Περι αδικίας στη ζωή - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Εγώ πάντως διαβάζω ενα βιβλιο που λέγεται "ξυπνηστε το γίγαντα μέσα σας" και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.. Ιδιαίτερα το κεφάλαιο με τις πεποιθήσεις και τις γρηγορες αλλαγές..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Συμφωνω , Δημητρα , η ζωη δεν ειναι δικαιη , ας ειμαι απ τους ευνοημενους , αλλες φορες ομως φταινε οι επιλογες μας , τις περισσοτερες , και λιγοτερες η κακη τυχη οσον αφορα ασθενειες , για ολα ταλλα , κυριως ειμαστε εμεις οι υπευθυνοι , αυτοι που εχουν ' πετυχει ' , λενε , ο καθενας φτιαχνει την τυχη του , οι ' αποτυχημενοι , ' ολα ειναι γραμμενα' , οτι βολευει τον καθενα , η αληθεια ειναι καπου σστην μεση ...........................
    Άγγελε αναφέρομαι στο τομέα της υγείας περισσότερο.

Senior Member
    θα πω κατι χωρις να αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα..

η ζωη ειναι σκ... και αμα θες να τη ζησεις φάτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Άγγελε αναφέρομαι στο τομέα της υγείας περισσότερο.
    Το αναφερω , Δημητρα , στην 2η γραμμη , αλλ κι αυτο δεν ειναι απολυτο ο Ιπποκρατης , πιστευε οτι ολες οι ασθενειες ειναι ψυχοσωματικες , κατι που αρχιζει και επικρατει πλεον , διοτι η στεναχωρια φερνει πολλες ασθενειες , πεφτει και το ανοσοποιητικο , οι γρηγοροι ρυθμοι ζωης , εξαιρειται η μολυνση περιβαλλοντος , που προκαλει καρκινους , τα ψυχολογικα οφειλονται αποκλεισυτικα τον τροπο ζωης τον σημερινο , η απομονωση του ανθρωπου απο τον ανθρωπο , τα ανθυγιεινα φαγητα , ορμονες , φυτοφαρμακα , μεταλλαγμενα , αυτα δεν ειναι ψυχοσωματικα ....................σε μια ερευνα σε 100 μουμιες , ο ενας ειχε πεθανει απο καρκινο , και πλεον η πρωτη αιτια θανατου , ειθισται να ειναι η καρδια , τωρα περασε στην 1η θεση ο καρκινος ................απο την αλλη , στην Ρωμαικη εποχη , ο μεσος ορος ηλικιας ηταν 45 χρονια , τωρα με τα φαρμακα , εχουμε φτασει στο διπλασιο σχεδον , διαλεγεις και παιρνεις .......

Senior Member
    Πάντως συμφωνω οτι η ζωη ειναι αδικη... Μια ζωη ειχα κορμαρα, μεση δαχτυλιδι και με την ψυχωση εβαλα 20 κιλα... Αλλα δεν πρεπει να πτοουμαστε σιριε... Οσο μπορουμε ν στεκομαστε στα θετικα! Ουτως ή αλλως δεν θα ζουμε για παντα... Εχω αποφασισει να ειμαι χαρουμενη και με τα λιγα. Ακομη κι αν δεν βρω συντροφο, ακομη κι αν δεν βρω δουλεια αμεσα, θα κανω πραγματα που με γεμιζουν.. Θα διαβαζω, θα κανω βολτες, τωρα που ειναι και καλοκαιρι θα πηγαινω για μπανιο κι οτι βρεξει ας κατεβασει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by girl1988 View Post
    Πάντως συμφωνω οτι η ζωη ειναι αδικη... Μια ζωη ειχα κορμαρα, μεση δαχτυλιδι και με την ψυχωση εβαλα 20 κιλα... Αλλα δεν πρεπει να πτοουμαστε σιριε... Οσο μπορουμε ν στεκομαστε στα θετικα! Ουτως ή αλλως δεν θα ζουμε για παντα... Εχω αποφασισει να ειμαι χαρουμενη και με τα λιγα. Ακομη κι αν δεν βρω συντροφο, ακομη κι αν δεν βρω δουλεια αμεσα, θα κανω πραγματα που με γεμιζουν.. Θα διαβαζω, θα κανω βολτες, τωρα που ειναι και καλοκαιρι θα πηγαινω για μπανιο κι οτι βρεξει ας κατεβασει...
    Καλε , απο τωρα παραιτηθηκες απο συντροφο ? πολυ νεα εισαι ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Το αναφερω , Δημητρα , στην 2η γραμμη , αλλ κι αυτο δεν ειναι απολυτο ο Ιπποκρατης , πιστευε οτι ολες οι ασθενειες ειναι ψυχοσωματικες , κατι που αρχιζει και επικρατει πλεον , διοτι η στεναχωρια φερνει πολλες ασθενειες , πεφτει και το ανοσοποιητικο , οι γρηγοροι ρυθμοι ζωης , εξαιρειται η μολυνση περιβαλλοντος , που προκαλει καρκινους , τα ψυχολογικα οφειλονται αποκλεισυτικα τον τροπο ζωης τον σημερινο , η απομονωση του ανθρωπου απο τον ανθρωπο , τα ανθυγιεινα φαγητα , ορμονες , φυτοφαρμακα , μεταλλαγμενα , αυτα δεν ειναι ψυχοσωματικα ....................σε μια ερευνα σε 100 μουμιες , ο ενας ειχε πεθανει απο καρκινο , και πλεον η πρωτη αιτια θανατου , ειθισται να ειναι η καρδια , τωρα περασε στην 1η θεση ο καρκινος ................απο την αλλη , στην Ρωμαικη εποχη , ο μεσος ορος ηλικιας ηταν 45 χρονια , τωρα με τα φαρμακα , εχουμε φτασει στο διπλασιο σχεδον , διαλεγεις και παιρνεις .......
    Θα συμφωνήσω μαζί σου σε πολλά σημεία. Και θα τονίσω ιδιαιτέρως τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, την υπέρμετρη παρέμβαση στη φύση, την ανεξέλεγκτη χρήση φαρμάκων και τον εμβολιασμό των μωρών με εμβόλια που περιέχουν υδράργυρο. Αυτά και άλλα πολλά. Γι αυτό κι αποφάσισα να ξεκινήσω ομοιοπαθητική , εγώ και οι μικροί.
    Last edited by PAPA; 21-08-2016 at 12:56.

Senior Member
    Δεν παραιτήθηκα.. Λέω αν δεν βρω παλι θα σταθώ στα θετικα. Δεν μπορω να στεναχωριεμαι συνεχεια. Καταντάει κουραστικό.

Page 3 of 3 FirstFirst 123