Καθημερινές προκλήσεις - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    ..............
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Δεν είμαστε το ίδιο όλοι. Για τους υγιείς δεν εναι μάταιη η ζωή, όσο υπάρχει το κωλοστίγμα όμως, για μας θα είναι μάταιη. Τι να το κάνω να έχω όνειρα σε έναν σάπιο τέτοιο κόσμο.. Τι όνειρα να κάνω; Μου έχουν γ.... όλη την ψυχολογία και την ζωή πολλοί μόνο κακό προσφέρουν και μόνο που υπάρχουν..

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Δεν είμαστε το ίδιο όλοι. Για τους υγιείς δεν εναι μάταιη η ζωή, όσο υπάρχει το κωλοστίγμα όμως, για μας θα είναι μάταιη. Τι να το κάνω να έχω όνειρα σε έναν σάπιο τέτοιο κόσμο.. Τι όνειρα να κάνω; Μου έχουν γ.... όλη την ψυχολογία και την ζωή πολλοί μόνο κακό προσφέρουν και μόνο που υπάρχουν..
    δινεις πολυ αξια σε ανθρωπους.δεν ειναι ευκολο αλλα προσπαθησε να κανεις τη ζωη σου ανεξαρτητα απο τους αλλους

Banned
    Quote Originally Posted by loca View Post
    δινεις πολυ αξια σε ανθρωπους.δεν ειναι ευκολο αλλα προσπαθησε να κανεις τη ζωη σου ανεξαρτητα απο τους αλλους
    Έχεις δίκιο..

Senior Member
    @λοκα και γω το κάνω αυτό και λίγο να μη μου μιλήσει κάποιος αμέσως πιστεύω ότι με απέρριψε

Senior Member
    Nαι η αλήθεια είναι ότι σε ένα βαθμό το έχω κ γω. Αλλά το κάνω για άτομα που αγαπώ. Πχ αν δεν μου απαντήσουν σε μην πολλές φορές αναρωτιέμαι αν έκανα κάτι λάθος και έφταιξα. Αλλά μετά το εκλογικεύω και λέω απλά δεν θα είχαν χρόνο.

Πηγάζει μια ανασφάλεια νομίζω. Είμαστε κ πιο ευαίσθητοι στην απόριψη ή στην κριτική.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    εγω απο την αλλη πιστευω οτι οι αλλοι ειναι μαλ..κες και μου εχει βγει σωστη αυτη η αποψη.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    μηπως εχετε γυρω σας τους λαθος ανθρωπους κ φοβαστε τοσο την απορριψη?κι εγω φοβομουν την απορριψη παρα πολυ και πλεον δεν εχω πολλες επαφες με τον εξω κοσμο

Senior Member
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Eπαναφέρω το θέμα αν ενδιαφέρεται κάποιος να γράψει κάτι!!
    Εχεις μια πολυ θετικη σταση , το κλειδι για να περνας ελαφρα τις αντιξοοτητες , χιουμορακι , τραγουδακια , ολα καλα ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by loca View Post
    μηπως εχετε γυρω σας τους λαθος ανθρωπους κ φοβαστε τοσο την απορριψη?κι εγω φοβομουν την απορριψη παρα πολυ και πλεον δεν εχω πολλες επαφες με τον εξω κοσμο
    Εμενα δεν με πτοει καμμια απορριψη , ξερω ποιος ειμαι , και αν αξιζω , η οριτζιναλ αυτοπεποιθηση, δεν πτοειται με τιποτα ......κανεις δεν μπορει να σε απορριψει , αν δεν απορριψεις πρωτα εσυ τον εαυτο σου ....

Senior Member
    +1

συμφωνω. προσπαθουν ομως πολλοι να μας απορριψουν αλλα πρεπει να τους χεζ..υμε

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εμενα δεν με πτοει καμμια απορριψη , ξερω ποιος ειμαι , και αν αξιζω , η οριτζιναλ αυτοπεποιθηση, δεν πτοειται με τιποτα ......κανεις δεν μπορει να σε απορριψει , αν δεν απορριψεις πρωτα εσυ τον εαυτο σου ....
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    το πιστευω κι εγω αυτο αν και δεν εχω καταφερει ακομα να τα βρω με τον εαυτο μου

Senior Member

Στοχοι-προκλήσεις part 3

Oι στόχοι μου αυτή την στιγμή είναι:
    *Να κάνω cardio και λάστιχα ή αλτήρες σχεδόν κάθε μέρα.
    *Να παρασκευάσω γλυκά κ φαγητά. Θέλω να κάνω τιραμισού!! :D
    *Nα τακτοποιήσω το διάβασμα με την σχολή κ όσα άλλα ενδιαφέροντα.
    *Από Οκτ ελπίζοντας οτι θα ανοίξει το Δημόσιο ΙΕΚ (έχουν μείνει απλήρωτοι) να συνεχίσω την τελευταία χρονιά.

Τι με φοβίζει...
    Με φοβίζει ότι με το τέλος του τελευταίου εξαμήνου δεν θα είμαι έτοιμος να κάνω πρακτική άσκηση. Αυτή την στιγμή νιώθω την σκέψη μου αργή κ η λειτουργικότητα δεν είναι η καλύτερη και έχω εύκολη κόπωση. Πρακτική για ζαχαροπλαστείο στην κωμόπολη μου έχει μόνο ένα. Θα ήθελα να πήγαινα σε κάποιο εκτός. Η σεζόν θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολη.

Περιμένω τις δικές σας προκλήσεις-στοχους!!

Υ.Γ Καμιά ελεύθερη πτώση πότε θα κάνω;;Η κανένα καμπινγκ όσο μας παίρνει ακόμα....

Mrgilleas
    Guest
    Οι στοχοι μου ειναι οι εξης
    1) εδω και ποσο καιρο περπαταω μιαμιση με δυο ωρες την ημερα για να ριξω το σακχαρο νηστειας που μου βρεθηκε 106 ενω πρεπει να ειναι κατω απο 100 και απο 110 και πανω θεωρειται διαβητης που απαιτει φαρμακα.
    2) εχω χασει 3 κιλα εδω και τρεις μηνες και ειμαι 4 κιλα κατω απο το υψος μου δηλαδη αν ειμαι 1.80 cm ειμαι 76 κιλα αυτο εννοω 4 κιλα κατω απο το υψος μου,αν ειμαι 190 ειμαι 86 κιλα υποθετικο ειναι τα δυο υψοι που ανεφερα δεν ειναι το πραγματικο μου υψος αλλα τα εθεσα ως παραδειγματα να καταλαβετε τα κιλα σε σχεση με το υψος μου που ειναι.δεν γραφψ το πραγματικο υψος και τα κιλα για να κρατησω κρυφη την ταυτοτητα μου στο ιντερνετ
    3) τριτος στοχος μου ειναι να γραφτω kickboxing τον Σεπτεμβριο για ενδυναμωση και αεροβια
    4) καθε χρονο παω με φιλους μου διακοπες σε νησια της Ελλαδας ετσι και φετος πηγα διακοπες
    5)δεν σκοπευω να ξαναεργαστω οπως εκανα το χειμωνα μαυρα παραλληλα με τη συνταξη που παιρνω διοτι περα απ οτι δεν με πληρωσε ολους τους μηνες που δουλεψα παρα μοναχα ενα μηνα χειροτερεψε η ψυχολογικη μου κατασταση με ενδυναμωση της παρανοιας τους αγχους της θλιψης και της βουλιμιας για να αντιμετωπισω το αγχος που βιωνα στη δουλεια οποτε απο δω και περα γιοκ η δουλεια μονο γυμναστικη,καλη διατροφη,οχι καταχρησεις και αρκετο περπατημα
    6) ακομη στοχος μου ειναι να μαθω να μαγειρευω μιας και ξερω μονο τα απλα βασικα δηλαδη πατατες τηγανιτες ,αυγα τηγανιτα, τα πολυ απλα τελως παντων θελω να μαθω να φτιαχνω και φαγητα κανονικα
    Αυτα απο εμενα

Mrgilleas
    Guest
    σορρυ μπερδευτηκα νομιζα οτι ο καθενας γραφει τους στοχους τους εδω σχετικα με την παθηση που αντιμετωπζει τωρα ειδα την πρωτη σελιδα ειναι το θεμα του serios σορρυ serios νομιζα οτι ηταν ενα θεμα που ειχες ανοιξει παλια που γραφαμε την ηλικια μας και λεγαμε τους στοχους μας τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα δεν το διαβασα ολο το θεμα επρεπε να το γραψω εκει

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast