ενοχη απιστιας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 38
    Senior Member

ενοχη απιστιας

γεια σας..οπως καποιοι ξερετε καποια στιγμη ειχα ενα ολισθημα με καποιον αλλον(ενω ειμαι σε σχεση), κατα το οποιο επαθα φρικη κ σταματησα γιατι ειδα οτι δεν μπορω να το πραγματοποιησω..με αποτελεσμα να εχουν γινει καποια πραγματα..
    εγω σχεση 7 χρονια..τελικα μετα απο 4 μηνες αποφασισα να αποκαλυψω στον συντροφο μου τι ακριβως ειχε γινει κ να ζητησω συγχωρεση.
    μετα απο καποιον καιρο ο συντροφος μου , με συγχωρεσε κ συνεχιζουμε μαζι.
    στο παρελθον ο συντροφος δεν ειχε κ δειξει κ τα καλυτερα δειγματα..δεν ηταν κ τοσο πιστος οσο νομιζα..ανακαλυψα καποια πραγματα που ειχε κανει κ τον συγχωρεσα κ γω συζητωντας συνεχεια γι αυτα κ αφου μου υποσχεθηκε οτι δεν θα ξαναγινουν τοτε συγχωρεσα κ προχωρησαμε..
    ομως μετα απο χρονια ετυχε κ σε εμενα..
    το αποτελεσμα ειναι το εξης:
    ενω εχω ομολογησει την πραξη μου κ ενω εχω παρει συγχωρεση κ εντελως μετανοιωμενη (πιο αληθινα δεν γινεται)...δεν μπορω να απαλλαχτω απο τις ενοχες μου.
    ειδικα αυτο το διαστημα με πνιγουν τοσο που σκεφτηκα μεχρι κ να πηδηξω απο το παραθυρο..
    εχει χαλασει η διαθεση μου, κλαιω κ θελω να μην κανω τιποτα.
    να σημειωσω οτι οταν εγινε η απιστια μου επαιρνα ladose 2 χρονια περιπου κ οταν ανεκαμψα απο τις ενοχες, κοπηκε απο τον γιατρο τον Μαιο.
    ενω ημουν καλα κ τα ειχα βαλει σε μια ταξη..εδω κ 2 εβδομαδες περιπου, καθε μερα ξυπναω κ το κεφαλι μου ειναι κολλημενο εκει ..σαν εμμονη πλεον που δεν με αφηνει αν ανασανω..πνιγομαι χρειαζομαι βοηθεια.
    επικοινωνησα κ με την ψυχολογο που παω περιστασιακα κ πυροσβεστικα κατα καιρους κ περιμενω απαντηση.
    τελικα.....γιατι βασανιζομαι τοσο πιστευετε?εφοσον ειμαι πραγματικα μετανοιωμενη κ εχω ομολογησει κ την πραξη αυτη.
    εχω παρατηρησει οτι οταν δεν περναω καλα στη ζωη μου επειδη ειναι καλοκαιρι κ λογω αυτου εχω σταματησει τις δραστηριοτητες..το ριχνω στις ανουσιες σκεψεις.
    τι νοημα εχει πλεον να το σκεφτομαι εφοσον η σχεση μου συνεχιζεται κ πηρα την συγχωρεση απο τον ανθρωπο μου..
    τι νοημα εχει?..απορω πραγματικα με μενα, γιατι βασανιζομαι τοσο.
    θα ηθελα να παρακαλεσω απαντησεις του στυλ "εγω δεν θα σε συγχωρουσα ποτε..", καλυτερα να μην τις αναφερετε διοτι μου δινετε μια κλωτσια να πεσω πιο ευκολα στον γκρεμο.
    οποιαδηποτε συμβουλη, αποψη για αποφυγη σκεψης ειναι σεβαστη κ σας ευχαριστω κ πολυ κιολας!

Ισως εχει αλλαξει η συμπεριφορα του φιλου σου,ασχετα αν στα λογια σε εχει συγχωρεσει.
    Εσυ το καταλαβαινεις αυτο (αλλα δεν παραδεχεσαι συνειδητα οτι εχει αλλαξει),και σου βγαινει υποσυνειδητα.

Senior Member
    το σκεφτηκα αυτο που λες..αν κ δειχνει οτι το εχει αφησει πισω..πιθανον επειδη νιωθω οτι το σκεφτεται να μου βγαινουν ολες αυτες οι ενοχες..
    πραγματικα πλεον δεν ξερω σε τι εξυπηρετει ολο αυτο.οταν εχουμε καποιες σκεψεις συνηθως κατι εξυπηρετουν.
    νιωθω απαισια, μικρη κ ταπεινωμενη..στα ματια του κ στα δικα μου.
    δεν ξερω αν εχω συγχωρεσει τον εαυτο μου..ή οχι..αληθεια.
    μπορει να εχω συγχωρεσει τον εαυτο μου κ να νιωθω οτι αυτος τελικα το κραταει..
    κ σιγουρα το κραταει..γινεται να μη το κρατας?
    απλα μεχρι τωρα μας ειχε απορροφησει η καθημερινοτητα κ δεν το ειχαμε βαλει μπροστα μας.
    το ειχαμε αφησει πισω..κ εχτες του ειπα οτι νιωθω ασχημα για αυτο που εκανα..κ αμφεβαλλε..οτι κ καλα νιωθω ασχημα..οτι ειναι μουφα.
    δεν ξερω γιατι συμβαινει ολο αυτο..εχω σηκωσει τα χερια ψηλα.
    απλα εχω γινει ερμαιο της σκεψης κ της ενοχης μου.
    θελω να κλαψω.ειμια πολυ λυπημενη.
    μακαρι να γυριζα τον χορνο πισω κ να μην γινοταν.
    αυτος οταν εκανε μαλακιες το σκεφτηκε ολο αυτο?
    ενιωσε οπως εγω?οχι..πηρε ηρεμιστικα οπως εγω ..?οχι..
    απλα αφησε τον χρονο κ περασε..κ τον αφησα κ εγω ..κ το ξεπερασα..
    πλεον δεν με ενοχλει ουτε με πνιγουν οσα εχει κανει.
    ηταν κ αυτος ενας προδοτης σαν εμενα...ειπα ανθρωποι ειμαστε...ναι πληγωνουμε.προδιδουμε μερικες φορες..μετανοιωνουμε..εφοσο ν ειπε οτι μετανοιωσε τον αγκαλιασα ξανα..
    δεν θα καταδικαζα κ δεν θα εκρινα ποτε κανεναν.
    ομως αυτος δεν ψαχνεται οπως ψαχνομαι εγω..ειναι πιο κυνικος, πιο ηρεμος..
    λεει παει εγινε το αφηνω πισω κ το κανει.
    εγω δεν ειμαι τετοια..εγω ημουν παντα παιδι ενοχικο.
    κ απορω με τον εαυτο μου πως επετρεψε να συμβει κατι τετοιο..μετα επακολουθησε θρηνος..για κανα μηνα εκλαιγα κ επαιρνα ηρεμιστικα..επειδη δεν αντεχα αυτο που εκανα.
    θεωλ να ζησω ελευθερη πια! χωρις ενοχες! να απαλλαχτω! να πεσω για υπνο κ να μη σκεφτω αυτο το πραμα! βοηθηστε με! πειτε μου κατι! κρεμομαι απο τα χειλη σας!

Ε τι να σου πουμε εμεις,στο αγορι σου πεστα.

Πρεπει να σταματησετε να κερατωνετε ο ενας τον αλλον.Φθειρουν τη σχεση ολα αυτα.

Senior Member
    εχουν σταματησει αυτα.ειναι παρελθον! αυτο ελειπε να το κανουμε κ συστημα..

Senior Member
    εχτες του ειπα οτι νιωθω ασχημα..τι αλλο να κανω?να αυτοκτονησω μηπως?
    οσο εχω μετανοιωσει εγω δεν εχει μετανοιωσει ανθρωπος.!

Senior Member
    Νομιζω ο εσωτερικος κριτης-δικαστης που εχεις μεσα στο κεφαλι σου ψάχνει αιτίες και αφορμές να σε ταλαιπωρει, κατακρινει, καταδικαζει !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Νομιζω ο εσωτερικος κριτης-δικαστης που εχεις μεσα στο κεφαλι σου ψάχνει αιτίες και αφορμές να σε ταλαιπωρει, κατακρινει, καταδικαζει !
    ελα ντε!πες τα ρε μαρα!! που εισαι τοσο καιρο??χααχ

Senior Member
    ρε συ βιωνω αυτο που εγινε λες κ εκανα φονο! κ ενω ομολογησα μετανοιωμενη εξακολουθω την αυτομαστιγωση! βοηθειαααα!

Μην αναφερεσαι σε αυτο το γεγονος οσο μπορεις και προσπαθησε να παιρνας ποιοτικο χρονο μαζι του.Δεν εχει νοημα να του λες ενιωσα ασχημα για αυτο που εκανα.

Senior Member
    Τι σημαίνει για τη Anxious (ως άτομο) το ότι απάτησε;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    εχτες του ειπα οτι νιωθω ασχημα..τι αλλο να κανω?να αυτοκτονησω μηπως?
    οσο εχω μετανοιωσει εγω δεν εχει μετανοιωσει ανθρωπος.!
    Αυτός τι σου είπε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by aeolus74 View Post
    Τι σημαίνει για τη Anxious (ως άτομο) το ότι απάτησε;
    οτι ξεπερασα τους ηθικους μου φραγμους..εγω ποτε δεν ειχα κανει κατι τετοιο..ποτε ομως..
    παντα ημουν πιστη..προσπαθω να σκεφοτμαι οτι αυτο το πραμα δεν με χ αρακτηριζει ως ανθρωπο..
    ηταν μια παρορμηση..η οποια συνεβει για χιλιους δυο λογους..δεν εχει νοημα να τους αναλυσω..
    για μενα..οταν πληγωνεις κ κοροιδευεις ειναι τρομερα κακο.
    με κρινει η σηνηδειση μου! ειμαι η αυστηροτερη κριτρια ολων!
    συγχωρω απιστευτα ευκολα τους ανθρωπους..τους δινω παντα ευκαιριες..τους συμπονω κ τους αγκαλιαζω στα λαθη τους..
    οταν φυσικα εχουν μετανοιωσει..
    εγω θα πρεπε να ειμαι ΤΕΛΕΙΑ!ΚΥΡΙΑ! απλα ΚΥΡΙΑ!
    πιθανον αυτο ειναι που μου εχιε κοστισει..το οτι τελικα δεν ειμια ΤΕΛΕΙΑ..κ φυσικα δεν μπορω να ειμαι..πρεπει να παρω χαμπαρι τελικα οτι ναι δεν ειμαι τελεια κ κανω λαθη.
    δεν μου επιτρεπω λαθη..τα επιτρεπω στην δουλεια μου αλλα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.
    οι γονεις μου εκαναν συνεχεια λαθη..κ ολο τσακονονταν..μεγαλωσα σε πολυ βιαιο περιβαλλον..κ στις σχεσεις μου θελω να υαπρχει διαφανεια κ να μη ξεφευγει τιποτα απο τα ορια..
    θελω ολα να ειναι ομορφα κ σωστα..ελα μου ντε ομως που ειμαστε ανθρωποι.
    κ ο συντροφος μου εκανε λαθος..κ ουτε καν μου το ειπε..μονη μου το ανακαλυψα..
    δυστυχως δεν ξερω με σαφηνεια αν το εχει κανει(σεξ εννοω) με καποια..ξερω ομως οτι το αποζητουσε συστηματικα μεσω μνματων..δεν θελω να το μαθω στην τελικη.
    κ ομως εξοργιστηκα οταν τα ειδα! ομως μετα εδωσα ευκαιρια κ συγχωρεσα..κ ναι ιεναι καλο παιδι..δεν θελω να λεω μαλακιες...δεν μου εχει ξαναδωσει δικαιωμα απο τοτε.
    κ εχει γινει κ αλλο ενα χοντρο δικο του σκηνικο..με μια τυπισα ..
    που κ αυτο εγω το ανακαλυψα.
    θελω να υπαρχει ορθοτητα στις σχεσεις μου.!! αλλιως χανω την μπαλα κ την γη κατω απο τα ποδια μου..γι αυτο ειμαι ετσι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    γεια σας..οπως καποιοι ξερετε καποια στιγμη ειχα ενα ολισθημα με καποιον αλλον(ενω ειμαι σε σχεση), κατα το οποιο επαθα φρικη κ σταματησα γιατι ειδα οτι δεν μπορω να το πραγματοποιησω..με αποτελεσμα να εχουν γινει καποια πραγματα..
    εγω σχεση 7 χρονια..τελικα μετα απο 4 μηνες αποφασισα να αποκαλυψω στον συντροφο μου τι ακριβως ειχε γινει κ να ζητησω συγχωρεση.
    μετα απο καποιον καιρο ο συντροφος μου , με συγχωρεσε κ συνεχιζουμε μαζι.
    στο παρελθον ο συντροφος δεν ειχε κ δειξει κ τα καλυτερα δειγματα..δεν ηταν κ τοσο πιστος οσο νομιζα..ανακαλυψα καποια πραγματα που ειχε κανει κ τον συγχωρεσα κ γω συζητωντας συνεχεια γι αυτα κ αφου μου υποσχεθηκε οτι δεν θα ξαναγινουν τοτε συγχωρεσα κ προχωρησαμε..
    ομως μετα απο χρονια ετυχε κ σε εμενα..
    το αποτελεσμα ειναι το εξης:
    ενω εχω ομολογησει την πραξη μου κ ενω εχω παρει συγχωρεση κ εντελως μετανοιωμενη (πιο αληθινα δεν γινεται)...δεν μπορω να απαλλαχτω απο τις ενοχες μου.
    ειδικα αυτο το διαστημα με πνιγουν τοσο που σκεφτηκα μεχρι κ να πηδηξω απο το παραθυρο..
    εχει χαλασει η διαθεση μου, κλαιω κ θελω να μην κανω τιποτα.
    να σημειωσω οτι οταν εγινε η απιστια μου επαιρνα ladose 2 χρονια περιπου κ οταν ανεκαμψα απο τις ενοχες, κοπηκε απο τον γιατρο τον Μαιο.
    ενω ημουν καλα κ τα ειχα βαλει σε μια ταξη..εδω κ 2 εβδομαδες περιπου, καθε μερα ξυπναω κ το κεφαλι μου ειναι κολλημενο εκει ..σαν εμμονη πλεον που δεν με αφηνει αν ανασανω..πνιγομαι χρειαζομαι βοηθεια.
    επικοινωνησα κ με την ψυχολογο που παω περιστασιακα κ πυροσβεστικα κατα καιρους κ περιμενω απαντηση.
    τελικα.....γιατι βασανιζομαι τοσο πιστευετε?εφοσον ειμαι πραγματικα μετανοιωμενη κ εχω ομολογησει κ την πραξη αυτη.
    εχω παρατηρησει οτι οταν δεν περναω καλα στη ζωη μου επειδη ειναι καλοκαιρι κ λογω αυτου εχω σταματησει τις δραστηριοτητες..το ριχνω στις ανουσιες σκεψεις.
    τι νοημα εχει πλεον να το σκεφτομαι εφοσον η σχεση μου συνεχιζεται κ πηρα την συγχωρεση απο τον ανθρωπο μου..
    τι νοημα εχει?..απορω πραγματικα με μενα, γιατι βασανιζομαι τοσο.
    θα ηθελα να παρακαλεσω απαντησεις του στυλ "εγω δεν θα σε συγχωρουσα ποτε..", καλυτερα να μην τις αναφερετε διοτι μου δινετε μια κλωτσια να πεσω πιο ευκολα στον γκρεμο.
    οποιαδηποτε συμβουλη, αποψη για αποφυγη σκεψης ειναι σεβαστη κ σας ευχαριστω κ πολυ κιολας!
    koritsara τι επαθες?γτ σ πηρε απο κατω?
    εγω προσωπικα πιστευω οπως λες δεν εχεις πολλες δραστηριοτητες και γι αυτο κανεις αυτες τις ανουσιες σκεψεις...
    εφοσον σ συγχωρεσε και εχει περασει και καιρος δεν βρισκω αλλο λογο να το σκεφτεσαι..παει περασε μην τ επαναφερεις...
    γτ δεν περνας καλα επειδη ειναι καλοκαιρι?
    για κανα μπανακι η κανα ποτακι δεν πας?

Senior Member
    πιθανον βαριεμαι αυτον τον καιρο..ειμαι σε αναμονη διακοπων..τι να πω..ευχομαι να χαλαρωσω απο αυτο καποια στιγμη κ να το αφησω πισω μου..εντελως κ για παντα.! φανταζομαι ενα κουτι που γραφει πανω CLOSED.. Κ ΝΑ ΤΟ πεταω στη θαλασσα..μεσα εκει αυτο το κουτι εχει ολο αυτο που εγινε κ περασα..ωραια σκεψη..
    ας κρατηθω για λιγο απο αυτη....

Page 1 of 3 123 LastLast