Results 1 to 15 of 26
Thread: Η λατρεία της μοναξίας μου.
-
29-07-2016, 13:24 #1
Η λατρεία της μοναξίας μου.
Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός μέχρι τα έξι λάτρευα την μάνα μου. Με είχε όλη την ώρα αγκαλιά και ασχολιόταν συνέχεια μαζί μου. Είχα δεί 2-3 φορές τον πατέρα μου να την χτυπάει και είχα συνδυάσει την μητερα μου με την αγάπη και τον πατέρα μου με το ξύλο. Έπειτα χώρισε με τον πατέρα μου και εξαφανίστηκε για 3 χρόνια στο εξωτερικό. Όταν γύρισε και την ξαναείδα θυμάμαι της μίλησα στον πληθυντικό , είχα μπερδευτεί τόσο πολύ που μάλλον σαν ξένη την έβλεπα. Εγιναν προσπάθειες με τον πατέρα μου να τα ξαναφτιάξουν αλλα δεν καρποφόρησαν για πάνω απο ένα εξάμηνο , εξαφανίστηκε και πάλι με κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε. Εκεί στα 13 μου άρχισε να μας βλέπει κάθε σκ , είχε δικαίωμα απο το διαζύγιο να έρχεται να μας βλέπει και όντως κάθε σάββατο ή κυριακή ερχόταν για λίγες ώρες να μας δεί . Ακόμα στα 25 μου έρχεται που και που κάποια σκ και μας βλέπει. Βέβαια καθώς ενηλικιώθηκα άρχισα να καταλαβαίνω κάποια πράγματα και να δένει το πάζλ με την βοήθεια και του μεγαλύτερου αδερφού μου. Θυμήθηκα όταν ήμουν μικρό και με είχε στο κρεββάτι της τα τηλέφωνα που έπερνε με τους γκόμενους της με τον πατέρα μου μέσα στο σαλόνι. Τα ψέμματα και τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούσε ,το κατ εξακολούθηση κέρατο που έριχνε στον πατέρα μου,πολλούς δε απο αυτούς ερχόταν και μας στους σύστηνε κιόλας ώς φίλους. Το πόσο εύκολα παράτησε τα παιδιά της για τον γκόμενο στην Γαλλία. Δεν αναφέρομαι πλέον σε αυτά όταν την βλέπω κρατάω ουδέτερη στάση λόγω και των σοβαρών προβλημάτων υγείας που έχει. Οταν είχαν χωρίσει με τρέχανε σε ψυχολόγους γιατι είχα παρουσιάσει αποκλίνουσα συμπεριφορά λόγω κατάθλιψης ποτέ μου δεν έμαθα την γνωμάτευση της ψυχολόγου.
Απο μικρό μου άρεσε να μένω μόνος. Ίσως λόγω της μανιοκατάθλιψης που έχω απο τότε. Δεν μου συμπεριφερόντουσαν και καλά και τα άλλα παιδιά και προτιμούσα να παίζω μόνο μου. Μου λέγανε κάποιες φορές να βγούμε και εγώ προτιμούσα απο επιλογή να κάθομαι σπίτι. Απο το σχολείο αυτήν την στιγμή δεν έχω επαφές με κανέναν ακόμα και με κάποια παιδιά που μιλούσαμε μετά το απολυτήριο φρόντισα να απομακρυνθώ. Έπειτα ήρθε το πανεπιστήμιο εκεί πραγματικά δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν δεν είχα καμία όρεξη να συμμετάσχω ούτε στις λέσχες ούτε στις παρατάξεις που δεν με εξέφραζε καμία ούτε στα ελλεεινά πηγαδάκια και κλίκες που δημιουργόντουσαν. Μετά το δεύτερο έτος δεν πάταγα δε και καθόλου με αποτέλεσμα να χάνω σιγά σιγά επαφή με το πανεπιστήμιο. Κατέβαινα μόνο στις εξεταστικές με μέτρια εώς κακά αποτελέσματα. Σαν φάντασμα ήμουν. Το έχω παρατήσει εδώ και καιρό κάπου στην μέση. Πέρσι πήγα και στρατό για να μην χάνω και τον χρόνο μου. 25 ετών πλέον έχω καθυστερήσει ήδη τραγικά να πάρω το πτυχίο μου και ας είναι και 5-ετές και λογικά πριν τα 27 μου δεν θα το έχω τελειώσει. Και ποιός εργοδότης θα πάρει εργαζόμενο που έκανε μια δεκαετία να τελειώσει απο το ΑΕΙ όταν ο δίπλα στο ίδιο χρόνο έχει και μεταπτυχιακό και εργασιακή εμπειρία; Έτσι είναι εγώ φταίω 100% σε αυτό.
Εδώ να πώ ότι όλα αυτά τα χρόνια ποτέ μου δεν έχω κάνει σχέση. Ποτέ μου πνευματικά δεν συμπάθησα το γυναικείο φύλο το σιχαίνομαι. Όχι ορμονικά, το σώμα μου πάντα έλκεται απο το γυναικείο σώμα. Πάντα εγκεφαλικά. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτό το φύλο ούτε τώρα ούτε και στο μέλλον. Είναι νοητικά πνευματικά και σωματικά κατώτερο είδος. Δεν μπορώ να μιλάω σε γυναίκα. Πρέπει στατιστικά να είναι υπερελάχιστες οι γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσα να συζήσω και εδώ και χρόνια γνωρίζω ότι είναι μάταιος κόπος να ασχολούμαι για αυτήν την περίπτωση. Δεν με ενοχλεί έχω μάθω απο την εφηβεία μου να ζώ έτσι. Δεν έχει να κάνει με την μάνα μου αυτό. Τις βλέπω τις σύγχρονες ελλεινίδες πως είναι και μόνο αναγούλα μου έρχεται. Στην ηλικία μου έχουν ήδη ένα χαρέμι απο πρώην. Και αν όχι είναι μετά απο μακροχρόνιες σχέσεις ή καμιά παχύσαρκη που έχει ξεμείνει. Δεν ασχολούμαι εξάλλου εδώ και χρόνια με αυτό το φύλο.
Λατρεύω να ζώ μόνος μου. Να είμαι μόνος μου. Να μαγειρεύω. Να πηγαίνω για ψώνια μόνος μου. Να γυμνάζομαι μόνος μου. Να πηγαίνω στην θάλασσα μόνος μου. Να βλέπω ταινίες σπίτι μόνος μου. Να περνάω στο ίντερνετ τον χρόνο μου. Να ξεφεύγω απο την μετριότητα που είναι εκεί έξω. Το σκέφτομαι απο τον στρατό αυτό να δουλεύω μέσω ίντερνετ. Δεν ξέρω πως θα πάει με αυτό ασχολούμαι τώρα. Να μάθω να δημιουργώ εφαρμογές για πλατφόρμες της google,της apple, της microsoft και να βγάζω κέρδος απο αυτές. Να επιτύχω το απόλυτο να μην χρειάζεται να έρθω σε επαφή με αυτή την παρακμιακή κοινωνία. Η εξέλιξη έχει δημιουργήσει νέα πραγματικότητα νέους δρόμους για τον άνθρωπο που σε κάποιους που δεν την καταλαβαίνουν φαντάζει παραφύση παράλογη. Ο άνθρωπος έπρεπε να ήταν κοινωνικό όν γιατί έπρεπε να επιβιώσει έτσι ζούσε καλύτερα ,πλέον τις τελευταίες δεκαετίες αυτό έχει διαφοροποιηθεί μπορούμε να ζούμε αυτόνομα και να αλληλεπιδρούμε μέσω της τεχνολογίας. Δεν θεωρώ ότι κάνω μια ζωή μη φυσιολογική θεωρώ ότι κάνω μια ζωή που η σύγχρονη πραγματικότητα το επέτρεψε. Για αυτό και δεν πάω σε ψυχολόγο πιστεύω ότι δεν έχει να μου προσφέρει τίποτα. Πιστεύω ότι δεν χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη.
- 29-07-2016, 13:37 #2
με γεια σου, με χαρα σου και δικαιωμα σου.
εμας τι μας το λες?
εννοω, δεν ρωτας κατι. θες κατι απο το φορουμ? δεν βλεπω να ρωτας κατι να εχεις καποιον προβληματισμο? στην ζωη την δικη σου κανεις οτι θελεις, εφοσον δεν παρανομεις κλπ...
29-07-2016, 15:54 #3
"Δεν έχει να κάνει με την μάνα μου αυτό. Τις βλέπω τις σύγχρονες ελλεινίδες πως είναι και μόνο αναγούλα μου έρχεται. Στην ηλικία μου έχουν ήδη ένα χαρέμι απο πρώην. "
Καλησπέρα! Με τί άλλο έχει να κάνει αυτό αν όχι με τη μάνα σου;
Η σχέση σου με την μητέρα έχει τυπώσει στην συνείδησή σου στρεβλές εντυπώσεις για το άλλο φύλο. Δεν φταις εσύ αλλά αν θέλεις να αλλάξεις κάτι και να έχεις σύντροφο ή σύζυγο, οικογένεια, παιδιά κλπ, θα πρέπει να δεις κάποιον ειδικό. Αλλιώς, αν νιώθεις καλά έτσι, μόνος σου,ουδέν πρόβλημα!
29-07-2016, 17:27 #4
Όταν λες σιχαίνεσαι το άλλο φύλο ξέρεις γιατί? Δηλαδή τι έχεις να πεις για τις γυναίκες ? Ότι κοιτάνε την καλοπέρασή τους, κατίνες και τέτοια?
29-07-2016, 18:39 #5
Mάλιστα... περνάω μόνος μου καλά,γουστάρω τη ζωή μου,είμαι χαρούμενος και απο την πολύ χαρά που έχω,μπαίνω σε φόρουμ ψυχολογίας αρχικά για να την "πω" σε μια 33χρονη γυναίκα που είναι μόνη στη ζωή της.
και μετά να κάνω ένα ποστ όπου θα περιγράφω τα δύσκολα παιδικά μου χρόνια,να την πω σε όλες τις γυναίκες και στο τέλος να αυτοθαυμάζομαι που κατάφερα να ζω καλά μόνος μου ενώ εσείς δεν μπορείτε..
πως να λέγεται άραγε αυτή η διαταραχή??
29-07-2016, 18:44 #6
Αγόρι, άθελά σου, περιέγραψες πολύ εύστοχα ένα περιβάλλον, στο οποίο υπάρχουν άψογες προϋποθέσεις για να δημιουργηθούν παιδικά ψυχικά τραύματα, ειδικά σε ένα νεαρό άτομο, που δεν θα είχε αποκτήσει ακόμα κριτική ικανότητα και που στο 99% των περιπτώσεων θα ενηλικιωνόταν με μοναδικό μπούσουλα τα γονεικά στρεβλά (σωστά μίλησε η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ) πρότυπα.
Υπάρχουν περιπτώσεις που τα τραύματα αυτά βοηθάνε κάποιες φορές στο αρχικό κομμάτι της ανεξαρτητοποίησης. Αλλά στην συντριπτική τους πλειοψηφία, με την αλλαγή της ηλικίας, έρχονται εσωτερικές συγκρούσεις, που έπειτα από συνδυασμό με τις εμπειρίες που φέρνει η ενηλικίωση και ανεξαρτητοποίηση, καλύπτονται από άλλα δυσάρεστα συναισθήματα, και το άτομο πέφτει στην παγίδα της άρνησης, σχετικά με τα πραγματικά αίτια του τραύματος το οποίο και φυσικά δεν αναγνωρίζει.
Και μόνο που χρησιμοποιείς την λέξη "ελλεινίδες" να ξέρεις οτι κάνεις ένα μεγάλο λάθος.
Η σωστή αλληλεπίδραση μέσω της τεχνολογίας έχει σκοπό να εκμηδενίσει τα πρακτικά όρια στην επικοινωνία των ανθρώπων, όπως η απόσταση, το κόστος και το διαφορετικό background, και όχι να προσπαθήσει να την αντικαταστήσει με likes, followers και remote professions.
Προσπάθησε να απαντήσεις σε μια ερώτηση, ειλικρινά και μόνος σου...
Πιστεύεις οτι δεν υπάρχει έστω ένα άτομο του άλλου φύλου (και ειδικά στην ίδια ηλιόλουστη χώρα που μεγάλωσες κι εσύ), που δεν έχει περάσει τα ίδια με εσένα, που δεν έχει σκεφτεί κάποια στιγμή τα ίδια με εσένα, που δεν νιώθει τα ίδια με εσένα;
Την πραγματική απάντηση νομίζω κατά βάθος την ξέρεις... αλλά το τί δεν σε αφήνει να την αποδεχθείς είναι αυτό που πρέπει κάποια στιγμή να επεξεργαστείς.
29-07-2016, 20:52 #7
Στο άλλο φύλο με ενοχλούν δομικά στοιχεία της προσωπικότητας του. Ό τρόπος που το γυναικείο μυαλό σκέφτεται και ενεργεί ,με ενοχλεί η πουτ@νι@ που κάθε γυναίκα έχει μέσα της. Η πουτ@νι@ που βγάζει η γυναίκα όταν ερωτοτροπεί ,δεν μπορώ κάν να την βλέπω. Πάντα εγκεφαλικά γιατί ορμονικά είναι άλλο θέμα. Θα δεχόμουν μόνο γυναίκα με μπούρκα. Που κρύβουν τα πάντα για όλη τους την ζωή. Δεν μιλάνε δεν σχολιάζουν όταν μιλάει ο άντρας τους. Είναι πιστές και ταπεινές. Αφοσιωμένες στο ρόλο τους που είναι το σπίτι και η ανατροφή των παιδιών τους. Καμία σχέση με αυτά που ζούμε σε αυτή την χώρα. Αυτό βέβαια το έχουν επιτύχει οι μουσουλμάνοι μέσω της βίας γιατί μόνο έτσι γίνεται να αλλοιώσει κάποιος την γυναικεία φύση.
29-07-2016, 21:16 #8
Υπάρχουν γυναίκες που σέβονται τον σύντροφο τους επί της ουσίας, δεν θέλουν να τον πληγώσουν , ούτε να τον εκθέσουν, αλλά ούτε και να εκτεθούν και ίδιες με την συμπεριφορά τους. Σε αυτά τα χρόνια της ζωής μου έχω συναντήσει γυναίκες που φοράνε παντελόνια καλύτερα και από άντρες. Που έχουν σταθεί στην οικογένεια τους, που στηρίζουν τον άντρα τους στα δύσκολα και όταν χρειαστεί στέκονται στα παιδιά τους σαν μάνα και πατέρας μαζι.Γυναίκες που προσπαθούν για τη ζωή τους και που θέλουν το καλύτερο για την οικογένεια τους. Αν κανεις τυχαινε να γνωρισει μια τέτοια γυναικα ίσως και να άλλαζε γνώμη.
29-07-2016, 21:27 #9
re magka den ειναι ολες οι γυναικες ετσι,δεν ειναι ολες πουτανες,προσπαθησε να γνωρισεις καμια λιγο καλυτερα ,μην γαμας την ζωη σου ζηστην ωραια θα δεις οτι και η ζωη ειναι ωραια...και μην καταφευγεις στην μοναξια ειναι ο χειροτερος συντροφος..
30-07-2016, 14:07 #10
30-07-2016, 14:56 #11
Οι σημερινές σου πεποιθήσεις είναι σίγουρα αποτέλεσμα ψυχικών τραυμάτων και τίποτα απολύτως παραπάνω!
Το ότι μιλάς για τις γυναίκες σίγουρα σε απασχολεί το θέμα,αλλιώς δεν θα έμπαινες καν στον κόπο να μπεις στο φόρουμ και να γράψεις αυτό το κατεβατό.
Αν αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει είναι να είσαι μόνος σου,τότε δεν υπάρχει κανενας λόγος ανησυχίας...
αλλά αν δεν ανησυχείς για κάτι και είσαι καλά,τότε γιατί μπήκες στο φόρουμ υποστήριξης;
31-07-2016, 13:27 #12
Καλά αναρωτιέμαι αν με δουλεύετε ορισμένοι. Σε άλλη χώρα ζω σε άλλη πόλη;; Στην Αθήνα στο έτος 2016 στον μήνα ιούλιο η πόλη είναι τίγκα στις πουτ@νες. Πώς να το κάνουμε δηλαδή.Έτσι είναι. Βλέπεις όλες οι γυναίκες απο 18-30 είναι πουτ@νες . Βλέπεις έξω όταν προχωράς πώς είναι, στο facebook δεν υπάρχει ρε παιδί μου μια φίλη γνωστή μου στο πορνοσάιτ αυτό που δεν είναι πουτ@ν@. Όλες σε εμένα πέφτουνε ; Μήπως ζώ σε κάποια γυάλα; Με τρολλάρει όλος ο πληθυσμός και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Στο πολυτεχνείο πάντως που σπούδαζα έβλεπες ρε παιδί μου 20χρονα αγόρια που δεν είχαν πάει ποτέ τους με γυναίκα, το καταλάβαινες . Και όχι προβληματικά, φυσιολογικά αγόρια ούτε παχύσαρκα ούτε καθυστερημένα ούτε τίποτα.
31-07-2016, 13:42 #13
Εσυ εχεις παει με γυναικα;
31-07-2016, 14:01 #14
31-07-2016, 14:16 #15