Results 1 to 14 of 14
Thread: ενα τεραστιο γιατι...
-
22-06-2010, 03:03 #1
ενα τεραστιο γιατι...
ξερω οτι δεν μπορειτε να με βοηθησετε σε οτι νιωθω τωρα ειναι αργα,αλλα θελω να το μοιραστω..
βγαινοντας εξω να παρω τσιγαρα πριν κανα 2 ωρες,συναντησα καπιους γνωστους μου παλιους μου συμμαθητες και καθισα για παρεα,εκει που κουβεντιαζαμε και αστειευομασταν εμαθα οτι χθες σκοτωθηκε με μηχανη ενας φιλος μου..με το παιδι αυτο πηγαιναμε μαζι απο το δημοτικο ως το λυκειο,περασαμε στην ιδια πολη και στην ιδια σχολη σαν φοιτητες καναμε πολυ παρεα,ηταν ο πρωτος που μου μιλησε με τα πιο βαθια αληθινα λογια για το προβλημα αλκοολισμου,ερχομενη μετα σπιτι μου με επισκεφτοταν πολλες φορες φερνοντας μου το αγαπημενο μου γλυκο,την αγαπημενη μου ταινεια,καθομασταν και συζητηγαμε για ωρες,περπατουσαμε αρκετα ,βγαιναμε για καφε για φαγητο..μπορει να μη βλεπομασταν συχνα σε καθημερινη βαση αλλα ειχαμε φοβερο δεσιμο.απο τους λιγους που δεν μου χαιδεψαν τα αυτια και με εκανε να δω και να αντιμετωπισω σοβαρα το προβλημα μου,τελευταια φορα που τον ειδα ητανε πριν 20 μερες θα εφευγε για διακοπες μεχρι τελη του μηνα.δεν μπορω να το πιστεψω..η τελευταια του κουβεντα ολγακι προσεχε τα λεμε οταν γυρισω...
πριν μια βδομαδα μιλησαμε στο τηλ περνουσε υπεροχα τις διακοπες του και χθες τελειωσε?
νιωθω παγωμενη αυριο ειναι η κηδεια του λεω τη λεξη αλλα ακομη δεν το πιστευω ..δεν μπορω να παω να τον αποχαιρετησω οχι δεν μπορω..δεν θα ξαναδω το γιωργο?απιστευτο μ φαινεται..εως και ψεμμαΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
- 22-06-2010, 03:15 #2
olgaki82 , δεν μπορώ να σου πω πως σε καταλαβαίνω ακριβώς.
δεν έχω έρθει στη θέση σου.
καταλαβαίνω μόνο πόσο δεμένη θα ήσουν με τον άνθρωπο αυτόν.
η περιγραφή σου τα λέει όλα.
η ιδέα του ότι δεν θα τον ξαναδείς, δεν ξέρω πως είναι, γιατί δεν την έχω ζήσει.
( το είχα πει και στη θεοφανία αυτό - που κακώς δεν είχα απαντήσει στο θέμα με τη μητέρα της )
σου εύχομαι να το ξεπεράσεις σύντομα.http://www.mazi.org.gr/
22-06-2010, 10:21 #3
http://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs
καλο ταξιδι συντροφια με το αγαπημενο σου τραγουδι
θα σαι παντα στη καρδια μουΟτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
22-06-2010, 11:33 #4
Πόσοι άλλοι πια θα πεθάνουν πια από μηχανή; Ολγάκι κάνε υπομονή ο χρόνος τα γιατρεύει όλα.
22-06-2010, 13:33 #5
δεν εχω ξαναπαει σε κηδεια δικου μου ανθρωπου περα απο τον παππου μου που ημουν αρκετα μικρη,φοβαμαι,παγωνω στην ιδεα οτι θα τον δω για τελευταια φορα ετσι και μετα ποτε,αλλα το οφειλω,ειναι εγωισμος να μη παω επειδη δε το αντεχω
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
22-06-2010, 13:36 #6
Δεν είναι εγωισμός Ολγάκι, άμα πονάς εγώ θα σου έλεγα να μην πας. Εξάλλου, τι να τον δεις νεκρό; Τι νόημα έχει, δεν πας να τον χαιρετήσεις επειδή φεύγει. Είναι πολύ άσχημο να τον δεις νεκρό, πίστεψέ με, θα σου \'ρθει να κλάψεις.
22-06-2010, 13:40 #7
Originally posted by lightbluepath
θα σου \'ρθει να κλάψεις.
το να κλαψει κανεις ειναι μια νορμαλ διαδικασια (και εδω λυτρωτικη) οπως το γελιο στο αναποδο του.
Η ζωη εμπεριεχει ολες τις εκδοχες και πρεπει να δεχομαστε και τις καλες και τις κακες στιγμες.
Η ευχη ειναι οι τελευταιες να ειναι ελαχιστες.
22-06-2010, 13:43 #8
Originally posted by krino
το να κλαψει κανεις ειναι μια νορμαλ διαδικασια (και εδω λυτρωτικη) οπως το γελιο στο αναποδο του.
Η ζωη εμπεριεχει ολες τις εκδοχες και πρεπει να δεχομαστε και τις καλες και τις κακες στιγμες.
Η ευχη ειναι οι τελευταιες να ειναι ελαχιστες.
22-06-2010, 13:46 #9
Originally posted by lightbluepath
Θα πάθει σοκ άμα τον δει νεκρό.
δεν ειναι απαραιτητο να κανεις καποιος,
κατι που δεν αντεχει, ποσο μαλλον κατι τετοιο.
Μπορει να κινηθει και σε μια αποσταση και να παριστατε μεχρι εκει που αντεχει.....
22-06-2010, 13:55 #10
Originally posted by krino
δεν ειναι απαραιτητο να κανεις καποιος,
κατι που δεν αντεχει, ποσο μαλλον κατι τετοιο.
Μπορει να κινηθει και σε μια αποσταση και να παριστατε μεχρι εκει που αντεχει.....
22-06-2010, 14:15 #11
Συλληπητηρια olgaki82. Έχω χάσει φίλο μου σε τροχαίο δυστυχως και γω. Ασε το χρόνο να ενεργήσει ευεργετικά για σένα. Αμαν πια μαυτες τις μηχανες καθε μερα σκοτωνεται κοσμος στην Ελλάδα. :( :(
22-06-2010, 14:22 #12
Ολγάκι,συλλυπητήρια για το φιλαράκι σου.Όμως δεν οφείλεις τίποτε σε κανέναν,ούτε το να μην πας στην κηδεία σημαίνει πως δεν τον τιμάς(τη μνήμη του).Μπορείς να τιμάς κάποιον με το δικό σου,προσωπικό τρόπο,χωρίς την ανάγκη ύπαρξης σε τελετές για να το αποδείξεις(σε σένα ή σε άλλους).Μην μπαίνεις σε διαδικασίες που σε πιέζουν για βλακείες που μας έχουν περαστεί από τους θανατολάγνους πολιτισμούς μας.Πάντα ήθελα να ανήκω σε έναν πολιτισμό που δε θα θρηνούσε αλλά θα χόρευε σε κηδείες ας πούμε.Μπορεί να το κάνουμε σε κάποιους αιώνες,που ξέρεις.Γιατί πρέπει να κλαίμε άραγε,δεν είναι εγωισμός,γιατί χάνουμε αυτό που ο άλλος συμβόλιζε για μας;Tέσπα.Φιλοσοφίες του κώλου κι εγώ.:P
Κάτι τέτοιο όμως χρησιμεύει για να μπορούμε καμιά φορά να πάμε λίγο παραπέρα τη σκέψη μας.Και πάλι,συλληπητήρια."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
22-06-2010, 14:34 #13
Συλληπητήρια βρε Όλγα... Είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψεις ότι έφυγε ο φίλος σου έτσι ξαφνικά (το\'χω ζήσει κι εγώ με φίλη που \'έφυγε\' πριν 4 χρόνια από τροχαίο.) Νομίζω θα σου κάνει καλό να πας στην κηδεία για να συλληπηθείς και τους δικούς του και για να νιώσουν συμπαράσταση βλέποντας αγαπημένους φίλους του παιδιού τους πλάι τους... Και για σένα όμως, για να τον αποχαιρετήσεις, θα σου κάνει καλό να θυμάσαι ότι ήσουν εκεί μαζί του μέχρι το τέλος... Εσύ ξέρεις, βέβαια, αν σου είναι τόσο επώδυνο που νομίζεις ότι δε θα το αντέξεις τότε επιλέγεις να μην πας. Ο χρόνος γιατρεύει τέτοιες πληγές λένε, είναι εν μέρει αλήθεια, δεν υπάρχει απάντηση σ\'αυτό το ΓΙΑΤΙ, να σκέφτεσαι τις καλές στιγμές και όσα ζήσατε μαζί.
15-07-2010, 07:57 #14
sullhphthria Olga....exw vrethei sthn thesh sou kai kserw pws einai,na kaneis opws niwtheis kardia mou,opws aisthanesai,an nomizeis pws den antexeis mhn pas,an pali pisteueis pws mporeis,phgaine oxi gia tous allous,alla gia sena!!!!!se auto mono esu mporeis na apofasiseis ti tha kaneis.mh vasanizeis to mualoudaki sou me to na vreis apanthsh sto giati pou se vasanizei.mporeis na ta valeis me pollous!!!me ekeinon,me ton Theo,me opoion theleis.alla sthn ousia auto pou tha se vohthhsei tha einai na katalaveis pws sthn zwh uparxoune merika pragmata pou den elegxoume.filikh sumvoulh!!!!klapse,ksespase,thrhnhse opws niwtheis!!!mh kratas mesa sou ta sunaisthhmata sou,mh to paizeis dunath ston eauto sou,mono etsi tha mporeseis na to antimetwphseis.mh xaneis thn pisth sou ston Theo,zhta tou dunamh,kai ekeinos tha sou dwsei!!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία