Η λατρεία της μοναξίας μου. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Itachi View Post
    Στο άλλο φύλο με ενοχλούν δομικά στοιχεία της προσωπικότητας του. Ό τρόπος που το γυναικείο μυαλό σκέφτεται και ενεργεί ,με ενοχλεί η πουτ@νι@ που κάθε γυναίκα έχει μέσα της. Η πουτ@νι@ που βγάζει η γυναίκα όταν ερωτοτροπεί ,δεν μπορώ κάν να την βλέπω. Πάντα εγκεφαλικά γιατί ορμονικά είναι άλλο θέμα. Θα δεχόμουν μόνο γυναίκα με μπούρκα. Που κρύβουν τα πάντα για όλη τους την ζωή. Δεν μιλάνε δεν σχολιάζουν όταν μιλάει ο άντρας τους. Είναι πιστές και ταπεινές. Αφοσιωμένες στο ρόλο τους που είναι το σπίτι και η ανατροφή των παιδιών τους. Καμία σχέση με αυτά που ζούμε σε αυτή την χώρα. Αυτό βέβαια το έχουν επιτύχει οι μουσουλμάνοι μέσω της βίας γιατί μόνο έτσι γίνεται να αλλοιώσει κάποιος την γυναικεία φύση.
    ποσο σιγουρος εισαι οτι μια γυναικα με μπουρκα θα ναι πιστη και ταπεινη?
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Itachi View Post
    Καλά αναρωτιέμαι αν με δουλεύετε ορισμένοι. Σε άλλη χώρα ζω σε άλλη πόλη;; Στην Αθήνα στο έτος 2016 στον μήνα ιούλιο η πόλη είναι τίγκα στις πουτ@νες. Πώς να το κάνουμε δηλαδή.Έτσι είναι. Βλέπεις όλες οι γυναίκες απο 18-30 είναι πουτ@νες . Βλέπεις έξω όταν προχωράς πώς είναι, στο facebook δεν υπάρχει ρε παιδί μου μια φίλη γνωστή μου στο πορνοσάιτ αυτό που δεν είναι πουτ@ν@. Όλες σε εμένα πέφτουνε ; Μήπως ζώ σε κάποια γυάλα; Με τρολλάρει όλος ο πληθυσμός και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Στο πολυτεχνείο πάντως που σπούδαζα έβλεπες ρε παιδί μου 20χρονα αγόρια που δεν είχαν πάει ποτέ τους με γυναίκα, το καταλάβαινες . Και όχι προβληματικά, φυσιολογικά αγόρια ούτε παχύσαρκα ούτε καθυστερημένα ούτε τίποτα.
    για να υπαρχουν πουτανες οπως το λες θα υπαρχουν και τερμα μαλακες.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Ρητορική μίσους ενάντια των γυναικών..............
    Ρε φίλε μήπως γουστάρεις κρυφά τους άνδρες και δεν θέλεις να το παραδεχτείς ουτε στον εαυτό σου;

Junior Member
    ολα καλα κι ολα ωραια αλλα κακα τα ψεεματα κανεις μας κατα βαθος δεν θελει να ειναι μονος του η μοναξια θελει παρεα. Τωρα οσν εφορα για τις ερωτικες προτιμησεις του καθενος ειναι δικαιωμα του. Εγω που ειμαι streit κι μονος δεν ψαχνω για γυναικες μονο για συντροφο ψαχνω για παρεα καποιαν να μιλαω
    Last edited by nnommidis48; 01-08-2016 at 16:20.

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Ρητορική μίσους ενάντια των γυναικών..............
    Ρε φίλε μήπως γουστάρεις κρυφά τους άνδρες και δεν θέλεις να το παραδεχτείς ουτε στον εαυτό σου;
    Ρε συ εντάξει εγώ πήγα την κουβέντα προς τα κει, τι φταίει ο άνθρωπος?......

Junior Member
    Με γυναίκα δεν έχω πάει ούτε προφανώς και με άντρα παρθένος είμαι απο επιλογή. Βασικά δεν έχω βρεί γυναίκα που να μην είναι πουτ@ν@ και ταυτόχρονα να με θέλει πράγμα που όπως διαπίστωσα μέσα στα χρόνια είναι αδύνατο να βρώ. Έλκομαι απο γυναίκες όχι απο άντρες για μια που ρώτησε. Μου την έχουν πέσει έμμεσα 2-3 γυναίκες στο παρελθόν μέτριες προς άσχημες και λάβανε την αδιαφορία μου . Βάσικα δεν έχω καμία όρεξη να συμμετέχω σε αυτό το πανηγυράκι. Προτιμώ το σπιτάκι μου την ησυχία μου τα λεφτά μου . Δεν λέω πιάνω και εγώ τον εαυτό μου να του λείπουν πράγματα όπως το σέξ και η συντροφικότητα. Ένα θηλυκό με κωλ@ρ@(συγγνώμη) να του αρέσουν οι αγκαλιές και τα χάδια. Αλλα δυστυχώς το 99,9% αυτών των περιπτώσεων είναι πουτ@νες που στην ηλικία μου έχουν ήδη πάρει τόσους μ@λ@κες που πραγματικά αηδιάζω με την υπαρξή τους. Έχω προσπαθήσει με τα χρόνια και το έχω καταφέρει σε κάποιο βαθμό να περιορίσω τέτοιου είδους σκέψεις , να ελαχιστοποιήσω την επίδραση των ορμονών μου και να αλληλεπιδρώ με γνώμονα την λογική και μόνο. Απόλυτα δεν το έχω καταφέρει και μάλλον αυτή η αδυναμία με έφερε εδώ να φτιάξω αυτό το τόπικ και να εκμυστηρευτώ αυτές τις σκέψεις και τα βιώματα που έχω.

Senior Member
    Εγώ στη σχολή που πήγα επειδή ήταν από τις υψηλόβαθμες στην κατεύθυνση μου η συντριπτική πλειοψηφία ανεξαρτητως φύλου δεν είχε προχωρήσει. Και μιλαμε για παιδιά νορμάλ , έξυπνοι, ευδιαθετοι κλπ. Έβλεπα αγόρια και κορίτσια όμορφα που ήταν αγνα ακόμα και κατά τη διάρκεια των σπουδών βρήκαν τον δρόμο τους σιγά σιγά, αλλοι πιο γρήγορα , άλλοι λιγότερο.
    Καλό θα ήταν να μην τσουβαλιαζουμε. Ξέρω πολλές κοπελες όμορφες , έξυπνες και καλοψυχες να λειτουργούν πολύ ντομπρα και με φιλότιμο στις σχέσεις του. Επισης άντρες όμορφοι να είναι πιστοί.
    Αν εσύ σκέφτεσαι με αυτό τον τρόπο, τότε υπάρχει τουλάχιστον και μια γυναίκα να σκέφτεται έτσι , και ισως έρθει στη ζωή σου και ταιριαξετε.
    Να σε ρωτήσω κάτι που δεν εχω καταλάβει. Έγραψες ότι οι περισσότερες έχουν βγει από μακρόχρονιες σχέσεις, αυτό για ποιο λίγο το κρίνεις ως αρνητικό? Και ακόμη, όταν λες ότι είναι π....ες, πώς το προσδιοριζεις αυτο?
    Last edited by bellezza; 01-08-2016 at 17:09.

Senior Member
    Aυτη η ρητορικη του νηματοθετη μου θυμιζει, στον αντίποδα, κατι σκληροπυρηνικες που λενε οτι οι ολοι οι αντρες ειναι νταβατζηδες που τρωνε λεφτα, κυνηγανε το σεξ και την επιβεβαιωση της κυριαρχιας τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Ρε συ εντάξει εγώ πήγα την κουβέντα προς τα κει, τι φταίει ο άνθρωπος?......
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    Δεν είπα τίποτα - ούτε έχω πρόβλημα με τους γκέι εγώ!

Junior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Aυτη η ρητορικη του νηματοθετη μου θυμιζει, στον αντίποδα, κατι σκληροπυρηνικες που λενε οτι οι ολοι οι αντρες ειναι νταβατζηδες που τρωνε λεφτα, κυνηγανε το σεξ και την επιβεβαιωση της κυριαρχιας τους.
    Υπάρχει κι το σενάριο του ότι όλοι οι άντρες είμαστε γουρούνια και όλες οι γυναίκες τσαπινογαργαλιαρες όσο για τους γκέι κανείς δεν θέλει να είναι ρατσιστής αλλά όλοι λένε κάποιο σχόλια μεταξύ σοβαρού κι αστείου και ύστερα αμολάνε μελάνι-
    Το πήρα απόφαση κι εγώ όμως να λατρέψω την μοναξιά μου βαρέθηκα να κυνηγώ αυτό που δεν θα έρθει

Banned
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    χαχαχαχαχαχαχαχα
    Δεν είπα τίποτα - ούτε έχω πρόβλημα με τους γκέι εγώ!
    Για την ρητορική μίσους το πα...

Page 2 of 2 FirstFirst 12