Απορίες σχετικά με τους άντρες και τη συμπεριφορά τους μέσα στις ερωτικές σχέσεις... - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 29 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 433
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τι ακριβώς εννοείς με την έκθεση και την διεκδίκηση Μάρα;
    Επίσης, πείτε μου παρακαλώ πως αποφεύγεις ευγενικά ένα φιλί;
    Να βγεις εξω στην κοινωνια, να κανεις δραστηριοτητες, να γνωριζεις κοσμο!!

Κυκνε, για να σε φιλησει ο αλλος, παει να πει οτι εχει δημιουργηθει μια συγκεκριμενη ατμοσφαιρα. Δεν θα παει ο αλλος να σε φιλησει στο τελειως ξεκαρφωτο...
    Οταν και αν παει να δημιουργηθει αυτη η ατμοσφαιρα, το κοβεις! γινεσαι ξενερωτη, ξινη, και ο αλλος, αν εχει παρει αερα στα πανια του, το μαζευει.
    Στο 1ο ραντεβου το πολυ-πολυ να απλωσει κανενα χερι. Για φιλι δυσκολο το κοβω αν εισαι μαζεμενη και απροθυμη.
    Αλλα πρεπει να το χωνεψεις οτι ΚΑΝΕΙΣ αντρας δεν θα προχωρησει μαζι σου χωρις εσυ να συμμετεχεις.
    Η σχεση με εναν ανδρα δεν ειναι κακοποιηση ! καταλαβε το!
    Για να γινει παιχνιδι παιζουν μπαλα και οι δυο! κανονας!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Να βγεις εξω στην κοινωνια, να κανεις δραστηριοτητες, να γνωριζεις κοσμο!!

Κυκνε, για να σε φιλησει ο αλλος, παει να πει οτι εχει δημιουργηθει μια συγκεκριμενη ατμοσφαιρα. Δεν θα παει ο αλλος να σε φιλησει στο τελειως ξεκαρφωτο...
    Οταν και αν παει να δημιουργηθει αυτη η ατμοσφαιρα, το κοβεις! γινεσαι ξενερωτη, ξινη, και ο αλλος, αν εχει παρει αερα στα πανια του, το μαζευει.
    Στο 1ο ραντεβου το πολυ-πολυ να απλωσει κανενα χερι. Για φιλι δυσκολο το κοβω αν εισαι μαζεμενη και απροθυμη.
    Αλλα πρεπει να το χωνεψεις οτι ΚΑΝΕΙΣ αντρας δεν θα προχωρησει μαζι σου χωρις εσυ να συμμετεχεις.
    Η σχεση με εναν ανδρα δεν ειναι κακοποιηση ! καταλαβε το!
    Για να γινει παιχνιδι παιζουν μπαλα και οι δυο! κανονας!
    Ναι, κατάλαβα τώρα τι εννοείς, σ' ευχαριστώ για την υπομονή σου...και ανακουφίστηκα ξέροντας ότι μπορώ να διαλύσω την ατμόσφαιρα, αυτό μπορώ να το κάνω...
    Όσο για τις δραστηριότητες σκέφτομαι να πάω να βοηθήσω σ' ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Χαρά στην υπομονή σου Μάρα μου. Ένα μεγάλο μπράβο!!!! Που μας βοηθάς όλους!!!

Senior Member
    Σαφεστατα και μπορεις να διαλυσεις την ατμοσφαιρα, που ο αλλος δημιουργει μονος του χωρις τη δικη σου συμμετοχη!
    It takes to tango !!

Senior Member
    Δελφινι στο θεμα σου εσυ, μην τσακωθειτε παλι!

Δεν ξέρω πως να το αποφύγω ευγενικά...θα έρθω σε δύσκολη θέση και δεν θα ξέρω πως να φερθώ...
    Τραβηξου..

Senior Member
    προσωπικα δεν μ εχει τυχη να τραβηχτει κοπελα οταν παω να την φιλησω....αλλα πιστευω οτι θα ηταν το καλυτερο κυκνε που μπορεις να κανεις σε μια τετοια περιπτωση

Senior Member
    Σαφεστατα και μπορεις να διαλυσεις την ατμοσφαιρα, που ο αλλος δημιουργει μονος του χωρις τη δικη σου συμμετοχη!
    It takes to tango !!
    Αχ Μάρα, έχω τόσα χρόνια να βγω ραντεβού που έχω ξεχάσει και πως είναι...
    Αλλά εξακολουθούν να μου φαίνονται χρήσιμες οι συμβουλές σου...κι εκτός αυτού όταν μου μιλάς ηρεμώ, είναι ο τρόπος που τα λες...χωρίς να θέλω φυσικά να υποτιμήσω τα άλλα μέλη...

Έχω καμιά ώρα που έλειψα από τον υπολογιστή και προσπαθούσα να κοιμηθώ αλλά δεν τα κατάφερα, βασανιζόμουν από φόβο κι ένταση...κι ας παίρνω χάπια, είναι φορές που δεν με πιάνουν...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ κι εσάς αλαφροίσκιωτε και nick για τις συμβουλές σας, με ξαλαφρώσατε λίγο που μου δείξατε τον τρόπο αποφυγής... :)

Senior Member
    Κυκνε, τα ραντεβου πιστευω δεν ειναι θεμα γνωσης αλλα διαθεσης.
    Αμα σου κανει κεφι και γνωρισεις κοσμο, και φιλικα θα βγεις και ραντεβου θα βγεις αν θελει ο αλλος να σε γνωρισει κλπ.

Senior Member
    Κυκνε, τα ραντεβου πιστευω δεν ειναι θεμα γνωσης αλλα διαθεσης.
    Αμα σου κανει κεφι και γνωρισεις κοσμο, και φιλικα θα βγεις και ραντεβου θα βγεις αν θελει ο αλλος να σε γνωρισει κλπ.
    Εννοούσα ότι έχω ξεχάσει -πως να το πω- τα περί ατμόσφαιρας που λες, το φλερτ, τα πάντα σχετικά...
    Αυτό που μου κάνει κέφι τώρα είναι να βγω ραντεβού αλλά να προχωράει με μικρά βηματάκια η ιστορία χωρίς βιασύνες, χαλαρά...κι αυτό θα κάνω αν βρεθεί κάποιος αλλά πες μου κι εσύ τη γνώμη σου, σου φαίνεται περίεργο αυτό που θέλω ή φυσιολογικό;

Senior Member
    Aπολυτα νορμαλ, μου φαινεται.
    Και εγω μαζι σου!
    Αλλα ξερεις τι σκεφτομαι? οτι θελουμε να προχωραει αργα η υποθεση οχι επειδη ο αλλος μας το εμπνεει αλλα απο το φοβο μας!!

Senior Member
    Aπολυτα νορμαλ, μου φαινεται.
    Και εγω μαζι σου!
    Αλλα ξερεις τι σκεφτομαι? οτι θελουμε να προχωραει αργα η υποθεση οχι επειδη ο αλλος μας το εμπνεει αλλα απο το φοβο μας!!
    Για μένα δεν είναι μόνο ο φόβος αλλά κι ο συναισθηματισμός μου...δηλαδή αν δεν έχω κανένα συναίσθημα για τον άλλον, αν δεν είμαι ερωτευμένη δεν μου βγαίνει να κάνω και πράγματα μαζί του φιλιά κλπ...έτσι νιώθω κι έτσι λειτουργώ...

Senior Member
    Για μένα δεν είναι μόνο ο φόβος αλλά κι ο συναισθηματισμός μου...δηλαδή αν δεν έχω κανένα συναίσθημα για τον άλλον, αν δεν είμαι ερωτευμένη δεν μου βγαίνει να κάνω και πράγματα μαζί του φιλιά κλπ...έτσι νιώθω κι έτσι λειτουργώ...
    επισης μαζι σου! και ειδικα σε αυτο!!
    Το συναισθημα ειτε βγαινει κεραυνοβολα ειτε με τον καιρο γνωριζοντας τον αλλο, και ΑΝ βγει...
    Νομιζω σε αυτο οι αντρες λειτουργουν διαφορετικά. Μπορουν να προχωρησουν και χωρις συναισθημα. Αλλα καλυτερα να σου απαντησουν οι αντρες του φορουμ...

Senior Member
    αν δεν είμαι ερωτευμένη δεν μου βγαίνει να κάνω και πράγματα μαζί του φιλιά κλπ...έτσι νιώθω κι έτσι λειτουργώ...
    Η αποψη μου σε αυτο ειναι να ξεκαθαρισεις τι θελεις. Θελεις να τον γνωρισεις ή οχι? αν ναι, του το λες ευθεως οτι δεν νιωθεις κατι αλλα σου φαινεται ενδιαφερων ανθρωπος και θελεις να κρατησεις μια επικοινωνια.
    Το προβλημα ειναι οτι συνηθως ο αντρας που σε βλεπει ερωτικα, θελει και το σεξουαλικο μαζι. Δυσκολα συγκρατειται και ειδικα αν γουσταρει. Πες 2-3 ραντεβου για καφε και 2-3 ραντεβου για ποτα (και πολλα λεω), αν δεν ενδωσεις μετα σεξουαλικα, ο αλλος φυσικα δεν θα ασχοληθει αλλο μαζι σου αν σε βλεπει ερωτικα. Οποτε μαλλον για χυλοπιτα θα εισπραξει μια τετοια συμπεριφορα...

Page 15 of 29 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast