Γυναίκες ! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 191
    Banned
    εμενα μου αρεσουν ολες οι γυναικες... αρκει να μην εχουν αφησει πολύ τον ευατο τους (να μην εχουν παχυνει και να περιποιουντε στοιχειοδως... βασικη προϋπόθεση το καλο σεξ... βαριέμαι να τις μαθαίνω τα βασικα

Senior Member
    Κακα τα ψεμματα ...............αμα χαμπαριασεις , που θα χαμπαριασεις ποσο σε παιρνει με τις γυναικες , θα διεκδικησεις την καλυτερη ............το ιδιο θα κανουν κι οι ελκυστικες γυναικες .......προσφορα-ζητηση , κοροιδα δεν υπαρχουν ......

Senior Member
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Πανχοντρη με αυτοπεποιθηση και δυναμισμο λεμε τωρα

Junior Member
    τι θελουν απο εμας οι γυναικες ειναι το θεμα, μας θελουν για συντροφους φιλους η για να παιδεουν? οποιος σοφος το ανακαλυψει δεν θα ειναι σοφος, ντολμαδακι γιαλαντζη θα ειναι, η επιστιμη σηκωνει τα χερια ψηλα

Senior Member
    Εμένα θα μου άρεσαν οι απλές γυναίκες που δεν είναι πουτάνες και που δεν πιστεύουν ότι κάποιες είναι. Μέτριας εμφάνισης.

Junior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εμένα θα μου άρεσαν οι απλές γυναίκες που δεν είναι πουτάνες και που δεν πιστεύουν ότι κάποιες είναι. Μέτριας εμφάνισης.
    βασικα το να υποβιβαζεις τις γυναικες φιλε ειναι κακο, τοτε να κρινουμε απο την εξωτερικη εμφανιση κι αυτο κακο ειναι , ενταξει δεν λεμε να ειναι...φαλαινα πχ αλλα να εχει καλο χαραχτηρα το προτιμω κι ας μην ειναι μιςπαντεμορφη. παντως δεν ξερω γιατι μου δινεται αυτη η εντυπωση σχετικα με τις διαφορες υπερσοβατισμενες που βλεπω στον δρομο οτι το κομπλεξακι τους το εχουν κανω λαθος ?

Senior Member
    Γυναικα ειναι η Δελφινι ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Δελφινι μου εσυ εχεις επηρεαστει απο την προ 20ετιας φιλη....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nnommidis48 View Post
    παντως δεν ξερω γιατι μου δινεται αυτη η εντυπωση σχετικα με τις διαφορες υπερσοβατισμενες που βλεπω στον δρομο οτι το κομπλεξακι τους το εχουν κανω λαθος ?
    να σου πω, εξαρταται... παλια και εγω το πιστευα. Τωρα πια οχι!
    Το μακιγιαζ σου ανεβαζει τη διαθεση! νιωθεις πιο ωραια!

Ειχα δει παλιοτερα σε ενα φαρμακειο μια τυπισσα, πολυ έντονα βαμμενη με ενα κραγιον χαλια. Και μεσα μου την παρεξηγησα...Μιλουσε με την κοπελα εκει, και της ελεγε οτι ειχε κανει αφαιρεση ογκου στο στηθος, κατι τετοιο....Εμεινα παγωτο !
    Για αυτο, δεν ξερεις ποτε τι κουβαλαει η αλλη και εχει την αναγκη να μεταμορφωθει για να νιωσει καλυτερα...

Senior Member
    1)Η επιφάνεια
    Η πρώτη εντύπωση σίγουρα για μένα είναι η εμφάνιση.Δεν έχω κάποιο στάνταρ κριτήριο στο αν είναι ξανθιά,μελαχρινή,κοκκινομά λλα.Δεν θα μου άρεσε να ήταν πολύ πάνω από τα κανονικά της κιλά ούτε πολύ κάτω.Γενικά να δείχνει το σώμα αρμονικό.Μου αρέσουν οι καμπύλες αλλά επίσης υπάρχουν και γυναίκες με μικρό στήθος για παράδειγμα που είναι πολύ σεξυ.Μου αρέσει η φυσική ομορφιά.Εντυπωσιάζομαι από κοπέλες που είναι το ίδιο όμορφες και χωρίς μακιγιάζ.Υπάρχουν πολλές κοπέλες που έχω δει χωρίς μακιγιάζ και έλεγα γιατί το κάνουν αυτό στον εαυτό τους όταν είναι πιο γλυκές χωρίς αυτό.Δεν μου αρέσει το μακιγιάζ που αγριεύει μια κοπέλα και την κάνει φθηνή.
    2)Το βάθος.
    Ο χαρακτήρας μιας κοπέλας θα είναι το κριτήριο με το οποίο θα κάνω ή όχι σχέση μαζί της.Σιχαίνομαι να είναι κουτσομπόλα και να βγάζει κακία για τους γύρω της είτε είναι άγνωστοι ή γνωστοί.Δεν μου αρέσει να συμφωνεί μαζί μου μόνο και μόνο για να δείξει πως έχουμε κοινά σημεία.Δεν θα μου άρεσε αν είχα χρήματα να με είχε σαν χορηγό. Είμαι της άποψης ότι καλό είναι να μοιράζονται τα έξοδα και όταν είναι να κεράσει ο άντρας να το κάνει επειδή του βγαίνει από την καρδιά του και όχι από υποχρέωση.Δεν κοιτάω μορφωτικό επίπεδο με βάση τα πτυχία και το στατους της αλλά με βάση αν είναι μορφωμένη σαν άνθρωπος και αυτό θα το δείξει η συμπεριφορά της.Αν έχει και ενδιαφέροντα για μουσική,ταινίες,βιβλία τότε θα είναι ένα συν.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    1) Η επιφάνεια
    Γενικά να δείχνει το σώμα αρμονικό.
    Μου αρέσει η φυσική ομορφιά.

2)Το βάθος.
    Σιχαίνομαι να είναι κουτσομπόλα και να βγάζει κακία για τους γύρω της είτε είναι άγνωστοι ή γνωστοί.Δεν μου αρέσει να συμφωνεί μαζί μου μόνο και μόνο για να δείξει πως έχουμε κοινά σημεία.Δεν θα μου άρεσε αν είχα χρήματα να με είχε σαν χορηγό. Δεν κοιτάω μορφωτικό επίπεδο με βάση τα πτυχία και το στατους της αλλά με βάση αν είναι μορφωμένη σαν άνθρωπος και αυτό θα το δείξει η συμπεριφορά της. Αν έχει και ενδιαφέροντα για μουσική,ταινίες,βιβλία τότε θα είναι ένα συν.
    Σειριε, πολυ μου αρεσε το ποστ σου! Ετσι πρεπει να ειναι για ολους και ολες μας. Τα ειπες ολα!!!
    Αρμονια και φυσικοτητα στην εμφανιση και στους τροπους. Και απο χαρακτήρα, καλοσυνη, ειλικρινεια, ανεξαρτησια, καλλιεργεια!
    Με εκφραζει απολυτα!

Για χαρη του διαλογου, θα σου φερω λιγο αντιλογο ετσι για να συζητησουμε, δε σημαινει οτι διαφωνω, ισα ισα σου ειπα οτι συμφωνω 100%...
    1) στη φυσικη εμφανιση που λες, μου εχει τυχει παλιοτερα να ειμαι αβαφη, και επειδη ειμαι ανοιχτοχρωμη, να μου λενε οτι πρεπει να βαφομαι γιατι φαινομαι σα νεκρη...
    Και το κορυφαιο? οταν ειχα παρει πολλα κιλα, επειδη με ταλαιπωρουσε ενα αυτοανοσο, ειχα εναν συναδελφο που με πικαρε συνεχως για τα κιλα και με συγκρινε με μια κοπελα με εμφανιση μοντελας >>> την βλεπεις? ποσο ομορφη ειναι... εσυ παλι τι κοιλιές ειναι αυτες??

2) στο χαρακτηρα που λες, μου εχει τυχει να βγαινω με καποιον, να συζηταμε και επειδη ειπα μια διαφορετικη αποψη απο τη δικη του, το πηρε προσωπικα, οτι και καλά δεν τον υποστηριζω, και με σουταρε!
    Χορηγος κανεις δεν θελει να ειναι, ουτε αντρας ουτε γυναικα!
    Στο θεμα κακια, ξερεις τι γινεται? αυτες που εγω θεωρω κακές/καργιολες, παίζουν αλλο ρολο μπροστα στους αντρες, πειθουν οτι ειναι καλές, γενναιοδωρες ενω ζηλευουν, περιποιητικες, υποκριτριες. Μπορει να κουτσομπολευουν χυδαια με τις ομοιες τους αλλα στους γκομενους τους ειναι τυπος και υπογραμμος, το βλεπω να γινεται και μενω α-φ-ω-ν-η !___ .

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ειναι ωραιος, το λεω και εγω! αλλα εχει κατι που δεν μπορω να καταλαβω τι αλλα δεν μου αρεσει, με χαλαει....
    το πιστευεις και εσυ για τα λεφτα ε?
    πωπω και ενας φιλος μου χθες που το συζητουσαμε αυτο μου ελεγε, οτι εχουν κανει μπιζνες μαζι και ειναι συνεταιρακια...

παντως η Μενεγακη εμενα δεν μου αρεσει, ειναι πολυ πουτανε το στυλ της, οχι θηλυκο... και απορώ πως στο καλό τη θεωρουν τοσο συγκλονιστικα ωραια...
    Ωραια μπρατσα εχει για την ηλικια της, λεπτα, δεν εχουν κρεμασει καθολου. Αλλα το σωμα της δεν μου αρεσει...
    Ουτε η Τατιανα μου αρεσει....πολυ μποτοξ και κακογυμνασμενη...

Η Μανωλιδου σου αρεσει??
    Από αυτές που ανέφερες,δεν μου αρέσει καμία.
    Προτιμώ Ευαγγελία Αραβανή

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Από αυτές που ανέφερες,δεν μου αρέσει καμία.
    Προτιμώ Ευαγγελία Αραβανή
    Why, η Αραβανη μου αρεσει και εμενα, που ειμαι γυναίκα!
    Το στυλ της ειναι για αντιγραφη, δεν το συζητώ! Επίσης, ειναι καραγυμνασμένη, και πολυυυυυυ αδύνατη!
    Η Δουκισσα Νομικου δεν μου αρεσει...
    Η Μαρια Κορινθιου πως σας φαινεται??

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast