Αναλαμπή
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Senior Member

Αναλαμπή

Καλημερααα σε όλους ...Συγνωμη που ξαναγράφω και σας κουράζω αλλα θέλω τη γνώμη σας για μια σκέψη που εκανα ...Εδω και χρονια φοβάμαι οτι εχω προαίσθημα η οτι κατι μου στέλνει μηνύματα πως θα πεθάνω το βραδυ στον υπνο μου ...το σκέφτομαι εδω και 5 χρονια τουλάχιστον και με τυραννάει ...μου χει κολλήσει οτι εγω εχω κατι ιδιαίτερο που με εχει κάνει να μπορω να αισθανθώ ποτε θα πεθάνω ...εχω πάει σε γιατρούς παιρνω φάρμακα καθώς εχω απο μικρός ΙΔΨ αλλα το κόλλημα μένει ...σημερα ξυπνησα παλι στραβά με αρνητικές σκεψεις και φόβο οτι ειναι η τελευταία μου μέρα ...ξαφνικά όμως σκέφτηκα απο μεσα μου ...τοσα χρονια λες το ίδιο πράγμα κι εισαι ακομα εδω άρα αυτο σημαίνει οτι εχεις ενα πρόβλημα κι οτι ολο αυτο ειναι απλά μια εμμονή ...νομίζω πως σκέφτηκα σωστά ...εσείς τι λέτε ;; Σας παρακαλω θα ηθελα οποιος μπορει να αφιερώσει δυο λεπτά να μ απαντήσει ...καλο καλοκαιρι σε όλους

Senior Member
    εγώ λέω ότι σκέφτηκες σωστά ! έτυχε να είσαι ήρεμος για λίγα δευτερόλεπτα που όμως είναι αρκετά για να δεις καθαρά την όλη κατάσταση

Senior Member
    Quote Originally Posted by psy me View Post
    εγώ λέω ότι σκέφτηκες σωστά ! έτυχε να είσαι ήρεμος για λίγα δευτερόλεπτα που όμως είναι αρκετά για να δεις καθαρά την όλη κατάσταση
    Σε ευχαριστω πολυ ,κι εγω αυτο ελπίζω

Senior Member
    fighter επειδή είσαι όντως μαχητής , θα σου πω κάτι σημαντικό, γιατί έχω και εγώ ιψδ! Απασχολήσου με κάτι άλλο, το μυαλό σου τρέχει , πρέπει να το τρέφεις. Βρές μια κοπέλα άν δεν έχεις , πίασε δουλειά , ξεκίνα να δραστηριοποιήσε. Και το πιο σημαντικό απο όλα . Εμείς οι ιψδ έχουμε την ασθένεια του google! Ψάχνουμε σαν τα σκυλιά απαντήσεις , μέχρι να βρούμε κάτι απτό! Όταν σου έρχεται αυτό , γνώμη μου είναι να εκτίθεσαι στην φοβία σου. Άστο να σε απορροφήσει , μην το πολεμάς!

Senior Member
    εεεμμμ σωστα σκεφτεσαι θα πεθανεις το βραδυ,αυριο σε 5 χρονια σε 10,χρονια σε 30,χρονια σε 50 χρονια σε 100 χρονια καπια στιγμη οπως ολοι μας!! Αστο αυτο μην σε απασχολει ζησε τι ζωη σου μη τα σκεφτεσαι αυτα!!