Results 31 to 45 of 45
Thread: Oδηγεί σε..ψυχικό βατερλό;
-
16-02-2008, 15:13 #31
Originally posted by Dexter
Psychangel, θα μπορούσα να ανατρέξω αλλά με φοβίζει λίγο, γιατί δεν είναι και Ο λογος που μπορεί να σε οδηγήσει σε κάτι τέτοιο..
Από την άλλη όμως αυτό που λες :Originally posted by Dexter
...... σκέφτομαι πως οι άντρες είναι για τα πανηγύρια..και σε έναν ομοφυλόφιλο βρω κάτι που δεν έχει ένας \"βαρύμαγκας\"..Κάποια ευαισθησία.. κάτι..
(και πάλι με κάθε επιφύλαξη, γιατί δεν είμαι ειδικός , απλά το κουβεντιάζουμε χωρίς να θέλω να σου υποβάλλω σκέψεις ... :) )
- 16-02-2008, 15:15 #32
@ susperia : Όχι, δεν έχω ερωτευθεί. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αφού άλλο άτομο είναι στο μυαλό μου. Απλά μου τράβηξε την προσοχή, επειδή έδειξε προσοχή και μου φάνηκε περίεργο και το ψάχνω, τι και πως.. Είναι και γυναικωτός και gay.. :p
@ keep_walking : lol, υπάρχουν και χειρότερα! Αφού δεν σου έβγαλε sexual attraction to animals.. καλά είσαι! :p :p
@psychangel : Ναι ναι αυτό εννοείται, απλά θέλω τις απόψεις σας, αυτό που εσείς πιστεύετε, δε χρειάζεται να είναι επιστημονικό ή κάτι άλλο, απλά γνώμη, οπτική πλευρά κλπ.. Και ναι..ίσως με απασχολεί αρκετά.. Το θέμα, όχι το άτομο..
16-02-2008, 15:17 #33
Originally posted by keep_walking
...... αλλα εμενα ..... μου εβγαλε \"sexual attraction to trees\" και \"sexual attraction to blood\"...αν ειναι δυνατον!!!!!!
:lol: :lol: :lol:
16-02-2008, 15:37 #34
Originally posted by keep_walking
ολα καλα μεχρι εδω αλλα εμενα τα δυο συμπληρωματικα που μου εβγαλε πρωτα-πρωτα ειναι \"sexual attraction to trees\"
ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΕΥΚΟ ΜΟΥ!!!
16-02-2008, 15:41 #35
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ άϊντε κέφια ο susperia!!
16-02-2008, 16:04 #36
..... απλά θέλω τις απόψεις σας, αυτό που εσείς πιστεύετε, δε χρειάζεται να είναι επιστημονικό ή κάτι άλλο, απλά γνώμη, οπτική πλευρά κλπ..
Ισως έτσι βοηθηθείς κι εσύ να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου.
Κι αυτό στο λέω μιας και νοιώθεις ότι :Originally posted by Dexter.... με απασχολεί αρκετά.. Το θέμα, ..
16-02-2008, 18:53 #37
Λοιπόν, ας πούμε κάποια ερωτεύτεται κάποιον που είναι gay και το γνωρίζει γιατί βγάζει μάτι. Πόσο \"προσβλητικό\" είναι αυτό για τον εαυτό της; Είναι φυσιολογικό; Οδηγεί σε ψυχικό βατερλό απ\' τη στιγμή που ξέρει ότι δεν μπορεί ποτέ να γίνει τίποτα αφού εκείνος έχει άλλες προτιμήσεις; Ή μήπως οι ελπίδες να αλλάξεις κάποιον είναι πιθανές; Κάτι αντιστοιχό και στο αντίθετο. Πχ ένας άντρας ερωτεύεται μια λεσβία που το ξέρει κλπ κλπ. Αντιδράσεις... Τι θα κάνατε αν βρισκόσασταν στη θέση τους;
Νομίζω ότι έγκειται στο γενικότερο πλαίσιο του φόβου του πλησιάσματος. Δηλαδή μερικοί άνθρωποι (γυναίκες, άντρες) θέλουν να ερωτευτούν αλλά φοβούνται να αφήσουν τους άλλους να τους πλησιάσουν. Γνωρίζοντας ότι ο άλλος είναι ομοφυλόφιλος έχουν σιγουρέψει ότι πάντα θα υπάρχει μια απόσταση μεταξύ τους. Οπότε κι εκείνοι θα αισθάνονται \"ασφαλείς\". Και μετά ας διαρυγνείουν τα ιμάτια τους ότι έχουν \"ερωτευτεί\". Εκ του ασφαλούς πάντα.
Αντί σεξουαλικού προσανατολισμού θα μπορούσε να είναι ο,τιδήποτε. Αρκεί να υπάρχει αυτή η \"απόσταση ασφαλείας\" (ή να νομίζουν ότι υπάρχει).
16-02-2008, 19:17 #38
Όχι, δεν νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος. Είναι πολύ άσχημο να την έχεις πατήσει με κάποιον που ξέρεις ότι ποτέ δεν θα έχεις για τους χ και y λόγους..
16-02-2008, 19:17 #39
Originally posted by alexandros3
Νομίζω ότι έγκειται στο γενικότερο πλαίσιο του φόβου του πλησιάσματος. Δηλαδή μερικοί ....θέλουν να ερωτευτούν αλλά φοβούνται να αφήσουν τους άλλους να τους πλησιάσουν. Γνωρίζοντας ότι ο άλλος είναι ομοφυλόφιλος έχουν σιγουρέψει ότι πάντα θα υπάρχει μια απόσταση μεταξύ τους. Οπότε κι εκείνοι θα αισθάνονται \"ασφαλείς\".
Κι αν ναι, ποιός ο λόγος να :Originally posted by alexandros3
..... διαρυγνείουν τα ιμάτια τους ότι έχουν \"ερωτευτεί\". Εκ του ασφαλούς πάντα.
Αντί σεξουαλικού προσανατολισμού θα μπορούσε να είναι ο,τιδήποτε. Αρκεί να υπάρχει αυτή η \"απόσταση ασφαλείας\" (ή να νομίζουν ότι υπάρχει).
16-02-2008, 19:25 #40
_εννοείς οτι \"χρησιμοποιούν\" το πρόσχημα \"σχέση-μη σχέση\" (δηλ. με τον μη δυνάμενο εκ-των πραγμάτων ομοφυλόφιλο \'σύντροφο\' να λειτουργήσει ως το \'άλλο φύλο\' μέσα στη σχέση ) σαν \'ασπίδα\' προστασίας για τους πιθανούς ετερόφυλους που θα ενδιαφέρονταν να κάνουν σχέση με το άτομό αυτό;
Όχι δεν εννοώ αυτό.
Η απόσταση ασφαλείας είναι απέναντι σ\' αυτόν με τον οποίο είναι \"ερωτευμένοι\". Δεν τον χρησιμοποιούν σαν \"ανάχωμα\" για άλλους. Χρησιμοποιούν την ιδιαιτερότητα του ως απόσταση ασφαλείας για τους ίδιους.
16-02-2008, 20:23 #41
..... Χρησιμοποιούν την ιδιαιτερότητα του ως απόσταση ασφαλείας για τους ίδιους.
Πιό σχηματικά θα λέγαμε ότι στην περίπτωση που :
Γυναίκα επιλέγει Ομοφυλ/λο Άντρα θα μπορούσαν να συμβαίνουν παράλληλα :
1. Γυναίκα με Άντρα --- > (κάλυψη/ασφάλεια)
2. Γυναίκα με \"Γυναίκα\" {γιατί έτσι εκφράζεται ο σεξουαλ.προσανατολισμός του ομοφυλ. συντρόφου} --- >(διέξοδος του δικού της -λανθάνοντα έστω- ομοφυλόφυλου προσανατολισμού)
16-02-2008, 20:31 #42
Όχι. Τουλάχιστον εγώ δεν το εννούσα έτσι.
Απλώς απόσταση ασφαλείας από το \"δέσιμο\", τη δέσμευση.
Ή από την απόρριψη (μ\'αρέσει δεν φταίω εγώ, φταίει αυτός που είναι gay)
Ή από το πλήγωμα. (Θέλω να αγαπήσω αλλά πέφτω πάντα σε μαλάκες, οπότε τώρα θα αγαπήσω κάποιον που δεν γίνεται να με πληγώσει).
Ή προσπαθούσα πάντα για την αγάπη της μαμάς/μπαμπά και δεν την είχα, οπότε \"αναπαραγάγω\" το μοτίβο στις σχέσεις στην ενήλικη μου ζωή... ελπίζοντας ότι θα το ανατρέψω αλλά κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μου για να ξαναγίνει...
Οι λόγοι μπορεί να είναι χίλιοι δυό.
Το σχήμα όμως δεν αλλάζει. Unreciprocal \"love\" ;)
16-02-2008, 20:43 #43
ως \"εν δυνάμει\" πιθανό λόγο ;)
16-02-2008, 20:49 #44
Originally posted by psychangel
ως \"εν δυνάμει\" πιθανό λόγο ;)
Μόνο που δεν ισχύει!
Γιατί τότε αναιρείται η βασική κινητήρια δύναμη της \"μη δέσμευσης\".
Δηλαδή αν είναι έτσι τότε δεν πρόκειται γ\' αυτό που λέω εγώ περί \"απόστασης ασφαλείας\" αλλά για κάτι άλλο.
16-02-2008, 21:11 #45
χμ ! ναι ... υπό αυτή την έννοια συμφωνώ .. :)
-----------------------------------------------------------------------
Αν και παρέχει μιά άλλου είδους \"ασφάλεια\" ... Το έξωθεν \"politically correct\" image της σχέσης ;)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία