικοτητα του καθενος.Μπορει τα προβληματα τους να ειναι κοινα οπως εχθρικη κοινωνια αλλα...δεν ξερω ισως να εχεις και δικιο και να κατηγοριοποιουνται καπως ως προς την συμπεριφορα αν και μου φαινεται απιθανο.
    Παρε παραδειγμα εμας που εχουμε ψυχικες ασθενειες και το κρυβουμε απο τους γυρω μας οσο μπορουμε,καποιος μπορει να εχει πχ κρισεις πανικου και να μην βγαινει απο το σπιτι του γιατι φοβαται μηπως τον πιασει καμμια κριση και τον κακοχαρακτηρισουν...παρολα αυτα ενω υπαρχουν κοινα προβληματα δεν μπορεις να πεις οτι εχουμε την ιδια συμπεριφορα...και αν κρινω απο αυτο το φορουμ ειμαστε ολοι καλουληδες:)
    Δεν νομιζω να καταφερεις να βγαλεις καμμια ακρη γιατι σιγουρα δεν μπορουν να υπαρξουν ερευνες πανω σε αυτο χωρις να υπαρχουν αντιθετες αποψεις και πολεμιοι των ολων ερευνων ως ρατσιστικες...οπως το βλεπει ο καθενας,ουτε νομιζω να γνωρισεις τοσα πολλα ατομα του \"κυκλου\" ωστε να βγαλεις γενικο συμπερασμα
    Καλυτερα δεξου το ατομο που ξερεις ως ατομο και κρινε το ετσι.
    Οσο για το γιατι σου εκανε κλικ καποιος που ειναι ομοφυλοφιλος δεν ξερω...ισως γιατι θες αυτο που δεν μπορεις να εχεις?
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by Dexter
    Aυτό ακριβώς εννοώ psychangel! To θέμα είναι που να βρω απαντήσεις όμως!
    Αυτό είναι μιά ολόκληρη θεματολογία του Ψ/χώρου που απ ότι ξέρω οι ψυχοδυναμικές προσεγγίσεις (ψυχαναλυτική ψ/θεραπεία κλπ) μπορεί να κάνουν διερεύνηση στα βαθύτερα αίτια αυτών των προβληματισμών ...
    Οχι οτι λέω: \"κάνε Ψ/θεραπεία γι αυτο το λόγο\", απλά το αναφέρω σαν μιά πηγή που θα μπορούσες να ανατρέξεις για μια πιο υπεύθυνη πληροφόρηση ...

Senior Member
    \"Οσο για το γιατι σου εκανε κλικ καποιος που ειναι ομοφυλοφιλος δεν ξερω...ισως γιατι θες αυτο που δεν μπορεις να εχεις?\"

Mπα, μου φαίνεται κάπως παράλογο.. Με την ίδια λογική, θα μπορούσα να πάω να ληστέψω μια τράπεζα, επειδή δεν μπορώ να είμαι Ωνάσης.. :p
    Απλά είναι κάτι που πρώτη φορά γίνεται, ως τώρα οι άντρες που μου άρεσαν και αρέσουν είναι οι πολλά βαρύ σε αμφάνιση και αυτός είναι τελείως έξω από τα νερά μου, η εξαίρεση..
    Ίσως βεβαια να είναι το γεγονός ότι σκέφτομαι πως οι άντρες είναι για τα πανηγύρια..και σε έναν ομοφυλόφιλο βρω κάτι που δεν έχει ένας \"βαρύμαγκας\".. Κάποια ευαισθησία.. κάτι..

Psychangel, θα μπορούσα να ανατρέξω αλλά με φοβίζει λίγο, γιατί δεν είναι και Ο λογος που μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι τέτοιο..

Senior Member
    Μην πας σε αντρα ψυχολογο παντως πηγαινε σε γυναικα...για να μην τον τρελλανεις τον ανθρωπο μεχρι να ανακαλυψει το τι ειναι αυτο ακριβως που θες:P
    (πλακα κανω ε).

Senior Member
    E και να μην κάνεις πλάκα, δεν θα έχεις άδικο.. :p :p

Senior Member
    dexter δε καταλαβα, εχεις ερωτευτει καποιον που ειναι gay ή οχι? ή ειναι απλα γυναικωτος χωρις να ειναι gay?

Senior Member
    Λολ να αναφερω ενα αστειο ασχετο με το θεμα...παω να πληκτρολογησω στην μπαρα του google που εχω τις λεξεις \"sexual attraction\" και η μπαρα συμπληρωνεται μονη της προσπαθωντας να μαντεψει ποια αναζητηση ζητας,συμφωνα με το τι ψαχνει ο περισσοτερος κοσμος...ολα καλα μεχρι εδω αλλα εμενα τα δυο συμπληρωματικα που μου εβγαλε πρωτα-πρωτα ειναι \"sexual attraction to trees\" και \"sexual attraction to blood\"...αν ειναι δυνατον!!!!!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast