ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    Senior Member
    Λοιπόν κοίταξε σαγκιτάριε, με τη λογική δεν γίνεται, μπορεί να ξέρεις στο μυαλό σου τι πρέπει να κάνεις, αλλα δε γίνεται να γίνεις καλύτερα απ' τη μια μέρα στην άλλη. Είναι σύνθετη διαδικασία, με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις. Τι αλλο νιώθεις γενικά και να σε ρωτήσω, την ημέρα πώς τη βγάζεις μέσα στο σπίτι; τι κάνεις πιο πολύ, για πες.

Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Λοιπόν κοίταξε σαγκιτάριε, με τη λογική δεν γίνεται, μπορεί να ξέρεις στο μυαλό σου τι πρέπει να κάνεις, αλλα δε γίνεται να γίνεις καλύτερα απ' τη μια μέρα στην άλλη. Είναι σύνθετη διαδικασία, με πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις. Τι αλλο νιώθεις γενικά και να σε ρωτήσω, την ημέρα πώς τη βγάζεις μέσα στο σπίτι; τι κάνεις πιο πολύ, για πες.
    Τι εννοεις ειναι συνθετη διαδικασια ? Δεν ειπα οτι θα γινω καλυτερα απο τη μια μερα στην αλλη , εννοειται , αλλα σιγουρα εχω κανει την αρχη για κατι που ναι μεν θελει δουλεια αλλα καθε βελτιωση που θα υπαρξει, θα με προχωραει κ ενα βημα μπροστα.... Το προβλημα μου ειναι η ανεργια η οποια μου ριχνει την ψυχολογια, την αυτοεκτιμηση κλπ κλπ κ τα υπολοιπα επονται. Τι σημασια εχει τι κανω μεσα στο σπιτι πιο πολυ? Θα βγαλεις καποιο πορισμα αν σου πω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    το οτι εκλεισες ραντεβου σε κεντρο ψυχικης υγειας ειναι ενα τεραστιο βημα..προς την λυση..
    μην ανησυχεις θα πας καλα αν ξεκινησεις ψυχοθεραπεια..μη καθεσαι με σταυρωμενα χερια.πραξε..κανε την θεραπεια σου..εννοω ξεκινα κ πεσε με τα μουτρα..αν δεις κιολας οτι δεν υπαρχει σωτηρια μη ταλαιπωρεισαι.υπαρχουν κ τα φαρμακα..χοχοχο.
    εγω προσωπικα πασχω απο καταθλιψαρες κατα καιρους, ενω εχω δουλεια κ συντροφο..δεν παυω ομως να εχω προβληματα..
    μη πιστευεις οτι οσοι εχουν δουλεια κ συντροφο παντως οτι ειναι κ ολα καλα γι αυτους..
    το παν ειναι με ο.τι εχεις κ σε οποιες συνθηκες να νιωθεις ψυχικη ισορροπια κ γαληνη, κατι που επιτυγχανεται με ψυχοθεραπεια.
    μπραβο σου που πηρες τηλ κ εκλεισες ραντεβου!
    λιγο δεν ειναι αυτο που εκανες παντως.
    προπαντως να καταλαβεις οτι γι αυτο που ζεις δεν φταις εσυ, η κατασταση σε εχει φερει σε αυτο το σημειο.
    πρεπει προφανως να γινεις πιο σκληρη σε ο.τι σου τυχαινει.
    επιπλεον δεν συμφωνω στο οτι για να νιωσεις οτι εχεςι εναν σκοπο θα πρεπει να κανεις παιδια..τι τετριμενες αποψεις..
    για φαντασου να ησουν ανεργη ΚΑΙ με ενα παιδι μαζι...κολαση ε?
    οχι οχι..ο ανθρωπος πρεπει να ναι χαρουμενος κ μονος του..κ να μη ζει μεσα απο τη ζωη των παιδιων του.
    ξερω πολλες που εχουν παιδια κ εχουν καταθλιψαρες κ παιρνουν κ αντικαταθλιπτικα..τι σημαινει? οτι αν κανεις παιδια θα περασουν ολα?ελεος..
    κοιτα τον εαυτο σου να γινεις εσυ καλα! κ θα κανεις ο.τι χρειαστει για να το καταφερεις.
    ολοι τραβαμε τα ζορια μας.
    εγω εχω δουλεια αλλα εχω αλλα προβληματα.
    επισης νομιζω δεν αναφερεις την ηλικια σου.
    ποσο χρονων εισαι?
    αυτό το μην ταλαιπωρείσαι, υπάρχουν και τα φάρμακα χοχοχο δεν μ' άρεσε καθόλου, μήπως κοροϊδεύεις την sagittarious λιγάκι; λέω μήπως...
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    αυτό το μην ταλαιπωρείσαι, υπάρχουν και τα φάρμακα χοχοχο δεν μ' άρεσε καθόλου, μήπως κοροϊδεύεις την sagittarious λιγάκι; λέω μήπως...
    Ειλικρινα οταν το διαβασα δεν θεωρησα οτι γραφει κοροιδευτικα... αν παλι τρολαρει προβλημα της. Ετσι κ αλλιως στον γιατρο πηγα κ οχι φαρμακα δεν μου εγραψε, κ ουτε προκειται βεβαια ( γιατι προφανως δεν τα χρειαζομαι...) απλα μου συστησε να κανω ψυχοθεραπεια με μια ειδικο. Την δουλεια βεβαια ο καθενας θα την κανει μονος του, το ξερουμε ολοι πολυ καλα! Εσυ γιατι πιστευεις οτι με κοροιδευει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sagittarius View Post
    Ειλικρινα οταν το διαβασα δεν θεωρησα οτι γραφει κοροιδευτικα... αν παλι τρολαρει προβλημα της. Ετσι κ αλλιως στον γιατρο πηγα κ οχι φαρμακα δεν μου εγραψε, κ ουτε προκειται βεβαια ( γιατι προφανως δεν τα χρειαζομαι...) απλα μου συστησε να κανω ψυχοθεραπεια με μια ειδικο. Την δουλεια βεβαια ο καθενας θα την κανει μονος του, το ξερουμε ολοι πολυ καλα! Εσυ γιατι πιστευεις οτι με κοροιδευει?
    αυτό το χοχοχο στο τέλος μου έκατσε κάπως
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Δεν νομίζω ότι η άνξιους κοροϊδεύει...........χιούμορ, χιούμορ !

Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Δεν νομίζω ότι η άνξιους κοροϊδεύει...........χιούμορ, χιούμορ !
    Ετσι νομιζω κ εγω!!! Εξαλλου ηταν η μονη που οχι απλα μου προτεινε ψυχοθεραπεια ( ναι κ σε μενα χαχαχα) αλλα μ προτεινε και τροπους κοινωνικοποιησης κ ψυχαγωγιας , εν ολιγοις να ξεφυγω απο τη στασιμοτητα που ειμαι κ να παρω μπροσταααααα ... Την ευχαριστω κ παλι...

Senior Member
    Για σου Sagittarius!! Αυτο με την κοινωνικη φοβια μου θυμηζει των εαυτο μου, αν και οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο αλλα δεν παυει να υπαρχει!!

Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Για σου Sagittarius!! Αυτο με την κοινωνικη φοβια μου θυμηζει των εαυτο μου, αν και οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο αλλα δεν παυει να υπαρχει!!
    Γεια σου Ανδρεα! Εσυ σε τι κατασταση εισαι οσον αφορα την κοινωνικη φοβια?

Senior Member
    παντως η κοινωνικη φοβια αντιμετωπιζεται με ψυοθεραπεια βοηθαει πολυ....συνηθως μετα απο καποιο κακο γεγονος η οταν η αυτοπεποιθηση εχει πιασει πατο εμφανιζεται..η χωρις καποιο λογο πιστευω προσωπικα....το καλυτερο π εχεις να κανεις ειναι να απευθυνθεις σε εναν ψυχιατρο η ψυχολογο και αμα δεν εχεις χρηματα και μενεις σε πολη σε καποιο κεντρο ψυχικης υγειας π ειναι δωρρεαν......

επειδη βαριεμαι να διαβασω ολα τα ποστ θες να πεις μερικα συμπτωματα και ποιο ειναι το προβλημα σ?

Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    παντως η κοινωνικη φοβια αντιμετωπιζεται με ψυοθεραπεια βοηθαει πολυ....συνηθως μετα απο καποιο κακο γεγονος η οταν η αυτοπεποιθηση εχει πιασει πατο εμφανιζεται..η χωρις καποιο λογο πιστευω προσωπικα....το καλυτερο π εχεις να κανεις ειναι να απευθυνθεις σε εναν ψυχιατρο η ψυχολογο και αμα δεν εχεις χρηματα και μενεις σε πολη σε καποιο κεντρο ψυχικης υγειας π ειναι δωρρεαν......

επειδη βαριεμαι να διαβασω ολα τα ποστ θες να πεις μερικα συμπτωματα και ποιο ειναι το προβλημα σ?
    Επισκεφτηκα ψυχιατρο πριν λιγες μερες, του μιλησα κ για την φοβια μου κ μου ειπε οτι οφειλεται στην χαμηλη αυτοπεποιθηση μου. Εμενα μου εμφανιστηκε τα τελευταια 10 χρονια ( πριν ημουν μια χαρα κοινωνικη ) στην πορεια αρχισε αυτος ο φοβος, κ θεωρω οτι αποκορυφωθηκε οταν εχασα την μητερα μου κ κλειστηκα στο σπιτι.... Οποιος το εχει περασει καταλαβαινει πολυ καλα τι εννοω. Τωρα πια δεν ειναι οτι δεν βγαινω αλλα εχουν μεινει καταλοιπα φοβου κ πανω σ αυτα θελω να δουλεψω. Σημαντικος παραγοντας η ανεργια, που με κανει να νιωθω ελλειπης σε σχεση με παλιοτερα, στασιμη, κ οτι εχω βγει απο το παιχνιδι ( της ζωης). Σαν να παιζω μπαλα απο τα αποδυτηρια ενα πραγμα ( χαχαχα). Παλιοτερα ειχα την οικονομικη ανεση να ψωνισω, να φροντισω περισσοτερο τον εαυτο μου γιατι παντα ξοδευα για ρουχα κλπ. Θα μου πεις εκει κολλας με τετοια κριση? Θα σου πω οχι, αλλα ειναι σημαντικο να φροντιζεις τον εαυτο σου γενικοτερα κ να τον αγαπας....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sagittarius View Post
    Επισκεφτηκα ψυχιατρο πριν λιγες μερες, του μιλησα κ για την φοβια μου κ μου ειπε οτι οφειλεται στην χαμηλη αυτοπεποιθηση μου. Εμενα μου εμφανιστηκε τα τελευταια 10 χρονια ( πριν ημουν μια χαρα κοινωνικη ) στην πορεια αρχισε αυτος ο φοβος, κ θεωρω οτι αποκορυφωθηκε οταν εχασα την μητερα μου κ κλειστηκα στο σπιτι.... Οποιος το εχει περασει καταλαβαινει πολυ καλα τι εννοω. Τωρα πια δεν ειναι οτι δεν βγαινω αλλα εχουν μεινει καταλοιπα φοβου κ πανω σ αυτα θελω να δουλεψω. Σημαντικος παραγοντας η ανεργια, που με κανει να νιωθω ελλειπης σε σχεση με παλιοτερα, στασιμη, κ οτι εχω βγει απο το παιχνιδι ( της ζωης). Σαν να παιζω μπαλα απο τα αποδυτηρια ενα πραγμα ( χαχαχα). Παλιοτερα ειχα την οικονομικη ανεση να ψωνισω, να φροντισω περισσοτερο τον εαυτο μου γιατι παντα ξοδευα για ρουχα κλπ. Θα μου πεις εκει κολλας με τετοια κριση? Θα σου πω οχι, αλλα ειναι σημαντικο να φροντιζεις τον εαυτο σου γενικοτερα κ να τον αγαπας....
    ψαχνεις για δουλεια τωρα?
    συναναστρεφεσαι ευκολα με τους ανθρωπους?>
    φιλες ,σχεση εχεις να σ βοηθησουνε?

και κατι ακομα δλδ μονο καταλοιπα φοβου σ εχουνε μεινει?εισαι κομπλε κατα αλλα?

Banned
    Εντάξει το σβήνω, ο σκοπός επετεύχθη :P
    Last edited by cdeleted29517; 27-08-2016 at 23:22.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Τώρα θα μου πεις ότι πετάγομαι , αλλά τα γράφει η κοπέλα στο πρώτο ποστ , τράβα διάβασε......
    γτ πεταγεσαι συνεχεια..?θα σ μαλωσω κιουμπ...
    ασε την κοπελα να μ απαντησει σε αυτα π την ρωταω

Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    γτ πεταγεσαι συνεχεια..?θα σ μαλωσω κιουμπ...
    ασε την κοπελα να μ απαντησει σε αυτα π την ρωταω
    Μια χαρα τα γραφει η cube, διαβασε τα αρχικα μου ποστ μην βαριεσαι κ θα σου λυθουν οι αποριες ;)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast