Γυναίκες ! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 191
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Δεν μου αρεσει το βαψιμο,χειροτερα γινεστε συνηθως και σας μεγαλωνει.

Μου την σπανε οι φωτογραφιες στο φβ με το σωμα στο πλαι για να φαινεται το πεταχτο κωλαρακι.Πολυ φθηνο.
    Οπως και οι φωτογραφιες με ντακφεις και με υφακι γενικα.

Το ιδιο και η μοδα με τα παντελονια και τα σορτσακια πανω απο τον αφαλο.Περα απο το οτι ειναι ακαλαισθητα,σας παχαινουν (εκτος και αν δεν εχετε τιποτα απολυτως να περισσευει),και φορατε και αυτα τα κοντα μπλουζακια,με αποτελεσμα να φαινονται και τα πατσοκοιλα εκτος απο την κυτταριτιδα.
    Επισης,τα ψηλοκαβαλα θελουν και ψηλα ποδια,που οι ελληνιδες συνηθως δεν εχουν.

Γενικα ενω υποτιθεται ασχολειστε με την μοδα,στην πραξη δεν ξερετε τι σας παει και τι οχι.Ο,τι ειναι της μοδας το φορατε,παει δεν παει.
    το μακιγιαζ το νορμαλ δεν κανει μπαμ, και αναδεικνυει το προσωπο.
    Με το πεταχτο πωπουδακι δεν σου αρεσουν οι φωτος, αλλα χιλια τα λαικς απο κατω....

Για τα σορτς συμφωνω, παραγινε το κακο...Και για τα ψηλοκαβαλα συμφωνω...
    Και στο τελευταιο συμφωνω - δεν εχω καταλαβει πως γινεται το πολλαπλο quote...
    αλλα εχεις δικιο, φοραμε ο.τι ειναι της μοδας και οχι οτι μας παει.
    Εγω προσωπικα στα 20s μου βαριομουν να το ψαξω, σχολη-διαβασμα-ξενυχτια-εξεταστικες, δεν ειχα και πολλη ορεξη να ξοδεψω χρονο να ψαξω ρουχα, ενα τζιν και μια μπλουζα=τελος. Μετα πηρα τα κιλα, παχυνα και δεν εχεις πολλες επιλογες στο ντυσιμο, το extra large σε περιοριζει...

Τα τελευταια χρονια με βοηθησε το οτι αφενος περασα τα 30 και εχω καποια λεφτα συν χρονο να ασχοληθω συν τα κιλα που εχασα οποτε μπορω να τα φορεσω! συν το οτι μεσω ιντερνετ μπορεις να βρεις τα απειρα ειδη, τα απειρα στυλ, να σκεφτεις τι σου παει, τι δεν σου παει, και μετα ορμας στα μαγαζια γνωριζοντας τι θελεις, συνδυασμους χρωμάτων κλπ. Εμενα προσωπικα η μοδα μού έγινε κατι σαν χομπυ. Τελειωνω το διαβασμα το βραδυ και χαλαρωνω βλεποντας σαιτ με μοδα, εφτιαξα φακελους με διαφορα στυλ κλπ.

Απλα στο μανικιουρ-πεντικιουρ πιστευω οτι ειναι ξεφτιλα να δινεις 40 ευρω για χτιστα νυχια με τζελ και βλακειες...
    ασε που δεν μου αρεσουν καθολου! και αναρωτιομουν, αρεσουν στους αντρες και τρεχουν ολες, δινουν τοσα λεφτα για χτιστα?
    Το γαλλικο δεν σαν αρεσει, ε? χμ...

Banned
    Και εγώ πιστεύω ότι το ελαφρύ μακιγιάζ είναι οκ....το βαρύ ή ''το επαγγελματικό'' ή ''της μόδας'' γενικά σε ασχημίζει ή βασικά σε κάνει σκύλα, χάνεις την γλυκάδα σου.....πως λέμε αρχοντική ομορφιά....καμία σχέση!

Senior Member
    Ακριβως!
    και αυτα τα εντονα κραγιον το βραδυ, μεσα στο σκοταδι που δεν βλεπεις προσωπο και βλεπεις κραγιον, με τσαντιζουν.....

Η Αντζελινα Τζολι σας αρεσει??

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Ακριβως!
    και αυτα τα εντονα κραγιον το βραδυ, μεσα στο σκοταδι που δεν βλεπεις προσωπο και βλεπεις κραγιον, με τσαντιζουν.....

Η Αντζελινα Τζολι σας αρεσει??
    Προτιμώ την Σαρλίζ Θερόν.

Senior Member
    καλη και η αντζελινα ..αλλα θα σ πω τι γυναικα ειναι ωραια..

adriana lima,irina shayk αυτες ειναι ωραιες γυναικες

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    καλη και η αντζελινα ..αλλα θα σ πω τι γυναικα ειναι ωραια..

adriana lima,irina shayk αυτες ειναι ωραιες γυναικες
    H Adrianna σαν προσωπο, δεν εχει κατι ιδιαιτερο, νορμαλ ειναι.
    Η Ιρινα εχει σιλικονουχα χειλια...πολυ ψευτικη!!
    Και οι δυο σαν κορμια ειναι ΘΕΕΣ! δεν το συζητώ... αλλα σαν προσωπο, εμ οκ, νταξ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Προτιμώ την Σαρλίζ Θερόν.
    Kαι εμενα μου αρεσει η Σαρλιζ πολύ!
    Τη θεωρω εξαιρετικά όμορφη! αν και το αρνητικο, οταν εισαι τοσο ανοιχτοχρωμη, ειναι ότι μονιμως πρεπει να εχεις ενα ελαφρυ μακιγιαζ γιατι αλλιως φαινεσαι σα νεκρη...

Η Μονικα Μπελουτσι σας αρεσει?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Kαι εμενα μου αρεσει η Σαρλιζ πολύ!
    Τη θεωρω εξαιρετικά όμορφη! αν και το αρνητικο, οταν εισαι τοσο ανοιχτοχρωμη, ειναι ότι μονιμως πρεπει να εχεις ενα ελαφρυ μακιγιαζ γιατι αλλιως φαινεσαι σα νεκρη...

Η Μονικα Μπελουτσι σας αρεσει?
    Και αυτή εξαιρετικότατη.
    Αλλά έχω μια αδυναμία στη Σαρλίζ.

Senior Member
    Οι μελαχρινες ειναι πιο τυχερες πιστευω γιατι τις βοηθαει το χρωμα τους να κρυβουν ατελειες...
    Οι ανοιχτοχρωμες ειναι πιο δυσκολο...
    Η Μονικα ειναι πληθωρικη γυναικα, μεσογειακη, με τις καμπυλες της, με τα πλουσια προσοντα της. Η Σαρλιζ ειναι πιο σικατη...

Senior Member
    @Μara δεν μου απάντησες στο σχόλιο στην σελίδα 7!!!Σαν τον Μ87 ακούστηκα τώρα!!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Σειριε μου, δεν το ειδα σορρυυυυυυυυ
    παω τωρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Νομίζω για το μανικιούρ που ρώτησες έχει να κάνει και με το συνολικό στυλ.Νομίζω ακολουθεί το σύνολο και δεν ξεκινάς από τα νύχια αλλά από το ύφος του ντυσίματος.
    Έτσι σε μένα αρέσουν τα μαύρα νύχια για κάτι πιο ροκ
    Τα παστέλ χρώματα για κάτι πιο ρομαντικό
    Το κόκκινο αποπνέει δύναμη νομίζω και σε κάποιες αποχρώσεις πιο σκούρες το προτιμώ.
    Δεν μου αρέσουν τα πολύ μακριά νύχια.Νομίζω το μάκρος στο οποίο κάνουν το γαλλικό αν δεν κάνω λάθος είναι το επιθυμητό για μένα.
    συμφωνω απολυτα!!!
    Μου αρεσουν τα μονοχρωμα, μαυρα τα βαφω χειμωνα ή γενικα σκουρα χρώματα.
    Το κοκκινο δεν μου αρεσει καθολου, ταιριαζει στις μελαχρινες νομιζω, μου αρεσουν ομως οι πιο σκουρες αποχρωσεις του.
    Τα μακρια ουτε εμενα, με τσαντιζουν για πρακτικους λόγους, δεν μπορεις να γραψεις με το στυλο ουτε στον υπολογιστη, αμα πλενεις πιατα, γινονται χαλια, θελουν πολλη προσοχη και βαριεμαι...
    Το μακρος του γαλλικου ναι συμφωνω απολυτα, ειναι ΤΟ ιδανικο για ολα! και πρακτικά και αισθητικα πολυυυυ ωραιο!!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by serios View Post
    @Μara δεν μου απάντησες στο σχόλιο στην σελίδα 7!!!Σαν τον Μ87 ακούστηκα τώρα!!!
    Που χάθηκε αυτός?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οι μελαχρινες ειναι πιο τυχερες πιστευω γιατι τις βοηθαει το χρωμα τους να κρυβουν ατελειες...
    Οι ανοιχτοχρωμες ειναι πιο δυσκολο...
    Η Μονικα ειναι πληθωρικη γυναικα, μεσογειακη, με τις καμπυλες της, με τα πλουσια προσοντα της. Η Σαρλιζ ειναι πιο σικατη...
    Η Σαρλίζ είναι θεά!!!!:Ρ

Senior Member
    Ασχετο αλλα διαβασα πιο πανω για μακιγιαζ δεν υπαρχει λοιπον για εμενα πιο ασχημο πραγμα απο το να βλεπεις κοριτσια μικρης ηλικιας βαμμενα με κραγιον μακιγιαζ αμαν!!

Page 8 of 13 FirstFirst ... 678910 ... LastLast