Βαριεμαι...προτεινετε ταινιες να δω. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 98
    Senior Member
    xioonia sto kampaaaanariooooo...
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    καλημερα μασ...

κιπακο καθε σαββατο..στισ 6.40 εχει το ιατρικεσ υποθεσεισ...μια σουπερ σουπερ ..σειρα...μανιοδοστην βλεπω..

αχ καιτι αααανττρασ ειναι αυτοσ ο Χαουζ... γκρινιαρησ κακουλησ...αλλα και τοσο ..μμμμμμμμ...

αντε να παιξετε με τα χιονια...μακια...παω δουλεια..

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Senior Member
    Μου κάνει εντύπωση ότι δεν αναφέρεις το Lost. Κατά την άποψή μου είναι 5 φορές ανώτερο από το Prison Break, σε ποιότητα, χαρακτήρες και πλοκή.

Senior Member
    Δεν ξέρω αν έχει βγει ήδη σε dvd . Θα βγει όμως σύντομα . Το PERSEPOLIS . Απο τις ταινίες που είδα στο σινεμά φέτος , η καλύτερη (κατα τη γνώμη μου) .
    (Είναι κινούμενα σχέδια , αλλα καθόλου παιδικό .)

Επίσης προτείνω και εγώ την \'\'Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού\'\' . Την είχα λατρέψει .

Υ.Γ. Μακάρι να κρατούσε καμμιά βδομάδα το χιόνι .

Senior Member
    Ναι ωραιο το lost ειχα δει την 1η season και θα δω και τις αλλες....σε κραταει σε αγωνια...πολυ μυστηριο ρε παιδι μου.
    Adzik αυτο το ιατρικο που λες δεν μου αρεσει...φερνει σε σαπουναδα εξελιγμενη...και σιγουρα δεν θα το δω για τον χαουζ:p
    Το pesrsepolis e?
    Δεν το εχω δει αλλα μου ειχε κινησει την περιεργεια αυτη η ταινια...θα την δω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Susperia μισω τον τσακι τσαν....δεν ξερω πως αρεσει σε τοσο πολυ κοσμο...αλλα προσωπικα οταν αρχιζει τα ακροβατικα και τα ξυλικια μου ερχεται να γυρισω πλευρο και να την πεσω για υπνο:P
    εεεεεεε ηρεμααααα!!!! θα πλακωθουμε (μεσω διδικτυου) :)
    τσακι τσαν=θεος
    απορω πως ΔΕΝ σ αρεσει ο τσακι τσαν! οι κινησεις του ειναι γαματες! πολλες φορες θα ηθελα να κανω αυτα που κανει σε κοσμο που μισω! ενταξει τα ακροβατικα τα κανει για εφε, πως θα πουλησουν και λιγο οι ταινιες, αλλα πολλες απ τις κινησεις (χωρις ακροβατικα) ειναι ρεαλιστικες και μπορουν να χρησιμοποιηθουν σε μαχη σωμα σε σωμα. καμια φορα εκτονονομαι βλεποντας ταινιες με ξυλο. Ενταξει ο τσακι τσαν δεν ειναι ο αγαπημενος μου ηθοποιος, ετσι τον ανεφερα επειδη ειναι γνωστος στις ταινιες ξυλου, θα μπορουσα να πω αλλον.

Senior Member
    Μπα τις βαριεμαι τις ταινιες με ξυλο...κολλαει η υποθεση για ολοκληρα πενταλεπτα-δεκαλεπτα και δειχνει ακροβατικα.
    Δεν μπορω να πω στα νιατα μου μου αρεσαν οι ταινιες με τον Μπαντ Σπενσερ-Τερενς Χιλ να δερνουν κοσμο...ειχαν και πλακα.
    Επισης αν ηθελα να δω ξυλο θα εβλεπα τις κλασσικες ταινιες του Μπρους Λι να τσακιζει τον Τσακ Νορις (που δεν τον παω επισης) με γατισιες ιαχες μαχης:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    χμμμ! ειδικα για τον τσακ νορις πρεπει να προσεχουμε ποτε αναφερουμε το ονομα του γιατι ειναι ανωτερος απο το θεο και μπορει ανα πασα στιγμη να μας σκοτωσει!
    τι? δε με πιστευεις? ετσι ε?
    διαβασε εδω λοιπον μπας και πιστεψεις:
    http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%A4%CF%83%CE%B1%CE%BA_%CE%9D%CF%8C%CF%81%CE%B9% CF%82

Senior Member
    Η δύναμη των στριφογυριστών κλωτσιών του Τσακ Νόρις έχει ως μονάδα μέτρησης τα Ρίχτερ
    Οχι προς θεου λαθος μου...δεν ξερω πως επεσε αυτη η αιρετικη ταινια στα χερια μου...Μπρους Λι εναντιον Τσακ Νορις...θα την καψω αμεσως.
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΣΑΚ

Senior Member
    χα χα χα χα χα χα χα χα...φοβερο το εγκωμιο για τον τσακ νορισ-θεο...
    νομιζω ομως εχουν ξεχασει κ την διαφημιση με το οργανο γυμμναστικης που τον κανει τοσο δυνατο........

Senior Member
    και μερικες χρησιμες πληροφοριες για οποιον θελει να τα βαλει με τον τσακ νορις:

1) Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει.
    2) Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές.
    3) Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι.
    4) Όταν ο Μπρους Μπάννερ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Χαλκ. Όταν ο Χαλκ τσαντίζεται, μετατρέπεται σε Τσακ Νόρις.
    5) Έχει ειπωθεί ότι αν κοιτάξεις στα μάτια τον Τσακ Νόρις θα μάθεις το μέλλον σου. Δυστυχώς, το μέλλον όλων είναι πάντα το ίδιο: θάνατος από μια στριφογυριστή κλωτσιά στα μούτρα.
    6) O Θεός συγχωρεί, ο Τσακ Νόρις ποτέ.
    7) Ο Τσακ Νόρις δεν κάνει πους-απς. Σπρώχνει τη Γη προς τα κάτω.
    8) Όταν ο Τσακ γυμνάζεται το μηχάνημα δυναμώνει.
    9) Οι καουμπόικες μπότες κάποιων καουμπόηδων είναι φτιαγμένες από αληθινό δέρμα. Οι καουμπόικες μπότες του Τσακ Νόρις είναι φτιαγμένες από αληθινούς καουμπόηδες.
    10) Η Σαχάρα έγινε έρημος όταν μια φορά ο Τσακ Νόρις δίψασε.
    11) Δεν είναι τυφώνας. Ο Τσακ φταρνίστηκε...
    12) Ο Τσακ Νόρις ποτέ δεν γεμίζει το όπλο του. Απλά το κρατά και οι σφαίρες μπαίνουν από την παλάμη του.
    13) Τα αναβολικά φτιάχνονται από τον ιδρώτα του Τσακ Νόρις.
    14) Οι επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι η ενέργεια που υπήρξε κατά τη διάρκεια του Big Bang είναι περίπου ίση με 1 ΣΚτΤΝ (Στριφογυριστή Κλωτσιά του Τσακ Νόρις)
    15) Σε ένα συνηθισμένο υπνοδωμάτιο υπάρχουν 1,242 πράγματα που ο Τσακ Νόρις μπορεί να χρησιμοποιήσει για να σε σκοτώσει, συμπεριλαμβάνοντας και το ίδιο το δωμάτιο.
    16) Ο Τσακ Νόρις βλάπτει το κάπνισμα.
    17) Ο Τσακ Νορις μπορει να χωρεσει 2 καρπουζια στην μια μασχαλη
    18) Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα φτάνει ο Τσακ Νόρις.

Senior Member
    Originally posted by pennoula_v
    χα χα χα χα χα χα χα χα...φοβερο το εγκωμιο για τον τσακ νορισ-θεο...
    νομιζω ομως εχουν ξεχασει κ την διαφημιση με το οργανο γυμμναστικης που τον κανει τοσο δυνατο........
    ΛΑΘΟΣ! μην ξαναπεις τετοιο πραμα γιατι ο τσακ παραμονευει!!!
    δεν δυναμωσε το μηχανημα γυμναστικης τον τσακ, αλλα ο τσακ δυναμωσε το μηχανημα γυμναστικης! Δες και την πληροφορια νουμερο 8 στο παραπανω post μου

Senior Member
    Συμφωνώ για το Lost.Φοβερή σειρά.Είχα φάει κόλλημα από τον πρώτο κύκλο και έχω δει και τον τρίτο.Προσπαθώ να κατεβάσω τον τεταρτο από το ιντερνετ αλλά είναι αρκετά δύσκολο.
    Από ταινείες προτείνω \"Οι ζωές των άλλων\".Αν δεν το έχετε δει,αξίζει τον κόπο.Για μένα ήταν μια από τις καλύτερες ταινείες που είδα τα τελευταία χρόνια.Επίσης μου άρεσε πολύ ο \"Λαβύρινθος του Πάνα\",δεν το λες επιστημονικής φαντασίας,αλλά έχει περίεργες σκηνές και καταπληκτικά εφέ.
    Μια άλλη ταινία που παίζει συχνά και η τηλεόραση και μου αρέσει πάντα να την βλέπω είναι \"Το παιχνίδι\"-έτσι νομίζω ότι είναι ο τίτλος-με τον Μάικλ Ντάγκλας.
    Άντε,καλή διασκέδαση!Είτε με το χιόνι,είτε με τηλεόραση

Senior Member
    Ο Λαβυρινθος του Πανα δεν μου αρεσε πολυ...ισως γιατι δεν ειναι στα αγγλικα.Μου αρεσει οι ταινιες που βλεπω να καταλαβαινω και τι λενε ασχετα αν διαβαζω τους υποτιτλους.Παντως ξερω πολλους που την βρηκαν εκπληκτικη...συμφωνα με αυτα που εχω διαβασει.
    Το παιχνιδι νομιζω ξερω σε ποια ταινια αναφερεσαι...την εχω δει αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι αυτη,δεν θελω και να αποκαλυψω κατι απο την υποθεση σε περιπτωση που θελει να τη δει καποιος.Ναι μου αρεσε αν ειναι αυτη που νομιζω.
    Το \"οι ζωες των αλλων\" δεν το ξερω...θα το δω.

Senior Member
    susperia...με σκοτωνεισ...χεχεχεχεχεχ

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast