Results 91 to 105 of 433
-
16-08-2016, 17:05 #91
κυκνάκι άντρας είμαι!
με ρωτάς το εξής : Να σε ρωτήσω, πιστεύεις ότι δεν πειράζει αν στη συζήτηση που λες εκφράσεις το φόβο σου για την βία ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν πρόκειται να υπάρξει σ' αυτή την ιστορία που έχει ξεκινήσει; Για μια καινούρια σχέση μιλάω...
η προσωπική μου άποψη είναι ότι επειδή δεν μπορείς να καταλάβεις ο άλλος τι είναι απο όταν τον δείς δεν χρειαζεται το συγκεκριμενο... δεν χρειαζεται για τον εξης λογο --> αν είναι καλό πεδί αυτος που θα βρείς δεν χρειάζεται να του το πείς αυτό γιατί ήδη απο μόνος του δεν θα σου έκανε ποτέ κακο, αλλά αν είναι <<αλήτης>> τότε θα μπορούσε να παίξει μαζί σου ξέρωντας κάπως την ψυχοσύνθεση σου ( ζητάω συγνώμη εκ μέρους του αντρικού πληθησμού που υπάρχουνε τέτοια αντρόμορφα τέρατα που παίζουν με τα συναισθήματα γυναικών )!!!
Είναι τόσα πολλά που θέλω να σου γράψω που χάνω τις σκεψεις μου...
η αποψη μου είναι οτι κατα καποιον υποσυνειδητο τρόπο ίσως επειδη εσύ ήσουνα <<αδύναμη>> σαν γυναίκα μέσα στο μυαλό σου να ήθελες τον άντρα λίγο <<μάγκα>> να μιλαει και να λυνει αυτος τα προβληματα για εσενα και για αυτό εμπλεκες με τυπους που δεν σεβόντουσαν τίποτα ίσως γιατί στο μυαλό σου νομιζες οτι ο ψευτομαγκας που εχει θρασος θα μπορεσει να την πει σε καποιον αλλον για λογαριασμο σου έβλεπες έξω πες δυο τύπους ο ένας σαν φλόρος ήρεμος και ο άλλος ποιό ζωηρός ίσως διάλεγες τον ζωηρό γιατί νόμιζες ότι έτσι όπως την λέει παντού θα την έλεγε παντού για να σε υπερασπιστεί ( το λάθος σου είναι ότι αυτα τα άτομα δεν εχουνε παιδεία και ειναι μονοφαγάδες δηλαδή μονο ο εαυτος τους τους νοιάζει).
Αλέξανδρε πρεπει να διαλεξει κατι ενδιαμεσο ουτε τελειως φλορο που θα λεει σε ολα και ολους ναι αλλα και ουτε καποιον που νομιζει οτι ειναι αυτος και κανενας αλλος στο κοσμο ο γαμ.ω και δερνω, επισης εγω ανεφερα οτι γενικα απο το ντισιμο και απο το βλεμα μπορεις να καταλαβεις στοιχεια για καποιον αλλον, πως για παραδειγμα τους ναρκομανεις τους εντοπιζεις απο μακρυα ? ε φαντασου κατι παρομοιο και ετσι μπορεις να καταλαβεις πολλα για τον χαρακτηρα του αλλου ακομα και αν θελει να στο κρυψει απ την αρχη....
- 16-08-2016, 17:40 #92
Εντάξει, μην βιάζεσαι κι αγχώνεσαι... :) Θα τα πούμε όλα σιγά σιγά...να μπορώ να τα αφομοιώσω κι εγώ...
Κοίτα, επειδή δεν διάβασες όλα τα μηνύματα του θέματος κατάλαβες κάτι λάθος...εγώ δεν τον είχα διαλέξει αυτόν που προσπάθησε να με βλάψει, δεν είχαμε σχέση και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε γιατί είχε σχέση με μια φίλη μου κι εγώ δεν κάνω τέτοιες προδοσίες...εκείνος μου την έπεσε και προσπάθησα να τον αποφύγω...εγώ προτιμώ τα ήσυχα παιδιά όχι τους ζωηρούς απλά θέλω σε μια σοβαρή κατάσταση να μπορούν να με υπερασπιστούν ναι, αλλά επειδή είμαι χαμηλών τόνων προτιμώ και τον σύντροφο μου έτσι...
Τώρα για το πρώτο σκέλος του διαλόγου μας αν όμως δεν το συζητήσω να κόψω την αντίδραση του πώς θα ξέρω ότι δεν θα μου κάνει ποτέ κακό; Πιστεύεις πως είναι κακό να ζητήσεις αυτή τη διαβεβαίωση;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-08-2016, 18:12 #93
Kυκνε μια ερωτηση
Νιωθεις θυμα?
Μηπως εχεις μπει στο ρολο του θυματος και πιστευεις οτι οι αλλοι ειναι εκει εξω για να σε βλαψουν?
16-08-2016, 18:19 #94
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-08-2016, 18:27 #95
η γνωμη μου ειναι οτι οι περισοτερες γυναικες εχουμε προτιμηση σε αντρες που ειναι πιο δυνατοι πιο κακα παιδια ασ πουμε.εγω πχ δεν ημουν ποτε αδυναμος χαρακτηρας και ομως εμπλεξα με ενα τετοιο τυπο .και αυτο δεν ειχε να κανει με δικη μου ανασφαλεια.
επισης δεν ισχυει παντα οτι οι ανθρωποι που ειναι επιθετικοι δεν εχουνε παιδεια.συχνα ειναι θεμα προσωπικοτητας και οχι μυαλου η παιδειας.ουτε ειναι παντα τιποτα καφροι που το καταλαβαινεις με τη πρωτη ματια.δηλαδη μπορουν στην αρχη να ειναι πολυ ευγενικοι και κυριοι.θελει καποιο χρονο για να καταλαβεις
16-08-2016, 18:35 #96
Ρωταω γιατι μου εδωσες την εντυπωση απο οσα γραφεις οτι νιωθεις θυμα και εισαι σε αμυνα.
Ισως με ψυχοθεραπεια θα ηταν καλο να δουλεψεις τους φοβους σου!
Να κανεις παρεα με αντρες φιλικα, θα σε βοηθησει να εμπεδωσεις οτι ειναι ανθρωποι με αισθηματα και οχι ανθρωπομορφα κτηνη.
16-08-2016, 19:01 #97
Είμαι όντως σε άμυνα...για παράδειγμα αυτή τη στιγμή θέλω να ξαπλώσω για λίγο και να κλείσω τα μάτια μου και φοβάμαι γιατί φοβάμαι να χαλαρώσω την άμυνα μου και να τεθώ εκτός επιφυλακής, φοβάμαι ότι κάτι κακό θα μου συμβεί...
Το δουλεύω ήδη στην ψυχοθεραπεία αυτό...
Άντρες φίλους δεν έχω, αν προκύψει στο μέλλον έχει καλώς... :) Καλή η συμβουλή σου κι ενθαρρυντικό ότι λες πως έχουν αισθήματα και πως δεν είναι κτήνη...
Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν από τους άντρες που συμμετέχουν στο θέμα, ελπίζω πως είναι σαφές αυτό ε; Απλά παλεύω με τους δαίμονες μου τώρα και φοβάμαι και την σκιά μου...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
16-08-2016, 20:18 #98
μα αυτο ειναι καλο για σενα να αποκτησεις φιλους αντρες ενω τους φοβασαι δεν ειναι οτι προσβαλεις καπιον.
και δεν ενοω φυσικα ακαταληλους.
κανεις δε θεραπευτικε κανοντας οτι φοβαται.
16-08-2016, 21:09 #99
16-08-2016, 21:56 #100
Κυκνε, αν καταλαβαινω καλα, εχεις μια παρανοηση σχετικα με τις αντιδρασεις των ανθρωπων... Φοβασαι οτι ο αλλος θα χασει τον ελεγχο και θα σε βλαψει. Εχεις μπει στη νοοτροπια του θυματος και εισαι σε αμυνα!
Μου θυμιζεις ενα ζωακι μαθημενο στο ξυλο, που μολις δει καποιον να σηκωνει απλα το χερι, ζαρωνει απο τον τρομο του!
Τι ακριβως εχει συμβει στη ζωη σου?
17-08-2016, 06:55 #101
Συγγνωμη που θα επεμβω , αλλα αν η Κυκνος δεν αλλαξει τροπο σκεψης , θα φτασει το 2020 , και θα λεει τα ιδια , ολα στο μυαλο ειναι ......Κυκνε , αν δεν προσπαθησεις με ολες σου τις δυναμεις , θα διαιωνιζεται η κατασταση , δεν ειναι κριμα να χαραμισεις μια ζωη ................η ιδια πρεπει να βοηθησεις εαυτον ............δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι κακοι , εγω πιστευω στος ανθρωπους ........
17-08-2016, 09:23 #102
17-08-2016, 09:26 #103
17-08-2016, 09:32 #104
Ναι Mara, το πέτυχες, έτσι ακριβώς αντιδρώ σαν το ζωάκι που περιγράφεις...το έχω κάνει να μαζεύομαι σε μια γωνία από το φόβο μου μόνο και μόνο επειδή ο άλλος μου φώναξε...και νομίζω πως γι' αυτό φταίει το ξύλο που έχω φάει από τον πατέρα μου, δεν ήταν μόνο μία φορά και με πονούσε μετά κι η τελευταία ήταν πριν από μερικά χρόνια κι ακόμα την θυμάμαι...και μιαν άλλη φορά επειδή είχα βάλει το χέρι μου για να προστατευτώ με χτύπησε εκεί κι είχα πάθει θλάση κι ήμουν δυο βδομάδες με νάρθηκα στο δάχτυλο...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
17-08-2016, 09:34 #105