Απορίες σχετικά με τους άντρες και τη συμπεριφορά τους μέσα στις ερωτικές σχέσεις... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 29 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 433
    Senior Member
    Κυκνε σκεφτομουν το εξης:

μηπως εισαι υπερβολικα ανασφαλης και ελκυεις τετοιους αντρες? γιατι αυτοι εκ πρωτης οψεως φαινονται δυνατοι, γοητευτικοι, αερατοι, στυλατοι αλλα μετα αλλαζουν player...

Senior Member
    Quote Originally Posted by den_katalavenw... View Post
    γεια σου κυκνακι, διαβασα καποιες απαντησεις αλλα δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα για αυτο θα σου πω και εγω την αποψη μου....
    κατα τη γνωμη μου πρεπει ισως να μαθεις να <<ψυχολογεις>> τους αντρες δηλαδη αν δεις για παραδειγμα εναν αντρα που εχει ενα στυλακι <<μαγκικο>> με σκουλαρικια τατουαζ κτλ ε φαινεται οτι αυτος ειναι ψευτομαγκας και μπορει να σου δωσει μονο ψευτικη μαγκια δηλαδη στην πραγματικοτητα αντι να σε προστατευει απο ολο το κοσμο θα σου φερεται ασχημα, η πραγματικη μαγκια ειναι να βρεις καποιον ο οποιος θα σεβετε την αποψη σου και τη γνωμη σου θα κανει γλυκα πραγματα για εσενα , θα σε προστατευει απο ολους ( αλλα και απο τον εαυτο του οταν ειναι νευριασμενος) οταν εννοω οτι θα σε προστατευει θελω να πω οτι δεν θα αγηνει κανεναν να στη λεει και να σε εκμεταλευετε και να σου ζηταει χαρες κτλ... οι εμπειριες που ειχες σιγουρα ητανε τραυματικες και σιγουρα ειχες τις λεγομενες τοξικες σχεσεις... ολοι οι αντρες δεν ειναι ιδιοι αρκει να μπορεσεις να το παρατηρησεις απο την σταση του σωματως απο το ντυσιμο απο την ομιλια και απο αλλα πραγματα φενονται αυτα.... το προβλημα σου ειναι πιστευω οτι δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο σε εναν αντρα απο την αρχη.... και επισης αν δεν καθεσε σε καποιον ο σωστος τροπος ειναι αυτος να σου κανει μια συζητηση για να δει πχ δεν μπορεις η δεν εχεις ορεξη η δεν τον θελεις γενικα ? βιαιοι κτλ γινονται μονο οι αγραμματοι και οι κομπλεξικοι και γινονται βιαιοι γιατι δεν μπορουνε με τα λογια να το λυσουνε το θεμα η γιατι νομιζουνε οτι ειναι πολλυ μαγκες και θα γινει και παλι το δικο τους.... μπαμ κανει αν μαθεις να τους παρατηρεις....
    Καλησπέρα! :)

Ευτυχώς που δεν μου αρέσουν αυτοί που έχουν τατουάζ και σκουλαρίκια, lol! :p Απ' αυτά που μου λες καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό να εκπαιδευτώ στην παρατήρηση τους...θα προσπαθήσω όταν ξαναβγώ στον κόσμο γιατί προς το παρόν περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι...

Να σε ρωτήσω, πιστεύεις ότι δεν πειράζει αν στη συζήτηση που λες εκφράσεις το φόβο σου για την βία ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν πρόκειται να υπάρξει σ' αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει; Για μια καινούρια σχέση μιλάω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Κυκνε σκεφτομουν το εξης:

μηπως εισαι υπερβολικα ανασφαλης και ελκυεις τετοιους αντρες? γιατι αυτοι εκ πρωτης οψεως φαινονται δυνατοι, γοητευτικοι, αερατοι, στυλατοι αλλα μετα αλλαζουν player...
    Ω, καλησπέρα Mara, να ΄σαι και σήμερα, πολύ χαίρομαι! :D Χρειάζομαι παρέα αυτή τη στιγμή κι όσο περισσότεροι είστε τόσο το καλύτερο απλά ίσως να μην προλαβαίνω ν' απαντήσω πολύ γρήγορα...

Έχεις δίκιο στο ότι είμαι υπερβολικά ανασφαλής...και κάποιος που είχα βγει ραντεβού παλιά που είπε ότι φαίνομαι και ντροπαλή...λες αυτό να τους ελκύει γιατί τους φαίνομαι αδύναμη κι ότι μπορούν να με κάνουν ότι θέλουν; Γιατί εκτός από τον πρώην όσοι γνώρισα είχαν πολύ θράσος κι άπλωναν χέρι πολύ σύντομα κάπως σαν κι αυτούς που περιγράφεις κι εσύ...όμως τι εννοείς ότι μετά αλλάζουν player?

Επίσης όσον αφορά την ανασφάλεια μου την νιώθω και τώρα αν κι όχι λόγω του θέματος που άνοιξα αλλά λόγω του ότι έμεινα ξαφνικά μόνη κάποιες ώρες χθες αργά τη νύχτα γιατί η ξαδέλφη μου έπαθε επιληπτική κρίση κι οι γονείς μου έτρεξαν στο νοσοκομείο και τώρα είμαι πάλι μόνη μου γιατί η μαμά μου πήγε πάλι το πρωί και νιώθω λίγο αναστατωμένη που είμαι ολομόναχη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by den_katalavenw... View Post
    γεια σου κυκνακι, διαβασα καποιες απαντησεις αλλα δεν μπορεσα να τα διαβασω ολα για αυτο θα σου πω και εγω την αποψη μου....
    κατα τη γνωμη μου πρεπει ισως να μαθεις να <<ψυχολογεις>> τους αντρες δηλαδη αν δεις για παραδειγμα εναν αντρα που εχει ενα στυλακι <<μαγκικο>> με σκουλαρικια τατουαζ κτλ ε φαινεται οτι αυτος ειναι ψευτομαγκας και μπορει να σου δωσει μονο ψευτικη μαγκια δηλαδη στην πραγματικοτητα αντι να σε προστατευει απο ολο το κοσμο θα σου φερεται ασχημα, η πραγματικη μαγκια ειναι να βρεις καποιον ο οποιος θα σεβετε την αποψη σου και τη γνωμη σου θα κανει γλυκα πραγματα για εσενα , θα σε προστατευει απο ολους ( αλλα και απο τον εαυτο του οταν ειναι νευριασμενος) οταν εννοω οτι θα σε προστατευει θελω να πω οτι δεν θα αγηνει κανεναν να στη λεει και να σε εκμεταλευετε και να σου ζηταει χαρες κτλ... οι εμπειριες που ειχες σιγουρα ητανε τραυματικες και σιγουρα ειχες τις λεγομενες τοξικες σχεσεις... ολοι οι αντρες δεν ειναι ιδιοι αρκει να μπορεσεις να το παρατηρησεις απο την σταση του σωματως απο το ντυσιμο απο την ομιλια και απο αλλα πραγματα φενονται αυτα.... το προβλημα σου ειναι πιστευω οτι δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο σε εναν αντρα απο την αρχη.... και επισης αν δεν καθεσε σε καποιον ο σωστος τροπος ειναι αυτος να σου κανει μια συζητηση για να δει πχ δεν μπορεις η δεν εχεις ορεξη η δεν τον θελεις γενικα ? βιαιοι κτλ γινονται μονο οι αγραμματοι και οι κομπλεξικοι και γινονται βιαιοι γιατι δεν μπορουνε με τα λογια να το λυσουνε το θεμα η γιατι νομιζουνε οτι ειναι πολλυ μαγκες και θα γινει και παλι το δικο τους.... μπαμ κανει αν μαθεις να τους παρατηρεις....
    Επίσης θέλω να πω ότι μου φάνηκε πολύ γλυκό το "θα σε προστατεύει ακόμα κι απ' τον εαυτό του όταν είναι νευριασμένος", έκανε την ψυχή μου να γαληνέψει και να γλυκάνει λίγο ο πόνος της... :)
    Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μην πέφτει ούτε χαστούκι μέσα στη σχέση...

Εσύ είσαι άντρας ή γυναίκα;

Junior Member
    Καλησπέρα και απο μένα.
    Κύκνε νομίζω έχουμε κοινά. θα θελα να τα πούμε κάποια στιγμή εκτός forum. Ίσως καταλάβουμε η μια την άλλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nastaz View Post
    Καλησπέρα και απο μένα.
    Κύκνε νομίζω έχουμε κοινά. θα θελα να τα πούμε κάποια στιγμή εκτός forum. Ίσως καταλάβουμε η μια την άλλη.
    Καλησπέρα nastaz! :) Πώς είσαι;
    Ναι, ευχαρίστως κι εγώ βλέπω πως έχουμε κοινά...όταν συμπληρώσεις τα απαιτούμενα μηνύματα για να μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα θα τα πούμε πιο άνετα...

Junior Member
    Ο ψυχολόγος μου είπε ότι όταν κάποιος έχει υποστεί κακοποίηση, ή απορριπτική συμπεριφορά στην παιδική του ηλικία (ή οποιοδήποτε άλλο μοτίβο), ασυναίσθητα ελκύει αυτού του είδους τις συμπεριφορές μελλοντικά στις σχέσεις του. Γιατί αυτό έχει συνηθίσει να βλέπει, αυτό είναι το "NormaL" γι'αυτόν.
    Οπότε ίσως θα πρέπει να μάθουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τον άλλον πριν κάνουμε κάποια κίνηση.

Στη δική σου περίπτωση μαλλόν μένεις στη εξέταση... Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Φοβάμαι ότι και εγώ απο δώ και πέρα αυτό θα κάνω.

Junior Member
    Πως να είμαι... τα ιδια σκ...α! Εσυ?

Πόσο διάστημα έχει περάσει απο το περιστατικό με τον τύπο στο κλαμπ?

Senior Member
    Πως να είμαι... τα ιδια σκ...α! Εσυ?

Πόσο διάστημα έχει περάσει απο το περιστατικό με τον τύπο στο κλαμπ?
    Τώρα αν σου πω δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να με καταλάβεις...ακόμα κι εσύ, ντρέπομαι λίγο που το λέω αλλά τότε ήμουν 16 στα 17 και τώρα όπως σου έχω πει είμαι 38 όμως εξακολουθεί να με φοβίζει αυτή η εμπειρία και να μ' εμποδίζει να προχωρήσω μπροστά...

Ούτε εγώ νιώθω καλά τώρα, ζαλίζομαι και δεν ξέρω γιατί...ίσως να είναι ψυχοσωματικό από την συναισθηματική φόρτιση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Γιατί εκτός από τον πρώην όσοι γνώρισα είχαν πολύ θράσος κι άπλωναν χέρι πολύ σύντομα κάπως σαν κι αυτούς που περιγράφεις κι εσύ...όμως τι εννοείς ότι μετά αλλάζουν player?
    oτι αλλαζουν ρολο. Προσποιουνται!
    Στην αρχη ειναι γοητευτικοι και προστατευτικοι και μετα αλλαζουν σε νευρικους, ασυγκρατητους και βιαιους. Επιμενω, να τσεκαρεις παντα πως αντιδρα ο αλλος σε διαφωνια, αντιθετη αποψη, οταν δεν θελεις να κανεις αυτο που προτεινει κι ας ειναι ενας καφες ή μια βόλτα.
    Καπου ειχα διαβασει οτι απο τον τροπο που τσακωνεται κανεις καταλαβαινεις το χαρακτηρα του !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    oτι αλλαζουν ρολο. Προσποιουνται!
    Στην αρχη ειναι γοητευτικοι και προστατευτικοι και μετα αλλαζουν σε νευρικους, ασυγκρατητους και βιαιους. Επιμενω, να τσεκαρεις παντα πως αντιδρα ο αλλος σε διαφωνια, αντιθετη αποψη, οταν δεν θελεις να κανεις αυτο που προτεινει κι ας ειναι ενας καφες ή μια βόλτα.
    Καπου ειχα διαβασει οτι απο τον τροπο που τσακωνεται κανεις καταλαβαινεις το χαρακτηρα του !!
    Α, τώρα κατάλαβα...
    Ε ναι, υποθέτω ότι αν σου φωνάζει συνέχεια και πολύ είναι πιο πιθανό να σηκώσει και χέρι δεν είναι;
    Από την εμπειρία σχέσης που είχα εγώ πάντως μερικές φορές όταν θύμωνε μου φώναζε λίγο (για μια δυο φορές μιλάμε οπότε δεν το κάνω θέμα) αλλά τις περισσότερες οι διαφωνίες μας ήταν σε ήρεμους τόνους, για παράδειγμα θυμάμαι μια φορά που εγώ ήθελα να βγούμε κι εκείνος να μείνουμε μέσα και τελικά μου έκανε το χατήρι αν και αρχικά αντέδρασε αλλά ήπια απλώς με λίγο πιο έντονο τόνο στη φωνή απ' ότι συνήθως...νομίζω πως αυτό είναι και το φυσιολογικό, εσύ τι λες;

