Ο εαυτός μας, αυτός ο άγνωστος! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    Συναισθηματικη νοημοσυνη ναι νομιζω οτι αυτη ειναι το κλειδι για να βρουμε λυσεις και να αποφυγουμε προβληματα.
    Ψαξε και βιβλια βιβλια που εχουν να κανουν με το υποσυνειδητο εκει βρικεται ενα μεγαλο μερος του εαυτου μας.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ουφ... εχω κουραστει σημερα! ημουν ιδιαιτερα ενεργη στο φορουμ και δεν μπορω να σκεφτώ τώρα, στο δικο μου θέμα!

Αν εχετε να προτείνετε βιβλία αυτογνωσίας, μη διστασετε! Θα βαλω κατι δικά μου αυριο γιατι τωρα πραγματικα δεν εχω το κουραγιο...
    Θα βαλω και κατι αποσπασματα της Αλις Μιλλερ που λατρευω!
    Πολυ θα μου αρεσε να συζητουσαμε για βιβλία ψυχολογιας εδώ μεσα! και απόψεις ψυχολόγων!
    Τι να τα κάνεις τα βιβλία αυτογνωσίας? Δες πως μίλησες σε εμένα στο άλλο θέμα....αυτό αρκεί....και πως ''με έβαλες στη θέση μου'' υποτιμώντας με και πως με αγνόησες έπειτα....και γιατί ? επειδή αστειεύτηκα και σπατάλησα τον χρόνο σου....Προφανώς μπορεί έτσι να νιώθω καλά εγώ, τώρα γιατί γράφεις κατεβατά ''βοηθώντας'' τους άλλους και με εμένα σπάστηκες γιατί έφαγες 3 sec να διαβάσεις κάτι, δικό σου θέμα.....αλλά μην μου κάνεις και μάθημα ότι είναι φόρουμ ψυχολογίας εδώ...γιατί δεν έχω υποτιμήσει κανέναν .....και όταν γράφω μαλακίες , σου δίνω το χαμόγελό μου, κατάλαβες? ......δεν είσαι υποχρεωμένη να μου χαμογελάσεις αλλά όχι και να ξινίσεις..... Συγγνώμη που σε πρήζω αλλά ενοχλήθηκα αφάνταστα ...

Senior Member
    Πώς τα βρίσκουμε με τον εαυτό μας?
    Πώς γνωριζόμαστε?
    Πώς κατακτάμε την πολυπόθητη ισορροπία μέσα μας?
    Πώς αποδεχομαστε τον εαυτό μας? και στην πολυκοσμία και στη μοναξια?
    Πως διαχειριζόμαστε τη μοναξιά μας?
    Πώς κερδίζουμε το δικαίωμα στη χαρά?
    Μπορουμε να αποδεχομαστε τον εαυτο μας, να τον αγαπάμε, να μην αυτομαστιγωνόμαστε στον πόνο, στη λύπη, στην αποτυχία, στη μαυρίλα?
    Οι άλλοι όντως μάς κάνουν καλύτερους ή εμείς γινόμαστε καλύτεροι? τί ειναι οι άλλοι εν τέλει για τον εαυτό μας? μια παρεα? μια επιβεβαίωση? συμπαραστάτες? συνοδοιπόροι?
    Γιατί θυμώνουμε?
    Γιατί.........κλπ..............
    Πιασε διαβασε κανα βιβλιο, γιατι οι ερωτησεις χρηζουν πολυσελιδων απαντησεων , καθε ερωτηση ειναι κι ενα διαφορετικο βιβλιο ......πιστευω οτι δεν μπορει καποιος ναχει τοσες αποριες , ρητορικες ειναι οι ερωτησεις , ε ? βρε τι κατεβασε η κεφαλα σου , οτι ναναι ...............αμα γκουγκλαρεις καθε μια ερωτηση , θα σου βγασζει κι ενα βιβλιο ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    ..δεν είσαι υποχρεωμένη να μου χαμογελάσεις αλλά όχι και να ξινίσεις..... Συγγνώμη που σε πρήζω αλλά ενοχλήθηκα αφάνταστα ...
    Δεν σουπα βρε Κιουμπ να μην απαντας , δικαιωμα σου βεβαια , αλλα ενα θρεντ νμε τοσες ερωτησεις , μονο ρητορικο μπορει νσα ειναι , οχι ουσιαστικο , και τσαμπα εκνευριζεσαι .....δεν μου φαινοσουν να εκνευριζεσαι ευκολα , αλλα εκανα λαθος ......

