Ερώτηση για ιψδ -κατάθλιψη
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 4 of 4

Ερώτηση για ιψδ -κατάθλιψη

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω οποίος γνωρίζει από δικές του πληροφορίες από γιατρούς αν από την κατάθλιψη ή την ιψδ και το άγχος μπορείς πραγματικά να οδηγηθείς στην σχιζοφρενεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δημήτρης001 View Post
    Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω οποίος γνωρίζει από δικές του πληροφορίες από γιατρούς αν από την κατάθλιψη ή την ιψδ και το άγχος μπορείς πραγματικά να οδηγηθείς στην σχιζοφρενεια...
    μαγκα νομιζω απο βαρια καταθλιψη και απο υπερβολικο ανγχος..αλλα για να οδηγηθεις πρεπει να εχεις υψηλη ντοπαμινη και προδιαθεση..

απο την ιδψ σιγουρα οχι...

τωρα δεν ειμαι και σιγουρος..περιμενε και μια δευτερη γνωμη

Να σου εξηγήσω καλύτερα εγώ αντιμετώπισα τον τελευταίο χρόνο συμπτώματα ιψδ τα οποία ενισχυθηκαν κατά καιρούς από διάφορα ερεθισματατα και μαλακιες που διαβάζω στο ίντερνετ...τον τελευταίο καιρό επειδή αντιμετώπισα πολλά προβλήματα μου βγήκε μια έντονη ιδεοληπτικη κρίση και φοβιων...και πως καταλαβαίνεις για την υψηλή προδιαθεση;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δημήτρης001 View Post
    Να σου εξηγήσω καλύτερα εγώ αντιμετώπισα τον τελευταίο χρόνο συμπτώματα ιψδ τα οποία ενισχυθηκαν κατά καιρούς από διάφορα ερεθισματατα και μαλακιες που διαβάζω στο ίντερνετ...τον τελευταίο καιρό επειδή αντιμετώπισα πολλά προβλήματα μου βγήκε μια έντονη ιδεοληπτικη κρίση και φοβιων...και πως καταλαβαίνεις για την υψηλή προδιαθεση;;;
    απο αυτα μην αγχωνεσαι δεν νομιζω να υπαρχει περιπτωση να παθεις κατι τετοιο...σταματα να βασανιζεις το μυαλο σου με αυτα και προσπαθησε να διώχνεις τις σκεψεις αυτες.........

τωρα πως καταλαβαινεις την υψηλη προδιαθεση δεν ξερω φιλε.......καλυτερα περιμενε μια δευτερη γνωμη η αμα εχεις πολυ ανησυχια απευθυνσου σε εναν ψυχαναλητη να σ καθοδηγηση γτ μ φαινεται χρειαζεσαι και λιγο για την ιδψ