Results 31 to 45 of 57
-
07-08-2016, 22:31 #31
Κάποια στιγμή κι ενώ έκανε σε κάθε μου ανάρτηση Like μια ωραία πρωία το κόβει μαχαίρι -εγώ παρεμπιπτόντως ν' αναφέρω εδώ ότι του έκανα πολύ περιορισμένα το πήγαινα πολύ προσεχτικά. Όταν είδα εγώ αυτή την κίνηση λοιπόν αποφάσισα ν' αρχίσω να τον πλησιάζω περισσότερο, να του κάνω περισσότερα like, να του σχολιάζω, να του μιλάω στο inbox διακριτικά βέβαια πάντα γιατί θεώρησα ότι μήπως προσπαθούσε να με προσεγγισει και μη βλέποντας ιδιάιτερη ανταπόκριση απο εμένα να ενοχλήθηκε και κάποια στιγμή σε μια ανάρτηση του του γράφω «καληνύχτα» κι εκείνος πήγε και μου έσβησε στο σχόλιο, δεν ξέρω μήπως νόμιζε ότι τον εμπάιζω;; και κάποια στιγμή δεν άντεξα και του το λέω οτι γιατι ενώ έδειξες ενδιαφέρον το παίρνεις πίσω και λαμβάνω ένα μήνυμα τόσο γειωτικό του τύπου «τι λες κοπέλα μου δεν υπάρχει αυτό που λες και μάλιστα με φέρνεις και σε δύσκολη θέση κι ελπίζω να καταλαβαίνεις και να μην χαλάσουμε τη φιλια μας» αλλά ευγενικά γραμμένο όπου εγώ παγώνω φυσικά, απομακρύνομαι τελείως για κανα -δύο μήνες του έκανα μόνο like σε κάποιες αναρτήσεις του που είχαν σχέση με τα επαγγελματικά του, μη με περάσει για καμιά κομπλεξικιά και μετά απο δύο μήνες τσουυυυπ στο ξαφνικό αρχίζει και μου ξαναμιλάει, εγώ βέβαια έχω μπλοκαριστεί τόσο πολύ απο εκείνο το μήνυμα κι έχω μαζευτεί τελείως στη συμπεριφορά μου, έχω γίνει τελείως τυπική στις απαντήσεις μου φιλική αλλά τυπική και ψυχρή.
- 07-08-2016, 22:44 #32
Τέλοσπαντων να μη σου τα πολύ λέω η κατάληξη της ιστορίας μοιάζε σαν το from dusk till dawn του Ταραντίνο όπου ξεκινάει ως μια φυσιολογική ταινία και στο τέλος καταλήγουν όλοι βρυκόλακες (έγιναν κι άλλα πολλά στη συνέχεια θα σου τα γράψω κάποια άλλη στιγμή αν σ' ενδιαφέρει) όπου αφού εγώ έχω τρελαθεί να ψάχνω να βρώ τι παίζει και με ποιά αποδεικνύεται ότι ο τύπος -χωρισμένος με δυο παιδιά- έχει σχέση... με άλλον άντρα. Όπου εγω παθαίνω νευρικό κλονισμό κι ακόμη και μέχρι τώρα δεν θέλω να το πιστέψω και να το δεχτώ. Σήμερα έχει τα γενέθλια του και μάντεψε... πριν απο λίγο ανέβασε φωτογραφία με αυτόν και τον τύπο οι δυό τους σε κάποιο νησί. Νομίζω θα τρελαθώ... είμαι ακόμη ερωτευμένη!!
07-08-2016, 22:46 #33
Είναι gay ?????????????????????????????????
07-08-2016, 22:57 #34
Δεν ξέρω!! Εμένα δεν είχε πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου γιατί τον έβλεπα να φλερτάρει κανονικά, με γυναικες εννοώ γι΄αυτό και είχα τρελαθεί απο τη ζήλια μου εως ότου κάποια κοινή μας γνωστή μου λέει «τον ξέρεις αυτόν που κάνει συνέχεια like στο προφίλ του» και λέω όχι εγώ μέχρι τότε προσπαθούσα να βρω αν έχει κάποια και ποια είναι... και αρχίζει εκείνη και μου λέει ό,τι μου λέει, δηλαδή απο εκείνη μου μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά προηγουμένως δεν είχα καταλάβει τίποτα. Το θέμα είναι ότι αυτός ο τύπος βρίσκεται παντού όπου είναι εκείνος, έχει γνωρίσει την αδελφή του κι αντιστοίχως ο άλλος τη δική του αδελφή, δηλαδή φαίνεται ότι έχουν γνωριστεί αντιστοίχως ο ένας με την οικογένεια του άλλου. Κανα δυο φορές έχει ανεβάσει και φωτογραφίες μαζί, εν τω μεταξύ βάζει συνέχεια τραγούδια ερωτικά... ξέρω εγώ... Να είναι απλώς φίλοι;; παρεάκι;; κι απλώς να έχω επηρεαστεί απο τα λόγια της άλλης;; Τι να πω;; Πριν απο λίγο είδα τη φωτογραφία κι έχω πέσει πολύ ψυχολογικά τώρα. Είμαι χάλια!! Θέλω να βάλω τα κλάματα! Να ουρλιάξω!
07-08-2016, 23:03 #35
α καλα, καταλαβα...
κολλησες και εσυ με το φβ να προσπαθεις να καταλαβεις τι γινεται.....
αν σου πω οτι ειχα πιασει τους χιλιους τοσους φιλους-ες του αδερφου του, επειδη ο τυπος τοτε δεν ειχε προφιλ, και προσπαθουσα μεσω του προφιλ του αδερφου να ξεκαθαρισω τις κοπελες, ποια μπορει να ηταν η σχεση του... να τις εχω χωρισει σε κατηγοριες, δουλειες, εμφανιση, και τελικα καπως ετσι βρηκα την πρωην, θα το πιστεψεις???
δηλαδη εκανα πραγματα που ουτε εικοσαχρονο...
07-08-2016, 23:05 #36
Αυτό το πράγμα είναι σαν εφιάλτης για μένα! Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νούς μου!! Μα θυμάμαι, τον πρώτο καιρό που γνωριστήκαμε, το πως με κοίταζε. Θυμάμαι τα μάτια του! Έχω το βλέμμα του μπροστά μου σαν να είναι τώρα... Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό.
07-08-2016, 23:06 #37
Στο προφιλ του εχει φωτογραφιες του ? δικες του εννοω
Last edited by Mara.Z; 07-08-2016 at 23:22.
07-08-2016, 23:13 #38
Μια απο τα ίδια. Εν τω μεταξύ γνωριμία τους πρέπει να είχε ξεκινήσει απο πέρσι τον Ιούνιο που είχε έρθει σε μια παρουσίαση του κι απο τα Χριστούγεννα του 2015 και μετά έχουν αρχίσει να γίνονται πιο συχνές και οι κοινές τους εμφανίσεις.. μα ο άνθρωπος έχει παιδιά;; τα παιδιά του μπαίνουν στο προφίλ του... είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία... ξερώ εγω... δεν λέω να κρύβεται αλλά ξέρω εγώ... δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου.
07-08-2016, 23:17 #39
Κοίτα!! αν είναι gay κι έπαιξε μαζί μου και συνειδητά με πλήγωσε δεν θα του το συγχωρήσω ποτέ. Έχω κάνει πάρα πολλά για εκείνον. Ο άνθρωπος με κοίταζε μέσα στα μάτια... με κοίταζε... θα τρελαθώ.
07-08-2016, 23:21 #40
Δεν μου κανει εντυπωση, να σου πω την αληθεια...
Εχω κανει τοσα απειρα σεναρια που ο,τι και να ακουσω, δεν μου κανει εντυπωση...
Μπορει να ειναι γκει, μπορει και οχι, απλα σε φαση που θελει αντροπαρεες...
τι αλλο να πω? ο τυπος που ειχα κολλησει, ενω ειχε σχεση, ειχε παει διακοπες με ενα φιλο του, δυο μηνες γεματοι, δεν λεω ενα 4ημερο. Το σκεφτηκα μπας και... αλλα και αν ειναι, που θα καταληξω? αλλαζει κατι? οχι !
Το θετικο ειναι οτι εξαιτιας του εβαλα τη γυμναστικη στη ζωη μου, εχασα κιλα, προσεξα πολυ τη διατροφη μου, γενικα πηρα μπρος να διεκδικησω πραγματα, οποτε κατι βγηκε απο την ολη φαση.
07-08-2016, 23:21 #41
07-08-2016, 23:32 #42
07-08-2016, 23:39 #43
Μπορεις !!!!
07-08-2016, 23:42 #44
Φυσικα! Τηλέφωνο;; fb;; skype;; Βρήκα άνθρωπο με κοινό βίωμα και δεν θ' ανταλλάξουμε εμπειρίες;;
07-08-2016, 23:44 #45
Μπορεις με προσωπικο μηνυμα εννοω εδω.
Εχω ενα θεμα γενικα με τα privacy settings στον υπολογιστη μου...