Results 76 to 90 of 433
-
16-08-2016, 12:17 #76
Κυκνε σκεφτομουν το εξης:
μηπως εισαι υπερβολικα ανασφαλης και ελκυεις τετοιους αντρες? γιατι αυτοι εκ πρωτης οψεως φαινονται δυνατοι, γοητευτικοι, αερατοι, στυλατοι αλλα μετα αλλαζουν player...
- 16-08-2016, 12:21 #77
Καλησπέρα! :)
Ευτυχώς που δεν μου αρέσουν αυτοί που έχουν τατουάζ και σκουλαρίκια, lol! :p Απ' αυτά που μου λες καταλαβαίνω ότι είναι σημαντικό να εκπαιδευτώ στην παρατήρηση τους...θα προσπαθήσω όταν ξαναβγώ στον κόσμο γιατί προς το παρόν περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι...
Να σε ρωτήσω, πιστεύεις ότι δεν πειράζει αν στη συζήτηση που λες εκφράσεις το φόβο σου για την βία ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν πρόκειται να υπάρξει σ' αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει; Για μια καινούρια σχέση μιλάω...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-08-2016, 12:28 #78
Ω, καλησπέρα Mara, να ΄σαι και σήμερα, πολύ χαίρομαι! :D Χρειάζομαι παρέα αυτή τη στιγμή κι όσο περισσότεροι είστε τόσο το καλύτερο απλά ίσως να μην προλαβαίνω ν' απαντήσω πολύ γρήγορα...
Έχεις δίκιο στο ότι είμαι υπερβολικά ανασφαλής...και κάποιος που είχα βγει ραντεβού παλιά που είπε ότι φαίνομαι και ντροπαλή...λες αυτό να τους ελκύει γιατί τους φαίνομαι αδύναμη κι ότι μπορούν να με κάνουν ότι θέλουν; Γιατί εκτός από τον πρώην όσοι γνώρισα είχαν πολύ θράσος κι άπλωναν χέρι πολύ σύντομα κάπως σαν κι αυτούς που περιγράφεις κι εσύ...όμως τι εννοείς ότι μετά αλλάζουν player?
Επίσης όσον αφορά την ανασφάλεια μου την νιώθω και τώρα αν κι όχι λόγω του θέματος που άνοιξα αλλά λόγω του ότι έμεινα ξαφνικά μόνη κάποιες ώρες χθες αργά τη νύχτα γιατί η ξαδέλφη μου έπαθε επιληπτική κρίση κι οι γονείς μου έτρεξαν στο νοσοκομείο και τώρα είμαι πάλι μόνη μου γιατί η μαμά μου πήγε πάλι το πρωί και νιώθω λίγο αναστατωμένη που είμαι ολομόναχη...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-08-2016, 12:32 #79
Επίσης θέλω να πω ότι μου φάνηκε πολύ γλυκό το "θα σε προστατεύει ακόμα κι απ' τον εαυτό του όταν είναι νευριασμένος", έκανε την ψυχή μου να γαληνέψει και να γλυκάνει λίγο ο πόνος της... :)
Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μην πέφτει ούτε χαστούκι μέσα στη σχέση...
Εσύ είσαι άντρας ή γυναίκα;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-08-2016, 13:02 #80
Καλησπέρα και απο μένα.
Κύκνε νομίζω έχουμε κοινά. θα θελα να τα πούμε κάποια στιγμή εκτός forum. Ίσως καταλάβουμε η μια την άλλη.
16-08-2016, 13:06 #81
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-08-2016, 13:10 #82
Ο ψυχολόγος μου είπε ότι όταν κάποιος έχει υποστεί κακοποίηση, ή απορριπτική συμπεριφορά στην παιδική του ηλικία (ή οποιοδήποτε άλλο μοτίβο), ασυναίσθητα ελκύει αυτού του είδους τις συμπεριφορές μελλοντικά στις σχέσεις του. Γιατί αυτό έχει συνηθίσει να βλέπει, αυτό είναι το "NormaL" γι'αυτόν.
Οπότε ίσως θα πρέπει να μάθουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τον άλλον πριν κάνουμε κάποια κίνηση.
Στη δική σου περίπτωση μαλλόν μένεις στη εξέταση... Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Φοβάμαι ότι και εγώ απο δώ και πέρα αυτό θα κάνω.
16-08-2016, 13:12 #83
Πως να είμαι... τα ιδια σκ...α! Εσυ?
Πόσο διάστημα έχει περάσει απο το περιστατικό με τον τύπο στο κλαμπ?
16-08-2016, 13:16 #84
Τώρα αν σου πω δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να με καταλάβεις...ακόμα κι εσύ, ντρέπομαι λίγο που το λέω αλλά τότε ήμουν 16 στα 17 και τώρα όπως σου έχω πει είμαι 38 όμως εξακολουθεί να με φοβίζει αυτή η εμπειρία και να μ' εμποδίζει να προχωρήσω μπροστά...
Ούτε εγώ νιώθω καλά τώρα, ζαλίζομαι και δεν ξέρω γιατί...ίσως να είναι ψυχοσωματικό από την συναισθηματική φόρτιση...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-08-2016, 13:17 #85
oτι αλλαζουν ρολο. Προσποιουνται!
Στην αρχη ειναι γοητευτικοι και προστατευτικοι και μετα αλλαζουν σε νευρικους, ασυγκρατητους και βιαιους. Επιμενω, να τσεκαρεις παντα πως αντιδρα ο αλλος σε διαφωνια, αντιθετη αποψη, οταν δεν θελεις να κανεις αυτο που προτεινει κι ας ειναι ενας καφες ή μια βόλτα.
Καπου ειχα διαβασει οτι απο τον τροπο που τσακωνεται κανεις καταλαβαινεις το χαρακτηρα του !!
16-08-2016, 13:26 #86
Α, τώρα κατάλαβα...
Ε ναι, υποθέτω ότι αν σου φωνάζει συνέχεια και πολύ είναι πιο πιθανό να σηκώσει και χέρι δεν είναι;
Από την εμπειρία σχέσης που είχα εγώ πάντως μερικές φορές όταν θύμωνε μου φώναζε λίγο (για μια δυο φορές μιλάμε οπότε δεν το κάνω θέμα) αλλά τις περισσότερες οι διαφωνίες μας ήταν σε ήρεμους τόνους, για παράδειγμα θυμάμαι μια φορά που εγώ ήθελα να βγούμε κι εκείνος να μείνουμε μέσα και τελικά μου έκανε το χατήρι αν και αρχικά αντέδρασε αλλά ήπια απλώς με λίγο πιο έντονο τόνο στη φωνή απ' ότι συνήθως...νομίζω πως αυτό είναι και το φυσιολογικό, εσύ τι λες;
Αχ, δεν μου φτάνει η ζαλάδα μου έχω και τον Τζέρυ να νιαουρίζει συνέχεια και να μην με αφήνει να συγκεντρωθώ...του έβαλα πάλι φαγητό, ελπίζω τώρα να χόρτασε και να ησυχάσει...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-08-2016, 13:29 #87
'' [QUOTE=nastaz;630943]Ο ασυναίσθητα ελκύει αυτού του είδους τις συμπεριφορές μελλοντικά στις σχέσεις του. Γιατί αυτό έχει συνηθίσει να βλέπει, αυτό είναι το "NormaL" γι'αυτόν. ''
δηλαδη απο οοοοοοοτι καταλαβα θα χρειαστει καπιος μια τερααααστια ογκοδη επιστημονικη αναλυση για να κατανοησει το τοσο απλο πραγμα οτι για να ξεπερασει ενα τραυμα πρεπει να κανει το ΑΝΤΙΘΕΤΟ απ οτι βιωσε.
το αναποδο ειναι πχ πρεπει να συνηθισει φιλικες συμπεριφες διπλα του χωρις να φευγει κλπ.
16-08-2016, 13:44 #88
16-08-2016, 13:46 #89
εμενα δε μου φαινεται πολυ ρεαλιστικα το να εξετασεις τον αλλο τι ειναι αμαξι που εξεταζεις αν δουλευει κανονικα?
και επειδη δηλ μια μερα μπορει να τσακοθηκε με εναν ασχετο απ αυτο μπορεις να βγαλεις συμπερασμα?
το μονο που μπορεις να εξετασεις ειναι αν σου μιαζει οταν θυμωνει οταν χερεται κλπ και φερνει στον εαυτο σου.αν καπιος θυμωνει οπως εσυ πχ σαφως μπορει να πετυχεις πολα πραγματα απο αυτη τη ταυτιση.
16-08-2016, 14:10 #90
με αυτα τα κριτηρια πχ θα διαλεξεις το πιο συμπαθητικο της παρεας ομως σκεψου οτι καθε φορα που θα προκυπτει ενα προβλημα αυτος θα σκεφτεται σιγα μη τσακωθω τωρα και γινω ο κακος στα μου ολα.
καπια στιγμη θα διαπιστωσεις οτι τα προβληματα εμειναν οπως ηταν και οτι αυτοσ δε μπορει να τα λυσει.