Results 1 to 4 of 4
Thread: ειμαι βλακας τι ειμαι?
-
21-08-2016, 17:03 #1
ειμαι βλακας τι ειμαι?
Καλησπεριζω την παρεα....Ονομαζομαι γιωργος και ειμαι 20 χρονων. Σπουδαζω στο οικονομικο τμημα του Αριστοτελειου Πανεπιστημιου .
Το προβλημα μ ειναι τεραστιο και με διαολιζει ΧΡΟΝΙΑ. Ζω σε ενα χωριο που η κοινοτητα οπως σε ολα τ χωρια ειναι μικρη και ολοι ξερουν ολους.. Ολα καλα μεχρι την 3η λυκειου οπου πιαστηκα να πλαστογραφω τους βαθμους του σχολειου.. Απο κεινη την ημερα η ζωη μου αλλαξε.. οι περισσοτεροι ξεραν στο σχολειο οτι να ο γιωργος που πλαστρογραφησε τους βαθμους και τον πιασαν. Απο κεινη την περιοδο υπαρχει η φοβια για την γνωμη των αλλων.. Με θεωρουν βλακα? χαζο? Ανεγκεφαλο τι? Τι συζητουν για μενα οταν μ βλεπουν εξω στον δρομο? Οταν ακουν το ονομα μου τι σκεφτονται? Αυτες οι σκεψεις με διαολιζουν εδω και 3 χρονια... Ειμαι αρκετα ωραιος? Μηπως ειμαι τελικα χαζουλης η βλακας? Να πω καποια πραγματα για μενα οτι παντα ημουν παιδι της παρεα με χιουμορ κτλπ..... Περιστατικα που να υποδηλωνουν τις σκεψεις μου ελαχιστα αλλα χαρακτηριστικα φετος επειδη κανω γυμναστηριο κτλπ ανεβηκε η ξαδερφη μου για φαγητο στο σπιτι μου και την πηγα μια βολτα για να δει το χωριο και εκει συναντησα πολλα παιδια γνωστα... Ολα καλα χαιρετηθηκαμε κτλπ αλλα 1 ειπε ''οπ που εισαι ψευτοτουμπανο'' και τ αλλο παιδι γελασε.. να πω οτι ολοι αυτοι ειναι γνωστοι και ο χαβαλες παντα υπαρχει ως προσ ολους μιας και συναντιωμαστε συχνα για αγωνες της ομαδας κτλπ.. Αυτο π μ πειραξε ειναι οτι ηταν και η ξαδερφη μ και τ ακουσε.... Και αρχησαν παλι οι υποψιες και η φοβιες για το τι γνωση θα σχηματισει για μενα?? Γενικα μ νοιαζει πολυ οι γνωμοι των αλλων και παει να μ γινει ψωχωση!! ευπροσδεκτο οποιοδηποτε σχολιο
- 21-08-2016, 21:45 #2
μην ανησυχεις και πολυ φιλε, οι μικρες κοινωνιες ετσι ειναι...το τοσο το κανουν διπλασιο!!! το κουτσομπολιο παει συννεφο...και εγω οταν μου γινοταν κατι το μαθαινε ολος ο κοσμος. οπως για παραδειγμα πως εφαγα τουμπα με το μηχανακι, το οτι γουσταρα την ταδε κοπελα...!!! οτι και να ειναι αυτο που εκανες, υπαρχουν και αυτοι που θα θελουν να το κοροιδεψουν...δεν χρειαζεται να ανησυχεις πως η εικονα σου στιγματιστηκε, ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει για μια πλαστογραφια βαθμων, εφοσον δεν ειχες μπερδεματα και αλλα κατηγορητηρια, απλα συνεχισε την ζωη σου στην πολη, εκει οπου κανενας δεν σε ξερει!!!
04-09-2016, 04:05 #3
Είσαι πολύ έξυπνος με πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αν ήσουν βλάκας δεν θα περνούσες σε μια από τις καλύτερες σχολές στην Ελλάδα. Εκτός αν έστησες και τις πανελλαδικές. Τότε δεν είσαι ούτε έξυπνος,ούτε βλάκας. Είσαι η ελπίδα μας. Πέρα από την πλάκα,σταμάτα να σε νοιάζει τί λέει ο κάθε λούζερ. Αν στην πλαστογράφηση έβαλες μεγαλύτερους βαθμούς και όχι μικρότερους,ξεκάθαρα δεν είσαι βλάκας. Αυτοί είναι που νοιώθουν μειονεκτικά ίσως.
real eyes realise real lies
04-09-2016, 10:52 #4
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι οι βλάκες δεν έχουν τέτοιου είδους ανησυχίες, και αφού πέρασες και σε καλή σχολή έχουμε μια πρώτη ένδειξη ότι δεν είσαι ανόητος...
Οι κλειστές κοινότητες είναι πραγματικά εκνευριστικές.... Άνθρωποι χωρίς δική τους προσωπική ζωή που ασχολούνται με όσους έχουν προσωπική ζωή...