απιστια και συγχωρεση.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 84
    Junior Member

απιστια και συγχωρεση.

καλημερα.θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι δεν εχω κανεναν να μιλησω και να μου πει μια γνωμη.ειμαι 12 χρονια παντρεμενη μεσα σε εναν ομορφο γαμο που παντα ενιωθα ασφαλεια και θαλπωρη.εχουμε ενα αγορακι 6 χρονων.πριν δυο μηνες καταλαβα οτι ο αντρας μου εχει σχεση με μια συναδελφο του.τον επιασα να ανταλασει μυνηματα μαζι της αλλα πριν προλαβω να τα διαβασω ετρεξε και τα εσβησε ολα.εκτος απο το γεγονος οτι αυτοι ειναι συναδελφοι εγω δουλευω στο μαγαζι της μητερας της κ παντα ειχαμε πολυ φιλικες σχεσεις.ο αντρας μου μου λεει οτι δεν εγινε τιποτα και πως με αγαπαει κ πως δεν θελει να με χασει με τιποτα.ειναι αληθεια πως τον τελευταιο χρονο ειχαμε λιγο απομακρυνθει κ εχω κ εγω μεριδιο ευθυνης για οτι εγινε.ομως εγω ακομα και μεσα στην ρουτινα μας ημουν ευτυχισμενη.ειχα οτι ηθελα στην ζωη μου.ειχα ενα φως μεσα μου κ τωρα εχω σκοταδια.θελω να τον συγχωρησω κ ειναι μερες που τα καταφερνω αλλα ειναι μερες που τους σκεφτομαι μαζι καθημερινα η μιλαμε με την μανα της και μου λεει ποσο καλο κοριτσι ειναι η κορη της κ ποσο πονεμενο γιατι και αυτη ηταν παντρεμενη με παιδι αλλα χωρησε γιατι την απατουσε ο αντρας της.και τοτε θελω να αρχισω να ουρλιαζω και να της πω την γνωμη μου για το καημενο το κοριτσακι της.δεν θελω να χωρησω τον αγαπαω και ξερω πως και αυτος με αγαπαει κ εχει μετανιωσει ας μην το παραδεχεται οτι την εκανε την μ@@@κια του.τι να κανω?θελω να της στειλω ενα γραμμα και να της πω να μαζευτει.ποσο ανωτερη να το παιζω πια?

Senior Member
    Απ' ότι αντιλαμβάνομαι έχεις συγχωρέσει ήδη τον άντρα σου και είσαι έτοιμη να πάτε παρακάτω.
    Μην του κάνεις κουβέντα καθόλου περι αυτού του ζητήματος, είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι και θα λειτουργήσει αρνητικά. Απεναντίας, δείξε του πόσο τον αγαπάς. Έχετε γάμο και παιδί μαζί.
    Αν δεις, σε κάθε περίπτωση ότι τα πράγματα χειροτερεύουν, να απευθυνθείς σε κάποιον πνευματικό.

Senior Member
    κοιτα μνμτα ανταλασααν..δεν σημαινει οτι καναν κ κατι...
    τωρα αν εκαναν κατι αυτο δεν μπορεις εσυ να το ξερεις..εφοσον ρωτησες τον αντρα σου κ σου ειπε οτι δεν εγινε κ τιποτα ε οκ...τι αλλο να κανεις...
    απλα δωσε αλλη μια ευκαιρια κ παρακολουθα το ζητημα..
    οκ το chat μερικες φορες εξιταρει κ μπορει να ειναι ενα απλο φλερτ..πλεον εχω παρατηρησει οτι πολλοι μιλανε αλλα αυτο δεν σημαινει κ κατι...εσυ γιατι λες οτι εχουν σχεση?εχεις καποιες σοβαρες ενδειξεις?

Junior Member
    εχω αρκετες.αλλα και μονο ο τροπος που αντιμετωπισε ολα οσα του ειπα εδειχνε οτι ηταν ενοχος.μετανιωμενος αλλα ενοχος.

Junior Member
    θελω να τον συγχωρεσω κι να προσπαθησω να παω παρακατω.αλλα αυτη θελω να την πονεσω τοσο οσο ποναω εγω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitra gr View Post
    θελω να τον συγχωρεσω κι να προσπαθησω να παω παρακατω.αλλα αυτη θελω να την πονεσω τοσο οσο ποναω εγω.
    Όχι! Είναι λάθος αυτό. Προσπάθησε σε παρακαλώ. Δεν βγαίνει τίποτα με την εκδίκηση.

Junior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    Όχι! Είναι λάθος αυτό. Προσπάθησε σε παρακαλώ. Δεν βγαίνει τίποτα με την εκδίκηση.
    δεν εννοω οτι θελω να της κανω κακο σωματικα αλλα θα ηθελα να βρω ενα τροπο να της δειξω οτι δεν ειμαι και αβουλη εντελως!!εκανε το κεφι της περασε καλα μαζι του αλλα με πληγωσε δεν της ειμαι αγνωστη.με ξερει χρονια τα παιδια μας εχουν παιξει μαζι.γιατι διαλεξε να μου το κανει αυτο την στιγμη που εχει περασει τα ιδια με τον αντρα της κ ξερει ποσο πολυ ποναει?

Senior Member
    κοιτα...μπορεις απλα να της αναφερεις οτι το ξερεις οτι μιλουσαν κλπ κλπ...ομορφα κ πολιτισμενα...δεν χρειαζεται κατι αλλο..απλα για να δειξεις οτι ξερεις κ οτι δεν κοιμασαι τον υπνο του δικαιου..αυτο ειναι αρκετο..
    τιποτα σε κατινια, τιποτα εννοειται σωματικο, τιποτα παραπανω...ειναι αρκετο για να δει οτι δεν εισαι χαζη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimitra gr View Post
    δεν εννοω οτι θελω να της κανω κακο σωματικα αλλα θα ηθελα να βρω ενα τροπο να της δειξω οτι δεν ειμαι και αβουλη εντελως!!εκανε το κεφι της περασε καλα μαζι του αλλα με πληγωσε δεν της ειμαι αγνωστη.με ξερει χρονια τα παιδια μας εχουν παιξει μαζι.γιατι διαλεξε να μου το κανει αυτο την στιγμη που εχει περασει τα ιδια με τον αντρα της κ ξερει ποσο πολυ ποναει?
    Έπεσε κι αυτή σε σφάλμα. Θα πρέπει να συγχωρέσεις και τη φίλη σου. Με το να την κάνεις να πονέσει, απλά θα αυξήσεις το κακό που έγινε, λογικά πονάει κι αυτή ήδη μέσα της. Πρέπει να θέλουμε στη ζωή μας ο συνάνθρωπος να καταλαβαίνει τί κακό κάνει και να μετανοεί.

Senior Member
    Εγω δεν ειμαι εδω υπερ της εκδικησης οχι για την συνχωρεση αλλα γτ εσυ εισαι στην απεξω εσυ απλα βιωσες ολα αυτα αλλα στην απεξω εαν εκεινη ειναι μονη της ανυπατρη εφταιγε λιγοτερο απο τον αντρα σου ενω εαν ειναι και αυτη παντρεμενη εφταιγαν το ιδιο βεβαια δεν εχουν σημασια τωρα αυτα προσπαθησε να κρατησεις τον γαμο σου αφου συνχωρεσες τον αντρα σου και αυτο ηταν το εαν καποιος εκδικηθει καποιον θα ειναι αναμεσα σε αυτη και τον αντρα σου εαν σου ειχε κανει κατι προσωπικα ναι να ςκδικηθεις αλλα τωρα δεν εμπλεξε εσενα εκει μεσα ασχετα εαν ηταν σοβαρο αυτο που εκανε επισεις θα συμφωνησω οτι το τσατ παντα υπαρχει και ας μην γινει τπτ
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Έπεσε κι αυτή σε σφάλμα. Θα πρέπει να συγχωρέσεις και τη φίλη σου. Με το να την κάνεις να πονέσει, απλά θα αυξήσεις το κακό που έγινε, λογικά πονάει κι αυτή ήδη μέσα της. Πρέπει να θέλουμε στη ζωή μας ο συνάνθρωπος να καταλαβαίνει τί κακό κάνει και να μετανοεί.
    σε αυτο συμφωνω απολυτα.

Junior Member
    εαν σου ειχε κανει κατι προσωπικα ναι να ςκδικηθεις αλλα τωρα δεν εμπλεξε εσενα εκει μεσα ασχετα εαν ηταν σοβαρο

συγνωμη αλλα πιο προσωπικο απο αυτο δεν νομιζω οτι υπαρχει.

Junior Member
    δεν ειναι ακριβως φιλη μαλλον γνωστη που ειχαμε πολυ καλες σχεσεις.τωρα αυτη αν ποναει ειναι επιλογη της.ειχε ενα γαμο που καταστραφηκε εξαιτιας μιας αλλης γυναικας και τωρα ηταν η σειρα να κανει το ιδιο.αν ηταν ανθρωπος με αισθηματα και συναισθηματα νομιζω οτι ποτε δεν θα διαλεγε να παιξει τον ιδιο ρολο σε εναν αλλο γαμο.οποτε νομιζω οτι δεν υπαρχει περιπτωσει να μετανοιωσει για κατι.ισως μονο για το οτι δεν της βγηκε το παραμυθακι που ειχε φτιαξει μεσα στο μυαλο της.

Junior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    κοιτα...μπορεις απλα να της αναφερεις οτι το ξερεις οτι μιλουσαν κλπ κλπ...ομορφα κ πολιτισμενα...δεν χρειαζεται κατι αλλο..απλα για να δειξεις οτι ξερεις κ οτι δεν κοιμασαι τον υπνο του δικαιου..αυτο ειναι αρκετο..
    τιποτα σε κατινια, τιποτα εννοειται σωματικο, τιποτα παραπανω...ειναι αρκετο για να δει οτι δεν εισαι χαζη..
    ενα γραμμα ισως?δεν νομιζω οτι μπορω να κρατησω την ψυχραιμια μου και να μην κλαψω μπροστα της και αυτο θα ηταν το τελευταιο που θα ηθελα.κατι που απλα να της λεω οτι γνωριζω τα παντα και απλα να κρατηθει μακρυα του.

Senior Member
    πιστευω οτι το να εισαι απλη με χαμηλους τονους θα ηταν το καλυτερο...ενα γραμμα ή ακομα κ να μιλησετε τετ α τετ..
    να εισαι ψυχραιμη..μπορει κ να μην εχει γινει τιποτα..δνε το ξερεις αυτο..δεν μπορεις να το ξερεις..
    μπορει ο αντρας σου να μιλαγε απλα κ να φλερταραν κ να μην ειχαν ο.τιδηποτε σε σχεση κλπ..
    σιγα κ γω εχω φλερταρει με μνμτα..δεν εγινε κ τιποτα..χαλαρωσε..εκτος κ αν εχεις ατρανταχτες αποδειξεις οτι τα ειχαν κ βγαιναν ..δηλαδη ειχαν κανονικη σχεση...κ μιαλ κ με τον συζυγο σου, εξεφρασε την λυπη σου, πες του οτι τον αγαπας κ γενικα συζτητηστε το...μη το αφηνεις πιστευω θα σας κανει καλο...
    εχω βιωσει κατι παρομοιο κ εχω κανει κ εγω μαλακια ..κ η συζητηση μας βοηθησε πολυ να κατανοησουμε πολλα πραματα.

Page 1 of 6 123 ... LastLast