Την ερωτεύτηκα, της αρέσω αλλά έχει σχέση - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 237
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Μα είμαι καψούρης, δεν το αρνούμαι! Απλά θέλω να ξεκολλήσω γιατί είναι με άλλον, έχει σχέση κι εγώ δεν γίνεται ούτε καψούρης να είμαι με κάποια δεσμευμένη ούτε να την περιμένω αιώνια! Και η επιβεβαίωση όντως σταμάτησε. Και τα κοπλιμέντα έχω κόψει κ τα μνμ κ τις προτάσεις να βρεθούμε κ όλα!!! Είπα θα σεβαστώ τη σχέση της κ το κάνω!

Να ξεκόψω τελείως, δεν γίνεται! Είναι κ η δουλειά στη μέση βλέπεις!
    Δηλαδή τόσο απαραίτητη είναι η συνεργάτιδά σου;

Senior Member
    Ή δουλειά τι σχέση έχει με τον καφέ και το φαγητό και το ποτό; Πιθανοτατα απλά θέλει να σε γνωρίσει πρώτα περισσότερο πριν παρατήσει τον γκομενο της...φιλενάδες δεν έχει για να πάει για καφέ; Και άντε γουσταρει αντρική παρεα...Αφού είστε φίλοι πηγατε ποτέ για καφέ εσυ αυτή και ο σύντροφός της; Σαν ένα ωραίο παρεακι; Αμφιβάλλω...Λολ...αρα όντως έχεις ελπίδες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ή δουλειά τι σχέση έχει με τον καφέ και το φαγητό και το ποτό; Πιθανοτατα απλά θέλει να σε γνωρίσει πρώτα περισσότερο πριν παρατήσει τον γκομενο της...φιλενάδες δεν έχει για να πάει για καφέ; Και άντε γουσταρει αντρική παρεα...Αφού είστε φίλοι πηγατε ποτέ για καφέ εσυ αυτή και ο σύντροφός της; Σαν ένα ωραίο παρεακι; Αμφιβάλλω...Λολ...αρα όντως έχεις ελπίδες.
    Για να καταλάβεις, η δουλειά μπορεί να γίνει άνετα κ μέσω τηλεφώνου ή email!!! Αλλά εντάξει τον καταλαβαίνω τον καφέ γιατί από την αρχή της συνεργασίας μας πηγαίναμε για ένα καφεδάκι μια φορά στο τόσο μαζί με άλλους συνεργάτες. Τώρα πάμε μόνοι μας. Και δεν είναι μόνο ο καφές, το φαγητό και το ποτό! Είναι κ η πρόταση για σινεμά (ναι, υπήρξε κ τέτοια)!!!

Ναι Πόσιτιβ, για τη δουλειά είναι απαραίτητη σαν συνεργάτιδα! Να κόψουμε τελείως επαφή δεν γίνεται!

Senior Member
    Ναι Πόσιτιβ, για τη δουλειά είναι απαραίτητη σαν συνεργάτιδα! Να κόψουμε τελείως επαφή δεν γίνεται!
    Πες μου σοβαρά, σε τι ποσοστό μιλάτε για δουλειά και πόσο περι ανέμων και υδάτων;

Να δώσω εκτίμηση (με επιφύλαξη):
    85% περι ανέμων και υδάτων
    15% δουλειά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Πες μου σοβαρά, σε τι ποσοστό μιλάτε για δουλειά και πόσο περι ανέμων και υδάτων;

Να δώσω εκτίμηση (με επιφύλαξη):
    85% περι ανέμων και υδάτων
    15% δουλειά.
    Κοντά έπεσες αλλά στο ανάποδο!!! 70-80% για δουλειά, 20-30% περί ανέμων κ υδάτων!

Senior Member
    Βασικά, είναι η αρχή 80/20 του Pareto όπως και να το δείς.

Δηλαδή όταν ξεκινάς να την πάρεις τηλέφωνο ή να της στείλεις μήνυμα, σκέφτεσαι τη δουλειά, ε;
    Όχι το κοκο (το πως θα κάνεις κατάσταση δηλαδή);

Banned
    Μα εσύ δεν θα έπρεπε να την ρωτήσεις κάπως αν τελικά χώρισε ?

Senior Member
    Κοίτα, εγώ τα τηλ κ τα μνμ τα έκοψα. Αλλά όταν ήθελα παλιά να επικοινωνήσω σκεφτόμουν τη δουλειά για να έχω μια αφορμή και μια "δικαιολογία" για την επικοινωνία. Να την πάρω τηλ ή να με πάρει για να πούμε έλα τι κάνεις, πως τα περνάς κλπ κλπ δεν παίζει. Συνήθως, μιλάμε για δουλειά κ κάπου εκεί πέρα πάνω κανονίζουμε να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά! Τις τελευταίες πάντως φορές που μου πρότεινε να βγούμε δεν είχε σχέση με τη δουλειά. Για χθες πχ μου είπε να πάμε για ένα καφεδάκι για να ξεσκάσει λίγο!

Τι λέει αυτή η αρχή του Pareto;;!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Μα εσύ δεν θα έπρεπε να την ρωτήσεις κάπως αν τελικά χώρισε ?
    Υποτίθεται ότι εγώ δεν θα αναφέρω ξανά τίποτα για το θέμα κ αυτή ότι άμα χωρίσει θα μου το πει! Αυτά είπαμε την πρώτη φορά που της έκανα εξομολόγηση! Πάντως, άφησε να εννοηθεί πριν 1,5 μήνα περίπου ότι είναι ακόμα μαζί με τον άλλον!

Senior Member
    Κοίτα, εγώ τα τηλ κ τα μνμ τα έκοψα. Αλλά όταν ήθελα παλιά να επικοινωνήσω σκεφτόμουν τη δουλειά για να έχω μια αφορμή και μια "δικαιολογία" για την επικοινωνία. Να την πάρω τηλ ή να με πάρει για να πούμε έλα τι κάνεις, πως τα περνάς κλπ κλπ δεν παίζει. Συνήθως, μιλάμε για δουλειά κ κάπου εκεί πέρα πάνω κανονίζουμε να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά! Τις τελευταίες πάντως φορές που μου πρότεινε να βγούμε δεν είχε σχέση με τη δουλειά. Για χθες πχ μου είπε να πάμε για ένα καφεδάκι για να ξεσκάσει λίγο!

Τι λέει αυτή η αρχή του Pareto;;!!!
    Οτι το 80% των αποτελεσμάτων, προέρχεται από το 20% των προσπαθειών μας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Οτι το 80% των αποτελεσμάτων, προέρχεται από το 20% των προσπαθειών μας!
    Ανάποδα; Δλδ όταν προσπαθείς πολύ πετυχαίνεις λίγα κ όταν προσπαθείς λίγο πετυχαίνεις πολλά; χαχαχαχα... καλή φάση ο Pareto!!! Θα τον μελετήσω!

Banned
    Εγώ λέω μήπως τελικά χώρισε και σε διάλεξε εσένα, δεν θα βγάλουμε την κοπέλα ηλίθια και ότι θέλει μόνο επιβεβαίωση ...γιατί το να σε προκαλεί είναι ανήθικο αν δεν έχει σκοπό για κάτι παραπάνω....θα έπρεπε να στο πει όμως κάπως.................γιατί δεν το πε ? το ξέχασε?????

Senior Member
    Εγώ λέω μήπως τελικά χώρισε και σε διάλεξε εσένα, δεν θα βγάλουμε την κοπέλα ηλίθια και ότι θέλει μόνο επιβεβαίωση ...γιατί το να σε προκαλεί είναι ανήθικο αν δεν έχει σκοπό για κάτι παραπάνω....θα έπρεπε να στο πει όμως κάπως.................γιατί δεν το πε ? το ξέχασε?????
    Ξεχνιούνται αυτά τα πράγματα βρε cube; Είναι δυνατόν;!

Senior Member
    Ανάποδα; Δλδ όταν προσπαθείς πολύ πετυχαίνεις λίγα κ όταν προσπαθείς λίγο πετυχαίνεις πολλά; χαχαχαχα... καλή φάση ο Pareto!!! Θα τον μελετήσω!
    Ένα παράδειγμα είναι ότι το 20% του πληθυσμού κατέχει περίπου το 80% του παγκόσμιου πλούτου.
    Και ότι το 20% των πελατών μιας επιχείρησης δίνει το 80% των εσόδων της.
    Για περισσότερα τσέκαρε στην αγγλική Wikipedia: Pareto principle.

Senior Member
    Πρώτα θα τα φτιάξει με τον καινουριο αν τα φτιάξει και αν αυτή είναι ή πρόθεση της τελικά και μετααααα θα αφήσει τον παλιό ρε κιουμπ...με τα μούτρα θα πέσει στο άγνωστο; Δεν χώρισε γιατί θα του το είχε πει από ότι μας λέει ο Αρης...πως αλλιώς το εξηγείς;

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast