ενοχη απιστιας - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    στην επικεφαλιδα επρεπε να βαλεις και ενα τονο χαχααχ γτ διαβαζεται 'ενοχη και οχι ενοχή π ειναι το κανονικο :p

ε θα χαλαρωσεις ποτε φευγεις για διακοπες?
    αυτο π εγινε και σ ταλαιπωρει ακομα εχει καιρο π εχει γινει?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    πιθανον βαριεμαι αυτον τον καιρο..ειμαι σε αναμονη διακοπων..τι να πω..ευχομαι να χαλαρωσω απο αυτο καποια στιγμη κ να το αφησω πισω μου..εντελως κ για παντα.! φανταζομαι ενα κουτι που γραφει πανω CLOSED.. Κ ΝΑ ΤΟ πεταω στη θαλασσα..μεσα εκει αυτο το κουτι εχει ολο αυτο που εγινε κ περασα..ωραια σκεψη..
    ας κρατηθω για λιγο απο αυτη....
    έλα στις διακοπές θα ηρεμήσεις λιγάκι,είμαι σίγουρος.
    έχεις πμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    στην επικεφαλιδα επρεπε να βαλεις και ενα τονο χαχααχ γτ διαβαζεται 'ενοχη και οχι ενοχή π ειναι το κανονικο :p

ε θα χαλαρωσεις ποτε φευγεις για διακοπες?
    αυτο π εγινε και σ ταλαιπωρει ακομα εχει καιρο π εχει γινει?
    αυτο εγινε πριν 8 μηνες..εχει περασει καιρος..

Senior Member
    επειδη βαριεσαι τοτε κανεις αυτες τις σκεψεις...μην αγχωνεσαι θα σ περασει..
    μ φενεται πολυ μεγαλο διαστημα για να νιώθεις καπως ακομα...

και τωρα δλδ αυτο π φοβασαι ειναι μην παθεις υποτροπη?
    γτ αν θυμαμαι καλα μ ειχες πει οτι οταν παθαινες κατι (στεναχωρια)επεφτες στο κρεβατι δυο μηνες

Senior Member
    δεν νιωθω οτι θα πατω υποτροπη..τωρα τουλαχιστον..νιωθω πολυ απλα οτι δεν ζω την ζωη μου ξενοιαστα οπως θελω..κ αυτο ειναι αρκετο..
    να με χαλαει..
    πιστευεις οτι ειμαι υπερβολικη που το σκεφτομαι τοσο?θεωρει οτι δνε υπαρχει λογος πια σκεψης?

Senior Member
    δεν νιωθω οτι θα πατω υποτροπη..τωρα τουλαχιστον..νιωθω πολυ απλα οτι δεν ζω την ζωη μου ξενοιαστα οπως θελω..κ αυτο ειναι αρκετο..
    να με χαλαει..
    πιστευεις οτι ειμαι υπερβολικη που το σκεφτομαι τοσο?θεωρει οτι δνε υπαρχει λογος πια σκεψης?
    θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος να το σκεφτεσαι ..εφοσον εισαι καλα τωρα με τον αντρα σου..κακως το επαναφερεις..το μονο π σ προσφερει..ειναι να σ χαλαει..
    ε εισαι λιγο υπερβολικη :p
    καταλαβαινω τι λες...θες να πας διακοπες τωρα,θα εχουν φυγει και ολοι οι δικοι σου και σ εχει παρει καπως απο κατω....κανε υπομονη..
    με τον αντρα σ στο μερος π εισαι δεν περνας ωραια?
    ααυτο π λες οτι δεν νιώθεις ξεγνοιαστα γι αυτο σ ερχονται αυτες οι σκεψεις...απο τοτε νιώθεις ετσι?

Senior Member
    ε πηγα σε ενα νησι για σεμιναρια κ μουσικες περασα φανταστικα..απο οταν γυρισα κ μερα δλδ απο τις 4/7 πειρπου σκεφτομαι μαλακιες!
    μενουμε αθηνα..κ δεν το λες κ ομορφα εδω περα..γενικα εγω το καλοκαιρι θελω να λειπω απο αθηνα..να φευγω! κ δεν ειναι εφικτο αυτο..ειμαι υπερβολικη βρισκεις ε?
    σιγουρα ειμαι! ποια αλλη καθεται κ λεει τα παντα στον αντρα της κ μερα μονο φλεβες δεν κοβει..

Senior Member
    ε πηγα σε ενα νησι για σεμιναρια κ μουσικες περασα φανταστικα..απο οταν γυρισα κ μερα δλδ απο τις 4/7 πειρπου σκεφτομαι μαλακιες!
    μενουμε αθηνα..κ δεν το λες κ ομορφα εδω περα..γενικα εγω το καλοκαιρι θελω να λειπω απο αθηνα..να φευγω! κ δεν ειναι εφικτο αυτο..ειμαι υπερβολικη βρισκεις ε?
    σιγουρα ειμαι! ποια αλλη καθεται κ λεει τα παντα στον αντρα της κ μερα μονο φλεβες δεν κοβει..
    ε ναι και εγω αθηνα μενω αλλα ευτυχως φευγω απο αρχες ιουλιου,οποτε σ καταλαβαινω...
    ε ναι εισαι υπερβολικη...δεν ξερω αν το φερνεις επιτηδες στο μυαλο σου η σ ερχεται απο μονο του και δεν μπορεις να το διώξεις παντως πιστευω σε επιασε επειδη πιεζεσαι π εισαι στην αθηνα και δεν μπορεις να φυγεις..
    βγαινετε καθολου εξω η περνατε σπιτι την ωρα σας?γτ δεν παιρνεις τον αντρα σ να πατε πουθενα σημερα?να ξεχαστεις λιγακι?καμια βολτα,κανα σινεμα?
    προσπαθησε ν χαλαρωσεις λιγακι....

Senior Member
    αυτο πρεπει να κανω..να χαλαρωσω κ να πιαστω απο καποια σκεψη που με βοηθαει...πχ.
    εφοσον εγινε παει ,εφυγε..δεν το συνεχισα κ ηταν ενα λαθος.! πρεπει να βαλω τελος επιτελους γιατι πραγματικα ταλαιπωρουμαι,χανω στιγμες κ κουραζομαι κ στενοχωριεμαι.σε ευχαριστω που με βοηθας.

Senior Member
    nai prepei να το αφησεις πισω σου....
    προσπαθησε να σκεφτεσαι θετικα..βαλε την θετικη σκψη στην ζωη σου....ε θα πας και διακοπες ..πιστευω θα σ βοηθησει να το ξεπερασεις...

Senior Member
    τι να σου πω?οτι σκεφτηκα να αυτοκτονησω??
    φστοιν..ακυρο ε?

Senior Member
    γτ βρε ανξιους εκανες τετοιες σκεψεις?για το θεμα π γραφεις?ειναι δυνατον?
    αυτο π λες το σκεφτηκες στο παρελθον η τωρα?

Banned
    Εγώ πιστεύω και το έχω ξαναπεί νομίζω ότι θες και τα παθαίνεις...Και μπορεί να σε επηρεάζουν και οι άλλοι καθώς εδώ μέσα πολλοί είναι αυστηροί με το θέμα αυτό ίσως και στο περιβάλλον το δικό σου να ακούς σχόλια επικριτικά για αυτούς που απιστούν...Ε χέστηκες! Άνθρωποι είμαστε κάνουμε λάθη, αυτοί που είναι αυστηροί με το θέμα αυτό, μπορεί να μην έκαναν αυτό το λάθος, αλλά θα έχουν κάνει άλλα..Και κανείς δεν είναι τέλειος ή άγιος, ας το πάρουμε απόφαση επιτέλους....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ πιστεύω και το έχω ξαναπεί νομίζω ότι θες και τα παθαίνεις...Και μπορεί να σε επηρεάζουν και οι άλλοι καθώς εδώ μέσα πολλοί είναι αυστηροί με το θέμα αυτό ίσως και στο περιβάλλον το δικό σου να ακούς σχόλια επικριτικά για αυτούς που απιστούν...Ε χέστηκες! Άνθρωποι είμαστε κάνουμε λάθη, αυτοί που είναι αυστηροί με το θέμα αυτό, μπορεί να μην έκαναν αυτό το λάθος, αλλά θα έχουν κάνει άλλα..Και κανείς δεν είναι τέλειος ή άγιος, ας το πάρουμε απόφαση επιτέλους....
    σε ευχαρσιτω πολυ cube! μου ρχεται να τυπωσω την απαντηση σου να την κοιταω οταν νιωθω ετσι ασχημα!
    χιλια ευχαριστω κοπελα μου! κ ολους εσας που με στηριζετε! αληθεια!
    σας αγαπω πολυ!

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι μια φιλη μου παντρεμενη επιασε τον αντρα της να απιστει κ εγω την παρηγορω..κ προφανως με επιρρεασε η ιστορια εστω κ ασυνηδειτα..κ τελικα επεσα εγω.
    τωρα της ειπα οτι δεν θελω να ακουω για αλλα τετοια..θελω να το ξεχασω να φυγει μακρια απο μενα!
    στα ορη στα αγρια βουνα!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast