απομυθοποιηση της φωνής - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 152
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Οτιδηποτε γραφεται δημοσιως , αγαπητη , υποκειται σε κρτιτικη , ειναι δικαιωμα του καθε μελους να εκφραζει την γνωμη του για τα γραφομενα ..........ετσι παει ......τοσο περιζητητη εισαι , και σε πλακωσαν στα μνμτα τα μελη ? κολακευεις τον εαυτο σου ..........εχεις καθε δικαιωμα να κρινεις τα δικα μου ποστ ..........δεν απαγορευεται ....
    Βεβαιοτατα υποκειται σε κριτικη αλλα στο νημα οπου εκτιθεται η αποψη, οχι διασπαρτα απο εδω κι απο εκει. Με επιχειρηματα, οχι με υποτιμητικα σχολια, και παραπονα 5χρονου που του στερησαν το γλυφιτζουρι επειδη δεν γουσταρει ο αλλος να μιλαει κατ'ιδιαν με αγνωστους!
    Και οι διαφωνιες και οι αντιθετες αποψεις γονιμες ειναι, αλιμονο αν ολοι λεγαμε τα ιδια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μα εγω ασχολουμαι επειδη πιστευω οτι πιο πολυ κακο για την ιδια ειναι να βρισκεται σε αμοκ του στιλ ολοι αντρες με πολιορκιται κλπκλπ αφου ετσι δε θα βρει ησυχια πουθενα εγω ειμαι τερας ζαμαμφουτισμου οτι και να διαβασω το ιδιο μου κανει.δηλαδη μαρα και στη πραγματικη σου ζωη ετσι κανεις? και πως χαλαρωνεις?
    Οντως , βρισκεται σε κατασταση αμοκ , η αγαπητη Μαρα , λες και της θιξαμε τα ιερα και οσια της , ενω εμεις , ειμεθα ψυχραιμοι , οπως απαιτει η ευρυθμια του φορουμ .........

Senior Member
    Οχι δα , προσεβαλλες την εσωτ, σηψη , μην κανουμε την παπια τωρα , οφειλεις μια συγγνωμη σε αυτην ..................φυσικα και δεν σενδιαφερει η αποψη μου , αλλα δεν εμαθες ποτε τι ηθελα να σου πω με πμ . , μαλλον κατι σημαντικο θαταν , δεν σκοπευα να στην πεσω , αγαπητη Μαρα ..........
    Το ξαναλεω για πολλοστη φορα, ειχα μανα με παρανοικη ψυχωση, εχω ζησει το σκηνικο σχεδον ολη τη ζωη μου. Εχω ζησει ατομα να γελανε και να κοροιδευουν. Εχω λειτουργησει παρα πολυ αυστηρα στη μανα μου σε περιπτωσεις εξαρσης των σεναριων της.
    Και εχω το δικαιωμα να εχω την αποψη που εχω, οτι στα σεναρια αντιτασσεις την γενικα αποδεκτη λογικη. Με αυστηροτητα! ναι γιατι παρασυρονται απο τις ακροτητες και χανουν επαφη με την πραγματικοτητα.
    Το ειπα και σε ενα αλλο ποστ του Σειριου για την κυπριακη εκπομπη, σχετικα με την αποψη του ψυχιατρου οτι δεν συμφωνεις - δεν διαφωνεις.

Η εσωτερικη στο θεμα που εθεσε ειπε οτι ενιωθε οτι η θεια της δεν την αγαπαει επειδη χωρισε με το θειο της. Οτι την επισκεπτονταν οι φωνες της θειας της παλιοτερα και οτι μετα σταματησαν. Αν διαβασεις τα σχολια μου θα δεις οτι προσπαθησα να της πω οτι η θεια της την αγαπαει ανεξαρτητα απο τις φωνες και το χωρισμο. Και οτι οι φωνες ειναι δημιουργημα του μυαλου της, οτι πρεπει να το αποδεχθει σαν φαντασια, γιατι αλλιως τοτε καταργει την κοινη λογικη.
    Αυτο ειπα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    , και παραπονα 5χρονου α.
    Να κι ενα κοπλιμεντο, επιτελους , 54 ειμαι , και με λες 5χρονο , σευχαριστω , πολυ θαθεα να ξαναγινομουν παιδακι .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δηλαδη μαρα και στη πραγματικη σου ζωη ετσι κανεις? και πως χαλαρωνεις?
    Αλεξανδρε, αν σε ενδιαφερει, φτιαξε ενα δικο σου θεμα και ρωτησε!

Senior Member
    Στην Μάρα νομίζω ότι μπορείς να στείλεις πμ , Μαγκάιβερ !!!!!

Senior Member
    Το ξαναλεω για πολλοστη φορα, ειχα μανα με παρανοικη ψυχωση, εχω ζησει το σκηνικο σχεδον ολη τη ζωη μου. Εχω ζησει ατομα να γελανε και να κοροιδευουν. Εχω λειτουργησει παρα πολυ αυστηρα στη μανα μου σε περιπτωσεις εξαρσης των σεναριων της.
    ...
    Αγαπητη Μαρα , ειλικρινα λυπαμαι για την μητερα σου , αληθεια , αλλα ως επι το πλειστον , απευθυνοσουν οχι σε μελη με παρανοικη ψυχωση , απευθυνοσουν στην Δελφινι , δινοντας της και συμβουλες για γυμναστικη ( ! ) , και στην Κυκνο , που καμμια εκ των δυο δεν εχει παρανοικη ψυχωση , απλα ηθελες να εισπραξεις μερικα μπραβο , σευχαριστω , κοκκινιζω ( !) .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Στην Μάρα νομίζω ότι μπορείς να στείλεις πμ , Μαγκάιβερ !!!!!
    Μπα , τοχει κλεισει το μαγαζι , Ολγα ........!

Αλλωστε πλεον δεν εχει νοημα να στειλω πμ . μετα απο ολα αυτα .......

Senior Member
    Μπα , τοχει κλεισει το μαγαζι , Ολγα ........!
    Ναι? γιατί εγώ της έστειλε χθες! Για προσπάθησε και εσύ σήμερα.

Senior Member
    Ναι? γιατί εγώ της έστειλε χθες! Για προσπάθησε και εσύ σήμερα.
    Προσπαθησα τωρα , απο περειεργεια , σου λεω , τοχει κλεισει , αλλα δεν θελω πια να στειλω πμ . στην Μαρα ......στραβωσε πολυ το πραμα ......ας δωσουμε ενα τελος σε αυτην την ασκοπη διαμαχη .........για μενα , Μαρα , θεωρειται ληξαν το θεμα ...........σουπα , μουπες , ε , φτανει .........

Senior Member

Αλλωστε πλεον δεν εχει νοημα να στειλω πμ . μετα απο ολα αυτα .......
    Γιατί τι έγινε μαλώσατε?

Senior Member
    Γιατί τι έγινε μαλώσατε?
    Παρεξηγηθηκε η Μαρα , ειτε δικαιως ,ειτε αδικως , εγω παντα κρατω την ψυχραιμια μου .............ενταξει , δεν εγινε και τιποτα , συμβαινουν αυτα , ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα ...........δεν κρατω κακιες .....

Senior Member
    ειλικρινα λυπαμαι για την μητερα σου , αληθεια , αλλα ως επι το πλειστον , απευθυνοσουν οχι σε μελη με παρανοικη ψυχωση , απευθυνοσουν στην Δελφινι , δινοντας της και συμβουλες για γυμναστικη ( ! ) , και στην Κυκνο , που καμμια εκ των δυο δεν εχει παρανοικη ψυχωση , απλα ηθελες να εισπραξεις μερικα μπραβο , σευχαριστω , κοκκινιζω ( !) .....
    Αγαπητο μελος, το Δελφινι εχει διαγνωστει με ατυπη ψυχωσικη διαταραχη και επαιρνε αντιψυχωσικα. Ο Κυκνος εχει υποστει κακοποιηση στο σπιτι του.
    Το θεμα που εχω ποσταρει αφορα την κακοποιηση. Και μαλιστα απο ατομο με παρανοικη ψυχωση.
    Μπραβο δεν γουσταρω να εισπραξω, δεν με ξερεις, δεν επιδιωξα ποτε να γνωριστω προσωπικα με κανεναν, δεν εχω τη φατσα μου καρφιτσωμενη διπλα στο ψευδωνυμο μου.
    Γιατι τετοια εμμονη με τα σχολια μου? Γιατι τετοια εμμονη ντε και καλά, με το ετσι θελω, για προσωπικα μηνυματα?
    Συμβουλες για γυμναστικη εδωσα γιατι τα τελευταια τρια χρονια εχασα εικοσι κιλα, μετα απο πολλα λαθη, παλινδρομησεις και προβληματα υγειας. Και ναι πιστευω οτι η γυμναστικη ειναι εκτονωση που βοηθαει την ψυχολογια μας.

Banned
    Αλεξανδρε, αν σε ενδιαφερει, φτιαξε ενα δικο σου θεμα και ρωτησε!
    δε μπορω να πω οτι με ενδιαφερει ιδιαιτερα γιατι ειμαι περα βρεχει συνηθως απλα αυτο που δε καταλαβες ειναι οτι και να γραψω κατι δημοσια μετα θα σκεφτω ολα στα μου ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ να χαλαστουν
    αρα εγω δε θα χαλαστω σε καμια των περιπτωσεων.ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
    ΑΡΑ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙς να με εκνευρισεις ειναι τσαμπα κοπος.

Banned
    Αγαπητη Μαρα , ειλικρινα λυπαμαι για την μητερα σου , αληθεια , αλλα ως επι το πλειστον , απευθυνοσουν οχι σε μελη με παρανοικη ψυχωση , απευθυνοσουν στην Δελφινι , δινοντας της και συμβουλες για γυμναστικη ( ! ) , και στην Κυκνο , που καμμια εκ των δυο δεν εχει παρανοικη ψυχωση , απλα ηθελες να εισπραξεις μερικα μπραβο , σευχαριστω , κοκκινιζω ( !) .....
    Για περίμενε λίγο, εσύ εκθέτεις μια αλήθεια σου για να την εκθέσεις ή επειδή η μάρα δεν γούσταρε πμ σου? Δεν θα ήταν πιο σωστό να την κρίνεις για τα πμ και όχι ως προς την συμβολή της εδώ μέσα ?

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast