νόμοι ......... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Κοίτα παιδεία σημαίνει σεβασμός, βλακεία σημαίνει δεν ξέρω το συμφέρον μου, να γλιτώσω ένα τροχαίο ας πούμε......
    Αυτός που στέκει σαν μπάστακας στην αριστερή λωρίδα πως λέγεται?
    Eδω υπαρχει η εξης παρανοηση του ΚΟΚ, που λιγοι την γνωριζουν , αμα σου λεει κινουμαι στο οριο της ταχυτητος του δρομου , η και λιγο παραπανω , ο απο πισω μου , δεν πα να χτυπιεται , δεν τον αφηνω να περασει , διοτι ειναι παρανομος , ειναι ανω του οριου ταχυτητος .................αμ , δεν παει ετσι , δεν ειναι δουλεια του πολιτου να εμποδισει τομν εκαστοτε να παρανομησει , αυτο ειναι δουλεια της τροχαιας ....................και επειδη κατι τετοιοι μεκνευριζουν , διοτι νομιζουν οτι ξερουν τον ΚΟΚ, τι κανω ? του παιζω τα φωτα μερικες φορες απο μακρια , οχι απο κοντα , ειναι σπαστικο , δεν παει δεξια ? τωρα , λεω , θα σου δειξω εγω .......ηλιθιε .......τον αφηνω λιγο να προπορευτει , να παρω φορα , και τον προσπερνω εκ δεξιων , σχετικα κοντα του , με 260+ χλμ , με 5η , ουρλιαζοντας το αμαξι μου με 8.000 στροφες , και φυσικα σοκαρεται ο ηλιθιος-α , αφου δεχεται ενα δυνατο κυμα αερος + ουρλιαχτο του αυτοκινητου μου , επικινδυνο θα μου πειτε γιαυτον , διοτι εγω τον περνω σε κλασματα του sec. , κοιτω στον καθρεφη αμασως , τον βλεπω να μου αναβοσβηνει τα φωτα μανιωδως , αφου εχει κανει ενα περα-δωθε απο το σοκ ......................payback time ...........θα το ξανακανει μετα απο αυτο ? μπααα , δεν νομιζω , θα κανει καμμια ωρα να συνελθει .............

Quote Originally Posted by rolen View Post
    Άμα θέλει κάποιος να πάει με το πάσο του, να κάτσει δεξιά! Μην κάθεται αριστερά και παρεμποδίζει την κυκλοφορία! Οι αργοί οδηγοί στην αριστερή λωρίδα (σε μεγάλους δρόμους πάντα) είναι επικίνδυνοι!
    Με συγχωρεις,αλλα και αυτο που γραφεις,παρανοηση ειναι.

Η αριστερη λωριδα χρησιμευει κανονικα αποκλειστικα για προσπερασεις,αλλο αν στην πραξη δεν το εφαρμοζει κανεις και ολοι νομιζουμε οτι η αριστερη ειναι απλως για τους πιο γρηγορους.
    Δηλαδη η αριστερη υπαρχει μεχρι να προσπερασεις τον αλλον και μετα ξαναμπαινεις στην μεσαια.Τιποτα παραπανω.

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eδω υπαρχει η εξης παρανοηση του ΚΟΚ, που λιγοι την γνωριζουν , αμα σου λεει κινουμαι στο οριο της ταχυτητος του δρομου , η και λιγο παραπανω , ο απο πισω μου , δεν πα να χτυπιεται , δεν τον αφηνω να περασει , διοτι ειναι παρανομος , ειναι ανω του οριου ταχυτητος .................αμ , δεν παει ετσι , δεν ειναι δουλεια του πολιτου να εμποδισει τομν εκαστοτε να παρανομησει , αυτο ειναι δουλεια της τροχαιας ....................και επειδη κατι τετοιοι μεκνευριζουν , διοτι νομιζουν οτι ξερουν τον ΚΟΚ, τι κανω ? του παιζω τα φωτα μερικες φορες απο μακρια , οχι απο κοντα , ειναι σπαστικο , δεν παει δεξια ? τωρα , λεω , θα σου δειξω εγω .......ηλιθιε .......τον αφηνω λιγο να προπορευτει , να παρω φορα , και τον προσπερνω εκ δεξιων , σχετικα κοντα του , με 260+ χλμ , με 5η , ουρλιαζοντας το αμαξι μου με 8.000 στροφες , και φυσικα σοκαρεται ο ηλιθιος-α , αφου δεχεται ενα δυνατο κυμα αερος + ουρλιαχτο του αυτοκινητου μου , επικινδυνο θα μου πειτε γιαυτον , διοτι εγω τον περνω σε κλασματα του sec. , κοιτω στον καθρεφη αμασως , τον βλεπω να μου αναβοσβηνει τα φωτα μανιωδως , αφου εχει κανει ενα περα-δωθε απο το σοκ ......................payback time ...........θα το ξανακανει μετα απο αυτο ? μπααα , δεν νομιζω , θα κανει καμμια ωρα να συνελθει .............
    Το να μην σε αφησει να περασεις ειναι μαλακια,αλλα και αυτο που λες οτι κανεις δεν ειναι σωστο και ειναι επικινδυνο.
    Προσπερασε τον απο τα αριστερα με νορμαλ ταχυτητα αφου εχεις την δυνατοτητα.Δεν υπαρχει λογος να κανεις αυτο που γραφεις..

Banned
    Που να εκνευριζόσουν κιόλας, κομμάτια θα τους έκανες!
    Kατ΄τα άλλα συμφωνώ, και εμένα μου την δίνουν......από εγωισμό το κάνουν και αυτοί ή απλά δεν έχουν χαμπαριάσει ότι κάποιος είναι πίσω τους και θέλει να περάσει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post

Το να μην σε αφησει να περασεις ειναι μαλακια,αλλα και αυτο που λες οτι κανεις δεν ειναι σωστο και ειναι επικινδυνο.
    Προσπερασε τον απο τα αριστερα με νορμαλ ταχυτητα αφου εχεις την δυνατοτητα.Δεν υπαρχει λογος να κανεις αυτο που γραφεις..
    Λεμε στην περιπτωση που ο αλλος αρνειται πεισματικα να παει δεξια , μουχει τυχει παμπολλες φορες ..........επικινδυνο ειναι για τον αλλον , αλλα πηγαινε γυρευοντας ......................

Senior Member
    Kατ΄τα άλλα συμφωνώ, και εμένα μου την δίνουν......από εγωισμό το κάνουν και αυτοί ή απλά δεν έχουν χαμπαριάσει ότι κάποιος είναι πίσω τους και θέλει να περάσει...
    Μπα , χαμπαριαζουν , τα φωτα μου ειναι πολυ ισχυρα , αποκλειεται να μην τα δει , αλλα συμβαινει αυτο με την παρανοηση του ΚΟΚ , η ειναι γαιδουρια ......

Senior Member
    Που να εκνευριζόσουν κιόλας, κομμάτια θα τους έκανες!
    ..
    Κι ομως , σε αλλα σημεια στην οδηγηση , δεν εκνευριζομαι διολου ..........μεχουν τρακαρει δυο φορες με το σκουτερ μου , αυτοκινητα ..........σηκωθηκα , ειδαοτι ειμαι καλα , ειπα ' αυτα συμβαινουν ' , ρωτησα τονομα της κοπελας που με τρακαρε ασχημα , της ειπα να με παει στο νοσοκομειο , να μου δεσουν το χερι , ουτε υβρεις , ουτε τιποτα , αρκει να αποδεχθουν την ευθυνη τους , μετα ολα ενταξει , φιλικοτατος ................ειμαι περιεργο ατομο ........δεν πα να με κλεισουν , να φρεναρουν αποτομα , δεν εκνευριζομαι ποτε , ουτε βριζω , αν με βρισουν , κι εχω κανει εγω το σφαλμα , σηκωνω το χερι εις ενδειξη συγγνωμης , αν δεν εχω κανει εγω το σφαλμα , εκει θα γινει μακελειο , αν με βρισει αδικως ..............

Senior Member
    Με συγχωρεις,αλλα και αυτο που γραφεις,παρανοηση ειναι.
    Ρε φίλε, είπαμε να κάνουμε συζήτηση, όχι να την λέμε ο ένας στον άλλον...

Λεμε στην περιπτωση που ο αλλος αρνειται πεισματικα να παει δεξια , μουχει τυχει παμπολλες φορες ..........επικινδυνο ειναι για τον αλλον , αλλα πηγαινε γυρευοντας ......................
    Το ξερω,και ειναι μαλακια αυτο που σου κανει,μπορεις απλως να του ριξεις μια παναγια και να φυγεις.

Senior Member
    Το ξερω,και ειναι μαλακια αυτο που σου κανει,μπορεις απλως να του ριξεις μια παναγια και να φυγεις.
    Γενικα δεν βριζω , ουτε εκνευριζομαι με λαθη των αλλων οδηγων , συμβαινουν , ολοι κανουμε , εκνευριζομαι πολυ ομως με την ελλειψη σεβασμου στους αλλους οδηγους , και θελω με αυτον τον τροπο να τους ' τιμωρησω ' , να μην το ξανακανουν , πεστο και εκδικηση ........

Senior Member
    Και σε αντιθεση με αυτοπου πιστευεται , οτι φταει η υπερβολικη ταχυτητα για τατυχηματα , κανεις δεν τρεχει πλεον στο Εθνικο δικτυο , εχω τον κολλητο μυ που κινειται συνεχως σττην Εθνικη , ειτε για λογους οικονομιας καυσιμου , ειτε για τους μπατσους , κι ομως τατυχηματα εχουν αυξηθει ..........αυτος που τρεχει ,με το καταλληλο αμαξι παντα , εχει την προσοχη του τεταμενη , ενω καποιος που απλως ' πηγαινει ' , μπορει και ναφαιρεθει ......................

Banned
    προσωπικά μου αρέσει η ταχύτητα και όπου βλέπω ότι με παίρνει και είναι εποχή που δεν έχω λόγο να κάνω οικονομία καυσίμουπχ στην εθνική/εγνατία σε σημεία που δεν υπάρχουν οι κάμερες.Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω απλώς ένα super mini αμάξι κατηγορίας δηλαδή yaris/polo/corsa και έχω τελική μόνο 170χλμ αλλά αν είχα την δυνατότητα να πάρω και να συντηρήσω ένα supercar που θα έπιανε τα 300χλμ πάλι θα το πήγαινα στα όρια.Εννοείται όμως ότι πάντα προσπερνώ απο την αριστερή λωρίδα και πάω στην δεξιά.Μου έχει τύχει να είναι κάποιος στην αριστερή λωρίδα και να μην με αφήνει να περάσω αλλά απο την δεξιά λωρίδα δεν προσπέρασα.Απλά χαμήλωσα ταχύτητα και συνέχισα κανονικά στην δεξιά λωρίδα.
    Υ.Γ. Κράξτε ελεύθερα..

Banned
    Γενικα δεν βριζω , ουτε εκνευριζομαι με λαθη των αλλων οδηγων , συμβαινουν , ολοι κανουμε , εκνευριζομαι πολυ ομως με την ελλειψη σεβασμου στους αλλους οδηγους , και θελω με αυτον τον τροπο να τους ' τιμωρησω ' , να μην το ξανακανουν , πεστο και εκδικηση ........
    Εγώ εκνευρίζομαι όταν με αδικούν...να παραβιάζει η άλλη το στοπ και να με βρίζει, να μου πατάει κόρνες επειδή δεν ξέρει ότι έχει στοπ! Την σκοτώνεις ή δεν την σκοτώνεις?

Senior Member
    Mπαα , εγω σε κατι τετοια , τα περναω στο ντουκου , αμα εκνευριζομαι με το ατοπημα του καθε οδηγου , θαπρεπε ναμαι συνεχως εκνευρισμενος ...............και αυτο κανει σεμενα κακο .....

Banned
    Δεν εκνευρίζομαι με το ατόπημα , αλλά επειδή με βρίζει ενώ έχει άδικο......

Senior Member
    Δεν εκνευρίζομαι με το ατόπημα , αλλά επειδή με βρίζει ενώ έχει άδικο......
    Δεν αντλεγω , αλλα ετσι αντιδρουν οι περισσοτεροι , παντα μεταθετουν τιςευθυνες στον αλλον ..................δυσκολα παραδεχεται καποιος οτι εχει αδικο ........οσο ηλιθιοι και νμαστε εμεις οι ανθρωποι , σενα πραμα ειμαστε ατσιδες ......στο μνα μεταθετουμε με μαεστρια τις ευθυνες στους λλους , εμεις ποτε δεν φταιμε .......

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast