Ερώτηση?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Ερώτηση?

Senior Member

Ερώτηση?

Θα ακουστεί τρελό , αλλα θέλω να ρωτήσω κάτι! Τον τελευταίο καιρό , πέρα απο τα προβλήματα που έχω με την φοβία μου , έχω να περιέργο σύμπτωμα! Δεν αισθάνομαι τους παλμούς στο σώμα μου! Ξέρω ότι έχω , αλλιώς δε θα μπορούσα να γράψω , αλλά παλιότερα αισθανόμουν πολύ έντονα τους παλμούς μου! Και δεν εννοώ μόνο στην καρδιά . Σαν ένα εσωτερικό μούδιασμα στο σώμα. Προφανώς είναι ωραίο να αισθάνεσαι υπερ-χαλαρό το σώμα σου! Είναι σύμπτωμα αποπροσωποποιήσης? Τι λέτε? Σας ευχαριστώ πολυ! Ακόμα και καλά να γίνω , δεν μπορώ να αναγνωρίσω τι είναι φυσιολογικό και τι όχι!

Senior Member
    Ίσως σε κάλμαραν τα φάρμακα και μειώθηκε το άγχος. Μην ανησυχείς ζωντανός είσαι!!!
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Ούτε στο κρύο , ούτε στη ζέστη με βλέπω! :p

Senior Member
    Serios ,να σε ρωτήσω κάτι , το zyprexa συνήθως πότε αρχίζει και δρά? , γιατί κάποιες μέρες με πιάνει και μια έντονη κατάθλιψη! Όπως σήμερα ας πούμε. Χθές ήμουν καλύτερα!

Banned
    φιλε αυτο που λες οτι δεν μπορεις να αναγνωρισεις τους παλμους σου, ισως σημαινει οτι το αγχος σου ελαττωθηκε, οποτε δεν νοιωθεις τους χτυπους της καρδιας σου οπως και πρωτα...!!! Ακομη, να ξερεις πως το zyprexa ειναι φαρμακο το οποιο και ελαττωνει την ντοπαμινη, οποτε θα σε κανει να νοιωθεις γενικα μια καταθλιψη, οσο καιρο το παιρνεις...Το ιδιο παθαινα και εγω, μονο που εγω το επαιρνα για να κοιμαμαι, αλλα την αλλη μερα χερια και ποδια δεν μπορουσα να τα κουνησω!!!

Senior Member
    τόση κατάθλιψη δεν έχω ξαναζήσει τόσους μήνες . Η αλήθεια είναι ότι δε βγαίνω , αλλά που και πού μου έρχονται αυτοκαταστροφικές σκέψεις! Το zyprexa κάπως βοήθησε , αλλά ο γιατρός μου πε αν μέχρι την παρασκευή δεν δω διαφορά στην κατάθλιψη μου , και στις ιδεές , θα μου προσθέσει αντικαταθλιπτικό! Έχω πάρει απο αντικαταθλιπτικά Dumyrox , Ladose , Seroxat παλιότερα . Στη φάση που με τώρα θέλω κάτι να με τσιτώσει , γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση!

Senior Member
    menis 64 zyprexa των 5 έπαιρνες?

Senior Member
    H κατάθλιψη στην περίπτωση σου πιθανόν να είναι και από το περιεχόμενο των σκέψεων που έχεις. Και εγώ αν είχα αυτές τις σκέψεις δεν θα ήθελα να βλέπω άνθρωπο και θα κλεινόμουν στο καβούκι μου.

Τα αντιψυχωσικά όντως επιδρούν στην ντοπαμίνη. Αν χρειάζεσαι αντικαταθλιπτικό θα το κρίνει ο γιατρός.
    Συνήθως δρούν μέσα σε λίγες μέρες. Μπορείς να δεις άμεσα αποτελέσματα τουλάχιστον στην ψύχωση στο κομμάτι των ψευδαισθήσεων. Τώρα για άλλες παθήσεις πιστεύω γίνεται κάτι ανάλογο.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Εσυ serios παίρνεις αντικαταθλιπτικά?

Senior Member
    Όχι 2 αντιψυχωσικά παίρνω σε δόση συντήρησης σχεδόν.

Banned
    ναι των 5mg επαιρνα...το κακο με αυτο το φαρμακο ηταν πως δεν το χρειαζομουν και με αφηνε συξυλο καθημερινα...το εκοψα μονος μου, γιατι γιατρος να σου πετυχει μπορει να επιμενει πως το χρειαζεσαι!!! Αντι για βενζοδιαζεπινες, σου δινει κατι τετοια για να κοιμασαι, αλλα ειναι τελειως λαθος...προτιμω να παιρνω βενζοδιαζεπινες για να κοιμηθω, παρα να κατεβαζω αντιψυχωσικα... και ειναι και δυνατο το ρημαδι!!!

Senior Member
    Ααα μια χαρά είσαι ! το zyprexa σε τι δόσεις αρχίζει και επιδρά ? Φαντάζομαι των 5 mg είναι για άγχος ε?

Banned
    Quote Originally Posted by pokemongo View Post
    Ααα μια χαρά είσαι ! το zyprexa σε τι δόσεις αρχίζει και επιδρά ? Φαντάζομαι των 5 mg είναι για άγχος ε?
    ηδη απο την πρωτη κιολας μερα θα πρεπει να δεις την διαφορα... μονο που στο αγχος δεν θα σε βοηθησει...εμενα καθολου, απλα ισα-ισα για να με ζαλιζει το κεφαλι και να πεφτω να κοιμηθω σαν ζομπι, με εκανε...εισαι σιγουρος πως το χρειαζεσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by pokemongo View Post
    Σε μικρές δόσεις προφανώς δεν έχουν αντιψυχωσική δράση. Ίσως είναι για εμμονές και για το άγχος. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες σορρυ. Λίγα πράγματα γνωρίζω για τα φάρμακα. Αυτή είναι η δουλειά του γιατρού. Δεν θέλω να πάρω πτυχίο ιατρικής χεχε

Senior Member
    Εσύ menis-64 ιψδ σου έχουν διαγνώσει? Φαντάζομαι για να παίρνεις βενζοδιαζεπίνες , τις παίρνεις ως αγχολυτικό. Και μένα μου κάθεται καλύτερα το stedon. Σήμερα υπέκυψα στους καταναγκασμούς μου και πήγα στην εκκλησία , μου ήρθε σαν εσωτερική παρόρμηση! Πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω αυτά τα ξαφνικά ξεσπάσματα άγχους , και απομόνωσης . Αρχίζω και το βλέπω ως ανίατο το όλο πράγμα! Τα μόνα που τα καταλαβαίνεις κατευθείαν είναι οι oi βενζοδιαζεπίνες , όλα τα υπόλοιπα που έχω πάρει μου φαίνονται ψιλο- placebo!

Page 1 of 2 12 LastLast