Απορίες σχετικά με τους άντρες και τη συμπεριφορά τους μέσα στις ερωτικές σχέσεις... - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 29 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 433
    Banned
    Οπως επισης, αν ο αλλος καθισει κολλητα διπλα σου, εεεε θα καθισεις λιγο πιο περα. Γενικα θα προσεχεις παρα παρα πολυ τη γλωσσα του σωματος σου και τι μηνυματα εκπεμπεις στον αλλο.
    σιγα τι θα ειναι ο αλλος ηρακλης πουαρω να διαβασει τη γλωσσα του σωματος? πρεπει να ναι πολυ σοφιστικε τυπος για να κανει κατι τετια..οι περισσοτεροι δεν εμβαθυνουν τοσο πολυ αλλα με τα δεδομενα που περιγραφεις μονο με εναν παθητικο που θα σκεφτοταν πεσε πιτα να σε φαω θα τα εφτιαχνε που θα ειχε την υπομονη του ιοβου μεχρι να ανταποκριθει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Κυκνε, επειδη στην ιδια κοινωνια ζουμε και πανω-κατω την ιδια ηλικια εχουμε, πιστεψε με, ειναι δυσκολο να βγεις ραντεβου με αντρα και να σου φερθει οπως φοβασαι...
    Δηλαδη ή γκαντεμω θα εισαι ή ψυχανωμαλη, σορρυ κιολας!
    Ασε που ο αλλος δεν θα σου ζητησει να βγειτε αν δεν εχει μαθει καποια πραγματα για σενα προηγουμενως, απο καποιο κοινο γνωστο, διερευνητικα ρε παιδι μου, δεν λεω και ανακριση. Να αναγνωρισει το εδαφος.

Κανε εσυ φιλους, κανε παρεα με αντρες να χαλαρωσεις, φιλικα, να σου φυγει ο φοβος οτι ειναι τα τερατα που θελουν να σε βλαψουν. Να φυγεις απο τον πλανητη <<εδω γυναικα μονη αδυναμη που βλεπει αντρα και τρεμει σαν το ψαρι>>. Βγες για κανενα καφε, σινεμα με παρεες και σιγα σιγα θα σου φυγουν ολες αυτες οι φοβιες, που ειναι δημιουργηματα του μυαλου σου...
    Θα προσπαθήσω Μάρα... :)
    Μην ανησυχείς, ρώτα κι εσύ...ότι μαθαίνει κανείς καλό είναι... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Εμενα παλι, αυτο που μου τη σπαει σε μερικους αντρες, ειναι το να κανουν κινηση, να σου δημιουργουν την εντυπωση οτι σε γουσταρουν, εσυ να φαντασιωνεσαι το μεγαλο ερωτα, και μετα ως δια μαγειας, να σε γειωνουν και να το ριχνουν στο φιλικο...

Αντρες του φορουμ πως σας φαινεται μια τετοια συμπεριφορα??

Κυκνε σορρυ αν καταχρωμαι το θεμα σου...
    σα κλασικη συμπεριφορα κλασικου τεκνατζη ναρκισου που θελει να πριζωσει το συμπαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    σα κλασικη συμπεριφορα κλασικου τεκνατζη ναρκισου που θελει να πριζωσει το συμπαν.
    χμμμμ τεκνατζης ναρκισσος?

Senior Member
    Δελφινι στο θεμα σου εσυ, μην τσακωθειτε παλι!
    H Κύκνος γιατί μπαίνει στο θέμα μου δηλαδή χαχαχαχαχαχα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post

δεν νομιζω γιατι οι περισσοτεροι αντρες που μπορουν να γνωρισουν μια γυναικα με αυτο τον τροπο και να της πουνε τοσα πολλα θα θελαν να κανουν τουλαχιστον μια φορα σεξ μαζι της.
    το ριχνουν στο φιλικο γιαιτ η κοπελα δεν εδωσε τα απαραιτητα σηματα οτι ενδιαφερεται για αυτους.
    ειναι ενα λαθος που το κανουν παρα πολλες γυναικες το βλεπουμε καθε παρασκευη σαββατο στα μαγαζια

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    δεν νομιζω γιατι οι περισσοτεροι αντρες που μπορουν να γνωρισουν μια γυναικα με αυτο τον τροπο και να της πουνε τοσα πολλα θα θελαν να κανουν τουλαχιστον μια φορα σεξ μαζι της.
    το ριχνουν στο φιλικο γιαιτ η κοπελα δεν εδωσε τα απαραιτητα σηματα οτι ενδιαφερεται για αυτους.
    ειναι ενα λαθος που το κανουν παρα πολλες γυναικες το βλεπουμε καθε παρασκευη σαββατο στα μαγαζια
    στην περιπτωση που αναφερω, επειδη εχω κατι πολυ συγκεκριμενο στο μυαλο μου, μπααααα....
    στα πατωματα επεσα χαχαχαχαχα
    απο σηματα αλλο τιποτα...
    Θα μου πεις και δικαιολογημενα οτι δεν γουσταρε. Οκ! το δεχομαι... αλλα γιατι πριζωνει αμα δεν γουσταρει????

Senior Member
    Θα μου πεις και δικαιολογημενα οτι δεν γουσταρε. Οκ! το δεχομαι... αλλα γιατι πριζωνει αμα δεν γουσταρει????
    Για επιβεβαιωση αρεσκειας στο αλλο φυλο ? λεω .........τοχω συναντησει σε γυναικες ......ειναι ιδιον ανθρωπων ανευ αυτοπεποιθησης , οχι φυλου ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Για επιβεβαιωση αρεσκειας στο αλλο φυλο ? λεω .........τοχω συναντησει σε γυναικες ......ειναι ιδιον ανθρωπων ανευ αυτοπεποιθησης , οχι φυλου ........
    ναι συμφωνω!

παντως ειναι πολυ προστυχο να παιζεις ρολο σε καποια οτι τη γουσταρεις, να παιρνουν τα μυαλα της αερα, να κανεις κινηση και μετα, καπνος...

Banned
    ναι συμφωνω!

παντως ειναι πολυ προστυχο να παιζεις ρολο σε καποια οτι τη γουσταρεις, να παιρνουν τα μυαλα της αερα, να κανεις κινηση και μετα, καπνος...
    μα γι αυτο αρεσει επειδη ειναι προστυχο αν δεν ηταν θα ελεγαν οι περισσοτεροι τα χειροτερα γι αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Να σε ρωτήσω κάτι...εσύ το βρίσκεις νορμάλ να φιλιέσαι από το πρώτο ραντεβού που στην ουσία δεν τον ξέρεις καθόλου τον άλλον; Δεν το λέω επικριτικά...

Κοιτα αν περασες ωραια στο ραντεβου, μπορεις αν θελεις να του δωσεις ενα φιλι σαν επιβράβευση για την υπεροχη νυχτα..... και να καταλαβει αυτός κιολας πως πρωτον σου αρεσει και δευτερον πως περασες καλα. Βεβαια αυτό αμα θες. μπορεις να το κανεις και στο δευτερο ή στο τριτο αν θεωρεις πως στο πρωτο ειναι νωρις.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Ναι και εγώ έχω φιλήσει στο πρώτο ραντεβού, δεν νομίζω ότι είναι κακό. Μάλιστα έχει τύχει και ραντεβού με κατάληξη στο σεξ.

Θες να βγουμε ραντεβου;;;; :Ρ:Ρ:Ρ
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Τι ακριβώς εννοείς με την έκθεση και την διεκδίκηση Μάρα;
    Επίσης, πείτε μου παρακαλώ πως αποφεύγεις ευγενικά ένα φιλί;

Λογικα ενας αντρας οταν θα προσπαθησει να σε φιλήσει θα πλησιασει προς το μερος σου θα σε κοιταξει στα ματια και θα σκυψει λιγο προς το μερός δινοντας το 80-85% για το φιλι. Το αλλο 20-15% ειναι δικό σου μερος. Αν εσυ θες φιλιεστε, αν οχι ή δεν κανεις τιποτα και απλως τον κοιτας ή τραβιεσαι. αν προσπαθησει να σε φιλισει διαφορετικα δινοντας και το 100% (κατι τελειως λαθος κατα την γνωμη μου. Στο φιλι πρεπει και οι δυο να δωσουν κατι) τοτε βαζεις τα χερια σου στο στηθός του και τον σπρωχνεις απαλα (και παιχνιδιαρικα αν θελεις) λεγοντας του κατι σαν "καλη προσπαθεια" ή "οχι τοσο ευκολα" χαμογελαστα (και παιχνιδιαρικα) για να μην νομιζει πως θυμωσες ή νευριασες. Αν θες κιολας φιλισε τον και στο μαγουλο αν επιμενει λεγοντας του χαμογελαστα (και ξερεις.... παιχνιδιαρικα) "οριστε σε φιλισα"

Senior Member
    Εμενα παλι, αυτο που μου τη σπαει σε μερικους αντρες, ειναι το να κανουν κινηση, να σου δημιουργουν την εντυπωση οτι σε γουσταρουν, εσυ να φαντασιωνεσαι το μεγαλο ερωτα, και μετα ως δια μαγειας, να σε γειωνουν και να το ριχνουν στο φιλικο...

Αντρες του φορουμ πως σας φαινεται μια τετοια συμπεριφορα??

Κυκνε σορρυ αν καταχρωμαι το θεμα σου...

Μου το εχουν κανει και ειναι σκατα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Γουσταρε εναν φιλο μου τελικα και με ειχε πλησιασει για να πλησιασει αυτον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Λογικα ενας αντρας οταν θα προσπαθησει να σε φιλήσει θα πλησιασει προς το μερος σου θα σε κοιταξει στα ματια και θα σκυψει λιγο προς το μερός δινοντας το 80-85% για το φιλι. Το αλλο 20-15% ειναι δικό σου μερος. Αν εσυ θες φιλιεστε, αν οχι ή δεν κανεις τιποτα και απλως τον κοιτας ή τραβιεσαι. αν προσπαθησει να σε φιλισει διαφορετικα δινοντας και το 100% (κατι τελειως λαθος κατα την γνωμη μου. Στο φιλι πρεπει και οι δυο να δωσουν κατι) τοτε βαζεις τα χερια σου στο στηθός του και τον σπρωχνεις απαλα (και παιχνιδιαρικα αν θελεις) λεγοντας του κατι σαν "καλη προσπαθεια" ή "οχι τοσο ευκολα" χαμογελαστα (και παιχνιδιαρικα) για να μην νομιζει πως θυμωσες ή νευριασες. Αν θες κιολας φιλισε τον και στο μαγουλο αν επιμενει λεγοντας του χαμογελαστα (και ξερεις.... παιχνιδιαρικα) "οριστε σε φιλισα"
    Να 'σαι καλά αρχάγγελε, πολύ καλή ιδέα η περιγραφή σου...με διευκολύνεις τα μάλα... :D Σ' ευχαριστώ!!!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Page 17 of 29 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast