Results 1 to 15 of 32
Thread: περι εμφανισης ο λογος
-
09-08-2016, 06:15 #1
- Join Date
- Aug 2016
- Posts
- 112
περι εμφανισης ο λογος
καλημέρα,
είμαι νέο μελος εδώ κ σαν νέο μελος δεν ηξερα σε ποιο θεμα να γραψω...οποτε σκεφτηκα το γενικα θεματα.
τελευταια είμαι σε ένα είδους συγχησης..με το εξης θεμα...να προσεχω την εμφανιση μου...η δεν παιζει ρολο...θα αναλυσω παρακατω .
Από μικρη ημουν η κοπελιτσα που ηθελε να περιποιηται τον ευατο της..να βαφεται..γενικως να είμαι αυτό π λεμε κοκετα. Το εκανα αυτό βασικα με σκοπο να κερδισω τον θαυμασμο των ανδρων (μιας κ τοτε θεωρουσα πως για να αρεσεις σε καποιον πρεπει να εισαι εμφανίσιμος) κ γιατι πιστευα πως μια γυναικα είναι απαραιτητο να είναι παντα περιποιημενη οπου κι αν βρίσκεται.Συμφωνα λοιπον με αυτή τη θεωρια που ειχα παντα μα παντα προσεχα τον εαυτο μου..ακομα κ μες στο ιδιο μ το σπιτι...πχ βαφομουν.περασαν λοιπον τα χρονια κ καποια στιγμη γνωρισα καποιον κ εκανα σχεση..όταν όμως αυτή η σχεση τελειωσε..αλλαξα εντελως...παραμελησα τον εαυτο μ..κ όλα αυτά π εκανα περι εμφανισης δεν μ αγκιζαν πια..να μν τα πολυλογω ...με τον καιρο αργοτερα αρχιζα δειλα δειλα κυκλοφορωντας εξω με παρεες να βελτιωνω την εμφανιση μου,αλλα όχι 100% πχ δεν εχω χασει όλα τα κιλα που φωρτωθηκα από την περιοδο θλιψης..το θεμα όμως ηταν πως δεν ειχα τις αναλογες κατακτησεις που ηθελα ...κ αυτό με εριχνε πιο πολύ ψυχολογικα κ όχι μονο..με εκανε να μην θελω να κανω σχεση.Ειμαι λοιπον σε μια περιοδο που οικονομικα δεν τα παω καλα..οι φιλες μου (αυτές που εχουν απομεινει ) είναι ολες λογω εποχης εκτος..κ δεν βγαινω καθολου εξω.Απο την μια δεν θελω να κανω κατι με τον οποιονδηποτε γτ ξερω πως θα αρεσω μονο σε αυτόν που δν θα μ κανει...από τη άλλη ξερω πως για να αρεσω σε καποιον π θα μ κανει ισως να χρειαζεται να ξαναγινω όπως παλια..η κοκετα...Ειμαι μπερδεμενη...δεν ξερω τι να κανω..να προσπαθήσω μηπως ξαναβρω την ευτυχια..η ν μεινω ετσι?τι λετε?
- 09-08-2016, 09:37 #2
- Join Date
- Jan 2016
- Posts
- 18
Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να βελτιωσεις την ψυχολογια σου πρωτα αυτο ειναι το βασικοτερο για να εχεις επιτυχια στο φλερτ, αν αυτο περναει μεσα απο μια επιτυχημενη διαιτα εσυ το ξερεις καλυτερα, αλλα σιγουρα μπορει να αρεσεις και χωρις καμια τρελη ταλαιπωρια προετοιμασιας αν αυτο εννοεις λεγοντας κοκκετα. Τωρα αν κι εσυ στοχευεις μονο σε κουκλους ξερωγω ε ΟΚ ειναι πιο δυσκολο, αλλα ειναι και τυχη, πιστευω εχεις εξιδανεικευσει τον παλιο σου εαυτο καπως και πρεπει να ξεκολλησεις λιγακι απο αυτο για να προχωρησεις.
09-08-2016, 11:58 #3
- Join Date
- Jan 2014
- Posts
- 1,623
Να αδυνατισεις και ολα θα παρουν το δρομο τους
09-08-2016, 12:00 #4
- Join Date
- Sep 2012
- Posts
- 4,893
Η εμφάνιση παίζει σημαντικό ρόλο εμένα μου άνοιξε πολλές πόρτες παλιότερα που ήμουνα εμφανίσιμη.
09-08-2016, 12:20 #5
- Join Date
- Jun 2016
- Posts
- 2,911
Δυστυχως, οι αλλοι μας κρινουν απο την εμφανιση μας.
Πολυ θα ηθελα να εβλεπαν χαρακτηρα και ικανοτητες αλλα η εμφανιση ειναι το Α και το Ω.
Θα σου προτεινα να το δεις σαν παιχνιδι, την κοκεταρια να τη δεις σαν κατι που σε χαλαρωνει και σε ξεκουραζει, οχι σαν αγγαρεια!
Παντως αν εισαι γυμνασμενη, και λιγα κιλακια να εχεις παραπανω, δεν φαινονται! ισα ισα θα μπορεις να τρως κανονικα και να μη φαινεσαι χοντρη.
Και ξερεις τι καταλαβα? οτι αν εισαι γυμνασμενη, και ρουχα της λαϊκης να φορας (που λεει ο λογος, λεω το χειροτερο) κουκλα θα φαινεσαι.
09-08-2016, 14:11 #6
- Join Date
- May 2013
- Location
- Sin City
- Posts
- 2,414
Nα ξεπεράσεις την τελειομανία.Αυτό θα σου πρότεινα.Το βρίσκω υπερβολικό να είσαι βαμμένη μέσα στο σπίτι.Το ότι δίνεις τόση έμφαση στην εμφάνιση ίσως κρύβει ανασφάλεια και μη αποδοχή του εαυτού σου όπως είναι.
Δεν χρειάζεται να είσαι τέλεια για να σε αποδεχθεί ο άλλος.Και τα ελαττώματα έχουν την χάρη τους.Μερικά είναι χαριτωμένα.Επίσης την ευτυχία δεν θα την βρεις εξαρτώμενη από κάποιον άλλον αλλά αποδεχόμενη τον εαυτό σου.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
09-08-2016, 14:17 #7
09-08-2016, 15:08 #8WhyAlwaysMe?Guest
09-08-2016, 15:11 #9WhyAlwaysMe?GuestΔεν βρίσκω κάτι κακό στο να προσέχεις την εμφάνιση σου.
Κάνε δίαιτα και όλα θα πάνε καλά.
09-08-2016, 15:17 #10
- Join Date
- May 2013
- Location
- Sin City
- Posts
- 2,414
Δεν είπε η κοπέλα πως είμαι άσχημη και βάφομαι για να είμαι ωραία.Είπε βάφομαι γιατι θεωρώ πως έτσι είναι το σωστό.Οπότε ίσως είναι μια λάθος θεώρηση των πραγμάτων.
Πιστεύεις πως υπάρχει τέλειος άνθρωπος;;Σε μια σχέση είτε φιλική είτε ερωτική το σωστό είναι να αποδέχεσαι τον άλλον με τα ελαττώματα του. Διορθώνεις ότι διορθώνεται και αποδέχεσαι ότι δεν αλλάζει.
Εγώ δεν θα έκανα σχέση αν δεν μπορούσα να δω μια κοπέλα όπως πραγματικά είναι.Το ψεύτικο δεν μου αρέσει.Το να έχω μια κοπέλα που αναγκάζεται να βάφεται για να είναι πάντα ωραία πρώτον είναι υπερβολή και ψυχοφθόρο και δεύτερον δείχνει ότι δεν είναι άνετα με μένα.
Θα αποδεχτεί τα ελαττώματα της όποιος την αγαπήσει πραγματικά!!!It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
09-08-2016, 15:38 #11WhyAlwaysMe?Guest
09-08-2016, 15:52 #12
- Join Date
- May 2013
- Location
- Sin City
- Posts
- 2,414
Ρώτησες ποιος θα αποδεχτεί τα ελαττώματα της.
Για να αποδεχτείς κάποιον πρώτο βήμα είναι να γνωρίζεις πως δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ελαττώματα και τελειότητα!!!It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
09-08-2016, 16:04 #13
- Join Date
- Nov 2015
- Posts
- 3,247
Να είσαι κοκέτα αν και όποτε σου κάνει κέφι...
Εντάξει δεν νομίζω να μην αρέσεις σε κάποιον επειδή δεν φοράς κραγιόν....εκτός αν εννοείς ότι έχεις αφεθεί τελείως...
Τα κιλά να δεις καλύτερα που θέλουν κόπο και χρόνο ...τα υπόλοιπα είναι στιγμιαίες αποφάσεις, να βαφτείς ας πούμε...
09-08-2016, 16:11 #14
09-08-2016, 19:04 #15
- Join Date
- Aug 2016
- Posts
- 112
συμφωνω απολυτα με οσα λετε..οι περισσοτεροι και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας..ναι ευτιχως η δυστυχως ζουμε σε μια κοινωνια που μετραει η εμφανιση..κ για να σε πλησιασει καποιος που δεν θα σε ξερει δεν θα κοιταξει αν εχεις αλλου είδους χαρισματα..θα πλησιασει άλλη...καπου διαβασα ότι βαφομουν γτ δεν είμαι ωραια...όχι δεν εχω θεμα με τ προσωπο μου...μονο μ τα κιλα μου...κ αποτι καταλαβα..θα πρεπει αφου είναι κατι π εμενα μ επηρεαζει τοτε θα πρεπει να το λυσω.
Similar Threads
-
Πρόβλημα εμφάνισης
By iwannakatr in forum Σχέσεις και ΕπικοινωνίαReplies: 44Last Post: 07-01-2016, 19:58 -
Περι καταθλιψης ο λογος.
By Nocash in forum Κατάθλιψη - ΔυσθυμίαReplies: 52Last Post: 19-01-2013, 22:21 -
Η ΨΥΧΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ
By BrokeN_DoLL in forum Ψυχώσεις & ΣχιζοφρένειαReplies: 14Last Post: 10-06-2012, 02:42 -
Περι ομοιοπαθητικης ο λογος...
By WeakbutPowerfull in forum Εναλλακτικές Μέθοδοι ΘεραπείαςReplies: 3Last Post: 08-03-2011, 09:22 -
Λόγος χωρισμού?
By mandyav in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότηταReplies: 3Last Post: 09-03-2009, 13:08
Άγχος για αίμα
24-04-2025, 22:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή