Eπιτεύγματα!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 62
    Senior Member

Eπιτεύγματα!!!

Παρακολουθώντας το φορουμ παρατηρώ πως επικρατεί μια αρνητικότητα και γκρίνια που φυσικά για όσους υποφέρουν απο μια πάθηση σαν την ψύχωση είναι τις περισσοτερες φορες δικαιολογημένη.
    Ας αφήσουμε παράμερα τις τρομερές επιπτώσεις που έχει στη ζωή μας η ψύχωση και τις παρενέργειες των φαρμάκων και ας γράψει όποιος θέλει την αισιόδοξη πλευρά των επιτευγμάτων που έχει καταφέρει ο καθένας μας παρόλη την πάθηση μέσα από τον προσωπικό αγώνα του κ θέληση για ζωή.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

το μονο θετικο της ψυχωσης ειναι οτι συνηθως γινομαστε λιγο πιο καλοψυχοι σαν πονεμενοι ανθρωποι που ειμαστε περα του μεσου ορου...αλλο θετικο'' δυσκολα βλεπω

Senior Member
    Ειμαι μαμα,καθε μερα!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    εκανα μια εξεταση aids και μου βγηκε ..θετικη !!

χεχε
    οχι

βασικα το Risperdal που παιρνω σου σπαει τα νευρα οποτε αυτοματα γκρινιαζεις, δε το ελεγχεις. οπως δεν ελεγχουμε και το μυαλο μας, ασχετα αμα νομιζουμε οτι το ελεγχουμε.

οποτε το ειχα κοψει μου ειχαν φυγει και τα νευρα.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    εγώ προτείνω να λέμε τι μας κάνει καλό , πως βοηθάμε τον εαυτό μας και τους άλλους . ιστορίες που μπορούν να βοηθήσουν και να εμψυχώσουν. συμφωνώ με το σηριο γιατί όσες φορές πήγε κάποιος να πει κάτι διαφορετικό τον έκραξαν οι άλλοι. εγώ πάντως παρολη την αρρώστια προσπαθώ να κάνω πράγματα και να τα προτείνω και σε άλλους . σημερα τελοιωσα ενα σεμιναριο που μου αρεσε και πιστευω οτι τα πηγα καλα αν και οι δυναμεις μου εχουν ελατωθει και γραφω μια ιστορια για την ζωη μου και τι σημαίνει η ψυχωση για μενα ,

Senior Member
    βασικα και εγω νομιζω οτι οι ψυχωτικοι μια χαρα τα καταφερνουνε, αμα ειναι τυχεροι και τους πιανουνε τα φαρμακα.

το θεμα ειναι ομως το στιγμα και οι αλλοι. εκει ειναι το προβλημα. οχι αμα μπορουμε να τα καταφερουμε, που μπορουμε.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    τελειωσα τη σχολη σε εξι χρονια βεβαια αλλα κατι ειναι κι αυτο..

Αν και προσπαθω να μεταθεσω τα credits απο τη διαταραχη στην ελευθερη μου βουληση (δεν ξερω που αρχιζει το ενα και τελειωνει το αλλο ακριβως) η "παρορμητικοτητα" και "αγνοια κινδυνου" μου εχει χαρισει μερικες απο τις συγκλονιστικοτερες και τελειοτερες περιπετειες της ζωης μου. Επισης το "χρονιο αισθημα κενου" και η μονιμη επιλογη μη διαθεσιμων ερωτικων συντροφων με εχει αναγκασει (οχι απλα ωθησει) να γραφω ποιηση και να θετω υπαρξιακες ερωτησεις και απαντησεις μεσω αυτης

Banned
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    το μονο θετικο της ψυχωσης ειναι οτι συνηθως γινομαστε λιγο πιο καλοψυχοι σαν πονεμενοι ανθρωποι που ειμαστε περα του μεσου ορου...αλλο θετικο'' δυσκολα βλεπω
    Η καλή ψυχή είναι το ωραιότερο πράγμα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Όλα τα άλλα έπονται κατά τη γνώμη μου.
    Αυτό που διαπιστώνω εγώ είναι ότι μέσα από τον πόνο της ψυχικής ασθένειας βλέπεις τη ζωή από τελείως άλλη οπτική γωνία και πολύ ουσιαστικότερα και μαθαίνεις να χαίρεσαι με πολύ απλά πράγματα τελικά. Επίσης καταλαβαίνεις ότι έχεις πολύ περισσότερες δυνάμεις απ' ότι νόμιζες.

Serios μπράβο για το thread σαν ιδέα, το έχει ανάγκη το φόρουμ πιστεύω. Μια αλλιώτικη τονωτική ένεση...

Banned
    Και σας αφιερώνω hip-hop τραγουδάκι με το 300 μου ποστ :) Να είστε καλά όλοι

https://www.youtube.com/watch?v=utmw...YGCljjKqWYp4jQ

Senior Member
    Επιτευγματα? ποια επιτευγματα ρε? ολα απο χερι καμμενα.

Να σουρωνεις και την αλλη μερα στη δουλεια να ακους φωνες...

Να δουλευεις 15-16 ωρες τη μερα και μετα απο καμια εβδομαδα να ακους φωνες...

Δεν λεω τελειωσα μια σχολη που αμεσως καλυπτεσαι εργασιακα σε Ελλαδα και Εξωτερικο.. αμεσο αντικειμενο τουριστικες επιχειρησεις.. αλλα δεν εχουμε τα κουραγια να δουλεψουμε...

Απο σχεσεις? γαματα... Και που λετε πηρα μια μπαλα του μπασκετ να κοροιδευω τον εαυτο μου... κανω κανενα περπατημα.. παιζω καθημερινα τζογο... τρωω τα καλυτερα φαγητα.. και κανω ζωαρα συνταξιουχου... αντι να ειμαι καμια Ταυλανδη στο καγκελο καθε μερα..

Χαχαχα τα διαβαζω αυτα που γραφω και δεν ξερω να γελασω η να κλαψω.....μακαρι να τρολλαρα..

https://www.youtube.com/watch?v=Y6M2dkoj7Jg

Senior Member
    Eνταξει ας μην ειμαστε και εντελως αχαριστοι... οχι δεν μπαινω στο τρυπακι υπαρχουν και χειροτερα, γιατι σαφως υπαρχουν και καλυτερα...

Ποτε μια κατασταση δεν ειναι παντα ασπρο η παντα μαυρο.... παντα υπαρχουν οι εναλλαγες...

Λοιπον εμενα μου την δινει λιγο η κατασταση που περναω τωρα... ψιλοστασιμη και βαρετη..και αρχιζω να ρουτινιαζω.. αλλα πιστευω σε λιγο καιρο κατα την ανοιξη, θα αρχισουμε να παιρνουμε τα πανω μας...

Quote Originally Posted by maus View Post
    εκανα μια εξεταση aids και μου βγηκε ..θετικη !!

χεχε
    οχι

βασικα το Risperdal που παιρνω σου σπαει τα νευρα οποτε αυτοματα γκρινιαζεις, δε το ελεγχεις. οπως δεν ελεγχουμε και το μυαλο μας, ασχετα αμα νομιζουμε οτι το ελεγχουμε.

οποτε το ειχα κοψει μου ειχαν φυγει και τα νευρα.
    τα ρισπενταλ δεν σπανε τα νευρα απλα οταν τα παιρνεις πανω απο 1 χρονο ναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αρ_ιάδνη View Post
    και η μονιμη επιλογη μη διαθεσιμων ερωτικων συντροφων αυτης

Καλα , αυτο γιατι το κανεις ( αν δεν ειμαι αδιακριτος ) ?

Άμα ανακαλείς συχνά στη σκέψη σου αυτά που πέτυχες στη ζωη σου, τα επιτευγματα σου δηλαδή, έστω και αν αυτα απλα ειναι τα προτερήματα σου σαν χαρακτηρας, η διαδικασία αυτή είναι πηγή δυναμης, θετικής ενέργειας και τελικά βελτίωσης.
    γιάννης

Page 1 of 5 123 ... LastLast