Απορίες σχετικά με τους άντρες και τη συμπεριφορά τους μέσα στις ερωτικές σχέσεις... - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 29 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 433
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κοίτα όσον αφορά το ότι είμαι επιφυλακτική και συγκρατημένη ναι αλλά δεν ξέρω πως φαίνεται αυτό από την πλευρά των αντρών, το βλέπουν δηλαδή κι αποθαρρύνονται ή μπορεί απλά να σκεφτούν ότι είμαι ντροπαλή; Γιατί και χωρίς να είχαν συμβεί αυτά δεν ήμουν ποτέ σούπερ άνετη...
    Φοβισμενη οχι απλως ντροπαλη.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων Χρήσης
    Last edited by vasia05; 23-08-2016 at 17:26.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Φοβισμενη οχι απλως ντροπαλη.
    Μάλιστα, κατάλαβα...οπότε πρέπει να το κρύβω αυτό; Κι αν ναι, έχεις καμιά ιδέα για το πως; Γιατί οκ στο να μιλάω και να συζητάω αλλά αν κάνει από νωρίς (από τα πρώτα ραντεβού δηλαδή) κίνηση για να με πλησιάσει για φιλί ή παγώνω ή τραβιέμαι λίγο προς τα πίσω κι αυτό μου βγαίνει αυθόρμητα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Να αφηνεις να σε προσεγγιζουν σε τετοιες περιπτωσεις.Με την τριβη θα σου φυγουν οι φοβιες.Μην χανεις αλλο χρονο!Εχεις φαει πανω απο την μιση σου ζωη ετσι.

Senior Member
    Να αφηνεις να σε προσεγγιζουν σε τετοιες περιπτωσεις.Με την τριβη θα σου φυγουν οι φοβιες.Μην χανεις αλλο χρονο!Εχεις φαει πανω απο την μιση σου ζωη ετσι.
    Να σε ρωτήσω κάτι...εσύ το βρίσκεις νορμάλ να φιλιέσαι από το πρώτο ραντεβού που στην ουσία δεν τον ξέρεις καθόλου τον άλλον; Δεν το λέω επικριτικά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Να σε ρωτήσω κάτι...εσύ το βρίσκεις νορμάλ να φιλιέσαι από το πρώτο ραντεβού που στην ουσία δεν τον ξέρεις καθόλου τον άλλον; Δεν το λέω επικριτικά...
    Ναι,γιατι οχι?

Senior Member
    Ναι,γιατι οχι?
    Γιατί (κι αφήνω εντελώς έξω τον φόβο μου τώρα) δεν έχω συναισθήματα για κάποιον που μόλις γνώρισα ώστε να νιώσω άνετα για κάτι τέτοιο...έτσι αισθάνομαι...
    Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση;

Senior Member
    Ναι και εγώ έχω φιλήσει στο πρώτο ραντεβού, δεν νομίζω ότι είναι κακό. Μάλιστα έχει τύχει και ραντεβού με κατάληξη στο σεξ.
    Countless as the sands of the sea are human passions

Senior Member
    Quote Originally Posted by Numenor View Post
    Ναι και εγώ έχω φιλήσει στο πρώτο ραντεβού, δεν νομίζω ότι είναι κακό. Μάλιστα έχει τύχει και ραντεβού με κατάληξη στο σεξ.
    Κακό δεν είναι απλά εγώ δεν νιώθω άνετα τόσο γρήγορα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ...αν γίνει κίνηση θα πρέπει να κάτσω να με φιλήσει χωρίς να θέλω, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

Γιατί (κι αφήνω εντελώς έξω τον φόβο μου τώρα) δεν έχω συναισθήματα για κάποιον που μόλις γνώρισα ώστε να νιώσω άνετα για κάτι τέτοιο...έτσι αισθάνομαι...
    Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση;
    E δεν καθεσαι να σε φιλησει τοτε.

Senior Member
    E δεν καθεσαι να σε φιλησει τοτε.
    Δεν ξέρω πως να το αποφύγω ευγενικά...θα έρθω σε δύσκολη θέση και δεν θα ξέρω πως να φερθώ...

Senior Member
    Να σου πω εσύ δεν έχεις ανάγκη κάνε σεξ από το πρώτο ραντεβού. Tις υποκρισίες και τις μιξοπαρθενιές τις σιχαίνονται οι άντρες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων Χρήσης
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση για παραβίαση των Όρων Χρήσης.εμένα μου επιτέθηκαν σεξουαλικά, δεν φαντάζομαι ότι με βίασαν ενώ εγώ γούσταρα και μετά να κατηγορώ τον άντρα εφόσον ότι έγινε ήταν με τη συναίνεση μου...

Senior Member
    Κακό δεν είναι απλά εγώ δεν νιώθω άνετα τόσο γρήγορα και δεν ξέρω πως να το χειριστώ...αν γίνει κίνηση θα πρέπει να κάτσω να με φιλήσει χωρίς να θέλω, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
    Κυκνε, νομιζω πιεζεσαι με σεναρια στη σφαιρα του φανταστικου.
    Οκ εισαι ντροπαλη οπως επισης και πολλες αλλες κοπελες. Κανεις δεν προκειται να σου επιβαλλει κατι που εσυ δεν γουσταρεις. Εχεις αναγκη πρωτα να γνωρισεις τον αλλο οπως επισης και πολλοι αντρες εχουν αναγκη να γνωρισουν πρωτα μια κοπελα.
    Εχει να κανει με το τι ζητουμενα εχεις, τι προτεραιοτητες και τι αναγκες εχεις!
    Αφου τα εχεις ξεκαθαρισμενα τα ορια σου, θεωρω οτι πρεπει να δουλεψεις το κομματι της εκθεσης, της κοινωνικοποιησης και της διεκδικησης...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Κυκνε, νομιζω πιεζεσαι με σεναρια στη σφαιρα του φανταστικου.
    Οκ εισαι ντροπαλη οπως επισης και πολλες αλλες κοπελες. Κανεις δεν προκειται να σου επιβαλλει κατι που εσυ δεν γουσταρεις. Εχεις αναγκη πρωτα να γνωρισεις τον αλλο οπως επισης και πολλοι αντρες εχουν αναγκη να γνωρισουν πρωτα μια κοπελα.
    Εχει να κανει με το τι ζητουμενα εχεις, τι προτεραιοτητες και τι αναγκες εχεις!
    Αφου τα εχεις ξεκαθαρισμενα τα ορια σου, θεωρω οτι πρεπει να δουλεψεις το κομματι της εκθεσης, της κοινωνικοποιησης και της διεκδικησης...
    Τι ακριβώς εννοείς με την έκθεση και την διεκδίκηση Μάρα;
    Επίσης, πείτε μου παρακαλώ πως αποφεύγεις ευγενικά ένα φιλί;

Page 14 of 29 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast