ο αντρας μου πηγαινει και με αντρες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 72

ο αντρας μου πηγαινει και με αντρες

ανακαλυψα προσφατα οτι ο αντρας μου στο παρελθον ειχε εμπειριες με αντρες τραβεστι εχοντας το ρολο του ενεργητικου.δε ξερω πως να το διαχειριστω.δε ξερει οτι το εμαθα.σε θεωρητικες κουβεντες λεει οτι ο αντρας που ειναι ενεργητικος ειναι παντα αντρας ακομη και αν εχει εμπειρια με αντρα.γενικα αυτο που τον χαρακτηριζει στη ζωη του ειναι η βια και η επιθετικοτητα.αυτο ομως δε το περιμενα με τιποτα.εχει την εικονα του απολυτου αρσενικου.ειμαι χαλια απο τοτε που το εμαθα.αυτο σημαινει οτι εχει και ομοφυλοφυλικες τασεις ή απλα επειδη ειχε παντα εντονη σεξουαλικη ζωη και βιαιο χαρακτηρα δοκιμαζει τα παντα?

Senior Member
    κανεις δεν ξερει αλλα τι σε ενδιαφερει;; αρσενικο θα ηταν ακομα και αν πηγαινε με αντρες μην εχεις τετοια στερεοτυπα θα καταστρεψεις τον γαμο σου. εννοειτε οτι δεν θα του σχολιασεις ποτε τιποτα αφου δεν εχει σχολιασει αυτος

εχω υποψια οτι μπορει να πηγε και τωρα μια φορα με πληρομενη τραβεστη.και τι εννοεις θα ηταν αρσενικο ? και πως μπορει να μη με νιαζει ?δεν ειναι ευκολο

ειναι στερεοτυπο να μη θελεις ο αντρας σου να μην πηγαινει με αντρες ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitra79 View Post
    ειναι στερεοτυπο να μη θελεις ο αντρας σου να μην πηγαινει με αντρες ?
    αντρας ειναι ακομα και αν παει με αντρες το πως θα το δεχτεις εσυ ειναι θεμα διαφορων στερεοτυπων που εχεις.
    αλλοι ας πουμε οταν μαθουν οτι το αγορι τους παει με αντρες θα το αποκληρωσουν και δεν θα το ξαναδουν ποτε αλλοι γονεις παλι δεν θα κανουν τιποτα και θα συνεχισουν μαζι. ετσι και με εσενα καποιες θα τον χωριζαν καποιες αλλες οχι

Να σε ρωτήσω κάτι Δήμητρα. Εσύ τί θέλεις να κάνεις μ αυτόν τον άνθρωπο; Γιατί δεν είναι μόνο αυτό το θέμα, είναι και άλλα πολύ σοβαρότερα που είχες αναφέρει παλιότερα. Θέλεις να φύγεις ή να μείνεις μαζί του; Αν μείνεις, κατ αρχάς θα πρέπει να παίρνεις τις προφυλάξεις σου σε όλα.

Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    αντρας ειναι ακομα και αν παει με αντρες το πως θα το δεχτεις εσυ ειναι θεμα διαφορων στερεοτυπων που εχεις.
    αλλοι ας πουμε οταν μαθουν οτι το αγορι τους παει με αντρες θα το αποκληρωσουν και δεν θα το ξαναδουν ποτε αλλοι γονεις παλι δεν θα κανουν τιποτα και θα συνεχισουν μαζι. ετσι και με εσενα καποιες θα τον χωριζαν καποιες αλλες οχι
    Μα εδώ δεν πρόκειται για τους γονείς, πρόκειται για την σύζυγο που την απατάει, δεν εχει σημασία αν είναι με άλλη γυναίκα ή τραβεστί.

Senior Member
    Αν όλα αυτά που λες ότι είναι βίαιος και επιθετικός και τον βάζει ενίοτε και σε τραβέλια εσύ τα συζητάς στο φορουμ και κατα κάποιο τρόπο τα διαχειρίζεσαι τότε μπράβο σου.
    Εγώ δεν θα μπoρούσα !
    Last edited by Diana1982; 12-08-2016 at 23:53.

Senior Member
    Και πρώην χρήστης σε προηγούμενο θέμα...από το φόρουμ τί ζητάς; Να τον σωφρονίσουμε;

Banned
    ανακαλυψα προσφατα οτι ο αντρας μου στο παρελθον ειχε εμπειριες με αντρες τραβεστι εχοντας το ρολο του ενεργητικου.δε ξερω πως να το διαχειριστω.δε ξερει οτι το εμαθα.σε θεωρητικες κουβεντες λεει οτι ο αντρας που ειναι ενεργητικος ειναι παντα αντρας ακομη και αν εχει εμπειρια με αντρα.γενικα αυτο που τον χαρακτηριζει στη ζωη του ειναι η βια και η επιθετικοτητα.αυτο ομως δε το περιμενα με τιποτα.εχει την εικονα του απολυτου αρσενικου.ειμαι χαλια απο τοτε που το εμαθα.αυτο σημαινει οτι εχει και ομοφυλοφυλικες τασεις ή απλα επειδη ειχε παντα εντονη σεξουαλικη ζωη και βιαιο χαρακτηρα δοκιμαζει τα παντα?
    sorry που θα το πω ωμα... αλλα ειτε ενεργητικος ειτε παθητικος καρα bisexual του κερατα είναι για να μην τον πω καπως αλλιως... και απλα πηγαινει με γυναικες για το θεαθηναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    sorry που θα το πω ωμα... αλλα ειτε ενεργητικος ειτε παθητικος καρα bisexual του κερατα είναι για να μην τον πω καπως αλλιως... και απλα πηγαινει με γυναικες για το θεαθηναι
    μα αμα ειναι αμφιφυλος του αρεσουν γυναικες και αντρες δεν παει με γυναικες οπως λες για το θεαθηναι.
    για την ιστορια ο μικ τζακερ των ρολινγκ στοουν
    εχει δηλωσει τετοιος και νομιζω και ο αειμνηστος ντειβιντ μποουι

Senior Member
    ανακαλυψα προσφατα οτι ο αντρας μου στο παρελθον ειχε εμπειριες με αντρες τραβεστι εχοντας το ρολο του ενεργητικου.δε ξερω πως να το διαχειριστω.
    oμολογω οτι δεν καταλαβα ακριβως ποιο απο ολα δυσκολευεσαι να διαχειριστεις...

το οτι παει με τραβεστι?
    το οτι πληρωνει για κανει σεξ?
    ή το βιαιο χαρακτηρα του?

πιο πολύ δε μπορώ να διαχειριστώ το βίαιο χαρακτήρα ρου.νομίζω και αυτό ότι έχει πάει κάποιες λίγες φορές με τραβεστί δεν είναι επειδή του αρέσουν οι άντρες αλλά μάλλον βγάζει πιο πολύ τη βία του εκεί που δε μπορεί τόσο πολύ να το κάνει με γυναίκες.απλά όταν το έμαθα σοκαρίστηκα γιατί ξέρω πόσο πολύ του αρέσουν οι γυναίκες.επίσης κάνει ότι είναι σωστός σε όλα και κατιγορει εμένα για όλα τα προβλήματα στη σχέση

είχε πάρα πολλές γυναίκες στη ζωή του σίγουρα όχι για το θεαθηναι.γυναίκες γουστάρει.αυτό έχει γίνει κάποιες λίγες φορές και να κάνει καθαρά με το σεξ.το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος δεν έχει όρια γενικά και εγώ δε μπορώ να το διαχειριστώ

Δε ζητάω κάτι.γράφω το πρόβλημα μου όπως κάνουν όλοι εδώ γιατί δε μπορώ να τα πω στις φίλες μου.πρέπει να τα πω κάπου.να ακούσω και καμιά γνώμη

Page 1 of 5 123 ... LastLast