Απορίες σχετικά με τους άντρες και τη συμπεριφορά τους μέσα στις ερωτικές σχέσεις... - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 29 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 433
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Να 'σαι καλά αρχάγγελε, πολύ καλή ιδέα η περιγραφή σου...με διευκολύνεις τα μάλα... :D Σ' ευχαριστώ!!!

Χαρα μου να βοηθαω :)
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Αrchangel θελω να σε ρωτησω κατι κατ'ιδιαν. Μπορω να σου στειλω μηνυμα??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Αrchangel θελω να σε ρωτησω κατι κατ'ιδιαν. Μπορω να σου στειλω μηνυμα??
    ναι στειλε
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Λογικα ενας αντρας οταν θα προσπαθησει να σε φιλήσει θα πλησιασει προς το μερος σου θα σε κοιταξει στα ματια και θα σκυψει λιγο προς το μερός δινοντας το 80-85% για το φιλι. Το αλλο 20-15% ειναι δικό σου μερος. Αν εσυ θες φιλιεστε, αν οχι ή δεν κανεις τιποτα και απλως τον κοιτας ή τραβιεσαι. αν προσπαθησει να σε φιλισει διαφορετικα δινοντας και το 100% (κατι τελειως λαθος κατα την γνωμη μου. Στο φιλι πρεπει και οι δυο να δωσουν κατι) τοτε βαζεις τα χερια σου στο στηθός του και τον σπρωχνεις απαλα (και παιχνιδιαρικα αν θελεις) λεγοντας του κατι σαν "καλη προσπαθεια" ή "οχι τοσο ευκολα" χαμογελαστα (και παιχνιδιαρικα) για να μην νομιζει πως θυμωσες ή νευριασες. Αν θες κιολας φιλισε τον και στο μαγουλο αν επιμενει λεγοντας του χαμογελαστα (και ξερεις.... παιχνιδιαρικα) "οριστε σε φιλισα"
    για να πεις τη λεξη "λογικα" πρεπει να στολιζεσαι συνεχεια να λες τα μισα απο οσα σκεφτεσαι η και τιποτα να κουνας τα χερια σου αντι να προσπαθεις να φιλας να φλερταρεις και μετα να το παιρνεις πισω να ζεις το τωρα αδιαφοροντας για το αυριο και να σκεφτεσαι οσα πανε και οσα ερθουν δε μου καιγεται καρφι..

οι ανθρωποι μολις καταλαβουν οτι κατι το θες πολυ τη βρισκουν να σου λενε οχι και οταν καταλαβουν οτι δε σε νιαζει τιποτα τοτε θα σου πουν ναι.

αρα δε πρεπει να σε ενδιαφερει τιποτα για να ενδιαφερονται αυτοι για σενα.

Banned
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Εμενα παλι, αυτο που μου τη σπαει σε μερικους αντρες, ειναι το να κανουν κινηση, να σου δημιουργουν την εντυπωση οτι σε γουσταρουν, εσυ να φαντασιωνεσαι το μεγαλο ερωτα, και μετα ως δια μαγειας, να σε γειωνουν και να το ριχνουν στο φιλικο...

Αντρες του φορουμ πως σας φαινεται μια τετοια συμπεριφορα??

Κυκνε σορρυ αν καταχρωμαι το θεμα σου...
    Xαρακτηριστικό και των 2 φύλων.Το θεωρώ απαράδεκτο ως συμπεριφορά και το έχω βιώσει δυστυχώς.

Banned
    Κοιτα αν περασες ωραια στο ραντεβου, μπορεις αν θελεις να του δωσεις ενα φιλι σαν επιβράβευση για την υπεροχη νυχτα..... και να καταλαβει αυτός κιολας πως πρωτον σου αρεσει και δευτερον πως περασες καλα. Βεβαια αυτό αμα θες. μπορεις να το κανεις και στο δευτερο ή στο τριτο αν θεωρεις πως στο πρωτο ειναι νωρις.
    Επιβράβευση δίνουμε στους σκύλους !
    Εντάξει δεν σου την λέω αλλά αυτό μοιάζει με την λογική κάποιων γυναικών που κάνουν σεξ για να επιβραβεύσουν !? και να διεκδικήσουν σχέση γάμο κλπ, λάθος δηλαδή.......
    οφ τόπικ........

Banned
    χαχαχα σωστή.Οπως επίσης και αυτό το "θα κάνω ότι θες αρκεί να είμαστε πάλι μαζί" που λένε κάποιοι/ες κυρίως γυναίκες κατά την γνώμη μου προκειμένου να κρατήσουν τον άντρα που τις χώρισε,το θεωρώ τεράστιο ξεπεσμό και ξεφτίλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    χαχαχα σωστή.Οπως επίσης και αυτό το "θα κάνω ότι θες αρκεί να είμαστε πάλι μαζί" που λένε κάποιοι/ες κυρίως γυναίκες κατά την γνώμη μου προκειμένου να κρατήσουν τον άντρα που τις χώρισε,το θεωρώ τεράστιο ξεπεσμό και ξεφτίλα
    Εγώ το έχω κάνει πάντως...επειδή τον αγαπάω πολύ...δεν θίγομαι απ' ότι είπες αλλά γιατί το θεωρείς ξεπεσμό και ξεφτίλα;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ το έχω κάνει πάντως...επειδή τον αγαπάω πολύ...δεν θίγομαι απ' ότι είπες αλλά γιατί το θεωρείς ξεπεσμό και ξεφτίλα;

γτ κανοντας κατι τετοιο ριχνεις την περιφανεια σου και την αξιοπρεπεια σου. και αν εσυ ριχνεις τον αυτοσεβασμό σου ετσι τοτε γτ να σε σεβαστει και ο αλλος. και να επιστρεψει θα το κανει επειδη σε λυπατε και οχι γτ σε αγαπάει ή μετανιωσε....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εντάξει δεν σου την λέω αλλά αυτό μοιάζει με την λογική κάποιων γυναικών που κάνουν σεξ για να επιβραβεύσουν !? και να διεκδικήσουν σχέση γάμο κλπ, λάθος δηλαδή.......
    οφ τόπικ........

Λαθος εκφραση χρησιμοποιησα. αυτο που εννοουσα ηταν να του δειξεις πως ειναι σε καλο δρόμο....
    οτι σου αρεσει κι εσενα με λιγα λογια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    για να πεις τη λεξη "λογικα" πρεπει να στολιζεσαι συνεχεια να λες τα μισα απο οσα σκεφτεσαι η και τιποτα να κουνας τα χερια σου αντι να προσπαθεις να φιλας να φλερταρεις και μετα να το παιρνεις πισω να ζεις το τωρα αδιαφοροντας για το αυριο και να σκεφτεσαι οσα πανε και οσα ερθουν δε μου καιγεται καρφι..

οι ανθρωποι μολις καταλαβουν οτι κατι το θες πολυ τη βρισκουν να σου λενε οχι και οταν καταλαβουν οτι δε σε νιαζει τιποτα τοτε θα σου πουν ναι.

αρα δε πρεπει να σε ενδιαφερει τιποτα για να ενδιαφερονται αυτοι για σενα.

Αλεξανδρε αυτο δεν το λεω εγω. Το λενε ανθρωποι που φλερταρουν "επαγγελματικα" εγω δεν εχω φτασει σε τετοιο σημειο ακόμα γτ απλουστατα δεν εχω βγει ποτε ραντεβου.
    Αυτο που λενε αυτοι είναι πως πρεπει να αφησεις και την γυναικα την ευκαιρια στο αν θελει το πρωτο φιλι. το να την πιασεις με το ζορι και να την βαλεις κατω να την φιλήσεις, δεν θα το απολαυσεις ουτε εσυ ουτε αυτη.
    Και σκεψου αυτο. Τι θα προτειμουσες; να πιασεις μια και να την φιλήσεις, ή να την πλησιασεις αρκετα κοντα και λιγο πριν ακουμπησουν τα χειλια σας να σταματησεις και αυτη να σε φιλήσει;;;
    Κατα την γνωμη μου προτειμω το δευτερο!!!!!!!

Senior Member
    Που το παραδοξο, βγαινεις με μια γυναικα /αντρα , σου ψιλοαρεσει , λεει καποια μ@λακια , ειναι μεγαλη η γκαμα , ξενερωνεις , και δεν ξαναβγαινεις ...............η νομιζεις οτι σε φλερταρει , γιατι θαθελες , ενω η-ο αλλος , ειναι απλα ευγενης και φιλικος ...........η σε φλερταρει γιατι ειναι σε mood τετοιο , κι εσυ το δενεις κομπο , με γουσταρει , λες , αμ δε ...........βεβαιως πολλες γυναικες χρησιμοποιουν το σεξ ως οπλο , σε αυτους που πιανει βεβαια , αλλα πιανει σε πολλους , σεμενα , οχι ., δεν μενδιαφερει τι κανει η αλλη στο σεξ , την εμφανιση κοιτω , ναναι αδυνατη , και τι λεει ο στομας της ........

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    οφ τόπικ........
    Εμενα μου τη δινουν κατι ' σαγαπω΄, ΄θαμαστε παντα μαζι ' , τα μεγαλα λογια γενικως , καλυτερα να το βουλωσεις ..............και το σεξ , ειναι δευτερευον, η ποιοτητα του , εννοω ......μουχουν τυχει μανουλες στο σεξ , που φαγανε σουτ , γιατι ηξεραν οτι δεν εχουν αλλα προσοντα , και ειχαν εκπαιδευτει σε αυτο ...........πολυ καλα .....

Senior Member
    Παιδιά, θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας...δεν αφορά κακοποίηση για να μην με περάσετε και για τρελή ότι βλέπω τα πάντα έτσι αλλά ψυχολογική πίεση ναι...λοιπόν που λέτε γνώρισα κάποιον σ' ένα site που μετά από μιας μέρας "γνωριμία" άρχισε να μου μιλάει για συνάντηση, γάμο, οικογένεια κλπ...που λέτε φρίκαρα και προσπάθησα να τον αποτρέψω ευγενικά αλλά επειδή δεν καταλάβαινε με τίποτα τον μπλόκαρα όμως από χθες δεν μπορώ να συνέλθω γιατί φοβήθηκα στη σκέψη του να είμαι με κάποιον πρακτικά άγνωστο, αυτή η επιμονή με τάραξε πάρα πολύ μέχρι που έκλαιγα από τον φόβο μου...μπορεί να με βοηθήσει κανείς;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    γτ κανοντας κατι τετοιο ριχνεις την περιφανεια σου και την αξιοπρεπεια σου. και αν εσυ ριχνεις τον αυτοσεβασμό σου ετσι τοτε γτ να σε σεβαστει και ο αλλος. και να επιστρεψει θα το κανει επειδη σε λυπατε και οχι γτ σε αγαπάει ή μετανιωσε....
    Aυτό ακριβώς

Page 18 of 29 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast