Σταρχιδισμος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 8 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 114
    Banned

Σταρχιδισμος

Μετά απο χρόνια μιζέριας, κατάθλιψης, απελπισίας, μαυρίλας και έλλειψης βοήθειας κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το κλειδί της ευτυχίας είναι ο σταρχιδισμος... Γιατί να μας νοιάζει τι παθαίνει ο άλλος όταν κανένας δεν ενδιαφέρεται ποτέ για εμάς ;; Το κλειδί είναι να είσαι σταρχιδιστης και να νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου(σπουδες, λεφτά, έρωτες, ψυχική ηρεμία ) και να μην πονοκεφαλιάζεις με άλλους ανθρώπους ή ιδεολογίες...
    Σιχαίνομαι τους φασιστες όπως και τα άλλα ζωα τους αντι-φασιστες, σιχαίνομαι τα ακροδεξιά γουρούνια όπως και τους κομμουνιστοσυμμοριτες μετά την εποχή του Λένιν, σιχαίνομαι τους στρατοκαυλους, σιχαίνομαι τους ρατσιστές, σιχαίνομαι τις άβουλες μάζες, σιχαίνομαι επαγγελματίες ψεύτες οπως οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι, σιχαίνομαι αυτούς που δικαιολογούν κτηνωδίες όπως τα κομμουνια τον Στάλιν και οι νεοναζί της πενταροδεκαρας το ολοκαύτωμα, σιχαίνομαι το Ισλάμ, σιχαίνομαι κάθε ταλιμπαν που επιβάλει δια της βίας (σωματικής /ψυχολογικής) την πιστη του, αυτοί είναι η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας...Συμπεραίνω λοιπον οτι μόνον ο σταρχιδισμος σου επιτρέπει να βρίσκεις την ηρεμία σου...

Banned
    Εγώ συμφωνώ με το να μην έχεις ταυτότητα γενικά η οποία σπέρνει την διχόνοια στον κόσμο...δηλαδή είμαι έλληνας, αριστερός , χριστιανός, παναθηναικός κλπ.........
    Καλύτερα να είσαι ένα τίποτα......................

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ συμφωνώ με το να μην έχεις ταυτότητα γενικά η οποία σπέρνει την διχόνοια στον κόσμο...δηλαδή είμαι έλληνας, αριστερός , χριστιανός, παναθηναικός κλπ.........
    Καλύτερα να είσαι ένα τίποτα......................
    παναθηναικαρα μονο κατω οι γαυροι χαχαχαχα..

δλδ κιουμπ προτιμας να εισαι ενα τιποτα απο το να εισαι κατι?

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    παναθηναικαρα μονο κατω οι γαυροι χαχαχαχα..

δλδ κιουμπ προτιμας να εισαι ενα τιποτα απο το να εισαι κατι?
    Να μην σε νοιάζει χαχα

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Να μην σε νοιάζει χαχα
    αφου ξερεις οτι αφορα εσενα με νοιαζει :p xaaxax

Banned
    Η διχόνοια είναι στην φυση του ανθρώπινου είδους... Δεν χρειάζεται καν να αναφερθουμε σε θρησκείες, αθλητικές ομάδες, κομματικές ιδεολογίες κλπ... Εδώ στην Ελλάδα κόντεψε να γίνει εμφύλιος επιπέδου " αυγό ή αβγό " "τραίνο ή τρένο "κλπ...
    Οι μάζες σκοτώνονται μεταξύ τους και οι λίγοι λογικοί ψυχοπλακωνονται..

Senior Member
    πολυ αρνητικο και απαισιοδοξο σε βρισκω παντως περαστικε τι σ εχει συμβει στο παρελθον και εισαι ετσι?
    δεν υπαρχει κατι π σε εκφραζει παντως?

Banned
    Ο εγωισμός είναι στην ανθρώπινη φύση.......τι ηλίθια φύση................

Banned
    πολυ αρνητικο και απαισιοδοξο σε βρισκω παντως περαστικε τι σ εχει συμβει στο παρελθον και εισαι ετσι?
    δεν υπαρχει κατι π σε εκφραζει παντως?
    Πέρασα χρόνια μοναξιάς χωρίς παρέες και φίλους (αν και ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα περιστατικά μπουλινγκ) και για χρόνια είχα αυτοκτονικούς ιδεασμους... Πέρασα σκατένια ζωή χωρίς όνειρα σε μια διαλυμένη οικογένεια αλλά ίσως πήρα και κάποια μαθήματα... Τους τελευταίους μήνες είμαι καλά...
    Δεν με εκφράζει τίποτα γιατί όλα έχουν ατέλειες, μειονεκτήματα και διαφθορες ...Εμένα μου αρέσει το μετρο και ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια (χωρίς φυσικά να κατανταμε θύματα όπως με το Ισλάμ )και αυτά ακριβώς δεν βλέπω στην κοινωνία...

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Πέρασα χρόνια μοναξιάς χωρίς παρέες και φίλους (αν και ευτυχώς χωρίς ιδιαίτερα περιστατικά μπουλινγκ) και για χρόνια είχα αυτοκτονικούς ιδεασμους... Πέρασα σκατένια ζωή χωρίς όνειρα σε μια διαλυμένη οικογένεια αλλά ίσως πήρα και κάποια μαθήματα... Τους τελευταίους μήνες είμαι καλά...
    Δεν με εκφράζει τίποτα γιατί όλα έχουν ατέλειες, μειονεκτήματα και διαφθορες ...Εμένα μου αρέσει το μετρο και ο σεβασμός στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια (χωρίς φυσικά να κατανταμε θύματα όπως με το Ισλάμ )και αυτά ακριβώς δεν βλέπω στην κοινωνία...
    τωρα δεν προσπαθεις να κανεις μια νεα αρχη?να κανεις φιλους?να γνωρισεις καμια κοπελα?
    μπορεις να κοινωνικοποιηθεις?σπουδαζ� �ις?κανεις κατι?
    λυπαμαι μαγκα για οτι ακουω..αλλα πρεπει να κανεις και εσυ μια προσπαθεια

Banned
    τωρα δεν προσπαθεις να κανεις μια νεα αρχη?να κανεις φιλους?να γνωρισεις καμια κοπελα?
    μπορεις να κοινωνικοποιηθεις?σπουδαζ� �ις?κανεις κατι?
    λυπαμαι μαγκα για οτι ακουω..αλλα πρεπει να κανεις και εσυ μια προσπαθεια
    Σκέφτηκα πολύ σοβαρά τώρα με τις σπουδές μου να κάνω μια νέα αρχή αλλά δεν ξέρω αν θα το καταφέρω... Οι κοπέλες είναι πουτάνες και δεν ενδιαφέρομαι να γνωρίσω καμία και ειδικά για σοβαρή μακροχρόνια σχέση ...
    Εγώ πιστεύω μόνο ότι ο θάνατος θα με σώσει... Αν πεθάνεις πριν πεθάνεις δεν θα πεθάνεις όταν πεθάνεις λένε οι ασκητες... Αυτό θα εφαρμόσω και εγώ στην ζωή μου...

Member
    χαχααχ ενδιαφέρουσα προοπτική φίλε!

Senior Member
    Σκέφτηκα πολύ σοβαρά τώρα με τις σπουδές μου να κάνω μια νέα αρχή αλλά δεν ξέρω αν θα το καταφέρω... Οι κοπέλες είναι πουτάνες και δεν ενδιαφέρομαι να γνωρίσω καμία και ειδικά για σοβαρή μακροχρόνια σχέση ...
    Εγώ πιστεύω μόνο ότι ο θάνατος θα με σώσει... Αν πεθάνεις πριν πεθάνεις δεν θα πεθάνεις όταν πεθάνεις λένε οι ασκητες... Αυτό θα εφαρμόσω και εγώ στην ζωή μου...
    entajei den einai ολες οι κοπελες ετσι....υπερβαλλεις λιγακι...
    τι να πω κατα τα αλλα σ ευχομαι να κανεις μια καινουργια αρχη παντως....
    θα τα καταφερεις αμα εχεις πιστη και αισιοδοξια μην το αφησεις να περασει ετσι ειναι ωραια η ζωη ..βαλε λιγο χρωμα

Banned
    entajei den einai ολες οι κοπελες ετσι....υπερβαλλεις λιγακι...
    τι να πω κατα τα αλλα σ ευχομαι να κανεις μια καινουργια αρχη παντως....
    θα τα καταφερεις αμα εχεις πιστη και αισιοδοξια μην το αφησεις να περασει ετσι ειναι ωραια η ζωη ..βαλε λιγο χρωμα
    Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον... Στην καθημερινότητα μου δεν εκφράζομαι σε καποιον/α και για αυτό καταφευγω εδώ να πω τον πονο μοτ...

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον... Στην καθημερινότητα μου δεν εκφράζομαι σε καποιον/α και για αυτό καταφευγω εδώ να πω τον πονο μοτ...
    φιλε μ εχεις παει ποτε σε καποιον ψυχολογο να μιλησεις γι αυτα π σε απασχολουν η εστω σε καποιον αλλον?
    καλο ειναι να καταφευγεις και εδω..αλλα νομιζω οτι πρεπει να πας και αλλου...
    απλα στ λεω επειδη εισαι νεο παιδι ακομα απο οτι καταλαβαινω μην α φηνεις την ζωη σ να περναει..ετσι μπορεις να αλλαξεις εσυ μαζι με τις αποψεις σ ..δωσε χωρο σ νεες γνωριμιες...και θα δεις οτι η ζωη σ θα γινει ποιο ενδιαφερον απο οτι ειναι...
    και επισης ο ερωτας ειναι κατι πολυ ωραιο....και να θυμασαι οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι..στο λεω εγω εκ πειρας.....

Page 1 of 8 123 ... LastLast