Senior Member
    Τι να τα κάνεις τα βιβλία αυτογνωσίας? Δες πως μίλησες σε εμένα στο άλλο θέμα....αυτό αρκεί....και πως ''με έβαλες στη θέση μου'' υποτιμώντας με και πως με αγνόησες έπειτα....και γιατί ? επειδή αστειεύτηκα και σπατάλησα τον χρόνο σου....Προφανώς μπορεί έτσι να νιώθω καλά εγώ, τώρα γιατί γράφεις κατεβατά ''βοηθώντας'' τους άλλους και με εμένα σπάστηκες γιατί έφαγες 3 sec να διαβάσεις κάτι, δικό σου θέμα.....αλλά μην μου κάνεις και μάθημα ότι είναι φόρουμ ψυχολογίας εδώ...γιατί δεν έχω υποτιμήσει κανέναν .....και όταν γράφω μαλακίες , σου δίνω το χαμόγελό μου, κατάλαβες? ......δεν είσαι υποχρεωμένη να μου χαμογελάσεις αλλά όχι και να ξινίσεις..... Συγγνώμη που σε πρήζω αλλά ενοχλήθηκα αφάνταστα ...
    Θέλω να σε αγκαλιάσω :(

Μην δίνεις σημασία όμως, αν και δύσκολο, δεν αξίζει. Λογικό είναι να πληγώνεσαι και να ενοχλείσαι..

Senior Member
    αντρικές γκρινιες...
    αν βαριέστε να απαντήσετε, μην μπαίνετε στο thread μου.

Ειδικα εσυ Macgyver εισαι μελος που εκτιμω για τους αγωνες που εχεις κανει! δεν αναφερομαι σε σενα!
    Στα λοιπα τρολ αναφερομαι, get a life guys!!!

Moderator, παρακαλώ να σβηστουν ολα τα σχολια-ειρωνείες που δεν εχουν σχεση με το θέμα μου. Καταστρεφουν τον ειρμό! Ευχαριστώ!

Banned
    Quote Originally Posted by deep View Post
    Θέλω να σε αγκαλιάσω :(

Μην δίνεις σημασία όμως, αν και δύσκολο, δεν αξίζει. Λογικό είναι να πληγώνεσαι και να ενοχλείσαι..
    Nα σαι καλά, ανταποδίδω με χαρούμενη φάτσα όμως ! :)
    Mακ δεν κατάλαβα τι λες...απλώς είχα μια ''διαφωνία'' σε άλλο θέμα με την μάρα και εκφράστηκα εδώ....
    Μάρα ζητάς λύτρωση από την διαχείριση γιατί δεν αντέχεις τα ποστ...και ψάχνεις την αυτογνωσία μες στα βιβλία...όπως και να εκφραστώ με κατανόηση, με θυμό , με λύπη , με κακία δεν θα καταλάβεις γιατί δεν θες...φοβάσαι να σε δεις... αυτή είναι η άποψή μου....

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Συναισθηματικη νοημοσυνη ναι νομιζω οτι αυτη ειναι το κλειδι για να βρουμε λυσεις και να αποφυγουμε προβληματα.
    Ψαξε και βιβλια βιβλια που εχουν να κανουν με το υποσυνειδητο εκει βρικεται ενα μεγαλο μερος του εαυτου μας.
    Αυτό ακριβώς.Υπάρχουν και στο νετ κάποια eq test..Προσωπικά σε όσα έχω κάνει με βγάζουν κάτω του μετρίου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Αυτό ακριβώς.Υπάρχουν και στο νετ κάποια eq test..Προσωπικά σε όσα έχω κάνει με βγάζουν κάτω του μετρίου.
    δεν εχω κανει δεν ξερω καν πως ειναι

Senior Member

Ειδικα εσυ Macgyver εισαι μελος που εκτιμω για τους αγωνες που εχεις κανει! δεν αναφερομαι σε σενα!
    Στα λοιπα τρολ αναφερομαι, get a life guys!
    Μην το λες , υπαρχουν πολλα μελη ποου δινουν τον αγωνα τους ,εγω απλα , εχω περασει μεγαλες μπορες σε δουλειες , και δεν θα με καταβαλλει μια καταθλιψη , ξερω μελος που εχει τεραστια προβληματα , μονο εγω ξερω τι περναει , κιο ομως δεν το βαζει κατω με τιπουτα , για μενα , ειναι προτυπο κουραγιου ...................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Πιασε διαβασε κανα βιβλιο, γιατι οι ερωτησεις χρηζουν πολυσελιδων απαντησεων , καθε ερωτηση ειναι κι ενα διαφορετικο βιβλιο ......πιστευω οτι δεν μπορει καποιος ναχει τοσες αποριες , ρητορικες ειναι οι ερωτησεις , ε ? βρε τι κατεβασε η κεφαλα σου , οτι ναναι ...............αμα γκουγκλαρεις καθε μια ερωτηση , θα σου βγασζει κι ενα βιβλιο ......
    Για αυτο ηρθα εδω για να συζητησουμε τετοια θεματα!
    αμα ηθελα μονο να διαβαζω, και οχι να τα συζητησω, πιστεψε με, θα το εκανα!
    αμα ηθελα επισης να τα συζητησω με ειδικο, επισης θα το εκανα! αλλα επελεξα να το κανω εδω για να τα συζητησω με ατομα που αντιμετωπιζουν θεματα και τα παλευουν... αλλο το ενα, αλλο το αλλο!
    Δεν ειναι ρητορικες οι ερωτησεις, εννοειται! θεματα προς συζητηση και τροφη για σκεψη ειναι! και αφορμη να μιλησουμε επι της ουσιας και να εκθεσουμε τις εμπειριες μας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μην το λες , υπαρχουν πολλα μελη ποου δινουν τον αγωνα τους ,εγω απλα , εχω περασει μεγαλες μπορες σε δουλειες , και δεν θα με καταβαλλει μια καταθλιψη , ξερω μελος που εχει τεραστια προβληματα , μονο εγω ξερω τι περναει , κιο ομως δεν το βαζει κατω με τιπουτα , για μενα , ειναι προτυπο κουραγιου ...................
    και καλά κανει που τα παλευει! καλα κανεις και εσυ που συμπαραστεκεσαι!!
    εγω μίλησα ειδικά για συγκεκριμενα τρολ με ανουσιες αναρτησεις, ανοητα και ασκοπα σχολια, που τσαταρουν λες και ειναι στο πεζοδρομιο της γειτονιας τους με αποτελεσμα να χαλανε θεματα.

Senior Member
    Μάρα ζητάς λύτρωση από την διαχείριση γιατί δεν αντέχεις τα ποστ...και ψάχνεις την αυτογνωσία μες στα βιβλία...όπως και να εκφραστώ με κατανόηση, με θυμό , με λύπη , με κακία δεν θα καταλάβεις γιατί δεν θες...φοβάσαι να σε δεις... αυτή είναι η άποψή μου....
    ζητησα παρεμβαση απο τη διαχειριση για να απαλλαγω απο ανοησιες! διαστρεβλωνεις τα σχολια μου!
    Με ψυχαναλυσες? γουσταρω! για δωσε επιχειρηματα... είμαι ολη αυτια να σε ακουσω!!

Senior Member
    μαρα σε ειχα ρωτησει σε αλλο νημα αλλα δεν θα το προσεξες ειχες προτεινει ενα βιβλιο οι περιοχες των σφαλαμτων σας, http://www.politeianet.gr/books/9789...ton-sas-202460, αυτο εσενα σ εχει βοηθησει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    μαρα σε ειχα ρωτησει σε αλλο νημα αλλα δεν θα το προσεξες ειχες προτεινει ενα βιβλιο οι περιοχες των σφαλαμτων σας, http://www.politeianet.gr/books/9789...ton-sas-202460, αυτο εσενα σ εχει βοηθησει?
    Sorry δεν το προσεξα...
    Ναι! είναι καλό, μονο που ειναι αρκετα παλιο...το ειχα διαβασει πριν πολλα χρονια, τοτε με ειχε βοηθησει να δω καποια πραγματα υπο αλλη οπτικη θυμαμαι. Στο συστηνω!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast