Results 16 to 30 of 58
Thread: ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ
-
21-08-2016, 22:00 #16
Σκοπος μου ειναι να ειμαι καλα, με ψυχικη γαληνη κ ισορροπια αν μπορει να ειναι εφικτο αυτο... Οσο για τα παιδια δεν μετανιωνω ουτε στιγμη που δεν εχω, εξαλλου ακομα κ να ειχα θα ειχαν πλεον τις δικες τους ζωες...κ ειναι οτι χειροτερο να ζεις μεσα απο τις ζωες των παιδιων σου αντι να εχεις δικη σου ζωη. Αυτο που μου λειπει ειναι ενας συντροφος που θα ειμαστε μαζι μεχρι να φυγουμε απο την ζωη κ να αποκτησω αγαπη για τον εαυτο μου κ αποδοχη.
Δεν ξερω γιατι μπορει να σχολιαζουν κ να γελανε, δεν εχω σιγουρα τρια ποδια ή καποιο περιεργο στοιχειο επανω μου , αλλα ο κοσμος μπορει να βρει το οτιδηποτε για να κριτικαρει τον αλλον, το εχω ζησει κ ξερω... Το ζητουμενο ειναι να εχω αυτοπεποιθηση ,αυτοεκτιμηση κλπ. εκει θελω δουλεια το ξερω.....
- 21-08-2016, 23:56 #17
Έχεις δοκιμάσει να μιλήσεις με ψυχολόγο;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
22-08-2016, 00:41 #18
22-08-2016, 00:44 #19
προσοχή στην επιλογή όμως
22-08-2016, 00:51 #20
22-08-2016, 00:55 #21
τι να σου πω, μακάρι να είναι καλός.
22-08-2016, 09:58 #22
το οτι εκλεισες ραντεβου σε κεντρο ψυχικης υγειας ειναι ενα τεραστιο βημα..προς την λυση..
μην ανησυχεις θα πας καλα αν ξεκινησεις ψυχοθεραπεια..μη καθεσαι με σταυρωμενα χερια.πραξε..κανε την θεραπεια σου..εννοω ξεκινα κ πεσε με τα μουτρα..αν δεις κιολας οτι δεν υπαρχει σωτηρια μη ταλαιπωρεισαι.υπαρχουν κ τα φαρμακα..χοχοχο.
εγω προσωπικα πασχω απο καταθλιψαρες κατα καιρους, ενω εχω δουλεια κ συντροφο..δεν παυω ομως να εχω προβληματα..
μη πιστευεις οτι οσοι εχουν δουλεια κ συντροφο παντως οτι ειναι κ ολα καλα γι αυτους..
το παν ειναι με ο.τι εχεις κ σε οποιες συνθηκες να νιωθεις ψυχικη ισορροπια κ γαληνη, κατι που επιτυγχανεται με ψυχοθεραπεια.
μπραβο σου που πηρες τηλ κ εκλεισες ραντεβου!
λιγο δεν ειναι αυτο που εκανες παντως.
προπαντως να καταλαβεις οτι γι αυτο που ζεις δεν φταις εσυ, η κατασταση σε εχει φερει σε αυτο το σημειο.
πρεπει προφανως να γινεις πιο σκληρη σε ο.τι σου τυχαινει.
επιπλεον δεν συμφωνω στο οτι για να νιωσεις οτι εχεςι εναν σκοπο θα πρεπει να κανεις παιδια..τι τετριμενες αποψεις..
για φαντασου να ησουν ανεργη ΚΑΙ με ενα παιδι μαζι...κολαση ε?
οχι οχι..ο ανθρωπος πρεπει να ναι χαρουμενος κ μονος του..κ να μη ζει μεσα απο τη ζωη των παιδιων του.
ξερω πολλες που εχουν παιδια κ εχουν καταθλιψαρες κ παιρνουν κ αντικαταθλιπτικα..τι σημαινει? οτι αν κανεις παιδια θα περασουν ολα?ελεος..
κοιτα τον εαυτο σου να γινεις εσυ καλα! κ θα κανεις ο.τι χρειαστει για να το καταφερεις.
ολοι τραβαμε τα ζορια μας.
εγω εχω δουλεια αλλα εχω αλλα προβληματα.
επισης νομιζω δεν αναφερεις την ηλικια σου.
ποσο χρονων εισαι?
22-08-2016, 10:56 #23
Δώσε ενδιαφέρον και αγάπη στους άλλους και θα σου ανταποδωθεί από άσχετους ανθρώπους όταν δεν τον περιμένεις.
Σίγουρα πρέπει από κάπου να ξεκινήσεις....θα σε βοηθούσε να ανήκεις σε μία ομάδα,ή έστω να πηγαίνεις ένα γυμναστήριο ή κάτι τέτοιο.
22-08-2016, 12:09 #24
Εχω αναφερει την ηλικια μου σε απαντηση μιας κοπελας στην αρχη του ποστ ( 47 ειμαι). Εννοειται θελω να βοηθησω τον εαυτο μου γιατι ξερω ακομα κ συντροφο ή δουλεια να ειχα, δεν θα μπορουσα να τα υποστηριξω στο βαθμο που θα ηθελα - επρεπε - οποτε παλι προβληματα θα ειχα, τα οποια θα με επνιγαν ακομα περισσοτερο.... Μπορει να κανω κ λαθος ομως , κ αν βρισκοταν στο δρομο μου ενας σωστος συντροφος να ημουν ηρεμη κ ικανοποιημενη. Θεωρω οτι δεν μπορω αλλο να ταλαιπωρουμαι κ να μενω στασιμη. Ναι εχεις δικιο οτι πρεπει να γινω πιο σκληρη, να προστατευομαι κ να διεκδικω,πρεπει να μαθω να κανω αυτα με το σωστο τροπο , για να καταφερω να αποκτησω μια καλυτερη ζωη. Εννοειται οτι ευτυχως που δεν εχω παιδι - ειδικα αυτη την περιοδο- εννοειται οτι δεν ειναι μονο τα παιδια που σου χαριζουν σκοπο κ χαρα στη ζωη σου. Ξερω κ εγω αρκετα ατομα που εχουν παιδια κ εχουν καταθλιψαρες οπως λες, ζουν μεσα απο τις ζωες των παιδιων τους κ αυτο το λενε ζωη... Χαρουμενος εισαι οταν νιωθεις οτι εχεις αποκτησει την πολυποθητη αυτοεκτιμηση κ αυτοπεποιθηση που αυτο δεν στο χαριζει κανενα παιδι αλλα το αποκτας μεσα απο δουλεια με τον εαυτο σου κ μονο με αυτον! Μακαρι να με βοηθησει η ψυχοθεραπεια ή οτι θα θεωρησει ο γιατρος οτι μπορει να με βοηθησει. Αυριο εχω ραντεβου, θα γραψω τα νεοτερα !!
22-08-2016, 12:16 #25
Ειχα γραφτει γυμναστηριο κ εκανα pilates μεχρι τον Ιουνιο. Με βοηθησε αρκετα, απο ατομα γνωρισα μια κοπελα, ειχαμε καποιες επαφες αλλα δεν μπορω να πω οτι γιναμε κ φιλες ... Θελω να γραφτω κ σε αλλες δραστηριοτητες , που θα με ευχαριστουν , αν κ το οικονομικο ειναι ενα μεγαλο θεμα αλλιως υπαρχουν αρκετα πραγματα που θα μπορουσα να κανω... Θα μου αρεσε να ανηκω σε μια ομαδα, προσπαθησα να γινω εθελοντρια ( με εγραψαν κανονικα !!!) εκει καταλαβα οτι ειναι αλλη κλικα ο εθελοντισμος κ ξενερωσα. Για να βρω ομαδα , θα πρεπει να με ικανοποιει κ το αντικειμενο με το οποιο ασχολειται η ομαδα αλλιως θα τα παρατησω το ξερω. Εχεις ή εχετε καμια ιδεα να προτεινετε?
22-08-2016, 12:17 #26
φυσικα κ θα σε βοηθησει..να νιωσεις δυναμη μεσα σου κ αυτοπεποιθηση, να παιρνεις τον χωρο κ τον χρονο που χρειαζεσαι..να κανεις σωστες επιλογες κλπ...
με το θεραπευτικο σου ταξιδι θα μαθεις να επιλεγεις καταστασεις κ συναιασθηματικες κ πρακτικα.
αυτο θα σε κανει να νιωσεις ισορροπια..
εγω που αυτον τον καιρο καπως νιωθω να κρεμομαι ηρθα σε ειοπκοινωνια με την θεραπευτρια μου που κανω κατα κ καιρους κ λεω κ γω να ξεκινησω συστηματικα ψυχοθεραπεια..εχω κανει βεβαια κ στο παρελθον κ εχω γλιτωσει πολλα με αυτο...
ευχομαι ο.τι καλυτερο.!
22-08-2016, 12:21 #27
εγω ανηκω σε μια μουσικη ομαδα ατομων οπου κανουμε προβες 3 φορες την εβδομαδα! για εμας πραγματικα ειναι ψυχοθεραπεια ολο αυτο..καταρχην περναμε υπεροχα, γελαμε πολυ, κανουμε πολλη δουλεια με την μουσικη κ γενικα κανουμε κ πολλες συναυλιες κλπ.
κανουμε ταξιδια κ κανουμε παρεα ολοι μαζι.
αν δεν ηταν αυτο στη ζωη μου θα ειχα σαλταρει..
μπορεις να βρεις κατι αναλογο..πχ στους δημους αν σου αρεσει η μουσικη μπορεις να μπεις σε μια χορωδια που ειναι δωρεαν..ή να ξεκινησεις να μαθαινεις καποιο οργανο..
επιπλεον αν σου αρεσει ο χορος ή η γυμναστικη μπορεις να πας στον δημο σου κ να ξεκινησεις χορο δωρεαν..πχ ελληνικους παραδοσιακους..θα γνωρισεις ατομα, θα περνας ομορφα..κ θα κανεις κατι πολυ ομορφο..
μη καθεσαι ετσι.
παντα στους δημους εχει διαφορα προγραμματα..ενημερωσου λιγο.
22-08-2016, 14:34 #28
Βλέπεις τα πράγματα από την αρνητική τους πλευρά-όχι γιατί είναι έτσι,αλλά γιατί εσύ έχεις κλειστεί στον εαυτό σου.
Ναι έχω ιδέα να σου προτείνω.Γράψου στον Ερυθρό Σταυρό της περιοχής σου,αν σου αρέσει να προσφέρεις στον συνάνθρωπο και όχι μόνο.
Με τον ΕΕΣ μπορείς να πάρεις μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις,εορτές,ομιλίες,� �α κάνεις γνωριμίες ,να συναναστραφείς να μιλήσεις με καλοσυ νάτους ανθρωπους γιατί οι περισότεροι που ασχολούνται με τη φιλανθρωπία ξέρουν να δίνουν λίγο από την αγάπη τους και στους άλλους.
Σε όποια πόλη και αν διαμένεις ο ΕΕΣ κάνει "κρα" για εθελοντές και σε καμία περίπτωση δεν είναι "κλίκα".
Είμαι και εγώ εθελόντρια και γι'αυτό σου το προτείνω.:)
Επίσης πέρα από την στολή που δεν είσαι υποχρεωμένη να αγοράσεις τουλάχιστον από την αρχή,δεν έχεις καμία απολύτως επιβάρυνση!
22-08-2016, 15:15 #29
22-08-2016, 15:19 #30