Την ερωτεύτηκα, της αρέσω αλλά έχει σχέση - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast
Results 211 to 225 of 237
    Banned
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Πες τα! Όλη τη μέρα σαν τα σκυλία κυνηγάμε την ουρά μας! Χτυπάμε το καμπανάκι και το ξαναχτυπάμε!
    Αλλά θα έρθει η μέρα που θα χτυπά πένθιμα μέσα του!
    Η ουσία είναι ότι είναι άσχημα κολλημένος μαζί της και ότι σε συνδυασμό ότι είναι στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον έρχεται και τα περιπλέκει χειρότερα!
    Είναι βέβαιο πως θα υπάρξει άσχημο τέλος σε όλο αυτό.
    Και το χειρότερο είναι πως ακροβατεί ανάμεσα στα θέλω του και στην εργασία.
    Είναι δυνατόν να ριψοκινδυνέψει σε τέτοια εποχή τη δουλειά του;
    Ρε παιδιά πολύ σίγουροι είστε για όλα....όντως εμείς δεν το ζούμε, αυτός ξέρει, 33 είναι δλδ εντάξει δεν είναι και κάνα μωρό...........εμείς υποθετικά μιλάμε.......

Senior Member
    Κανενα rebound αγαπητη Ναταλια! Την απολυτη αποψη κ τη γενικολογια σου κρινω! Οι ενδειξεις ειναι λιγοστες και για να το δεις στατιστικα πρεπει να εχεις ικανοποιητικο δειγμα! Με λιγα λογια καταδικαζεις ελαφρα τη καρδια!
    Ποσιτιβ, τιποτα δεν ειναι βεβαιο! Αν τα θεωρουσα ολα βεβαια, σημερα αντι να κυνηγαω μια κοπελα θα προτιμουσα να μονασω στο Αγ. Ορος! Τη ζωη μας εμεις την οραματιζομαστε κι εμεις τη δημιουργουμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Κανενα rebound αγαπητη Ναταλια! Την απολυτη αποψη κ τη γενικολογια σου κρινω! Οι ενδειξεις ειναι λιγοστες και για να το δεις στατιστικα πρεπει να εχεις ικανοποιητικο δειγμα! Με λιγα λογια καταδικαζεις ελαφρα τη καρδια!
    Ποσιτιβ, τιποτα δεν ειναι βεβαιο! Αν τα θεωρουσα ολα βεβαια, σημερα αντι να κυνηγαω μια κοπελα θα προτιμουσα να μονασω στο Αγ. Ορος! Τη ζωη μας εμεις την οραματιζομαστε κι εμεις τη δημιουργουμε!
    Σωστά. Δημιουργούμε τη ζωή μας!
    Για πές μου κάτι. Με τα λάθη μας όμως και με την ξεροκεφαλιά μας, δεν την καταστρέφουμε κιόλας;

Senior Member
    Οχι φυσικα! Ολα για καποιο λογο γινονται! Απο τα λαθη μας μαθαινουμε κ απο αυτα μπορει στο φιναλε να προκυψει κατι καλυτερο! Εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να οραματιζεσαι! Τοσο απλα :)

Senior Member
    Άντε πάλι καταδικαζω...με το μέρος σου είμαι άνθρωπε μου μακαρι να σου βγουν οπως τα θες τα πράγματα...αλλά όσο λίγες ενδείξεις έχω για το οτι ξεκινάει στραβα και θα παει στραβά το πράγμα άλλες τόσες έχεις εσύ ότι πρόκειται για κάτι που αξιζει...εικασίες κάνουμε όπως και να έχει...ρωτησες και σου απαντησαμε, σορυ αν δεν σου αρέσει η απάντηση...
    Αν είσαι τόσο τυφλός που δεν βλέπεις το οτι την πλήγωσε αυτός είναι άλλος ένας λόγος για να σε θέλει απλά για την επιβεβαίωση και να πάρει λίγο τα πάνω της τι να σου πω...σκισε τα ιμάτια σου ότι κάνω λάθος όσο θέλεις...το σέβομαι και σου λέω με το μέρος σου είμαι. Και δεν καταδικαζω ελαφρά τη καρδία ή καρδιά μου δεν έχει λόγο στο ζήτημα, σου απαντώ με βάση τη λογική και ως τρίτο αποστασιοποιημένο πρόσωπο όσο πιο αντικειμενικά μπορω...εσύ κρινεις με την καρδιά και σε θολώνει ή συναισθηματική σου επένδυση στο ζήτημα... :)
    Τεσπα νομίζω το εξαντλησαμε...

Senior Member
    Μπορει να εχεις κ δικιο, ποιος ξερει; Δεν με πειραζει η αντιθετη αποψη Ναταλια! Η απολυτη αποψη με πειραζει, ποσο μαλλον οταν βασιζεται σε εικασιες.

Ακομα κ να μου ελεγες αυτο που θελω να ακουσω, οτι εισαι 100% σιγουρη οτι αυτη θα ειναι η γυναικα της ζωης μου, οτι λιωνει για μενα κ οτι θα ζησουμε μια ζωη ευτυχισμενη, εγω παλι θα σε ρωταγα...Μα πως λες κατι τετοιο; Πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρη;

Senior Member
    Μπορει να εχεις κ δικιο, ποιος ξερει; Δεν με πειραζει η αντιθετη αποψη Ναταλια! Η απολυτη αποψη με πειραζει, ποσο μαλλον οταν βασιζεται σε εικασιες.

Ακομα κ να μου ελεγες αυτο που θελω να ακουσω, οτι εισαι 100% σιγουρη οτι αυτη θα ειναι η γυναικα της ζωης μου, οτι λιωνει για μενα κ οτι θα ζησουμε μια ζωη ευτυχισμενη, εγω παλι θα σε ρωταγα...Μα πως λες κατι τετοιο; Πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρη;
    Αυτό που προσπαθούμε επι πολύ καιρό να κάνουμε είναι ακριβώς αυτό: να σε κάνουμε δεις τα πράγματα από ένα διαφορετικό πρίσμα.
    Υπό το δικό σου πρίσμα διασκεδάζονται κάποια πράγματα και ερμηνεύονται διαφορετικά. Γενικά όταν είσαι καψούρης με κάποια αλλάζεις το νόημα των λέξεων, των πράξεων, της ζωής.
    Εμείς ως παρατηρητές βλέπουμε κάτι που εσύ δεν μπορείς να δεις!
    Και προσπαθούμε πάση θυσία να σε κάνουμε να βρεις μια λύση σε αυτό που επι αρκετούς μήνες σε ταλανίζει.
    Έχουμε κάθε θετική προδιάθεση να σε βοηθήσουμε έμπρακτα και το βλέπεις.
    Παρέχουμε λύσεις και είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να τις εφαρμόσεις.
    Ελπίζω το συντομότερο να ξεμπερδέψεις αυτόν τον Γόρδιο Δεσμό.
    Ψέματα! Να τον κόψεις!

Senior Member

Μωρέ και απόλυτη να ήμουν για οποιαδήποτε εκβαση, το καταλαβαίνεις ότι η γνώμη μου δεν αλλάζει την πραγματικότητα έτσι; Οπότε τι σε νοιαζει; Δεν θα είχε και πολύ νόημα να σου πω "ποιος ξέρει;" Αυτο το ξέρεις και ο ίδιος, την αβεβαιότητα την έχεις ήδη...
    Φανταστηκα ότι για να εφτιαξες το ποστ θέλεις να κλινουμε προς τα κάπου ετσι; Αλλιώς τι νόημα έχει όλη ή συζήτηση; Δεν θα ήσουν εδώ να την κάνουμε...
    Κανείς δεν είναι σίγουρος για τίποτα αλλά πρέπει να κλινουμε προς τα κάπου...απλά δεν σου αρέσει το προς τα πού κινείται ή σκέψη μου...ή δικη μου σκέψη λοιπόν δεν αλλαζει...αλλά ούτε επηρεάζει την πραγματικότητα αν έχω αδικο...οπότε; Τι συζητάμε; :P

Senior Member
    Μια χαρα κανετε εσεις κ μου τα λετε κ ευχαριστω πολυ! Εγω το εχω ξεκαθαρισει μεσα μου! Περα απο την οποια καψουρα, εχω μαθει να ελεγχω τον εαυτο μου! Εχω κοψει μνμ, επικοινωνια, κοπλιμεντα, πολλα παρε δωσε απο τη στιγμη που δεν ειναι διαθεσιμη!
    Η κοπελα εδειξε εδω κ ενα μηνα αλλαγη συμπεριφορας! Αυτο εμενα με μπερδεψε περισσοτερο!
    Ψυχολογικα παντως ειμαι καλα! Υπαρχει η σκεψη της στο μυαλο μου ομως αυτη ειναι ευχαριστη, δεν με βασανιζει πλεον!

Senior Member
    Η γνωμη σου Ναταλια πανω στο θεμα εννοειται και με νοιαζει! Γι αυτο ειμαι εδω, για να δω διαφορετικες απο τη δικη μου γνωμες! Να εξετασω με τη βοηθεια σας πιθανα ενδεχομενα!

Η αντιρρηση μου δεν ηταν στην ουσια κ στο περιεχομενο της γνωμης σου αλλα στην απολυτη βεβαιοτητα που εξεφρασες! Δεν σου ειπα οτι εχεις αδικο! Σου ειπα οτι δεν γινεται να εισαι τοσο σιγουρη!

Τελος παντων! Η γνωμη σου ειναι οτι η κοπελα ειναι χαμηλης ηθικης (οπως κι εγω γι αυτο κυλησε ο τεντζερης κ βρηκε το καπακι), δεν συμπεριφερεται σωστα, για να φερθει ετσι στον αλλον θα το κανει αυριο μεθαυριο κ σε μενα, οποτε δεν αξιζει να ασχοληθω! Ευχαριστω για τη γνωμη σου, σεβαστη (επετρεψε μου ομως οχι αποδεκτη)!

Banned
    Quote Originally Posted by PositiveWave View Post
    Αυτό που προσπαθούμε επι πολύ καιρό να κάνουμε είναι ακριβώς αυτό: να σε κάνουμε δεις τα πράγματα από ένα διαφορετικό πρίσμα.
    Υπό το δικό σου πρίσμα διασκεδάζονται κάποια πράγματα και ερμηνεύονται διαφορετικά. Γενικά όταν είσαι καψούρης με κάποια αλλάζεις το νόημα των λέξεων, των πράξεων, της ζωής.
    Εμείς ως παρατηρητές βλέπουμε κάτι που εσύ δεν μπορείς να δεις!
    Και προσπαθούμε πάση θυσία να σε κάνουμε να βρεις μια λύση σε αυτό που επι αρκετούς μήνες σε ταλανίζει.
    Έχουμε κάθε θετική προδιάθεση να σε βοηθήσουμε έμπρακτα και το βλέπεις.
    Παρέχουμε λύσεις και είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να τις εφαρμόσεις.
    Ελπίζω το συντομότερο να ξεμπερδέψεις αυτόν τον Γόρδιο Δεσμό.
    Ψέματα! Να τον κόψεις!
    Χαλάρωσε λίγο............

Senior Member
    Η γνωμη σου Ναταλια πανω στο θεμα εννοειται και με νοιαζει! Γι αυτο ειμαι εδω, για να δω διαφορετικες απο τη δικη μου γνωμες! Να εξετασω με τη βοηθεια σας πιθανα ενδεχομενα!

Η αντιρρηση μου δεν ηταν στην ουσια κ στο περιεχομενο της γνωμης σου αλλα στην απολυτη βεβαιοτητα που εξεφρασες! Δεν σου ειπα οτι εχεις αδικο! Σου ειπα οτι δεν γινεται να εισαι τοσο σιγουρη!

Τελος παντων! Η γνωμη σου ειναι οτι η κοπελα ειναι χαμηλης ηθικης (οπως κι εγω γι αυτο κυλησε ο τεντζερης κ βρηκε το καπακι), δεν συμπεριφερεται σωστα, για να φερθει ετσι στον αλλον θα το κανει αυριο μεθαυριο κ σε μενα, οποτε δεν αξιζει να ασχοληθω! Ευχαριστω για τη γνωμη σου, σεβαστη (επετρεψε μου ομως οχι αποδεκτη)!
    Ή βεβαιότητα ή αβεβαιότητα που εκφράζω δεν νομίζω πως είναι κάτι που θα έπρεπε να σε απασχολεί μιας και δεν με ξέρεις και η γνώμη μου δεν έχει ουσιαστική βαρύτητα στην ζωή σου όπως και να έχει ...και πεισματικά σιγουρη να είμαι για την άποψη μου που λέει ο λόγος αυτό αφορά μόνο εμένα, κακό του κεφαλιού μου λέμε τωρα...
    Ωραία δεν γίνεται να είμαι τόσο σίγουρη αλλά και αν είμαι τι έγινε; Και να ήμουν σίγουρη ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον παλι δεν θα σήμαινε τίποτα, αλλά θα το δεχοσουν πιο εύκολα ή τελοσπαντων δε θα το συζητούσαμε τόση ώρα, θα μου έλεγες γιουπι μου δίνεις θαρρος... :P (ναι ναι μετά το άντε καλέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι)...

Από εκεί και πέρα με παρεξηγήσεις δεν κάνω ηθική κρίση...απλα παρατηρώ καποιες συμπεριφορές και σκεπτικά που έχω παρατηρήσει και σε αλλους ανθρώπους (στις ιστορίες των οποίων ξέρω την έκβαση) και στο επισημαινω...σου επισημαινω ότι τις βλέπω και ότι ή ένδειξη είναι πως υπάρχει περισσότερη πιθανότητα να αντιδράτε γενικά έτσι σαν άνθρωποι σε κρίσιμες καμπες και αποφάσεις σε θέματα σχέσεων παρά να είναι η εξαίρεση αυτή η περίπτωση...και δεν είπα αν είναι καλο ή κακό να έχει αυτές τις συμπεριφορές ή αυτά τα σκεπτικά κάποιος...σου είπα ότι εμένα δε μου ταιριάζει και σου εξέφρασα αυτό το σκεπτικό μηπως, ίσως, μπας και είχες παρόμοια κριτήρια...αλλά εφόσον δεν τα έχεις δεν έχεις κάτι να φοβάσαι υποθέτω...εκεί κολλάει το κύλησε ο τετζερης...αν εσυ βρίσκεις το διπλό ταμπλό φυσική εξέλιξη μιας σχέσης που πάει να τελειώσει δε θα το κρίνω ως ηθικό ή ανήθικο...σου λέω απλά ότι εμένα θα με χαλούσε και δεν το βρίσκω υγιες...that's it.
    Άλλο το ηθικό-ανηθικο/ καλο-κακο και άλλο το υγιες και μη υγιες...εγώ στο υγιές μη υγιες εστιαζω.
    Παντως παρακαλώ και το σέβομαι ότι δεν σου είναι αποδεκτή ή γνώμη μου...

Senior Member
    Αν αυτο ηταν "διπλο ταμπλο" Ναταλια εγω τωρα δεν θα ημουν εδω! Θα το ειχα κανει ηδη "μονο" κ θα την ειχα αγκαλια! Μια συμπαθεια κ ενα μικρο ενδιαφερον, μεχρι εκει!

Κατα τ αλλα, στο ειπα κ πριν! Μαθε να μη τσουβαλιαζεις κ να μη γενικολογεις! Κ δεν το λεω μονο γι αυτη τη συζητηση, αλλα γενικα για τη ζωη σου!

Μου θυμισες το σκεπτικο της μαζικοποιησης κ της συλλογικης ευθυνης: "Ενας Ρωσοποντιος εκλεψε, αρα ολοι οι Ρωσοποντιοι ειναι κλεφτες"! Ετσι κι εσυ: "Αφου κανει ετσι με αυτον θα κανει το ιδιο με ολους", " Μια παρομοια περιπτωση κατεληξε ετσι αρα ολες ετσι θα καταληξουν"!

Κ η πλακα ειναι οτι δεν εχεις καν ολα τα δεδομενα ωστε να εισαι σε θεση να παρατηρεις συμπεριφορες και σκεπτικα για να καταληγεις στο συμπερασμα του "ανθυγιεινου"! Τελος παντων! Ελπιζω να καταλαβες που ακριβως ειναι η ενσταση μου! Καλα να εισαι!

Senior Member
    Αν αυτο ηταν "διπλο ταμπλο" Ναταλια εγω τωρα δεν θα ημουν εδω! Θα το ειχα κανει ηδη "μονο" κ θα την ειχα αγκαλια! Μια συμπαθεια κ ενα μικρο ενδιαφερον, μεχρι εκει!

Κατα τ αλλα, στο ειπα κ πριν! Μαθε να μη τσουβαλιαζεις κ να μη γενικολογεις! Κ δεν το λεω μονο γι αυτη τη συζητηση, αλλα γενικα για τη ζωη σου!

Μου θυμισες το σκεπτικο της μαζικοποιησης κ της συλλογικης ευθυνης: "Ενας Ρωσοποντιος εκλεψε, αρα ολοι οι Ρωσοποντιοι ειναι κλεφτες"! Ετσι κι εσυ: "Αφου κανει ετσι με αυτον θα κανει το ιδιο με ολους", " Μια παρομοια περιπτωση κατεληξε ετσι αρα ολες ετσι θα καταληξουν"!

Κ η πλακα ειναι οτι δεν εχεις καν ολα τα δεδομενα ωστε να εισαι σε θεση να παρατηρεις συμπεριφορες και σκεπτικα για να καταληγεις στο συμπερασμα του "ανθυγιεινου"! Τελος παντων! Ελπιζω να καταλαβες που ακριβως ειναι η ενσταση μου! Καλα να εισαι!
    Εννοια σου και θα γίνει τρίγωνο είτε θα το ξέρεις είτε όχι...
    Σε ευχαριστω για τη συμβουλή σου για τη ζωή μου παντως...όντως δεν είναι καλό το τσουβαλιασμα. Ωστόσο στο συγκεκριμένο θέμα δεν αλλαζω γνώμη...δεν είστε οι ξεχωριστές χιονονιφάδες που έτυχαν οι τόσο περιπλοκες συνθήκες πια που εμποδίζουν την αγάπη τους να ανθίσει...γουσταρεις το κυνήγι, το απαγορευμένο, το δύσκολο, το μπερδεμένο, σου καυλωσε και θολωσες, αυτή βαρεθηκε ή πληγώθηκε ή γουατεβερ και αυτό είναι όλο, μία άλλη ιδια ιστορία απο το σωρό... Ετσι το βλέπω.
    Ή ένσταση σου κατάλαβα που είναι...αλλά παρ'οτι τη σέβομαι δεν θα παψω να βλέπω ότι βλέπω και να πιστεύω αυτό που πιστεύω...
    Ναι οκ έχεις δίκιο είμαι λάθος σε όλα...καλή τύχη και να είσαι κι εσύ καλα!

Senior Member
    Μια χαρα κανετε εσεις κ μου τα λετε κ ευχαριστω πολυ! Εγω το εχω ξεκαθαρισει μεσα μου! Περα απο την οποια καψουρα, εχω μαθει να ελεγχω τον εαυτο μου! Εχω κοψει μνμ, επικοινωνια, κοπλιμεντα, πολλα παρε δωσε απο τη στιγμη που δεν ειναι διαθεσιμη!
    Η κοπελα εδειξε εδω κ ενα μηνα αλλαγη συμπεριφορας! Αυτο εμενα με μπερδεψε περισσοτερο!
    Ψυχολογικα παντως ειμαι καλα! Υπαρχει η σκεψη της στο μυαλο μου ομως αυτη ειναι ευχαριστη, δεν με βασανιζει πλεον!
    ε πες το μας καλε!
    τι συζηταμε τοτε?
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!
    καλη συνεχεια ευχομαι.

Page 15 of 16 FirstFirst ... 513141516 LastLast