Αχ, δεν μου φτάνει η ζαλάδα μου έχω και τον Τζέρυ να νιαουρίζει συνέχεια και να μην με αφήνει να συγκεντρωθώ...του έβαλα πάλι φαγητό, ελπίζω τώρα να χόρτασε και να ησυχάσει...

Banned

Exclamation

'' [QUOTE=nastaz;630943]Ο ασυναίσθητα ελκύει αυτού του είδους τις συμπεριφορές μελλοντικά στις σχέσεις του. Γιατί αυτό έχει συνηθίσει να βλέπει, αυτό είναι το "NormaL" γι'αυτόν. ''

δηλαδη απο οοοοοοοτι καταλαβα θα χρειαστει καπιος μια τερααααστια ογκοδη επιστημονικη αναλυση για να κατανοησει το τοσο απλο πραγμα οτι για να ξεπερασει ενα τραυμα πρεπει να κανει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ απ οτι βιωσε.

το αναποδο ειναι πχ πρεπει να συνηθισει φιλικες συμπεριφες διπλα του χωρις να φευγει κλπ.

Senior Member
    Ο ψυχολόγος μου είπε ότι όταν κάποιος έχει υποστεί κακοποίηση, ή απορριπτική συμπεριφορά στην παιδική του ηλικία (ή οποιοδήποτε άλλο μοτίβο), ασυναίσθητα ελκύει αυτού του είδους τις συμπεριφορές μελλοντικά στις σχέσεις του. Γιατί αυτό έχει συνηθίσει να βλέπει, αυτό είναι το "NormaL" γι'αυτόν.
    ισχυει αυτο ως ενα βαθμο...
    Και εγω το εχω ακουσει!
    Οχι μονο τις ελκυει, μερικες φορες με τη συμπεριφορα του θυματος που εχει, τις αναπαραγει, τις αναδημιουργει, ακομη κι αν ο αλλος δεν θελει να μπει στο ρολο του θυτη !

Banned
    εμενα δε μου φαινεται πολυ ρεαλιστικα το να εξετασεις τον αλλο τι ειναι αμαξι που εξεταζεις αν δουλευει κανονικα?
    και επειδη δηλ μια μερα μπορει να τσακοθηκε με εναν ασχετο απ αυτο μπορεις να βγαλεις συμπερασμα?
    το μονο που μπορεις να εξετασεις ειναι αν σου μιαζει οταν θυμωνει οταν χερεται κλπ και φερνει στον εαυτο σου.αν καπιος θυμωνει οπως εσυ πχ σαφως μπορει να πετυχεις πολα πραγματα απο αυτη τη ταυτιση.

Banned
    με αυτα τα κριτηρια πχ θα διαλεξεις το πιο συμπαθητικο της παρεας ομως σκεψου οτι καθε φορα που θα προκυπτει ενα προβλημα αυτος θα σκεφτεται σιγα μη τσακωθω τωρα και γινω ο κακος στα μου ολα.
    καπια στιγμη θα διαπιστωσεις οτι τα προβληματα εμειναν οπως ηταν και οτι αυτοσ δε μπορει να τα λυσει.

Page 6 of 29 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast