Ωριμότητα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Banned
    Η ωριμοτητα ειναι κατι που επερχεται μεσα απο την ιδια την ζωη!!! Εκει που εχεις την τρελα του παιδιου ή μαλλον του εφηβου, μεταβαινεις στο σταδιο της ωριμανσης...Εγω το αντιμετωπισα στα 18 ερχοντας σε επαφη με την πρωτη μου χειροναχτικη δουλεια!! Περιττο ειναι να προσθεσω πως τα κοριτσια οντως ωριμαζουν πιο γρηγορα απο τα αγορια, αλλα ακομη και μεγαλη επιδραση ασκει το οικογενειακο περιβαλλον...Οταν ημουν στην σχολη, εγω ηδη 20 ετων συμπεριφερομουν πολυ πιο ωριμα απο συμμαθητες μου που ηταν 18. Και υστερα απο ενα υποχρεωτικο εκπαιδευτικο ταξιδι που καναμε, μεσα στα πλαισια της συνεχισης παρακολουθησης της σχολης, ολους αυτους που γνωριζα, μετα το ταξιδι τους ηταν ολοι τους νεοι με σοβαροτητα, ευθυνη και καποιο βαθμο ωριμοτητας!!! Οποτε ο ανθρωπος ξεφευγει απο την παιδικη του τρελα προς την ωριμοτητα και μεσω της εργασιας του...

Senior Member
    Αμα δεν 50αρησει κανεις , δεν μπορει να μιλησει για ωριμοτητα, πρεπει να υπαρχει μετρο συγκρισης , πως ησουνα ,και πως εισαι , μερικοι , δεν ωριμαζουν ποτε ,βεβαια ..............παντως , την ωριμοτητα , την ' παθαινεις ' με την ηλικια , ειναι το τιμημα της .....................ισως ειναι ενα συνολο εμπειριων , αν εχεις μαθει απο αυτες κατι , εχεις καποια ωριμοτητα .............ενας ανοητος , δεν ωριμαζει ποτε , γιατι δεν μαθαινει ................ δεν ξερω και πολλα περι ωριμοτητας ........δεν ξερω πολλα γενικως , οι νεοι ξερουν τα παντα ............ας μας πουν αυτοι ............
    Last edited by Macgyver; 25-08-2016 at 00:36.

Banned
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Η ωριμότητα δεν είναι απλά μια λέξη. Ίσως είναι η ίδια η ζωή αν θέλουμε να λέμε πως είμαστε ζωντανοί.
    Φυσικά άλλο να μένεις για πάντα παιδί που νομίζω αυτό σημαίνει να μη πεις ποτέ ''είμαι αρκετά μεγάλος να το κάνω αυτό'' και άλλο να συμπεριφέρεσαι ανώριμα και παιδιάστικα.
    Παιδί για μένα σημαίνει, είμαι αθώος/ αυθόρμητος , ζω το παρόν, δεν αναπολώ το παρελθόν, δεν έχω ανασφάλειες για το μέλλον, τολμάω, δεν φοβάμαι, αλλά δεν ξέρω και τις συνέπειες των πράξεών μου.........

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αμα δεν 50αρησει κανεις , δεν μπορει να μιλησει για ωριμοτητα, πρεπει να υπαρχει μετρο συγκρισης , πως ησουνα ,και πως εισαι , μερικοι , δεν ωριμαζουν ποτε ,βεβαια ........πρεπει νασαι σκεπτομενος για να αντιληφθεις τι σημαινει ωριμοτης ........
    Τώρα άμα σου ποστάρω τον πενηντάρη του ζαμπέτα θα με βρίσει ο seriοs και με το δίκιο του....

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Τώρα άμα σου ποστάρω τον πενηντάρη του ζαμπέτα θα με βρίσει ο seriοs και με το δίκιο του....
    Τοι εχει το κομματι αυτο ? καλο ειναι , αλλωστε , τραγουδι ειναι , δεν ειναι πραγματεια , ουτε δοκιμιο ...............παλια ο 50αρης θεωρειτο γερος , τωρα εχει αλλαξει αυτο ( σιγα μην ελεγα κατι αλλο ) .............. δεν ξερω ποιος ειναι ωριμος τελικα , ενας νεος , σιγουρα οχι , ενας μεσηλιξ , παιζεται , ενας παρηλιξ , γινεται παλι παιδι ...........μπερδεμενα πραματα , ας εισαι αυτος που εισαι , χωρις ταμπελλες , λεω ........και προσπαθησε να μην κανεις φαλακρα ...........ισως ωριμοτης ειναι να μεγαλωνουν οι τριχες στα αυτια σου ..........η στη μυτη σου .........

Senior Member
    Παιδί για μένα σημαίνει, είμαι αθώος/ αυθόρμητος , ζω το παρόν, δεν αναπολώ το παρελθόν, δεν έχω ανασφάλειες για το μέλλον, τολμάω, δεν φοβάμαι, αλλά δεν ξέρω και τις συνέπειες των πράξεών μου.........
    Ολοι εχουμε ενα παιδι μεσα μας , αρκει να μην μας κουμανταρει αυτο .......αμα εισαι 50 ομως , και διαβαζεις Μικυ μαους , εκει κατι δεν παει καλα ............

Senior Member
    Quote Originally Posted by menis_64 View Post
    Η ωριμοτητα ειναι κατι που επερχεται μεσα απο την ιδια την ζωη!!! Εκει που εχεις την τρελα του παιδιου ή μαλλον του εφηβου, μεταβαινεις στο σταδιο της ωριμανσης...Εγω το αντιμετωπισα στα 18 ερχοντας σε επαφη με την πρωτη μου χειροναχτικη δουλεια!!υ...
    Τοτε οι οικοδομοι, πρεπει ναναι πολυ ωριμοι ..............

Senior Member
    Παιδι για μενα , σημαινει οτι κανω σκανταλιες , και μετα σφυραω αδιαφορα ...........

Senior Member
    Οτι του φανει του Λολωστεφανη , ειναι τα ποστς ............

Σειριε , εβαλες δυσκολα , δεν ειναι το φορουμ για τετοια , ριξε κανα ροζ θεματακι , να ψυχαγωγηθουμε ,μας προβληματισες ......

Banned
    Παιδι για μενα , σημαινει οτι κανω σκανταλιες , και μετα σφυραω αδιαφορα ...........
    Αυτό το κάνουν πολλοί και λέγεται και απατεώνας :P

Senior Member
    Αυτό το κάνουν πολλοί και λέγεται και απατεώνας :P
    Σκανταλια ειπα , οχι απατη ...........

Banned
    Σκανταλια ειπα , οχι απατη ...........
    Ε ωραία τότε είμαστε όλοι παιδιά :)

Senior Member
    Οτι του φανει του Λολωστεφανη , ειναι τα ποστς ............

Σειριε , εβαλες δυσκολα , δεν ειναι το φορουμ για τετοια , ριξε κανα ροζ θεματακι , να ψυχαγωγηθουμε ,μας προβληματισες ......
    Ευτυχως που υπάρχουν και τα δικά σου ποστς να ξεστραβωθουμε λιγάκι.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    Ευτυχως που υπάρχουν και τα δικά σου ποστς να ξεστραβωθουμε λιγάκι.
    Μα και το δικο μου ποστ, δεν εξαιρειται .........

Senior Member
    Ε ωραία τότε είμαστε όλοι παιδιά :)
    Ναι , παιδια ειμαστε, που νομιζουμε οτι τα ξερουμε ολα .....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast